søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Anale opplevelser del 1 – Analt

Anale opplevelser del 1 – Analt

Anale opplevelser del 1 – Analt

Jeg er vel ikke det man kan kalle uerfaren når det kommer til sex, men analsex har jeg liksom aldri fått helt til. Det har selvsagt vært litt klønete prøving opp gjennom årene, men det har aldri vært ordentlig dyp penetrasjon, -kun fomling. Jeg vil nå fortelle om en opplevelse som virkelig ga meg mersmak! Pervert kanskje for noen, men dette er ikke noe jeg finner frastøtende, heller tvert om!

Min «læremester» var en mann som er en del eldre enn meg. Ca ti års aldersforskjell, men det er nok nettopp hans erfarenhet -og det at eldre menn tenner meg, som gjor dette til en stor nytelse!

Kvelden var godt planlagt, jeg var barbert, helt ren alle steder (ja det kreves litt forberedelser for å virkelig nyte…) og veldig klar! Hjemme hos han var det først litt «sofakos» med øl og en pornofilm som fikk det til å sitre godt.

Mens jeg ennå så på filmen, dro han av meg trusene og slikket meg grundig. Jeg var våt etter å ha sett på filmen, og jeg kunne høre at han nøt det. Tunga hans var overalt, han presset ansiktet sitt inn mot meg og slikket meg langt inne i fittehullet. Det var så godt at jeg måtte spre bena så langt fra hverandre som mulig for å få han enda dypere. Saftene bare rant nå, og jeg kunne høre han svelge unna. Han var like opphisset som meg og ville ha mer! Han ba meg snu meg rundt på alle fire og stritte ut med rompa med spredte ben.

Så slikket han meg i dype drag fra fittehull og opp langs hele rompesprekken. Grådige, krevende slikk.

At han kunne se og smake hele meg nå gjorde meg svært opphisset! Jeg presset meg mot ansiketet, ville ha mer! Tunga hans tok seg nå kun av rompehullet, laget sirkler rundt og presset litt på hullet. Det var fantastisk godt! Han dro rompeballene mine godt fra hverandre og jeg skrevde og struttet ennå mer mot han. Nå fikk jeg en skikkelig grundig og dyp rompesuging! To tak på klitten og jeg ville ha kommet, så godt var det!

Min voldsomme kåthet gjorde at jeg fikk lyst å gjøre det samme på han. Ville kjenne smaken og følelsen av et mannehull! Jeg fikk han opp i samme posisjon som meg, og måtte først bare nyte synet. Ikke ofte ved «vanlig» sex at man får slik tilgang på en mann. Her var det deilige baller og et «forbudt område». Og han var også barbert og glatt å ta på. Prøvende begynte jeg å runke han bakfra. Pikken var stiv som bare det, og han er rimelig stor. Jeg knadde ballene og tok dem i munnen mens jeg runket. Stønninga hans og smaken av ballene gjorde meg kåtere og mer ivrig. Tunga mi fortsatte opp langs rompa. Ekstra stønninga når jeg lot den gli rundt hullet hans.. Han smakte herlig og jeg forsatte gladlig!

Lepper og tunge mot hullet, liksom klinte med han! Selv dro han nå rompeballene godt fra hverandre så ivrig var han på mer. Jeg lot meg ikke be to ganger, og stakk tunga så langt inn som jeg kom. Inn og ut flere ganger. Det gikk veldig lett og han var overraskende åpen til å ikke ha blitt utvidet litt med fingrene først! Men i ettertid han han jo fortalt at han er en ivrig bruker av buttplug 😉

Det åpne hullet ga meg lyst til å fingre han! Jeg spyttet godt på hullet hans og fingrene mine og stakk to fingre inn i hele sin lengde. Han var helt med å ga meg kraftige motjokk! For liksom å smake mer på han slikket jeg fingrene mine mellom hver dype penetrering, herlig! Jeg hadde hørt om prostata og kjente den nå godt, -ikke til å ta feil av. Etterhvert begynte jeg å konsentrete meg om dette området, og det utløste en kjempeorgasme med et kjempebrøl! Og så mye sæd som kom av han har jeg aldri sett det komme før. Han ejakuerte i hånda si og ga det til meg. Han visste at jeg elsker å slikke i meg hans væsker, -han har aldri fått komme i fitta mi heller, -sæden skal jeg ha… Jeg nærmest drakk fra hånda hans, så mye var der! Det smakte nydelig!

Så var det min tur igjen…. Men denne akten skal jeg fortelle mer om en annen gang 😉

 

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.