søndag , 17 februar 2019
Forside / Utroskap / Nabojenta Marianne – Utroskap

Nabojenta Marianne – Utroskap

Nabojenta Marianne – Utroskap :

Hardere, hardere skrek hun, og jeg pulte alt jeg kunne. Hun lukket øynene og gispet etter luft mens jeg red den unge, faste kroppen hennes inn til nok en orgasme.

Nabojenta het Marianne og var rundt 18 år gammel. Hun var en flott jente, langt lyst hår, blå ertende øyne og littegrann kraftig. Det siste kom nok av at hun spilte fotball i den lokale klubben, men jeg synes bare det gjorde henne mer sexy. Marianne var en jente som visste at gutta kikket på henne og hun nøt det. Jeg hadde lagt merke til at hun vrikket litt ekstra på rumpa, presset frem brystene og ga meg et langt, frekt blikk de gangene vi møttes i oppgangen. Gjerne selv om en av de uttalige skolekjærestene hennes var med. Av og til hadde vi små skravla litt og jeg hadde lurt på om det noen gang kom til å by seg en sjanse hvor jeg kunne vise henne hva jeg var god for. Hun kunne umulig ha unngått å legge merke til at jeg hadde stirret på henne altfor lenge de gangene vi hadde møttes.

Jeg hadde samboer, men hadde alltid vært nysgjerrig på hvordan det ville være å knulle en ung jente med fast fine former. Jeg prøvde å holde meg i form og jogget flere ganger i uken. En torsdag hadde jeg kommet hjem fra løpingen samtidig med at Marianne kom hjem fra treningen. Vi møttes utenfor og jeg var rimelig svett. Hun var flott i den blanke fotballdrakta si og at hun ga meg komplimenter for joggingen gjorde meg ikke mindre interessert.

Neste torsdag startet jeg løpingen litt tidligere en vanlig og la turen innom treningsbanen hvor jeg visste jentene holdt på. På veien bort så jeg flere av jentene på vei hjem og jeg håpet at dette ikke skulle bli for påfallende. Banen lå litt avsides til, gjennom en liten skog og da jeg kom ut på gresset så jeg Marianne og en jente ligge borte ved et av målene. På vei over banen ser oppdager hun meg og vinker meg bort til henne. Den andre jenta er allerde på vei hjem.

Hei, sier hun, jøss jogger du nå igjen da, du har vel tid til en liten pause. Dette går bedre enn de villeste fantasiene mine, tenkte jeg og slang ned på gresset ved siden av henne. Jeg var rimelig andpusten av løpinga og måtte virkelig prøve å konsentrere meg om situasjonen. Hun hadde tatt av seg trøya og hadde nå bare en kort topp og den glatte treningsshortsen på seg. Den gjorde rumpa hennes blank i lyset fra sola og jeg kjente begjæret for denne ertende unge jenta stige i meg, men likevel prøvde jeg å styre meg. Magen hennes var fin og flat, hun virket faktisk ikke så kraftig lenger, brystene var større enn jeg hadde trodd. Uten å si et ord la hun seg oppå meg og det ble umulig å skjule mine lyster. Kraftig saker sa hun, mens hun satt oppå meg og tørrpulte pikken min gjennom den tynne treningsbuksa. Plutselig tok hun tak i meg og rullet oss rundt i gresset, hun var faktisk utrolig sterk. Vi rullet rundt igjen og hun dro av meg buksa og tok tak i den bankende stive kukken min og runka i vei. Jeg glemte tid og sted og nøt stunden med hver celle i kroppen.

Vi gjør mer enn å lese lekser på rommet sa Marianne ertende til meg, og tok pikken inn i munnen. Hun sugde som en gud mens hun lot en hånd arbeide med ballene og rumpa. All kontroll over kroppen var borte og jeg rakk ikke engang å advare jenta mot det som kom. En kraftig sprut stod rett inn i kjeften hennes, men hun tok villig i mot og svelget det hele. Nå er det din tur sa jeg, og håpet at ikke noen ville forstyrre oss. Jeg masserte henne gjennom shortsen mens jeg kysset den runde deilige munnen hennes, som ikke lenger bar tegn til sperm. Hun luktet utrolig godt, en parfyme med et snev av kokos tror jeg. Marianne tok av seg shortsen og jeg kommanderte henne ned, men hun protesterte. Den kraftig kroppen hennes presset i stedet meg ned og hun la seg over meg i en herlig 69 posisjon. Jeg satte i gang med sprekken hennes som allerede var gjennomvåt, og når tungen traff klitorisen hennes kjente jeg at hele jentekroppen ristet av nytelse. Hun var ikke noe dårligere og munnjobben med pikken min gjorde den straks stiv og klar igjen. Hun stoppet opp, snudde seg over meg igjen og plasserte hoftene på hver side av kroppen min. Fotballstrømpene kilte på låret mitt. Med kraftig tak tok hun den bankende stive pikken og kjørte kroppen sin ned. Hun var våt og herregud så trang, men pikken skulle inn fort. Hun satte i gang i et tempo som vitnet om en kropp i knall form. Jeg så rett på det lange lyse håret som bustet frem og tilbake, og som kilte de deilige puppene hennes. Hun hylte av nytelse og kom i en lang, rykkende orgasme før hun sank nedover kroppen min. Følelsen av pikepuppene på brystet mitt, den opphissende lukten og de våte saftene som rant nedover ballene min gjorde meg sprengkåt.

Jeg trakk meg ut og mens Marianne fortsatt var sliten løftet jeg opp rumpa hennes. Dette hadde jeg drømt om lenge. Den faste, lille jenterumpa hennes skulle nå få smake kukken min. Musa hennes var våt som en svamp og jeg kunne ikke vente lenger. Jeg styrte inn i henne bakfra i et voldsomt tempo, mens jeg forsøkte å stimulere klitten hennes. Hardere, hardere skrek hun, og jeg reiste meg opp over henne og peisa på. Synet av jenta under meg, den deilig rumpesprekken og vellystslydene var helt vanvittig. Jeg knulla henne som jeg aldri hadde knulla noen jente før og vi kom sammen i en herlig lang orgasme.

Vi pusta ut på gresset og jeg strøk henne på ryggen og i håret. Jeg er jomfru i toeren, sa hun plutselig. Jeg skvatt opp, hadde egentlig begynt å tenke på hvordan jeg skulle komme ut av denne situasjonen. Har hatt lyst til å prøve det sa hun, med en som er litt mer erfaren enn skolegutta. Hun så på meg med de nydelige blå øynene og nærnest tigget meg. Sant å si hadde aldri jeg heller tatt noen jenter i analen før og var rimelig nysgjerrig. Du har vel lyst sa hun og tok på nytt tak rundt pikken min. Hun sugde den sakte opp i stiv tilstand mens hun hele tiden så på meg og kilte meg i rumpa med fingrene. Herregud hvordan kunne jeg nekte henne dette, jeg begynte å kjæle henne i toeren. Hun la seg på magen igjen og jeg spytta og slikket henne rundt det trange lille hullet. Den lille spretne rumpa stod rett i været og jeg var på ny sprengkåt. Ta meg hardt sa hun, og jeg begynte å skjønne at det var sånn hun ville ha det. Jeg lirka pikken sakte inn og hun skrek at den skulle kjøres raskt. Jeg tok det rolig og lot hullet venne seg til kukken min, mens jeg fingret klitorisen. Overraskende kjapt var hullet blitt vant til pikken, men det var fortsatt trangt og deilig. Jeg reiste meg opp over henne og pulte henne alt jeg var god for. Hun klynket av vellyst og det som var igjen av sperm var på nytt på vei ut av kroppen min. Jeg holdt igjen og kjørte opp i et kjempetempo, hun skrek og sa hun ville ha pikken i munnen. Hun trakk seg ut og tok pikken rundt leppene og sugde alt hun kunne. Hun tok tak bak meg og fikk hele staven inn i den lille munnen, jeg holdt hodet hennes fast og kjente nytelsen stige. Det blonde håret over pikken min var et fantastisk syn og jeg spruta i massive rykk inn i den deilig munnen hennes.

Etterpå la vi oss på ned, med klærne på i tilfelle noen skulle komme. Trener du hver torsdag, spurte Marianne med et ertende smil. Ja sa jeg og visste at dette kom til å bli en bra sommer.

Sjekk også

En magisk mann – Utroskap

En magisk mann – Utroskap : Jeg gikk fra min og min samboers leilighet og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *