mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Drømmen

Drømmen

Drømmen

Hun satt å så ut bilvinduet. Så på det som befant seg på utsiden, uten å se.

Det eneste hun klarte å ense var ham. Lukten av han, stemmen hans, hendene hans som holdt fast i rattet. Han var så sexy der han satt, og antagelig ante han det ikke selv hvilken virkning han hadde på henne.

Blodet bruste i årene hennes, hun kunne kjenne den velkjente kriblingen som alltid oppsto bare hun tenkte på han. Hun ville ha ham. Ventetiden til de kunne sjekke inn på hotellet kjentes med ett så uendelig lang.

Hun kunne føle blikket hans på seg der hun sto og pakket ut. Måtte bruke den siste rest av viljestyrke for ikke å rive av ham klærne allerede i resepsjonen.

Sakte kledde hun av seg. Hun så at han likte det. Støvlettene beholdt hun på, hun måtte ut på balkongen å ha en røyk, prøve å summe seg litt. Han kom etter. Kysset henne på halsen. Brystvortene hennes stivnet av den lette berøringen. Hun kjente fingrene han som strøk over brystene, kløp lett i knoppene. Kjente saftene rant ut av den våte musa. Hun snudde seg og kysset ham dypt. Klarte ikke mer, måtte ha ham nå. Hun kjente den stive pikken hans mot magen, visste at han var like kåt som henne. Hun strøk ham over pikken, lot neglene skrape lett over pungen. Hørte ham stønne. Hun lukket leppene over brystvorten hans, lot tunga rotere over den stive lille knoppen. Han likte dett.

Brått satte hun seg på huk ute på balkongen. Tok pikken hans i munnen. Følte han stivnet enda litt mer. Hun elsket å suge på den deilige pikken hans. Lot leppene omslynge den, tunga roterte over pikkhodet, først sakte så raskt. Samtidig hadde hun en hånd på ballene hans, klødde og strøk om hverandre. Hun hørte og følte at han nøt like mye som henne. Hun kjente hendene hans som tvinnet seg inn i håret hennes. Hørte at han mumlet navnet hennes. Hun kunne høre stemmer i det fjerne fra folk i baren et par etasjer over dem. De kunne lett bli oppdaget om noen hadde kikket ned, men ingen av dem brydde seg. Det var bare ekstra opphissende å vite at noen kunne se dem.

Hun snudde rumpa mot ham, ville kjenne pikken hans inne i musa. Han kjørte pikken inn i et støt. Holdt den der et lite sekund før han kjørte på i raskt tempo. Hun hørte lyden av pikken og ballene hans som slo mot den plaskvåte fitta, kjente sammentrekkingen som bygget seg opp. Han kløp henne hardt i bryst vorten, visste at hun likte det. Hun stønnet, kjente at det ikke skulle mye til før hun nådde klimaks. Hun ropte på mer, han svarte med å føre en finger inn bak på henne, presset den inn uten forvarsel. Hun kom med et skrik, samtidig som hun kunne kjenne at han pumpet sæd dypt inne i henne.

Det ble en røyk til på balkongen mens de prøvde å komme seg til hektene igjen. Det var så mye som skulle tas igjen. Hverdagen var fullbooket av jobb og unger, og det ble så alt for lite tid til å nyte hverandre slik de ønsket, derfor denne turen. Bare de to. Tid til å gjøre som de ville, når de ville.

Han gikk i dusjen etter han hadde røykt. Hun la seg på sengen og skrudde på tv. Zappet fra kanal til kanal, men det eneste hun kunne tenke på var han. Naken i dusjen. Hun kunne se for seg hvordan vannet rant nedover brystet hans, over brystvortene som hun elsket å suge på. Nedover magen hans, kjærtegnet hver millimeter av den vakre kroppen hans.

Hun gikk inn til ham. Han sto dekket av såpe og la ikke merke til at hun kom. Hun lot neglene raspe han forsiktig over baken. Småbet ham på øreflippen. Kjente den umiddelbare reaksjonen hans mot magen. Han såpet henne inn, begynte med skuldrene. Hun nøt å kjenne de sterke hendene hans som kjærtegnet kroppen hennes. Kjente at fitteleppene hovnet og hun var klar for ham på ny. Han hadde god tid. Brukte lang tid med hender og såpe. Knoppene hennes hardnet under den sensuelle berøringen. Han visste hvordan hun ville ha det. Kjente fingrene hans på musa. De strøk lett, ertet og pirret. Hun kjente en voldsom kåthet. Ville ha ham nå. Klemte musa mot fingrene hans som for å tvinge dem inn. Han svarte med å flytte hendene opp på brystene hennes igjen. Masserte, kløp og ertet. Hun holdt på å bli gal, ville kjenne ham i seg. Ville kjenne pikken som støtte inn i den våte fitta. Ville ha ham overalt, samtidig. Hun prøvde å få et tak rundt pikken hans, men han vred seg unna, nøt å se henne så kåt. Brått snudde han henne rundt og tok et godt tak i hoftene hennes. Hun kunne kjenne den knallharde pikken som støtte mot fitta. Hun gned seg mot den, han førte den like innenfor for så å trekke den ut.

Hun følte hun skulle besvime av kåtskap da hun kjente pikken mot rumpa. Pikken var innenfor i et støt. Hun nøt det i lange drag å kjenne den store, stive pikken hans i rumpa si. Hun støtte i mot, og han satte opp tempoet. Hun strammet muskelen, ville kjenne ham mest mulig. Følte orgasmen bygge seg opp i et forrykende tempo. Kjapt førte hun to fingre inn i fitta mens han dundret pikken i henne. Hun kjente musklene stramme seg i det verden eksploderte rundt henne. Hun sank inn mot ham, inn i armen hans. Slik sto de en stund å holdt om hverandre mens vannet ble kaldere og kaldere. Hun begynte å fryse, kunne ikke helt forstå hvorfor hun hørte ungene rope på henne.

Hun våknet fra drømmen.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *