søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Maksimal elskov

Maksimal elskov

Maksimal elskov

Fredagen var her, jeg hadde gledet meg. Var ferdig på skolen klokka 12 og dro rett hjem før jeg begynte å pynte og ordne opp på rommet. Jeg bretta ut sovesofaen til en liten dobbeltseng, flytta bord og plasserte tv’n så vi fikk perfekt avstand. Sist men ikke minst, hadde jeg satt opp ca 50 levende lys foran oss, som kunne brenne hele kvelden.

Men vi startet med å se en film. Vi fikk servert pizza og brus av mor, men vi kjenner hverandre for godt til å forstå at vi ikke kan se en hel film. Men det startet slik, vi satt oppreist og jeg kjærtegnet oppover hele innsiden av armen hennes, og kyssa henne på skuldra før jeg lente hode over å hvisket noen pene ord.

Til slutt la hun seg over meg, og tok armen sin på undersiden av skjorta mi og sa hun ville kjenne på magen min. Nå var det ikke akkurat film i lufta, så vi tok av oss på overkroppen. Jeg la meg over henne og så med mine øynene rett inn i hennes. Vi smilte til hverandre og jeg senket meg sakte ned for å kjenne på leppene hennes. Etterhvert begynt hun å gi så mye etter at jeg ikke kunne la være, av med buksa, av med bh’n.

Så var det kun trusa på begge to, jeg hadde lovet at det var min tur til å være sexy denne gangen. Jeg kyssa hele magen hennes, og spesielt brystene, samtidlig som jeg brukte tungen for å slikke brystvortene. De ble stive veldig fort, og etterhvert brukte jeg munnen for å fjerne stringen hennes. Dro den av med munnen, nå var hun naken.

Jeg la meg mellom leggene hennes, kyssa henne fra brystene og nedover, nedover navlen,og til slutt ned til skrittet, jeg starta forsiktig i noen minutter, så litt hardere. Etterhvert som hun ble opphisset tittet klitten hennes ut og jeg tok fatt på den, sugde inn og ut mellom leppene mine, samtidlig som jeg slikka. Jeg kunne høre hun var glad, jeg rett og slett elsker å gi munnsex. Plutselig tar hun fatt i hodet mitt, fører meg enda nærmere fitta. Tok opp en finger og begynte å stimulere åpningen. Jeg slikka hele lengden, flere ganger. Før hun spredde de yttre leppene sine, brettet seg helt ut for meg.

Så jeg kunne se hvor hun ville bli slikket, jeg tok hele klitten i munnen og begynte å suge på den igjen. Plutserlig hører jeg, ”skal jeg suge deg?” jeg svarer vent litt, jeg vil prøve noe nytt. Sett deg på ansikte mitt og det gjorde hun, satt på knærne splitter naken over ansikte mitt.

Ville prøve noe nytt, noe som skapte litt variasjon, men etter litt tok hun selv initativ å beveget seg nedover under dyna og dro av meg bokseren. Hun slikke oppover hele lengden og tok tak og masserte meg litt.

Så kjente jeg leppene hennes, jeg ble helt stum, helt satt ut av krigen, kun glede var til stede. Etter hvert greide jeg ikke å holde meg helt stille, så jeg måtte under dyna, så noen ikke fikk mistanker om hva vi gjorde på rommet.

Jeg så henne rett inn i øynene, fjernet håret på den ene siden og smilte til henne samtidlig som jeg spurt ”Hvilken planet befinner jeg meg på?”

Hun smilte bare, hun hadde kuken min i munnen, følelsen kan ikke beskrives, og gleden kan ingen gjenskape. Plutserlig kjenner jeg leppene hennes gå litt lengre ned enn vanlig, det var godt.

Men det var på tide å knulle på riktig, vi la oss på siden av hverandre. Jeg hentet kondomen og rullet den på før jeg slikket henne litt igjen. Så trengte jeg meg rolig inn i henne, beveget hoftene mine sakte frem og tilbake. Så fikk vi inn rytmen og det gikk fortere og fortere.

Vi lå i standard misjonær, men etterhvert byttet vi. Hun satte seg på meg og red meg helt inn til en førsteplass. Jeg kom, men ville ikke si noe før vi var ferdige, ville komme inne i henne. Selv om det var en større fare for å bli gravid, men det skjedde ikke.

Jeg kom, men greide mer, hun fortsatte å kjøre på, jeg kunne aldri få nok av henne. Hun gjorde meg så glad, aldri før hadde jeg møtt ett menneske så fantastisk. Etter litt byttet vi til doggy, jeg sto bak henne, hun holdte seg fast i kanten på sofaen, samtidlig som jeg masserte klitten med den ene armen, kjente jeg den ene handen hennes på pungen min, og jeg kom igjen.

Men greide å fortsette, hun hadde jo ikke kommet enda. Jeg hørte hun sa at jeg skulle være hardere, etter å ha tatt henne bakfra i flere minutter, byttet vi så jeg fikk perfekt vinkel for å treffe g-punktet hennes, hva som skjedde da overrasketr meg. Jeg kjente at jeg traff det og merket det også fort på henne. Jeg kjente musklene der nede. Så kom hun, og hun smilte til meg. Vi la oss i sengen og hun la seg halvveis oppå meg. Vi tok en pause og bare kyssa hverandre.

Etter en pause så klarte jeg ikke å la være, måtte slikke henne igjen. Spyttet på toppen før jeg dro det utover, kunstig fuktighet er også bra, jeg begynte først med en finger, så to og tilslutt var jeg inne med tre, samtidlig som jeg fingret henne hadde jeg klitten hennes mellom leppene, som sugde den inn og ut av munnen min, samtidlig som jeg prøve å kile den med tungen. Jeg kjørte raskere og raskere med fingerene, og mer intenst med tungen og leppene, jeg kjente musklene spant seg i skjeden og visste det var tegn til orgasme. I det hun kom, slikket jeg klitten samtidlig som jeg masserte g-punktet hennes med tre fingre. Hun stønnet, som jeg aldri hadde hørt henne. Etter hun hadde kommet for fullt, spurte jeg om hun ville ha mer sex, det ville hun.

Jeg tok frem ett nytt kondom og satte det på. Vi lå ved siden av hverandre, i skjestillingen, jeg trengte meg inn i henne, denne stillingen synes jeg er veldig krevende, men alt for henne

Jeg brukte en arm til å holde den høyre foten oppe samtidlig som jeg masserte klitorisen hennes. Vi lå slik i ett par minutter, så slikket jeg henne igjen, samtidlig som jeg fingra henne. Hun brettet seg ut, og jeg kjørte veldig kjapt og hardt mot g-punktet, jeg visste det hadde en spesiell effekt, en kodeknekker.

Så var det min tur igjen. Hun tok ett godt tak rundt roten før hun sugde meg, hardt og intenst. Jeg kjente det med absolutt en gang at jeg var svært nær orgasme. Etter noen minutter med munnsex, begynte hun å runke meg, så jeg tok over mens hun la handen sin på pungen min og masserte testiklene rolig og forsiktig, det var så deilig.

Når jeg kjente at jeg kom, sa jeg at hun skulle ta over. En, to, tre og pang. Jeg eksploderte og det som kom ut av meg hadde ingen kontroll på hvor det landet, hun smilte og lo, jeg greide knapt å bevege føttene mine. Vi tok på oss truse og bokseren, før vi redde opp og la oss under dyna. Kjente på hverandre og bare hygget oss. Til slutt var klokken to på natta. da hadde vi ligget naken i sengen siden ti. For en opplevelse.

Jeg dro hjem og la meg i sengen for å sove, og drømte om henne – verdens beste.

Sexmoter

Sjekk også

Golfturnering – Sex i det fri

Golfturnering – Sex i det fri : I høst var jeg og min kone med …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.