lørdag , 23 februar 2019
Forside / Utendørs sex / Skitten sex i smuget – Utroskap

Skitten sex i smuget – Utroskap

Skitten sex i smuget – Utroskap :

Makt

Dette er historien om hvordan jeg fikk taket på en deilig sexy liten frøken i løpet av min studietid. Om hvordan hun ble «min».

Det hele startet med at jeg begynte på et universitet her i landet. Det første året var hardt. Karakterene sto ikke til forventningene og jeg hadde få venner ved skolen. På studiet ble vi satt sammen i seminargrupper som skulle diskutere fagspørsmål, og det ble til at min seminargruppe ble enn vennegjeng. Vi var ni, men jeg ble i realiteten bare venner med to av dem. En av dem, arrogante, selvgode Mathilde var en plage for meg. Selv om vi hadde studert i to år i lag, snakket hun nesten aldri til meg. Avviste alle mine argumenter med latter, hilste ikke på meg, og inviterte meg aldri med på på noe som hun inviterte resten av gruppen til. Mathilde var 24 år, vakker, og hun var klar over det selv. Ca. 175 høy, blond langt hår, mørkeblå øyner, slank med lange bein, flat mage, og to store faste bryster.

Foruten å være vakker og sexy, var hun også en profilert person i studiemiljøet. Hun satt som representant for studentene ved universitetsstyret og var aktiv medlem ved fakultet. Hennes far var en velkjent lokal politiker som i år skulle stille som storingsrepresentant.

Hun var også forlovet med statsadvokaten Mats som var en del av byens stolte Hansen familie. De eide store deler i byens bedrift og var kjent i Norge som en handelsfamilie. De skulle gifte seg om 18 måned.

Mathilde var opptatt av moter, gikk alltid i fine merke skjørt med skjorter som fremhevet brystene. Eller trange jeans og dyp utringing. Eller en elegant lang aftenkjole. Alltid moteriktig. Jentene missunte henne og ville være som henne. Gutten ville ha henne. Hun valgte sine venner med omhu, og det var ikke mange som fikk være med henne. Rykte og image var veldig viktig for henne.

Jeg, som mange andre, måtte nøye seg med å dra kuken alene, mens vi tenkte på hvordan Mats måtte ha det hver kveld, og hva han fikk lov til å gjøre med henne.

Den ene kvelden var alle på hennes gruppe invitert til hennes leilighet i byen. Jeg hadde sagt at jeg måtte ta med en venn dersom jeg skulle kunne komme, ettersom han var på besøk fra USA. Mathilde var ikke glad, men ga etter presset fra resten av gruppen, ettersom det var ønskelig at størst del av gruppen skulle komme.

Den kvelden hadde Mathilde på seg en lang trang rød aftenkjole, som fremhevet hennes lange bein, med dype utringer som fremhevet hennes ”fordeler”. Hun hadde latt håret henge, det rakk henne litt forbi skuldrene. Hun hadde også tatt på seg hud farget strømpebukser.

Deilig. Det var ingen tvil om at alle guttene der kunne tenke seg å ta seg en runde i sengen med henne. De hadde nok alle, inkludert meg, en stå kuk. Vennen min fra USA var en svart person, og han var svær. Litt over 2 m høy, og muskler som syntes på lang vei. Han holdt seg i form, etter alt, han spilte bakseball på elite nivået i USA. Utstyret hans var svært, den må ha vært 15 cm eller så i slapp tilstand. Etter hva jeg kan dømme i dusjen etter en av våre treninger. Det var ingen tvil om at jentene så på han da han kom inn døren. De stirret, og jeg tror nok en del truser ble litt våte der og da. Ingen unntak for Mathilde vil jeg påstår.

Kvelden var moro, og det gikk mye i drikkelekker. Hver gang noen sa ”men” måtte alle drikke. Vi hadde også ”sannhet eller shots”, som rask gikk ut på at en kunne stille en annen et spørsmål, dersom de ikke ville svare, måtte de ta en shots. Åpenbart ble det mye sex spørsmål, og mange pinlige. ”liker du analsex”, ”hvor liker du å bli spermet” ”hvor ofte leker du meg deg selv” og slik. Og det var mange som tok shots istedenfor å svare. Utover kvelden hadde alle blitt riktig full og god. Og det var en tydelig tiltrekning mellom Jack som vennen min het, og Mathilde. De satte seg nærmere og nærmere hverandre. På et tidspunkt så jeg også hans hender på hennes lår. Jeg, som elsker å filme og ta bilde, hadde tatt med meg kamera for kvelden og var ivrig i å ta bilder. Jeg angret på at jeg ikke hadde det fremme da jeg så Jack og Mathilde kysse og ta på hverandre når jeg var på vei til toalettet. Men de stoppet fort, og lot som ingen ting

Jeg ville ikke komme på gal fot med Mathilde, og lot også som ingen ting. Ved ett tiden bestemte vi oss for å dra på byen. Der danset vi alle sammen, men som vanlig forsvant folk etter hvert som kvelden gikk sin gang. Noen ble slitne og dro hjem, andre fant seg noen å dra hjem sammen med. Jeg ble sittende og drakk en øl og da så jeg det igjen, Jack og Mathilde kysset forsiktig, slik at ingen skulle se dem.

Jeg så også hendene hans beveger seg under skjørtet hennes og lengre og lengre opp. Plutselig stoppet Mathilde han. Hun visket noe i øret hans, så bevegde de seg mot utgangen. Jeg grep fatt i tingene mine og fulgte etter.

I utgangen så jeg dem småløpe bortover veien, jeg fulgte etter. De gikk inn et lite smug, jeg stilte jeg meg i hjørnet. Og der så jeg det. En kveld som forandret livet mitt. De kysset hardt og kraftig, mens hendene deres søkte over hverandre kropp. Jeg tok frem kamerat og filmet.

De klinte som aldri før, de kunne ikke fått nok av hverandre. Matilde stønnet lavt. Hendenes hans søkte seg ned mellom beina hennes og lekte med den deilige fitten hennes. Han tok tak i skuldrene hennes og presset henne ned på knærne. Der tok hun tak i buksen hans og trakk den ned, sammen med den forsvant boxeren. Kuken hans var stor, grov og tykk. Mathilde siklet og smilte. Slikket den rundt kukhodet, spyttet på den, deretter gapte hun over hodet. Hun kunne så vidt få den inn i munnen, så stor var den. Hun runket han mens hun sugde på hodet. Jack likte det godt, han stønnet høyt nå. Han tok tak i hodet hennes og presset kuken enda lengre ned i halsen på henne, hun tok imot villig. Så munn knullet han henne med harde brutale grep, hun stønnet og lekte med seg selv mens han hold på. Etter litt trakk han seg ut av henne, og nå var det hennes tur til å få seg noe.

Han presset henne opp langs veggen, gikk ned på kne. Rask gikk skjørtet opp over magen, og der kom en deilig liten rød G-string til syne. Den forsvant fort. Selv på avstand kunne jeg se at hun var glattbarbert, alt utenom en liten stripe som viste vei til herligheten. Og det glinset i en fitte, den var åpenbart våt. Jack begravde hodet sitt og slikket henne hardt. Hun kunne ikke holde igjen stønnene sine lengre. Hun stønnet høylytt og småskrekk. ”ÅÅÅÅ, slikk den deilige fitta min. Få meg til å skrike, gjør det deilig for meg” skrekk hun. Jack gjorde som hun sa. Han slikket henne godt. Plutselig skrekk Mathilde høyt. Jack hadde tatt den ene fingeren sin og kjørt den inn i fitta hennes. ”mer, mer. Vær så snill og fingre den våte musa mi”

”Bruk meg, fingre den deilige fittehoren din”, forsatte hun å skrike. En finger gikk inn og ut hardt, mens han fremdeles slikket henne. Etter det, en til. Så en til. Tre fingre og tommelen lekte med rompehullet hennes. Hun elsket det. ”ja, behandl meg som en tøs, som et ludder. Ta og stikk fingren din inn i rompa mi. Gjør alt du vil med meg, ta meg, ta horen din”, skrekk hun. Hun nærmet seg klimaks, en kunne se det i ansiktet hennes.

Men så stanset Jack opp. Hun så på han forvirret. ”Hvorfor – ta meg hardt, knull meg”. Hun snudde seg rundt, slik at han kunne ta henne bakfra. ”Kjør den store grove harde kuken din opp i fitta mi. Kjør den inn i meg, ta meg NÅ”

Han presset kuken inn i fitta hennes, hun var våt. En kunne se at leppene hennes ble presset til side, og det rant safter av henne. Han var stor og hun var trang, veldig trang. Hun stønnet høyere og høyere.

”Ja, ja. Aldri har jeg fått en så stor kuk. Det er deilig å være horen din, liker du den billige fitte horen din? Kjør den lengre inn, lengre, stapp den helt inn”.

Det tok et lite minutt, men han fikk endelig inn hele staken, jeg hadde ikke trodd at han skulle få det til. Ikke Mathilde heller tror jeg, for ansiktet hennes så forvrengt ut, dels av smerte, dels av skjær nytelse.

”Knull meg nå, ta meg hardt, kom igjen, knull meg”. Han gjorde som hun sa, først seige lange støt, deretter hardere og hardere. Kuken gikk inn og ut av henne i rekordfart. Hun stønnet bare høyere.

”Liker du fitta mi? Liker du den deilige, villige, billige fitte horen din. Liker du å knulle meg? Ta meg, åååå… Gud jeg kommer snart, ta meg hardere, hardere vær så snill, knull meg”, skrekk hun mens hun hadde en hånd på knappen sin og lekte febrilsk. Hun var helt ute av seg. Hun nærmet seg med stormskritt. En skulle tro at hun ikke hadde fått seg noe på måneder. Da hun var rett ved å komme skjedde det utrolige. Jack trakk seg ut, og tok tre skritt tilbake. Skrekken og fortvilelsen i Mathildes ansikt syntes på lang vei. Hun var forvirret og totalt utav seg. Hun snudde seg mot han og spurte ”Hva er det? Knull meg, få meg til å komme. Vær så snill, knull meg!»

Det var da djevelen i Jack kom frem. Han sa at dersom han skulle gjøre det, måtte hun gjøre som han sa, nå med en gang, uten spørsmål. Hun nikket rask, var desperat etter den deilige orgasmen som var så nært.

«Ta av deg alle klærne og still deg på alle fire.»

Hun gjorde som han sa, trodde han ville ta henne i doggy bare. Så feil hun tok. Kryp bort til meg mens du bjeffer som en hund. Hun var forvirret. Men da hun så den deilige store harde kuken hans, innså hun at hun bare måtte ha den. Å få seg en liten nordmann kuk var ikke lenger nok for henne. Så hun gjorde som han så, bjeffet mens hun krøp på alle fire bort til han i den ekle skitne smuget. Da hun kom bort, fikk hun beskjed om å trygge han til å knulle henne. Det gjorde hun uten noen problem. ”Vær så snill og knull meg. Du kan gjøre alt du vil med meg, bare stikk den grove kuken din langt opp i den trange villige fitta min. Jeg er horen din, tøsen din, ludderet ditt. Vær så snill å gi meg kuk. Bruk den billige fitta mi som du bare vil”. Hun tryglet han mens hun lekte med seg selv, og små slikket på kuken hans.

Så tok han og kjørte kuken langt ned i halsen på henne, så langt ned at hun måtte brekke seg, det kom utover kuken hans og utover smuget. Deretter måtte hun slikke kuken hans ren igjen. Det må ha smakt grusom, sitt eget spy. Men hun var så kåt nå, måtte bare ha neger kuken. Den største kuken hun noen sinne har sett. I ettertid fikk jeg vite at hun virkelig var desperat, typen hennes hadde en mini kuk og kunne så vidt holde seg i et minutt eller så før det gikk for han. Hun trengte kuk!

”Gap opp” sa jack. Hun gjorde som han sa. Han spyttet inn i munnen hennes. Deretter måtte hun svelge det. Så begynte hun å runke kuken. Det glimtet i øynene hennes. Hun trodde hun skulle få kuk nå. Legg deg ned på rygg og åpne opp munnen og øyene dine. Hun trodde han skulle ta henne i misjonærstillingen, litt kjeddelig for hennes smak. Men så lenge kuken gikk inn i fitta hennes, så var hun fornøyd. Hun likte følelsen av å være fyllt opp. Så skjedde det, han pisset på henne.

Moteriktige, selvgode, ”arrogant-og-alltid-i-kontroll” Mathilde lå naken med beina spredd, i et skittent smug, med den ene hånden mellom beina, og to fingre som jagde inn og ut av fitta. Med øyene og munn åpne mens hun tigget om kuk, fra en svær neger mann med en grov kuk som tisset på henne.

Hun var forskrekket. Han tisset overalt på henne, i håret, i ansiktet, inn i munnen, på brystene hennes og alt. Likevel kunne Mathilde ikke slutte å fingre seg selv. Hun stirret forskrekket på han, og den svære kuken hans. Da han var ferdig, spurte han om hun fremdeles ville knulles. Hun ropte ”JAAA, knull livet ut av meg, knull meg, vær så snill og knull meg. Jeg trenger kuken din, kjør den inn i fitta mi, knull meg til jeg kommer!”

Han snudde henne rund på alle fire, og kjørte kuken rask og brutalt inn i henne. ”ÅÅÅÅååå” ropte hun, mer, mer”, Og det gikk fort nå, inn og ut. Tok ikke mer enn 7-8 støtt før hun ropte ut i en høylytt orgasme, hun skrekk så høyt at hun må har overdøvet musikken. Vekket alle i nabolaget. Jeg har aldri sett en jente komme så hardt. Det virket til at hun sprutet litt også. Hun skalv i hele kroppen og orgasmen varte i flere minutter. Jack sluttet ikke å knulle henne. Han forsatte gjennom hele orgasmen, noe som må ha forsterket den. Hun datt sammen i en stor klump, utslitt. Jack som ikke hadde kommet enda, snudde henne rundt, og runket utover henne. Han stønnet høyt da han kom, 5-6 sterke stråler som traff Mathilde i ansiktet og i håret, og på brystene hennes. De dekket henne. Deretter gikk han ned på knær ved siden av henne og puttet kuken inn i munnen hennes og tvang henne til å suge han ren og melke all sperma ut av kuken. Så klasket han den i ansiktet hennes og sa ”flink hore”. Snudde seg rundt tok på seg buksen og gikk sin vei.

På bakke lå fremdeles Mathilde. Dekket i piss og sperm, som en brukt hore. Merkelig nok smilte hun, slikket seg rundt munnen, og samlet sammen mer sperm med fingrene og puttet det i munnen. Ikke vet jeg hvordan hun kom seg hjem. Men jeg, jeg lot henne bli der, og bevegde meg hjemover. Inne på rommet mitt, med bilde av Mathilde som tigget om kuk, runket jeg til jeg kom. Jeg kom hardt, det var deilig.

Da jeg var kommet over det, innså jeg at jeg hadde alt på film. Jeg hadde filmet alt sammen. Og jeg kom til å tenke at jeg kanskje kunne bruke dette. Det kunne ikke være bra for Mathilde, med hennes image, at noe slikt kom ut. Hun ville definitivt miste sin plass ved universitetsstyret. For å ikke snakke om fremtidlige jobber. Samt at alle på skolen og i byen ville le av henne. Alle vennene henne sg familien hennes. Hva ville de tro om henne da? Hun ville miste alt hun har jobbet for, forloveren hennes kom uten tvil til å bryte forholdet.

Hennes far ville aldri bli stortingsrepresentant etter noe slikt, livet hennes ville blitt ødelagt.

Så kanskje hun var villig til å gjøre meg ”fornøyd” i bytte mot at jeg holdt dette hemmelig. Tross alt, hun har til og med sagt at hun er en hore. Gang på gang, på gang…

Fortsettelse følge….

 

og

Kona på jobb – Utroskap :

Kona skulle på jobb, eg var heilt åleine heima, eg kjeda meg litt så eg satt meg ned på pc’en og gikk innpå ei nettside for »kåte personer» og oppretta ein profil. Eg skreiv kva eg likte og trykte send. Ei dame på 24år allerde. Hun skulle komme nå snart. Eg gjor meg klar..Det dingde på døra.. eg opna og så den heite dama, eg tok ho me inn. Me satt oss ned i sofaen me ei chips skål. Ho skulle på toalettet. Eg var kåt, eg starta og rynka meg, ho blei sikkert vekke i 2.min. Halloo?

oops der stod hun og så på meg når eg rynka, eg retta pikken opp og skulle til og dra opp smekken på buksa da hun sa fortsett. Me knulla hardt og deilig lenge.. Det dingte på døra me lata som ingen ting. men om litt sto kona mi i døra og lurte på kva vi haldt på med. Det ente opp me at ho flytta hjem til foreldrene sine… Men jenta som var på besøk møter eg enda 🙂 Eg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg. Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til eg har 500 ord gidde snart ikke meir dette er kjedeligt men akkurat nå, nå, nå nåå, nååå, er eg hallveis så nå er det bare ca. 250 ord igjen så eg må fulla ut sitt her og runker meg framfor pc’en eg har litt fritids som gidder og skrive allt dette menmen sånn er det gjo viss mann vill dele ein historie med nokon, snary 300 ors, dettte er såå syyykt kjedeligt . knull hull fiks hullet knull nytt hull og fiks huller Eg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg.

Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til eg har 500 ord gidde snart ikke meir dette er kjedeligt men akkurat nå, nå, nå nåå, nååå, er eg hallveis så nå er det bare ca. 250 ord igjen så eg må fulla ut sitt her og runker meg framfor pc’en eg har litt fritids som gidder og skrive allt dette menmen sånn er det gjo viss mann vill dele ein historie med nokon, snary 300 ors, dettte er såå syyykt kjedeligt . knull hull fiks hullet knull nytt hull og fiks hullerEg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg. Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til eg har 500 ord gidde snart ikke meir dette er kjedeligt men akkurat nå, nå, nå nåå, nååå, er eg hallveis så nå er det bare ca. 250 ord igjen så eg må fulla ut sitt her og runker meg framfor pc’en eg har litt fritids som gidder og skrive allt dette menmen sånn er det gjo viss mann vill dele ein historie med nokon, snary 300 ors, dettte er såå syyykt kjedeligt . knull hull fiks hullet knull nytt hull og fiks hullerEg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg.

Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til eg har 500 ord gidde snart ikke meir dette er kjedeligt men akkurat nå, nå, nå nåå, nååå, er eg hallveis så nå er det bare ca. 250 ord igjen så eg må fulla ut sitt her og runker meg framfor pc’en eg har litt fritids som gidder og skrive allt dette menmen sånn er det gjo viss mann vill dele ein historie med nokon, snary 300 ors, dettte er såå syyykt kjedeligt . knull hull fiks hullet knull nytt hull og fiks hullerEg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg. Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til eg har 500 ord gidde snart ikke meir dette er kjedeligt men akkurat nå, nå, nå nåå, nååå, er eg hallveis så nå er det bare ca. 250 ord igjen så eg må fulla ut sitt her og runker meg framfor pc’en eg har litt fritids som gidder og skrive allt dette menmen sånn er det gjo viss mann vill dele ein historie med nokon, snary 300 ors, dettte er såå syyykt kjedeligt . knull hull fiks hullet knull nytt hull og fiks hullerEg er kåt sånn er eg aksepter meg sånn eg er ikkje bry deg om ting du ikkje har no med bare tenk på deg sjølv ver snill og knull med alle som tilbyr seg. Eg skriv dette for eg treng mer ord så eg bare skriv og skriv heilt til

 

Sjekk også

Plenklipping

Mona våkna og merket at hennes mann ikke var i sengen. Hun reiste seg opp …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *