mandag , 1 juni 2020
Forside / Lesbisk / Barbering – lesbisk
Hun spredte mine ben og begynte å fingre og slikke meg igjen. Det var helt himmelsk.

Barbering – lesbisk

Barbering – lesbisk :

Det var fredag formiddag, jeg var nettopp ferdig med å dusje og gikk til rommet mitt. Lillesøsteren min Silje og jeg hadde fri, det var planleggningsdag på skolen og foreldrene våre var på jobb. Jeg fant frem mine barbersaker og begynte å barbere meg nedentil. Jeg har ikke så mye hår der nede, jeg er nøye på å barbere meg ofte. Plutselig går døren opp og Silje kommer inn.

Hun blir litt forskrekket over å se meg sitte i sengen med sprikende ben og barberer meg. Var ikke meningen å forstyrre sa hun. Gjør ikke noe det sa jeg. Kan ikke du hjelpe meg da sa hun, jeg får ikke til barberingen ordentlig. Gå og ta deg en dusj, lettere når du er nydusjet sa jeg. Jeg fortsatte barberingen og straks jeg var ferdig kom Silje tilbake fra dusjen. Sett deg ned på sengen, så skal jeg forklare sa jeg. Jeg ba henne sette seg godt til rette med sprikende ben og sette et lite speil mellom bena, for da ser du bedre.

Hun gjorde det. Nå tar du rikelig med barberskum og så raker du med hårene. Hun gjorde som hun fikk beskjed om. Hun forsøkte en stund, men så sa hun at hun ikke var helt fornøyd. Hun ba meg komme bort til sengen og se på resultatet. Jeg var enig i at det kunne vært bedre. Kan ikke du prøve litt da sa hun. Silje pleier å være litt frekk i kjeften, men nå begynte jeg å lure, her ba hun meg om å barbere henne der nede. Silje er en nydelig jente, litt lavere enn meg med fine former. Jeg må innrømme at jeg har tittet litt på henne når hun har gått lettkledd gjennom huset. Du får nesten sette deg på sengekanten da sa jeg, og legge deg litt bakover. Jeg spredte bena hennes og satte meg på kne på gulvet mellom bena hennes. Jeg skiftet blad på høvelen og tok rikelig med skum i hendene. Jeg smurte inn venusberget og innsiden av lårene med skum. Jeg begynte å barbere henne med forsikte tak.

Det gikk helt fint i starten, men når jeg kom ned mot musa hennes måtte jeg hjelpe litt til med den andre hånden så jeg ikke skulle kutte henne. Jeg fortsatte videre nedover og inn mellom lårene. Jeg brukte den andre hånden for å stramme skamleppene litt for å få gjordt det ordentlig. Jeg kjente det luktet godt av henne, en blanding av skum og kjønnslukt.

Jeg måtte konsentrere meg for å bli ferdig, jeg syntes det så ut som hun begynte å bli litt våt. Liker du det, spurte jeg. Det er litt deilig når du driver på sånn svarte hun. Straks etter var jeg ferdig. Vent litt så henter jeg en vår klut sa jeg. Jeg gikk på badet, hentet et fat med varmt vann og en klut og kom tilbake. Jeg satte meg ned mellom bena hennes igjen og vasket bort alle rester etter skum. Jeg tok meg god tid, måtte sørge for å gjøre en grundig jobb. Hmm, det er deilig når du vasker meg sa Silje. Blir du kåt eller svarte jeg og lo. Det er litt opphissende ja svarte hun. Hm, kanskje du får barbere meg neste gang da sa jeg.

Jeg kjente jeg begynte å bli opphisset selv av denne seansen. Jeg fuktet kluten på nytt og vasket hele underlivet hennes på nytt, og denne gangen lot jeg kluten komme innenfor skamleppene en tur også. Herre gud Charlotte sa hun, skal du ha meg stein-kåt eller ? Jepp, svarte jeg. Jeg la fra meg kluten og bøyde hodet mellom bena hennes og før hun rakk og reagere stakk jeg tungespissen bort til klitorisen hennes. Jeg lot tungen sirkulere litt rundt den og slikket hennes indre skamlepper. Hva er det du gjør spurte hun passe sjokkert, det merker du vel sa jeg, dessuten så liker du det. Hun nektet ikke på det.

Første gang ei jente slikker meg sa hun og så skulle det bli du. Så sa hun ikke mer, la seg litt mer tilbake og bare nøt min tunges behandling. Jeg stakk en finger inn i hennes våte hull samtidig som jeg fortsatte å slikke. Kom deg opp i senga sa hun. Vi la oss i senga og jeg kysset henne. Hun besvarte kysset. Hender og fingre gikk på oppdagelsesferd over hverandres kropper.

Jeg bøyde meg litt ned og sugde forsiktig på brystene hennes før jeg fortsatte å kysse henne nedover magen. Jeg krøp lenger ned i senga og jeg fant igjen frem til musa hennes. Jeg merket at hennes hender nå hadde funnet veien til min mus og før jeg visste ordet av det hadde hun stukket en finger inn i meg. Kåtskapen flommet gjennom meg og jeg slikket begjærlig hennes mus. Jeg vred litt mer på kroppen så hun skulle få komme ordentlig til. Jeg merket tungen hennes på min klitors og jeg la meg helt over henne.

Vi ble liggende å slikke hverandre i deilig 69 og jeg skjønte at hun snart kom. Jeg stakk en finger til inn i henne og fingerpulte henne samtidig som jeg slikket henne. Hun kom i en høylydt orgasme. Nå er det din tur sa hun. Hun ba meg legge meg på ryggen. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Hun spredte mine ben og begynte å fingre og slikke meg igjen. Det var helt himmelsk. Plutselig stoppet hun opp. Hva er det spurte jeg. Lite øyeblikk sa hun. Så kjente jeg at hun stakk dildoen min inn meg og lot den gå inn og ut av meg samtidig som hun slikket meg. Det var helt utrolig deilig og det gikk ikke så lenge før det gikk for meg.

Hun krøp opp til meg igjen og kysset meg og jeg fikk hennes tunge med mine safter inn i munnen.

Nå bruker vi enhver anledning til å kose oss sammen. Lurer på om mor mistenker noe for de siste to Lørdagene har hun funnet meg og Silje nakne i samme seng når hun skulle vekke oss til frokost..

Sjekk også

Lesbisk opplevelse – lesbisk

Lesbisk opplevelse – lesbisk : Det var bare oss jentene. Ute på tur. De som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *