søndag , 26 mai 2019
Forside / XFiles / På hyttetur med mor – XFiles

På hyttetur med mor – XFiles

På hyttetur med mor – XFiles :

Jeg vokste opp i en glad familie, jeg var enebarn og fikk så mye oppmerksomhet som jeg ønsket meg. Mor var spesielt kjærlig mot meg. Far hadde en høyere stilling i Statoil, og mor var helsesøster, men jobbet bare halv stilling for å få nok tid til meg som hun sa. Historien jeg vil berette om var fra mitt siste år på ungdomskolen. Det var like før sommersferie da far hadde fått tilbud fra arbeidsgiveren om å være prosjektleder på en oljeinstallasjon i Venezuela. Dette innebar at han i første omgang kom til å måtte være der i minst 3 måneder. Mor ville ikke flytte med fordi hun ønsket at jeg skulle fortsette den norske skolegangen.

Før jeg tar til å fortelle om min siste opplevelse vil jeg dele en hendelse jeg hadde med mor da jeg var så liten at jeg knapt husker det. Tror jeg måtte være ca 4-5 år gammel eller noe sånt. Mor pleide alltid å klø meg på ryggen på den tiden. Særlig mens jeg satt og så på barnetv. Denne ene kvelden kom mor og la føttene over fanget mitt i stedet for å sette seg bak meg som hun pleide. Siden jeg syntes det var så godt å bli klødd hadde jeg lyst til å være like god mot mor. Jeg begynte å stryke føttene, leggene og lårene hennes med fingrene mine. Hun sa at det var svært godt. Vi satt slik en lang stund før jeg begynte å bli lei føttene hennes og beveget meg oppover der nattkjolen sluttet. Jeg løftet opp på nattkjolen og begynte å stryke og klø henne litt på magen og litt over trusen. Mor sa igjen at dette var svært godt og oppmuntret meg til å fortsette. Etter å ha fortsatt med dette en lang stund lå mor litt urolig, og så styrte hun fingrene mine helt øverst på tissen sin og ba meg klø der. Da jeg gjorde dette begynte mor å stønne. Dette ivret meg til å fortsette, fordi jeg kunne ikke tenke meg noe bedre enn å gjøre det godt for mor som hadde klødd meg på ryggen masse. Da jeg prøvde å flytte hånden for å klø andre steder flyttet mor fingrene mine tilbake på det samme stedet. Etter hvert begynte mor å puste veldig tungt, og hun stønnet høyt og sa at det gjorde så godt og at jeg ikke måtte stoppe før hun sa ifra. Da fortsatte jeg som før, men klemte litt hardere. Da gikk det bare kort tid før mor plutselig stoppet å puste og hun løftet hele bekkenet oppover mot fingrene mine før det kom et klynk ut av munnen hennes. At det kunne være så godt å bli klødd kunne jeg ikke skjønne. Så godt hadde det aldri vært for meg enda så godt jeg syntes det var. ”Mor, du har jo tisset på deg, jo!” lo jeg, fordi det var blitt helt vått nederst på tissen hennes. Mor ble flau, og sa at jeg måtte love å ikke fortelle dette til noen andre. Hun gav meg en sjokolade som bestikkelse, og jeg lovte på tro og ære ikke å fortelle at jeg hadde klødd henne. Men jeg skjønte ikke hvorfor dette var så galt før mange år senere.

Mor hjalp meg ofte med leksene. Det var viktig, mente hun, at jeg gjorde det bra på skolen. Det var nøkkelen til å lykkes videre. Siste prøve i naturfag før sommerfri var seksual-lære. Jeg syntes dette var litt flaut da mor så hva jeg leste på. Noe overivrig tok hun boken fra meg en ettermiddag og sa at hun ville hjelpe meg til å få beste karakter denne gangen, og ikke 5+ som jeg hadde fått forrige gang. Hun gikk grundig til verks gjennom sidene i naturfagboken, helt til vi kom til anatomien av det kvinnelige underliv. Mor sa at disse skjematiske bildene som var avtegnet i naturfagboken ikke stemte med virkeligheten. Hun spurte meg om jeg hadde sett en jentetiss før, noe jeg ærlig svarte at jeg aldri hadde. Ikke en gang tittet i mannfolkblader? Nei, men jeg hadde hørt noen av guttene i klassen hadde slike. Mor tittet meg mistenktsom i øynene, og hun ville sett det på meg om jeg løy.

Deretter gikk mor enda grundigere til verks enn i boken. Dette er viktig kunnskap til deg senere i livet, mente hun. Øverst hadde vi det behårede område som kalles mons pubis. Lengre nede satt de ytre kjønnsleppene, eller labia majora, som også var behåret. Innenfor disse ligger de små kjønnslepper, labia minora. Disse er ubehårede, og har veldig følsom hud. Mor understreket at disse leppene ikke sprikte slik som det så ut på tegningen, men at de normalt var sammenklappede. Mellom de små kjønnsleppene satt øverst urinrøret, og nedenfor inngangen til skjeden, eller vagina. Ca 1-2 cm inn mot vagina sitter det en hinne som kalles hymen eller jomfruhinnen. Denne hinnen er tynn, men beskytter mot at det kommer fremmedlegemer inn i skjeden for små jenter. Heldigvis har den noen huller i seg som gjør at den første menstruasjonsblodet kommer ut og ikke blir inne. Første gangen en jente har sex vil denne hinnen briste. Dette fenomenet kalles deflorasjon, eller ”avblomstring”. Selvsagt etter en fødsel vil hinnen briste enda mer, og rester av hinnen ses litt frynsete ut hos voksne kvinner. Rett på innsiden av skjedeinngangen på hver side sitter det to kjertler, de Bartholinske kjertler, som produserer en blank, seig og glatt væske når en jente blir seksuelt opphisset slik at penis lettere sklir inn i skjeden. Mor sa at noen jenter har stor produksjon av denne væsken, mens andre har lite. Jeg ble litt flau da mor sa at hun hadde veldig stor produksjon av denne væsken, men hun gikk fort videre. Kjente at det kriblet litt nedentil mens mor med stor iver fortsatte; der de små kjønnslepper møtes helt øverst sitter clitoris, som kommer av det greske ordet ”kleis” som betyr nøkkel. Denne er som en liten penis som har en forhud, en liten glans eller penishode, og hele organet er formet som en Y med to ben ned som går inn mot hver av de små kjønnsleppene. Når en kvinne blir opphisset svulmer dette organet opp akkurat som en gutts penis, slik at Y’en spriker og dermed at vagina åpner seg og gjør seg klar for at penis lett kan trenge inn. Grunnen til at de romerske legene kalte dette for nøkkelen er at klitoris er meget følsom. Hvis du skal glede en kvinne og gjøre henne maksimalt opphisset, skal du med en meget lett finger stryke fingeren i en sirkel på klitoris, kanskje bare rundt fordi det er så følsomt rett på. Den er enda mer følsom en det mest følsomme stedet på gutten som er den strengen på baksiden av penishodet som heter frenulum. Jeg rødmet ved tanken. Da mor var ferdig med neste kapittel så jeg at hun var litt rødmusset i ansiktet, før hun med et smil reiste seg og gikk inn på soverommet og låste døren etter seg.

Samme kveld lå jeg som vanlig under stuebordet og leste til neste dags prøve. Far skulle reise om en uke, og han satt som vanlig og sov etter en hard arbeidsdag i TV-stolen til kveldsnyhetene. Mor kom ned trappen i stuen iført hennes silkekimono klar til å legge seg. Hun satte seg i sofaen rett over der jeg lå. Mens jeg lå og leste kikket jeg opp, og fikk da se at mor satt med benene litt fra hverandre slik at jeg kunne se langs lårene hennes. I lyset fra TV’n så jeg rett inn på hennes truser. Akkurat da akte mor seg lenger ned i sofaen og satte bena enda lenger fra hverandre. Nå kunne jeg skimte hårene som stakk ut på hver side av de hvite bomullstrusene. Mens jeg stirret ble jeg imidlertid klar over at mor satt og så på meg, og ikke på nyhetene som jeg trodde. Hun bare smilte mot meg, og så tok hun og satte begge bena opp i sofa-setet. Da nærmest tøt det frem under bomullstrusene, akkurat som om det var masse fett samlet som ville ut. Jeg kunne skimte sprekken som mor hadde forklart meg om før på dagen. Mor reiste seg så opp for å hente noe på kjøkkenet, og da hun kom tilbake satte hun seg i samme posisjon. Da så det ut som om mor hadde dratt trusen svært godt opp slik at konturene ble enda mer klare for meg. På det tidspunktet var jeg blitt veldig opphisset, og med krumbøyd holdning løp jeg opp på rommet og lukket døren. Jeg kledde raskt av meg og begynte å gni opp og ned på penisen min som hadde blitt så våt på tuppen at alt bare ble glatt og godt. Kort tid etter gikk det for meg, og det eneste jeg hadde å tørke meg med var sokken som jeg hadde slengt fra meg i farten. Da dette var gjort la jeg meg til å sove, men da banket det på døren og mor kom inn. Hun sa at hun skulle sette i gang en klesvask før natten og lurte på om jeg hadde noe skittentøy. Stiv av skrekk så jeg mor nærme seg sokkene og de andre klærne som lå på gulvet. ”Neimen, sokken din er jo helt våt den” sa mor i det hun tok den opp og jeg så at hun gnudde sæden min utover fingrene sine før hun smilte mot meg, snudde seg og gikk ut. Jeg ville helst synke under av skam over at mor hadde oppdaget dette. Dagen etter stod en tørkerull på nattbordet mitt.

Naturfagprøven gikk særdeles bra, og jeg fikk kommentar fra læreren at jeg hadde kunnskaper utover det som stod i lærebøkene. Mor ble meget glad da jeg fortalte henne om det. Nå var det også endelig blitt sommersferie. Siden far skulle reise langt bort ble det bestemt at jeg og mor skulle reise på hytta vår som ligger i skjærgården langs den norske sørlandskysten. Vi fikk sagt farvel til far, og jeg bemerket meg at mor dro far inn på soverommet og låste døren enda det bare var 2 timer til flyet gikk. Ute på hytta var det strålende sol, og det var spådd sol resten av uken. Hytta var ikke stor, det var bare to soverom, en stue og kjøkken. Vi bestemte oss for å gå ut på svaberget for å sole oss med en gang. Hytta lå helt ute ved sjøen og vi hadde ingen naboer rundt oss. Mor kledde på seg den blå bikinien sin inne på rommet sitt, og jeg en lang løs badeshorts slik moten var. Ute på svaberget la hun seg rett ovenfor meg og lukket øynene sine. Bikinien hennes var stram, og jeg lå på magen med utsikt til rett mellom benene til mor. Jeg prøvde å gjenkjenne de konturene jeg tidligere i uken hadde sett på nært hold, men bikinien var ikke like tynn som bomullstrusene. Mor kikket opp mot meg og smilte før hun la seg ned igjen og lukket øynene og la bena enda lenger fra hverandre. Etter å ha ligget slik en stund satt hun seg opp og spurte om jeg hadde husket å smøre meg inn med solkrem? Jeg kremtet at det hadde jeg ikke, men jeg ville nødigst reise meg opp for og vise mor bulen i shortsen min. Mens mor satt og smurte seg selv inn sa hun at jeg bare skulle ligge og så skulle hun gjøre det for meg. Da hun var ferdig med seg selv akte hun seg på rumpa mot meg. Hun satte seg rett foran meg med et ben på hver side av hodet mitt. Nå var ansiktet mitt bare 10-15 cm fra hennes underliv. Mor tok masse krem i fingrene og lente seg fremover og begynte å smøre inn ryggen. Jeg nøt situasjonen, men utnyttet den også til å se rett inn i mot den beskyttede edens hage som lå foran meg. For å nå helt nederst på ryggen akte mor seg enda nærmere, og til slutt skubbet nesen min mot den øverste delen av sprekken hennes. Mor lot seg ikke merke med deg, og fortsatte og gnukke mot nesen min bare mer og mer. På et tidspunkt satte hun seg litt tilbake, og liksom for å klø seg førte hun en hånd mellom bena. I bare et øyeblikk dro hun bikinitrusen til side. Synet som åpenbarte seg sitter i minnet mitt fremdeles. Et svært behåret kvinnelig underliv, det var sorte krøllede hår i alle retninger, nesten så mye at jeg ikke kunne skjelne noen av detaljene jeg nettopp hadde lært om. Da skjønte jeg hva mor hadde snakket om at det skjematiske bildet i naturfagboken var svært så annerledes enn hva jeg nettopp hadde sett. I det bikinitrusen smatt på plass igjen så jeg nå at det var en mørk flekk nederst. Etterpå smurte mor inn føttene mine også, og så klapset hun meg hardt på rumpa og sa at sistemann til vannet er en pyse. Da spratt jeg opp og løp fremoverbøyd og for å skjule tilstanden min var jeg nødt til å være den første til å hoppe i det iskalde vannet nå tidlig på sommeren.

Det nærmet seg kveld, og vi hadde hengt opp en pose med vann på taket av hytta som var blitt oppvarmet av solen. Det var tid for å vaske av seg solkrem og saltvannet. Mor gav meg et håndkle og gikk inn i hytta igjen. Jeg kledde av meg og begynte å dusje i den svært så sparsomme dusjen. Mens jeg såpet meg inn fikk jeg se mor stå bak gardinen i hytta og betrakte meg. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor hun skulle gjøre det, så jeg bare fortsatte. Men jeg ble litt tent av tanken. Sammen med det fotografiske bildet jeg hadde i friskt minne ble tissen min halvstiv. Etter dusjen var det mor sin tur. Hun spurte om hun kunne få låne barberhøvelen min. Da jeg lurte på hvorfor sa hun bare at kvinner også hadde sine steder de måtte fjerne hår. Jeg gav henne den, og da gav hun meg beskjed om hvordan jeg skulle lage maten. Derfor fikk jeg ikke tid til å lurkikke på mor som jeg hadde planlagt. Etter middagen som mor overdrevent gav meg skryt for la hun seg på sofaen og begynte å lese bok. Hun hadde kledd seg for natten i sin vanlige silkekimono og et par tynne bomullstruser. Jeg fant frem noen blader som jeg bladde i. Da jeg kikket på tittelen av boken så jeg at den het ”Kamasutra, veien til nytelse”. Mor satte etter hvert føttene godt opp i sofaen slik at trusen hennes ble klemt utover mellom benene. Jeg lå lenge og studerte dette før jeg fortsatte lesingen i bladene jeg hadde funnet. Var det dette som var ”bollemus” som jeg hadde hørt guttene snakke om? Mor tok seg en tur på kjøkkenet for så å komme tilbake med et vinglass. Ute på kjøkkenet så jeg til min forundrelse at hun hadde lagt en halv agurk nedi en bolle med varmt vann. Etter en times tid så jeg at det var blitt en helt klar og tydelig våt flekk nederst i sprekken til mor. Hun var åpenbart opphisset. Den tynne bomullstrusen begynte å bli gjennomsiktig, også helt ned mot rumpa. Mor tok så boken til sides, så på meg og smilte før hun sa hun ville legge seg. Døren inn til rommet hennes var lukket i det jeg gikk for å pusse tennene, men jeg hørte at hun lå urolig i sengene og kunne høre noen ubestemmelige, men rytmiske smattelyder. Jeg stilte meg utenfor døren hennes og lyttet, og lydene bare økte på i både volum og hastighet før jeg hørte først et sukk, deretter et langtrukkent stønn. Så mor lå altså å onanerte, det kunne ikke være noen annen forklaring på dette.

Dagen etter tok vi båten inn til den idylliske sørlandsbyen. Mor hadde bestemt at jeg trengte nye bukser. Inne i butikken fant hun frem 3-4 sett med bukser, og dyttet meg inn i prøverommet. Butikkekspeditøren spurte om vi trengte hjelp til å finne riktig størrelse, men mor sa at dette kunne hun ordne selv. Inne på prøverommet ba mor om at jeg kledde av meg. Hun satte seg på huk og dro på meg en av de nye buksene før hun tok hånden ned i bukselinningen. Hånden hennes dro hun litt vel langt ned, syntes jeg, jeg kunne kjenne fingertuppene hennes mot tissen min. Hånden hennes gikk litt opp og ned før hun sa at denne buksen var for stor. Jeg var blitt litt påvirket, slik at tissen min vokste i størrelse. I et øyeblikk da mor så en annen vei flyttet jeg på den slik at tissen nå lå oppover slik at det ikke skulle synes så mye at den hadde vokst. Neste bukse var åpenbart for liten. Prosedyren gjentok seg, mor ned med hånden, men denne gangen fikk hun hele tissen min i håndflaten sin. Hun strøk den opp og ned et par ganger, og fordi buksen var så trang fikk jeg godt merke dette. Da jeg tok av meg buksen kjente jeg at tissen min var kommet over trusestrikken og at den var begynt å bli våt på tuppen. I all hastighet dro jeg på meg den tredje buksen som passet bedre. Da mors hånd igjen skulle teste størrelsen kjente jeg fingrene hennes rett mot det våte penishodet. Mor tok da hånden ”ved en feiltakelse” ned på innsiden av trusen, og jeg kjente godt at hun tok hånden rundt den stive tissen min før hun uttalte at denne buksen passet perfekt. Da hun tok hånden opp igjen så jeg at hun tok hånden til munnen og slikket av seg det våte som hadde fulgt med hånden opp igjen. Buksen ble kjøpt og vi dro hjem igjen.

Etter middag denne kvelden gjentok det samme seg igjen. Mor la seg til å lese, trusen hennes ble helt våt som forrige kveld. Jeg kjente at kåtheten bare bygde seg opp, og til slutt bestemte jeg meg for å legge meg for å gjøre noe med det. Etter å ha kommet i seng og slukket lyset gikk det kort tid før det banket på døren igjen. Mor sa at hun hadde lest ut boken og ville finne en ny bok i bokhyllen som lå over hodeenden av sengen min. Hun gikk derfor opp i sengen, stilte seg met et ben på hver side av hodet mitt. Jeg ble bedt om å skru på leselampen slik at hun kunne se bedre. Da lyset gikk på så jeg rett opp mellom benene til mor. Til min store forskrekkelse, men også nytelse, så hadde mor nå tatt av seg trusen. Det var skjedd en stor forandring fra det lille glimtet jeg hadde fått ute på svaberget. Det var ikke et hårstrå igjen! Akkurat som om mor ville vise meg den jobben hun hadde gjort dagen før med barberhøvelen. Igjen ba mor meg om å snu leselampen slik at den lyste oppover så hun kunne se bedre. Da lyste det hellige rett mot meg. Hun tok ut noen bøker, brukte god tid, bladde litt i de før hun bestemte seg for en bok. Da satte hun det ene benet ned på gulvet igjen, men lot det andre benet fortsatt være i sengen. På den måten fikk jeg se det kvinnelige underliv i detalj på nært hold, og best av alt sprikte det litt slik at det lignet nå mer på hva jeg hadde sett i naturfagboken. Jeg prøvde å huske tilbake til prøven; labia majora, labia minora, skjedeinngangen. Nå så jeg at det glinset i væske herfra, og jeg kunne også skimte clitoris som stod ut ca 1 cm, og hadde en ”hatt” på seg som jeg antok måtte være forhuden. Da mor til slutt gikk ut var jeg blitt så kåt at jeg var ”behind the point of no return”. Mor lukket ikke døren etter seg og jeg kunne høre at hun stod i gangen og antakelig så gjennom dørsprekken selv om jeg ikke kunne se det. Det var umulig for meg å motstå å onanere. For ikke å lage så mye lyd dro jeg dynen til side, penishodet var helt blankt av væske, og etter bare 4-5 tak gikk det for meg så kraftig som det aldri hadde gjort før. Den første strålen landet rett i øyet mitt. Da hørte jeg en ørliten latter ute i gangen før mor gikk inn på rommet sitt igjen. Jeg ble flau, men tenkte at mor hadde jo selv lagt opp til det. Hun viste seg frem for meg på den måten, og da kunne hun jommen meg få igjen. Eller var det kanskje nettopp dette hun ville? En gang for lenge siden hadde jeg hørt av onkel at mor i sin ungdom hadde vært en luremus. Jeg begynte å ane hva dette innebar.

Dagen etter fortsatte mor sine små pirringer av meg. Det var detaljer som klaps på baken eller da hun kledde av seg bikinien, men ved ”uhell” slik at jeg så brystene hennes. Hun hadde svært små brystvorter, men de stod ut og var veldig pigmenterte. På kvelden hadde hun en mer kjedelig bok, og sa at hun ville legge seg tidlig. Denne kvelden lukket ikke mor døren ordentlig etter seg. Da jeg gikk for å legge meg hørte jeg at hun lå urolig i sengen. Da bestemte jeg meg for å se inn gjennom dørsprekken. Lyset fra gangen strålte inn til midten av sengen, og jeg kunne på den måten se inn uten at mor så meg. Hun lå med begge ben til hver side og jeg kunne se at fingrene hennes beveget seg rytmisk i en sirkel rundt det som måtte være klitoris. Innimellom smatt fingrene inn i skjeden, akkurat som for å hente opp noe av væsken som ble produsert der, før fingrene glatt gikk inn i rytmen igjen. Samtidig lå hun og buktet seg og bekkenet presset opp mot fingrene hennes. Det hele kulminerte i at hun stod i bro, og jeg kunne se at fingrene jobbet svært raskt og akkurat i det hun stønnet forbausende høylydt kom det en stråle med væske ut. Samtidig så jeg at skjedeinngangen nå vær svært åpen slik mor hadde lært meg, men det var sammentrekninger, jeg telte til hele 8 sammentrekninger før hun la seg over på siden og sovnet.

Kvelden etter gikk mor rundt i huset for å vanne blomstene. Jeg hørte så et lite skrik, og hun kom ut av soverommet mitt og sa at hun hadde klart å velte hele vannkannen over sengen min. Hun tok den våte dynen ut og hang opp til tørk. Det så ut som hun var veldig lei seg og sa at jeg kunne sove i hennes rom den natten. Jeg ble stiv av skrekk, for hvordan skulle jeg klare dette etter alle disse siste dagers inntrykk? Prøvde meg med at jeg kunne sove på sofaen, men mor var bestemt og sa at det var bare tull da det var god plass i dobbeltsengen. Jeg gikk og la meg først og slukket lyset og latet som om jeg hadde sovnet da Mor kom inn, kledde av seg og tok på seg silkekimonoen sin. For å ikke bli for opphisset hadde jeg lagt meg på magen med armene ut til siden og ansiktet vekk fra mor. Mor la seg så oppi sengen som bare hadde en dobbel-dyne. Hun også la seg på magen, men hun la seg slik at hånden min lå mellom benene hennes. Jeg turde ikke røre meg for da hadde mor skjønt at jeg ikke sov, men jeg visste at bare jeg løftet på fingrene mine ørlite grann ville jeg komme i ta rett på tissen hennes. Etter en liten stund virket det som om mor også hadde sovnet. Da klarte jeg ikke å dy meg, og løftet så forsiktig som jeg kunne langefingeren. Jeg hadde rett, jeg kjente da rett på de store kjønnsleppene til mor. Det stakk, akkurat som to-dagers skjegg gjør. Så varsomt som jeg bare kunne kjente jeg opp og ned på begge de store kjønnsleppene. Mor sov stadig dypt, og jeg ble modigere. Jeg lot langemann finne de indre kjønnsleppene, og jeg kjente både på utsiden og så vidt på innsiden av begge de indre kjønnsleppene. Til min forundrelse syntes jeg å kjenne at det var vått og glatt på fingrene mine da jeg kjente helt nederst. Jeg dro dette slimet oppover og nedover i spalten som for å kjenne bedre. Da jeg nådde klitoris begynte mor å bevege på seg. Da ble jeg redd og lå helt stille til mor hadde ligget stille nokså lenge. Kåtheten steg, og jeg klarte ikke la være å kjenne mer på klitoris. Jeg hentet mer safter nedenfra, og nå var det kommet mye. Så lot jeg tuppen av den våte fingeren så varsomt som bare det beføle klitoris, jeg forsøkte det mor hadde sagt til meg å gni svært varsomt i en sirkel rundt denne lille harde tappen. Dette fortsatte jeg med lenge, og mor lå helt stille, men hun pustet mye dypere enn i sted. Jeg kjente at det nå rant safter mot fingrene og klitoris, slik at jeg ikke trenge å hente mer væske fra skjedeinngangen. Var det mulig for en kvinne å være kåt og få væskeproduksjon i søvne? Nå var jeg blitt så kåt at jeg ikke kunne dy meg mer. Langsomt trakk jeg hånden ut, la meg på ryggen, dro forsiktig ned underbuksen og kjente på den stive tissen som var klissvåt av glidevæske ytterst. Så stiv kunne jeg ikke huske at den hadde vært før. Når jeg dro forhuden forsiktig frem og tilbake kom det noen svake smattelyder. Jeg håpet på død og liv at mor ikke våknet nå, men det var umulig for meg å ikke gjøre dette. For å si det slik det ville i allefall være en umulighet å få sovne med denne kåtheten.

Da snudde mor seg i sengen. Hun så på meg, og så at jeg var våken. Så sa hun at hun kom på at hun måtte sjekke noe i skuffen i nattbordet som lå på min side, deretter løftet hun litt på dynen og satte et kne på hver side av hoftene mine. Den stive tissen lå opp mot magen hennes i det hun bøyde seg over nattbordet, så lente hun seg fremover og jeg kjente at det glatte penishodet mitt skled nedover magen for til slutt å legge seg mellom de store kjønnsleppene hennes. Mor tok seg god tid i nattbordskuffen, og hun vugget frem og tilbake, slik at jeg kunne kjenne baksiden av penishodet, det mest følsomme stedet på en mann som mor hadde fortalt meg, gli glatt frem og tilbake over en hump som jeg nå visste måtte være klitoris. Med litt grøtete stemme sa mor at hun endelig fant det hun lette etter og da lente hun seg først litt frem og så satte hun seg langsomt ned. I samme øyeblikk kjente jeg at noe varmt, trangt og vått omsluttet tissen min. Mor lot som ingenting og begynte å bla i almanakken hun hadde funnet før hun igjen reiste seg litt opp igjen, satte føttene enda lenger til sides og satte seg enda lenger ned slik at tissen min ble tredd helt inn i varmen og jeg kunne kjenne at det stanget imot på tuppen. Altså livmorhalsen. Da satt mor helt stille og begynte å bla i boken. Men jeg kjente at hun klemte skjedemusklene sine rytmisk mot tissen min og til slutt bare gikk det for meg og jeg klynket høyt av velvære. Det rykket i tissen og jeg kjente at jeg sprutet mer enn jeg noen gang hadde gjort rett inn i livmortappen til mor. Med enda mer grøtete stemme spurte mor meg om hva som gikk av meg? Før hun sa at vi måtte huske å hente tante på bussholdeplassen i morgen kl 10. Deretter la hun seg over på sin side igjen. Jeg var helt omtåket, og registrert knapt at mor lå og gnidde seg til orgasme ved siden av meg i mørket.

Dagen etter ble tante hentet, og det ble bestemt at jeg skulle sove i bua ute, noe jeg meldte meg frivillig til. Mor fortsatte denne sommeren å friste meg, men vi snakket aldri om det som hadde skjedd. Det gjentok seg heller aldri.

Sjekk også

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles : Jeg satt foran …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *