lørdag , 8 august 2020
Forside / Utroskap / Verandasex hos min eks !

Verandasex hos min eks !

Verandasex hos min eks ! :

Det hadde gått et års tid siden jeg og Turid ble separert. Vi var fortsatt venner og jeg hadde lovet henne å male to sider av huset, som hun satt igjen med etter separasjon. Jeg hadde i mellomtiden fått følge med og blitt samboer på nytt. Turid var en meget flott dame til å nærme seg de 40, slank og med store deilige bryster som fortsatt var faste på tross av størrelsen.

Dette var tidlig i juni og det var meldt bra vær i noen dager, så jeg hadde tatt noen fridager for å bli raskt ferdig med jobben. Det er et eldre hus i to etasjer med en stor usjenert tomt. Kun et annet hus lå i nærheten og hadde innsyn til hagen. Jeg dro dit litt tidlig på formiddagen, men det var ingen som svarte når jeg ringte på døra. Så jeg gikk bak huset og opp på den store usjenerte verandaen.

Der lå Turid og solet seg splitter naken og hun hadde ikke merket at jeg hadde dukket opp ennå. Jeg ble straks utrolig kåt av å se på henne og kukken ble umiddelbar hard og stiv. Hun lå på ryggen på en madrass og brystene lå der store og deilige med stive brystvorter og hun var helt glatt raket nedentil. Hun spratt opp og tok en håndkle rundt seg da hun oppdaget meg. Turid så først flau ut så droppet hun håndkle og spurte om jeg fortsatt likte det jeg så. Det var vanskelig å nekte, for det var ikke lett å skjule bulen i shortsen min. Hun kom bort til meg og dro ned shortsen og satte seg på kne foran meg og tok den harde og stive kukken min i munn. Jeg ble kåt mens jeg ventet på deg mumlet hun, mens hun sugde og slikket kukken min så jeg ble mo i knærne.

Hun stoppet sugingen når hun kjente jeg nærmet med orgasmen. Hun la seg ned på madrassen og jeg måtte bare suge og slikke på hennes deilige bryster og brystvorter. Etter å ha behandlet de en stund lot jeg tunga gli nedover magen hennes og ned til hennes vagina, som allerede vår dryppende våt. La meg kjenne kukken din ba hun pent om, og jeg la meg over henne i misjonærstilling og lot kukken gli rett i bunn på henne og vi begynte å knulle i raskt tempo. Det varte bare et minutt eller to før Turid hylte til i orgasme og kroppen hennes spente seg som en bue.

Jeg vil kjenne deg i mitt bakre hull også ba hun. Har ikke blitt tatt analt siden du flyttet fra meg. Hun reiste seg opp tok frem glidemiddel før hun bøyde seg frem over rekkverket på verandaen. Jeg smurte inn det bakre hullet hennes godt før jeg lot kuken min gli forsiktig inn i hennes bakre hull. Det kom et par hikst fra henne i smerte og lyst i det kuken gled sakte innover i analen hennes.

Da den var i bunn begynte jeg å kjøre den sakte ut og inn, og så var hun klar for mer og ropte på å bli tatt hardere. Jeg økte takten og kjørte den hardt i bunn på henne. Brystene hennes duvet i samme takt som jeg knullet henne i og de strøk så vidt over rekkverket. Både Turid og jeg stønnet høyt nå og vi nærmet oss orgasmen. Hun førte den ene fingeren sin ned på klitoris og kom nesten med en gang hun gned seg selv. Det var nok for meg og jeg fylte opp anal hullet hennes med sæd. Utrolig hvor godt det smaker med sex, når begge kjenner hverandre og vet hva den andre liker.

Vi ble liggende litt før hun reiste seg og sa hvor jeg kunne finne malerutstyret, for hun måtte skynde seg på jobb. Det var tirsdag i dag og hun sa med et smil om munnen at hvis jeg kom tidlig på torsdag også så lå hun nok og solte seg hvis været tillot det. Utrolig nok fikk jeg malt litt utover dagen og kvelden. Neste dag startet jeg tidlig og holdt på til utover kvelden uten avbrytelser og da fikk jeg unna veldig mye.

Heldigvis våknet jeg opp til flott vær torsdag morgen. Allerede i bilen på vei over til eksen var jeg spent og småkåt på å møte henne igjen etter tirsdagens hendelser. Da jeg kom frem til henne gikk jeg rett rundt huset og på vei opp verandaen fikk jeg meg en ny overraskelse.

På verandaen lå ikke bare Turid og solte seg naken, men også en kvinne til. Litt kåt var jeg allerede med tanke på eksen naken, men nå bare spratt kukken opp i stram giv akt. Begge reiste seg og Turid presenterte Berit for meg.

Berit var singel og på samme alder som min eks. Hun var fyldigere enn Turid og hadde noen store tunge bryster som ikke var så faste som min eks, men kroppen hennes var ikke noe å skamme seg over. De hadde truffet hverandre på en fest for ca. fire måneder siden og hadde vært «sammen» siden den gang. Aud påstod at det var hennes eneste sexpartner hun hadde hatt etter at jeg flyttet, før hun kjente kuken min tirsdag.

Da hun hadde fortalt Berit om sexen med meg, hadde Berit forlangt å bli med neste gang hvis jeg ikke hadde noe mot det. Jeg hadde selvsagt ikke noe mot sex med to kvinner på en gang.

Berit gikk rett på sak og ba om å bli tatt i det bakre hullet av kuken min. Dette var noe som hadde tent henne da Turid fortalte henne om oss, og noe hun heller ikke hadde prøvd tidligere. Kvinnene la seg ned på madrassen igjen, mens jeg dro av meg shorts og t-skjorte. Jeg begynte å slikke og suge på bryster og brystvortene til Berit. Turid la seg ned og begynte å bruke tunga på Berits klitoris og resten av fitta. Vi lå lenge og koset med Berit som etter hvert ble liggende å stønne og lage koselyder. Pusten hennes bygynte å gå tyngre også.

Turid puttet i tillegg to fingre opp i henne og da ble det fart på sakene. For meg var det et utrolig syn å se eksen bruke tunge og fingre på ene annen kvinne. Det ble for mye for Berit som kom i deilig orgasme. Nå ville hun smake på Turid og de byttet stilling. Jeg satte meg opp ved siden av hodet til Turid og hun sugde deilig på kuken min, mens jeg koste med brystene hennes.

Berit kunne kunsten med å bruke tunga på en annen kvinne og etter litt måtte Turid slippe kuken min. Jeg bøyde meg ned og sugde på brystvortene hennes og småbet forsiktig.

Turid ble kommandert til å stå på alle fire. Jeg stilte meg foran og eksen min tok kuken min i munnen igjen. Berit kjørte flere fingre inn i fitta hennes og finger knullet henne raskt, mens den andre hånden gned på Turids klitoris. Jeg og min eks kom samtidig. Turid hylte til og kroppen skalv, mens orgasmen bølget gjennom henne. Sæden min kom i munnen og ut over ansiktet.

Berit var på plass før kuken rakk å bli slapp, hun slikket bort sæden og sugde den stiv og hard igjen.

Så tok Turid føringen og ledet Berit bort til rekkverket og bøyde henne frem så vi kom til det bakre hullet. Turid helte glidemiddel på analåpningen og lot en finger gli inn i hullet. Så tok hun tak i kuken min og hjalp til med å presse den inn i Berits bakre hull. Berit stønnet og jamret litt mens jeg stadig presset kukken min lengre inn i henne. Endelig var den inne og jeg begynte å knulle henne i lange harde støt. De tunge store brystene dunket inn i rekkverket når jeg nådde bunnen. Berit lå nå med overkroppen på rekkverket og nærmest ulte mens jeg knullet henne. Turid satte seg ned og masserte hennes klitoris og da kom Berit i et høylytt hyl og falt sammen på verandaen. Kroppen dirret i orgasme, nå var det min eks tur til å stille seg opp.

Jeg lot kukken gli inn i fitta bakfra og tok henne i rolige lange drag slik at vi kunne holde på en stund. Berit våknet til og nå forlangte hun å se på at også Turid ble tatt i analhullet. Hun var så våt at jeg brukte kjønnssaftene til å gjøre det bakre hullet glatt og klart for å motta kuken min.

Så gled jeg inn i henne og begynte å knulle henne på ny. Berit stilte seg inntil oss på siden da jeg kjente at hun begynte å massere pungen min. Orgasmen kom nærmere og da Berit plutselig kjørte en finger inn i mitt bakre hull, var det jeg som kom med et brøl idet jeg fylte Turids bakre hull med sæd.

Turid satte seg på gelenderet og Berit satte seg på kne foran henne og brukte tunga på klitorisen mens jeg holdt henne fast så hun ikke falt ned når hun nådde orgasmen.

Vi var alle utslitt og selv om Turid og Berit dro på jobb, var det ikke mange kvadratmeterne som ble malt denne dagen.

Fredag var ingen hjemme og jeg fikk avsluttet malejobben. Ringte Turid og hun ville at jeg skulle komme innom lørdag formiddag. Min nåværende samboer synes nok jobben dro noe ut, men godtok at jeg dro for å gjøre jobben «ferdig». Turid stod i bare morgenkåpe da jeg kom og ba meg med inn.

Så slapp hun morgenkåpa på gulvet og stod splitter naken foran meg. Kom sa hun og leide meg opp til soverommet. Hun satte seg på senga, dro ned shortsen min og begynte å suge meg.

Så la hun seg bakover på senga.

Knull meg, ba hun, og jeg var ikke sen å be.

Jeg knullet henne sittende i senga med bena hennes rundt nakken. Kuken min gikk hardt i bunn på henne og brystene duvet i samme takt som jeg tok henne i. Turid nådde raskt orgasmen og stønnet høyt. Mens vi holdt på kom det noen inn i rommet, det var Berit som stod naken og kikket på. Hun kom bort i sengen og dyttet meg ned på ryggen, før hun satte seg ned på kuken min med ansiktet mot meg.

Hun rei sakte opp og ned, mens jeg tok tak i de deilige store brystene hennes. Turid var kommet til seg selv og satte seg over ansiktet mitt og ville bli slikket, mens hun kysset og koste med Berit.

Det gikk ikke lenge før det ble mye stønning og alle økte tempo. Så kom vi i hver vår deilige orgasme. Berit la seg over på ryggen og jeg la meg ned ved siden av og sugde på brystvortene og koste med brystene hennes. Turid begynte og suge og slikke igjen på kuken for å gjøre den stiv igjen.

Eksen min er utrolig god til dette, og den kom raskt igang. Berit ville tre seg ned på meg og Turid smurte inn kuken med glidemiddel. Så lot Berit kuken trenge seg inn i hennes bakre hull. Hun stønnet og pep før den var helt inne og vi begynte å finne takten. Turid la seg foran Berit og slikket fitta hennes.

Det var helt utrolig deilig og etter litt behandling eksploderte orgasmen for Berit som hylte til, mens kroppen dirret og hun seg ned i sengen helt utmattet. Turid stilte seg på alle fire og begynte å slikke og suge på Berits blomst nok en gang, mens jeg kunne ta henne bakfra.

Fitta hennes var våt og vi knullet som kaniner, mens hun slikket og sugde på Berit. Så var det min tur til å komme først og jeg sprutet inn i Turid. Fingeren fikk jobbe litt på hennes klitoris før hun og Berit kom nok en gang.

Det ble en fin avslutning på malejobben og jeg har allerede sagt ja til å male de to andre veggene til neste år.

Sjekk også

Utro på kamera

Utro på kamera Mitt navn er Maria, jeg er 19 år og vil fortelle om …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *