lørdag , 23 februar 2019
Forside / Analt / Far og jeg – XFiles

Far og jeg – XFiles

Far og jeg – XFiles :

Jeg må fortelle om den kvelden jeg gikk inn på rommet til far og mor.. jeg satte meg ned ved sengkanten til faren min, både mor og far sov sin søteste drøm, jeg var så kåt da jeg så ned på bulen på boxeren til faren min, jeg så på moren min om hun var våken, hun sov, det gjorde også faren min, jeg klarte ikke å holde fingrene unna, så jeg stakk hånden ned i boxeren hans, å dro opp den største kuken jeg noen gang har sett, jeg ble ennå mer kåtere da jeg holdt den slappe og store kukken i hånden, jeg dro forhuden frem, og blottet et deilig kukhodet..jeg stakk tungen bort, mmh, smakte godt, så gapet jeg over den slappe kukken, sugde den lagt inn i munnen min, lot tungen gå opp å ned skaftet, så putselig hørte jeg moren min vridde litt på seg, jeg ble litt redd, for hadde hun sett meg der jeg satt med kukken til faren min i munnen hadde hun fått sjokk, men hun sov ennå godt, så jeg fortsatte å suge faren min… mens jeg sugde han våknet han, han ble litt sjokkert da han så meg «men siv hva gjør du?» sa han, jeg la fingeren over leppene hans å svarte » hysj, mor kan høre oss, legg deg bakover å nyt det» han la seg bakover, kikket nervøst bort på moren min som fortsatt sov..

Jeg begynte å like dette bare mer og mer, sugde hardere, og fortere, og lekte med tungen min over kukk hodet hans, stønnet litt gjorde jeg å, da sa han » hysj, ikke så høyt siv, mor kan våkne» jeg smilte å så på han, så han inn i øynene å sa » vil du at jeg skal knulle deg?» han så på mor og så på meg, nikket bekreftende at det ville han, å løftet hofta si opp slik at jeg skulle fortsette å suge han, han lukket øynene, det var tydlig at han likte hva jeg gjorde.. jeg sugde på pungen hans, mens jeg runket han med fast grep, nå stoppet han meg, så hvisket han » stopp, jeg vil ikke komme ennå, jeg vil ha deg oppå meg» så dro han meg oppover, jeg satte meg skrevs over han, tok tak i kukken hans å førte den mot fitthullet mitt, jeg satte meg hardt ned på kukken hans, jeg var så våt at han bunnet meg med engang, jeg sklidde opp og ned, sakte.. kukken hans var så stor at det gjorde litt vondt, dessuten så var han den andre som jeg knullet..jeg var ganske så fersk i yrket for å si det sånn, da jeg så ned og så at jeg satt å ridde faren min, ble jeg ennå mer kåt, så jeg ridde han fortere og fortere, sengen begynte å bevege seg litt mye nå, så mor var på håret til å våkne, så vi holdt opp litt.. så gjorde far noe jeg alltid kommer til å huske så lenge jeg lever,.

Han reiste seg opp, med meg hengende på kukken hans, plutselig sto vi der, midt på gulvet på soverommet til mor og far, han pulte meg deilig der vi sto, holdt meg godt fast slik at jeg ikke skulle skli av… så gikk han ned på kne, å fikk meg ned på alle fire, her råknullet han meg, det var så deilig at jeg ble litt borte fra omverden, da jeg kom til meg selv igjen så sa han at vi skulle sette oss i stolen, stolen som sto rett foran der mor lå med ansiktet mot, hadde hun lukket opp øynene så hadde hun sett noe hun aldri hadde glemt eller klart å tilgitt, faren min tente på han han knullet datteren sin foran moren,og at hun kunne når tid som helst våkne, for det virket som kukken ble ennå større inne meg da vi knullet i stolen. han hvisket inn i øret mitt » liker du at pappa knuller den trange fitta di?» jeg svarte han ikke, jeg ridde han bare hardere, det klasket sånn deilig når huden våres møttes, når han bunnet meg… jeg bøyde meg fremmover og kysset han, sa jeg elsket han, at han hadde så deilig og stor kukk.. han smilte til meg, så stoppet han meg,så spurte han meg om jeg hadde blitt knullet før i rompa, jeg svarte at det hadde jeg ikke blitt, så spurte han om han fikk lov til å pule meg i rompa, jeg nikket forsiktig, men kjente med ett at jeg ble litt små nervøs, han tok meg i hånden, å vi gikk ned på kjøkkenet, han tok opp kjøleskap døren, å hentet flytende smør.. så gikk vi ned i kjelleren, for da kunne vi være litt mer høylytt å stønne litt mer sa han…

Han gikk å satte seg ned i sofan, ba meg komme til han, han tok smør å smurte inn kukken sin, så ba han meg om å bøye meg fremover, slik at han hadde rompen min imot seg, så smurte han meg om jeg ville dette, at jeg ikke trengte, men jeg sa jeg ville det.. han smørte litt smør i rompehullet mitt, så stakk han en finger inni rompa mi, den gikk lett inn,han pulte meg litt med en finger, mens han snakket om hvor deilig jeg var som ville gi pappa litt fitte, han presset inn en finger til, det gjorde litt vondt, så jeg ga fra meg et lite «au!!» han stoppet litt, men så fortsatte han, litt fortere og hardere, mens han ronket kukken sin, nå tror jeg du er klar sa han til meg med en kåt stemme, han satte kukk hodet sitt imot rompehullet mitt, jeg holdt pusten, ventet på smerten, så plutselig støtet han den hardt og langt inn, jeg kjente hele hullet ble fylt med den store harde kukken til faren min, da jeg tenkte på hvem som knullet meg i rompa kjente jeg at jeg ble ennå mer kåt, så jeg spurte han om han kunne ta meg hardere, å det gjorde han, han knullet meg skikkelig hardt og godt, mens jeg fingret og koste meg med fitta mi slik lå vi vel i noen minutter.. han var på vei til å komme, men holdt opp, han sa til meg at han ville komme inni meg mens vi lå i sengen til han og mor..

Vi gikk opp til soverommet dems,mor sov godt ennå, han hvisket inni øret mitt at han ville at jeg skulle legge meg ned på senge, jeg la meg ned på ryggen ved siden av moren min, han satte seg ned mellom beina mine, så styrte han kukken sin inn imot fitta mi, kukken sklidde sakte inn i fitta mi pga vekten hans, det var så deilig å kjenne kukken hans inni meg igjen, jeg la beina mine rundt hoftene hans, så begynte han å støte inne meg, han knullet meg helt innerst inni meg med korte harde støt, så tok han lange seige tak, jeg jokket imot han, det gjorde så deilig, at jeg kjente jeg var på vei til å eksplodere under han av nytelser,så kjente jeg at han kom inni meg, han sprutet inn masse sperm langt inni meg, han lå stille oppå meg,nå var mor på vei til å våkne, så jeg fikk fart på meg ned av sengen, jeg lå stille på gulvet ved siden av sengkanten til far, jeg hørte mor snakke til han, han svarte at hun måtte forsette med å sove, så snudde hun seg å sovnet igjen, jeg pustet lettet ut, for tenk om hun hadde sett meg nå, naken, med sperm som renner nedover på innsiden av låret mitt, og faren min uten boxeren, hun hadde nok forstått at det var faren min som hadde knullet meg da, knullet sin 16 år gamle datter.

Vi har hatt mange deilig stunder etter denne,spesielt da han skal kjøre meg til skolen eller til venninner, da hender det at jeg suger han og han knuller meg både i fitta og rompa, på vår faste plass ved en liten skogkant baki kassebilen hans, han er blitt elskern min, og jeg kan ikke sammenligne noen av gutten som jeg har knullet med faren min, han er bare best!

Sjekk også

Fikk mamma som presang – XFiles

Fikk mamma som presang – XFiles : Jeg er en gutt på 16 år og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *