søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / XFiles / Familiært triangel – XFiles

Familiært triangel – XFiles

Familiært triangel – XFiles :

Sexuell tenning dreier seg om å bryte grenser. Av og til skal sexuelle grenser brytes, men ikke alle fantasier skal bli til virkelighet. I denne historien forteller jeg om noe som kunne brutt en slik grense, men hvor vi som voksne mennesker stoppet før det ble realisert. I virkeligheten blir denne historien aldri annet enn en fantasi, men starten er pirrende nok slik den var.

Min kone og jeg fikk besøk av min svigermor. Et utrolig livlig og flott menneske. Hun sprudler av liv og energi, og har alltid pirret meg. Vi tok som vanlig noen glass vin, og ble alle lett beruset og livlige. Hun lo og flørtet slik bare sigermor gjør.

Utover kvelden la min kone seg i sofaen, hun var trøtt men fortsatt med på samtalen. Hun la seg med føttene i fanget mitt. Min svigermor satt ved min side. Svært nær meg, så nær at jeg kjente hennes lår tett mot mitt, varme som strømmet på, og som gjorde meg tent. Vi snakket om løst og fast, og etterhvert begynte min svigermor å massere min kones fotblad. Hun strøk kjærlig og ømt.

Hun lurte på om jeg ikke kunne grepene som skulle gi min kone avslapping, og jeg viste henne hvordan hun kunne klemme på bestemte steder av fotblader. Min svigermor fulgte ivrig med, og fortsatte samtidig behandlingen av min kones fotblad slik at vi nå var to som masserte samtidig. Jeg kjente min svigermors fingre til stadighet vandre over mine. Lett og kjærlig, ømt og varmt. Befølinger som ga strømninger nedover og som tente meg. Jeg tittet usikkert på min kone, spent på hvordan hun ville reagere. Jeg følte en erotisk stemning jeg aldri tidligere har følt. Min svigermors kåtskap, og min kones ømme og ivrige blikk. Det skal ikke skje men det skjedde.

Her sluttet den virkelige historien, men i mine fantasier lever fortsettelsen. I virkeligheten våknet vi opp fra drømmen, og sluttet som forstandige mennesker. I fantasien fortsatte vi.

Jeg strøk min kone oppover leggene, tett fulgt av min svigermors fingre. Vi lekte med hverandres fingre, og vi strøk min kone sakte og stadig lengre oppover leggene. Deretter masserte vi lårene hennes, og hun ga meg stadig blikk som bekreftet at dette likte hun. Hun ville mer. Hun ville pirres, og hun likte sin mors berøring.

Min svigermor ble etterhvert mer ivrig, strøk nå sin datter opp mot lårene, og etter litt berørte hun sin datters kjønn. Jeg hørte min kone stønne lett, så hennes nytelse, så hvordan det ulovlige bli fullbyrdet. Samtidig begynte jeg berøringen av min svigermor. Strøk henne først over nakken, deretter nedover rygget før jeg dro av henne plagg for plagg. Hun likte åpenbart sin svigersønns berøringer, men virket ikke mindre ivrig på å den jobben hun gjorde med min kone.

Min kone ga meg blikk som ikke var til å misforstå. Hun ville seg med ta sin mor. Jeg stilte meg bak henne, og førte inn min pikk i hennes kjede. Først sakte, senere raskere og hardere. Etterhvert pulte jeg henne med harde tak, mens jeg hørte henne stønne hardere.

Synes av at min svigermor slikket min kone, hennes hender som vandret oppopver min kones bryster og den ømhet de to viste for hverandre ga tenning. Jeg hørte de stønnet, jeg hørte orgasmer som kom, og kjente det bygde seg opp en større utløsning. Med harde tak fullbyrdet vi samleiet. Vi kom alle i en familiør treenighet, høyt og vakkert.

Drømmeren

Sexmoter

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.