tirsdag , 18 juni 2019
Forside / Utroskap / Fjell tur med konen og venninene – Utroskap

Fjell tur med konen og venninene – Utroskap

Fjell tur med konen og venninene – Utroskap :

Mer sa Jane , forsett hardere mer ja åh gud så deilig pikken din er. Knull meg, bruk meg ja åh ja skrek hun idet hun kommer enda en gang, jeg tar henne hardere og hardere så hardt som jeg klarer, jeg kjenner at jeg kommer igjen, forrige gangen skulle hun ha det på puppa denne gangen tenkte jeg og la det gå inni henne på skikkelig, jeg kom bare jeg tenkte på det spruten sto langt der innerst inne i fitta. Hun holder om meg og slepper meg ikke så jeg legger vekta min over henne og hun ser opp på meg og sier, du skulle jo ikke fylle meg sa du? Jeg ser på henne og tenker dette ble ikke som planlagt, lurer på hva min kone sier til dette?

Er ikke helt sikker på om dette var så lurt! Selv om det var veldig deilig og pule venninna til min kone. Får prøve og lure hun til en trekant! Med sin venninne. Planen begynner og ta form et par uker senere. Vi sitter på hytta, i solveggen og nyter en dram. Da sier min kone, kunne ikke vi bedt Siri og Jane oppover en helg, de har så godt av litt fri fra storbyen? Begge er single og de er på våres alder dvs i slutten av 20 årene. Det var Jane jeg knulla for noen uker siden, da min kone var med Siri på Kiel ferja. Hva de hadde gjort er ikke godt og si, for det som skjer på båten blir på båten var svaret jeg fikk når jeg spurte. Og det var jo min egen feil at jeg ikke ble med sier hun. Jeg synes at det var en bra løsning på mitt problem, så jeg sa at det hadde vært kjekt, men skulle jeg være med da? Skulle dere ikke ha en jente tur? Nei vi trenger et mannebein også svarte hun kjapt. Min kone styrte det hele og vi reiste opp over torsdag kveld alle 4. Siden dette var i slutten av mai var det fint om været og ikke spesielt kaldt. Når vi kom opp så fyrte jeg godt i ovnen fikk en god lunk i hytta, den har ikke strøm eller vann innlagt men vi har solcelle biologisk toalett så det er ikke så værst. Bading og vask skjer i elva fra fjellet, kaldt og rent fjellvann. Hytta har 2 soverom med 4 senger på hvert rom, og en stue med kjøkken krok der vi bruker gass til og lage mat med, så har vi da en ski gang, vindfang og toalett og dusj, dusjen er bare en stor pose med vann som vi henger opp og et dusj hodet. Enkelt og greit altså.

Hytta ligger i landskapsvern området og er bygget på 30 tallet. Den har gått i arv og nå er det min kone sin. Siden det er ca en time og gå fra veien så var vi framme i 8 tiden på kvelden. Vi lagde litt mat og fant fram en flaske rød vin til damene , jeg tok en øl, og så ble vi sittende og prate, sola gikk ned og stearin lys ble tent. Siri og Jane hadde singlet og store bryster som min kone har små bryster men er den som har best trent kropp av oss alle, mens vi sitter der og prater fyrer jeg forsiktig opp slik at det blir varmt på alle rom, dette fører til at jentene begynner og bli veldig varme, de tar av seg buksene alle 3 jeg kan ikke ta den av! Vi sitter i sofa-en alle 4 og jeg kan se at Siri har lite hår på musa, Jane vet jeg er barbert og min kone har naturlig lite hår på musa, men det er bare Siri som har hvit truse de to andre har svarte. Jeg har bar overkropp og trenings buksen på meg, og jeg kan ikke reise meg pga den stive kuken. Og når Siri flekker av seg singlet’en blir det ikke bedre, hun har en nydelig bh med noen fantastiske bryster. Min kone ser på meg og spør om ikke jeg skal av buksa, hun gliser litt forsiktig for hun ser tilstanden, Jane og Siri også smiler lurt. Så jeg reiser meg og tar den av kuken den står som et telt… Min kjære kone drar ned trusen også, jeg setter meg og jeg er helt naken. Jane tar av seg singlet og bh! Det samme gjør Siri og min kone, Siri spør min kone deler du på godsakene? Jada svarer min kone, men det er en forutsetning og det er at jeg må være med.

Jeg smiler bare og tenker hun skulle bare vist! Jane ser på Siri og spør om hun har prevensjon? Siri sier nei den ligger hjemme. Vi får bare la det stå til da sier Jane, skjer det så skjer det, ja det er vel ikke store sjansene uansett sier min kone, Siri reiser seg tar av seg trusen og setter seg på fanget mitt, kuken glir helt til bunns, åh gud sier hun, jeg har virkelig savnet kuk har ikke fått meg noe på mange år føles det ut som. Hun rir meg sakte så sakte og jeg tar brystene hennes og suger den, Jane stiller seg bak Siri og begynner og beføle henne på tappen, og og da skjer det fort, Siri skriker og stønner hun tar hendene bak på Jane og hun holder hun fast, min kone begynner og kline med Siri hun stønner og jeg kjenner at jeg kommer og det gjør Siri også, jeg kjører kuken helt til bunns og hun bli holdt fast, når kuken blir slapp tar Jane og legger Siri på bordet, hun står med den deilige enden mot meg samtidig som hun kysser med Siri, min kone bøyer seg ned og begynner og suge meg, og det kan hun så kuken er stiv nesten med det samme, min kone drar meg mot fitta foran meg jeg reiser meg og kuken glir helt inn i uten motstand, Jane var våt og jeg kan begynne og pule henne, jeg tar henne lange seige tak hun grynter og stønner hun elsker kuken sier hun, fyll meg ja bare litt til å gud jeg kommer å gud ja skriker hun og hun kommer og hun kommer i en veldig stor deilig orgasme. Min kone som ikke har fått seg noe har lagt seg sammen mel Siri de kliner og hun snur seg så de ligger i en 69 jeg går bak Siri som ligger øverst og min kone holder fitte leppene fra hverandre og jeg presser inn kuken, det er veldig glatt og hun stønner,

Jane legger seg mellom låra til min kone, jeg blir så utrolig kåt at jeg tar henne litt ekstra hardt og jagu meg så kommer jeg igjen langt inn fitta til Siri hun skriker ide jeg kommer og fitta hennes trekker seg sammen, min kone ser på oss og sier jeg tror vi legger oss her i natt alle sammen, vi hentet masse madrasser og alle dynene og så la vi oss, min kone hun ville ha litt av meg hun også så hun la seg ned og skrever ut en invitasjon til meg jeg krøp over henne og tok henne slik hun elsker og bli pult, sakte men med lange tak. Jeg stressa ikke tok henne helt rolig. Men hun derimot hun vil bare ha mer hardere og fortere. Hun lå og ulte hun skrek på kuk, hun var helt vekke hadde det kjempe godt, jeg også hadde det godt, jeg kjente at jeg neppe kom til og fylle henne denne natta. Så jeg tok henne rolig, og hun kom og hun kom, fitta blir da kjempe våt og hun bruker mye muskler på og knipe den sammen. Når hun var ferdig så tar jeg henne litt til før hun hiver meg av, jeg ligger meg ned og tenker sove no. Jane derimot hun kommer krabbene og tar han i munnen og suger så deilig som bare hun kan jeg kjenner at no så var det så godt at jeg ville snart komme, så Jane krabber opp og setter seg på kuken, den glir helt inn bunn og hun rir meg passe fort så jeg kjenner at jeg snart vil komme, hun har langt igjen for hun stønner bare svakt. Jeg derimot kommer og kommer følger at jeg aldri blir tom, hun legger seg ned og visker meg i øret, dette er det beste jeg vet, og jeg har snart eggløsning så er du flink så kanskje du blir far i løpet av helga!

Ja sover rett etterpå, slik som mannfolk pleier og gjøre, eggløsningen, eggløsning barn og Jane er det som går i mitt hode, jeg sover dårlig så jeg står opp når klokka er rett før 8, setter på kaffe, og går til elva for og vaske meg litt, elva var kald, men en rask dukkert blir det, når jeg kommer opp igjen står Jane klar med hånkle og tørker meg varm igjen, så hopper hun uti og jeg venter på henne, hun kommer opp igjen og jeg tørker henne, hun smiler og sier at jeg er den deiligste hun vet og at hun elsker kuken min, håper ikke hun ødela noe igår. Jeg svarer kjapt vil du ha barn? Ja med deg svarer hun, jeg holder henne tett inntil meg og vi kliner hun sier at jeg er så god og deilig, jeg sier at hun også er deilig, og veldig sexy. Jeg setter meg på bakken og hun setter seg på fanget, kuken den glir lett inn for hun er våt i fitta hun sier at jeg ikke må fylle henne enda for da blir det bedre for meg. Hun rir meg sakte, og jeg tar det helt rolig, brystene blir behandlet som seg hør og bør, hun er veldig våt så når jeg tar henne på tappen så begynner hun og ri meg fortere og fortere, hun grynter ja jeg kommer å gud så deilig og faller sammen i armene mine, hun sitter helt rolig og jeg kjenner hun kniper fitte musklene sammen med små bevegelser, hun smiler og sier at no må vi vist bade litt til. Og smiler.

Sjekk også

Jeg 39 og han 24 – Aldersforskjell

Jeg 39 og han 24 – Aldersforskjell : Jeg skulle ut en tur sammen med …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *