søndag , 26 mai 2019
Forside / Utroskap / Kåt MILF – Utroskap

Kåt MILF – Utroskap

Kåt MILF – Utroskap :

«Det er ikke lov å pule nedover» heter det visst i visse politiske ungdomsorganisasjoner. Det betyr at man skal ikke legge an på, og gå til sengs med de som er mye yngre, og lengre nede i hierarkiet. Dette var en regel jeg alltid har etterlevd, også før vi kunne lese om diverse ordførere og andre politikere.

Som godt voksen, og i en lederstilling i bedriften, passet jeg meg, selv om lystene og fristelsene stadig dukket opp. Else var en slik fristende lekkerbisken. Hun var nesten 20 år yngre enn meg, og hadde en juniorstilling. Men vi ble gode venner, hadde mye jobbsaker felles som vi samarbeidet om. Jeg merket meg at hun av og til kom med litt vågale og frittalende utsagn – men hun trakk seg fort tilbake. Derfor ble det hyggelige samtaler og lunsjer sammen i full anstendighet.

Så skjedde det hyggelige at hun ble forfremmet til en stilling i ledelsen – og dermed ble vi «likemenn». Da følte jeg meg straks friere, og kontakten vår endet karakter. Den fikk et klart seksuelt uttrykk, og ved en anledning plumpet hun ut med et spørsmål om jeg hadde vært på swingers klubb. Jeg svarte ikke definitivt, ville ikke blottstille meg. Men etter det bestemte jeg meg for å være mer aktiv, og ved en gitt anledning prøve meg. Jeg følte nå at forholdet var slik at sjansen for å «steinhugge» var mindre. Hadde også skjønt at hennes forhold til ektefellen var ganske kjølig, slik at ønsket og behovet for ny sex helt sikkert var til stede. Jeg hadde også gjort en annen observaasjon; hun var litt ekshibisjonistisk, likte å ta seg godt ut, høye heler, trange og korte skjørt osv. Det planla jeg å utnytte.

Så kom det endelig en anledning: Hun og jeg skulle på et jobbrelatert møte i en annen by, der var ingen andre fra jobben, og ingen kjente. Kjør på, dette kan du, dette har du gjort mange ganger, sa jeg til meg selv. Det var et ganske kjedelig tabas-bord om kvelden med noen glass vin. Vi kjente ingen, og det var ikke vanskelig å enes om at vi skulle fortsette med et glass vin på rommet hennes.

«Synes du jeg er sexy» spurte hun. Jeg hadde satt meg henslengt på senga, hun satt i en lenestol overfor meg, i et trangt, kort skjørt, og en løs bluse med passe byp utringning. «Jeg vet ikke», sa jeg, «jeg ser ikke nok av deg til å avgjøre det». Da ble hun litt paff, men spurte om jeg mente hun skulle kle av seg. «Nei, det haster ikke» sa jeg. «Men kan du gjøre som Jeniffer Beals i filmen Flashdance, ta av deg BHen uten å ta av blusen?» Den utfordringen tok hun, og etter litt fomling kastet hun BHen over til meg. «Så vil jeg at du tar av deg trusen, og setter deg slik Sharon Stone gjorde i Basic Instinct». Hun gjorde det også, og jeg fikk også den minimale trusen og longsen kastet bort til meg. «Er jeg sexy nå», spurte hun. «Kom bort her til meg, så skal du snart få svar» sa jeg.

Da var vi i gang, og jeg hadde raskt hånda mi oppe i skrittet hennes, fant fitta som var våt og tydelig villig. Jeg tok av blusa, masserte brystene, og ga henne det bekreftende svar at hun var sexy. Hun sa hun var kåt på meg, og hadde vært det lenge. Hun ba meg om å slikke henne nede, det savnet hun hjemme. Hun la seg på ryggen, dro av seg skjørtet, skrevde med bena slik at fitta lå helt åpen for meg. Hun var så våt at saftene hennes nesten ble for mye for mine smaksløker, og jeg kjebnte klitorisen hennes var stor og hard. Snart var jeg like naken selv og hun runket meg godt og heftig.

Det ble et par heftige timer i senga. Hun var åpenbart «underernært», og noe uerfaren med alt som var mer enn bare misjonærstillingen. Men hun lærte lett. Hun likte godt å kose med pikken min, både runke meg, suge meg, samt se på at jeg tok meg selv – alt så lenge jeg bare passet på å fingerpule eller slikke henne. Etter et langt knull tok hun tak i pikken min mens jeg pulte henne og jeg ba henne holde fast i den og si i fra når hun kjente det gikk for meg. Det gjorde hun, og det var en orgasme som sa seks!

Nå kom ønsker og fantasier på løpende bånd, og det viste seg, som jeg hadde mistanke om, at hun hadde lyst på swinging, ha sex med ukjente. Men hun ville ha meg med som støtte og partner. Men vi var enige om atr dette kunne vi ikke i Oslo, vi var begge for profilerte i byen til det. Derfor planla vi sammen en tur til København. Men jeg forlangte en «motytelse»: Hun skulle skaffe meg en elskerinne til, og jeg ga henne følgende spesifikasjon: Det skulle være en singel kvinne, alder ikke så viktig, men som hadde treffsted hvor jeg kunne komme, og hun skulle selv også være med. Det skulle også kunne være en base for å få med en mann til. Jeg sa hun kanskje hadde en venninne, eller kunne fikse noe på nettet.

Hun tente veldig på dette, «men først skal vi swinge i København» sa hun. Det gjorde vi, og kanskje skriver jeg mer om det senere, hvis leserne synes det høres bra ut…

 

Sjekk også

En hjelpsom sykesøster – Utroskap

En hjelpsom sykesøster – Utroskap : Matpakkene stod på spisebordet så det skulle være lett …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *