mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Jeg ville ha han i hele kveld
Han presset pikken sakte inn i rumpa mi og jeg stønnet til da han presset den helt inn. Jeg ville bli pult på alle måter.

Jeg ville ha han i hele kveld

Jeg ville ha han i hele kveld :

Jeg var ikke i mere en atten da dette skjedde, men det er noe av det jeg husker mest fra den tiden.

Mamma hadde flyttet til byen siden hun ble forfremmet i jobben sin, og siden hun ikke hadde bil for øyeblikket var hun avhengig av det kollektive. Et vennepar av mamma bodde noen hus nedenfor og de var stadig innom for en kopp kaffe. Aldri hadde eldre menn fått hormonene mine til å svinge så mye før, og det verste var at denne mannen var førti år. Minst. Men noe ved han fikk meg til å fatte interesse. Enten var det sexlivet som preget meg ellers så var det sjarmen hans.

Han var høy, mørk og velbygd. Han var nok sportslig aktiv og da blikket mitt falt ned mot skrittet hans var det en stor bul. Hadde han virkelig en så naturlig stor en? Tankene fløy. Jeg kledde av han i tankene og så for meg hvor stor pikken hans var i ståtilstand. Jeg ristet på hodet. Mamma gikk for å trakte kaffe og kona hans gikk ut for å røyke og jeg satte meg nermere han. “Så, hva studerer du?” spurte han og blikket hans møtte mitt. Knallblå øyne. Iskalde og mystiske. “psykologi” sa jeg og lot tunga gli rundt leppene, sakte.

Jeg lot blikket gli nedover kroppen hans og jeg tror nok han skjønte hva jeg tenkte på, for han rettet seg opp og strammet på slipset. Da mamma kom ut igjen satte jeg meg litt unna han og fokuserte på hva mamma sa. Men tankene mine var andre steder. I min seng med denne mannen over meg. Naken. Herregud. Kroppen min sitret etter å bli tatt på. Måneder uten sex gjorde noe med meg. De dro utover kvelden og jeg gikk og la meg, men jeg klarte ikke å få denne mannen ut av hodet. Jeg lukket øynene og forestilte meg hvordan han kyssa meg, hvordan han kjærtegnet kroppen min, millimeter for millimeter. Ned til puppene, videre ned til magen og kysset rundt navlen min og videre ned til bikinilinjen. Mens fingrene hans lekte med nipplene mine.

Hvordan han kysset meg sakte ned mot fitta mi. Blottlagt lå jeg der under han, han hadde all kontroll. Hånda mi gled ned mot fitta mi. Jeg pustet tyngre. To fingre fant vei til den våte fitta mi. Aldri før har tankene mine fått meg så våt og yr før. Håndflata gled over fitta før to fingre fant vei mot hullet og de gled lett inn. Jeg stønnet lavt idet jeg gled de så langt inn jeg klarte og tankene ble bare villere og villere. Jeg måtte bare få fatt i denne mannen. Jeg måtte forklare han hva han gjorde med meg uten å vite det. Fortelle han at jeg var så hinnsides kåt på han. Fingrene gled ut og inn i meg i taktfult tempo og pusten gikk raskere og raskere. Den andre hånda mi fant vei ti nipplen min, og jeg ble enda mer kåt da jeg klemte rundt den. Med øynene lukket forestilte jeg meg hvordan han spredte beina mine og med full makt kjørte pikken sin inn i meg.

Hvordan han pulte meg hardere og hardere mens jeg klynket ut i orgasme. Hvordan han ga meg orgasme på orgasme mens han knulla meg i min egen seng, i mammas hus. Kroppen skalv og fitta randt som aldri før. Underlivet mitt skjøt opp idet orgasmen skylte over meg som en tsunami. Jeg grep tak i puta og bet i den og hylte ut i en intens orgasme. Aldri før har orgasmen vært så intens. Så kraftig. Jeg sank sammen og pustet ut. Noe så deilig. Jeg førte fingrene mot munnen og slikket fingrene rene for fittesaft. Jeg smakte meg selv.

Jeg fikk igjen pusten og etter hvert sovnet jeg. “Susanne? SUSANNE? Du må stå opp om du skal rekke skolen” ropte mamma fra døra og jeg tittet på klokken med et halvt øye. “helvete, jeg er alt for sein” sa jeg og fortet meg i dusjen og tørket meg i hast og kledde på meg. Jeg rakk ikke en gang å spise frokost. Jeg grep med meg sekken og telefonen før jeg løp mot bussen. Jeg fikk heller spise på skolen. Bussen kom idet jeg nådde bussholdeplassen.

Andpusten sank jeg ned på setet helt bak. Det var bare meg og en til på bussen, så de fleste hadde nok valgt å studere hjemme idag. Det var heller ikke lenge til eksamen, så jeg MÅTTE forberede meg på skolen. Da jeg kom inn i klasserommet var det kun en annen der. “hvor er de andre?” spurte jeg. “De er hjemme. Jeg er her for å få hjelp” sa hun. Andrea var en av mine beste venner og jeg kunne betro meg om alt til henne, og jeg ble glad når hun var her. “Jeg må snakke med deg.” sa jeg og satte meg på stolen foran henne. “Har du noen gang tent på en mann som er eldre en deg. Altså tyve år eldre en deg?” spurte jeg og så alvorlig på henne. “Eh .. nei, men nå har jeg ikke møtt mange kjekke menn i førtiåra da” sa hun. “mamma fikk besøk av venninna si og mannen hennes, og jeg har aldri vært så kåt på noen før. Jeg forestilte meg han naken da jeg .. ja du veit” sa jeg. “Prøv deg på han da vel. De fleste menn i førtiåra ville blitt glad for en tenåringsfitte” sa hun og blunket til meg. Jeg sank sammen i ren fustrasjon. “skal jeg be han over da eller? litt kleint og spøre om bare han vil komme over.” sa jeg. “du må spille. lat som om du har glemt nøkkelen og trenger et sted å være sålenge” svarte Andrea og det ga meg en kjempeide. Gjennom hele skoledagen planla jeg hvordan jeg skulle lure han, eller late som om jeg hadde mista nøkkelen. Jeg la nøkkelen i bunnen av sekken og gikk til skolebussen.

Da jeg hoppet av på busstoppet i gata mi kjente jeg dråper. Det begynte å regne. Flott. Mamma var enda på jobb og det regner, dette var som planlagt fra oven. Jeg gikk sakte bort til hvor han bodde. Før jeg ringte på gikk jeg gjennom replikkene før jeg ringte på. “Hei, jøss er det deg?” spurte han. “Jeg har glemt nøkkelen på skolen og mamma er ikke hjemme, så jeg lurte på om jeg kunne være her til mamma kommer” sa jeg. “såklart. kom inn” sa han og det så ut som om han var alene hjemme. Han kom ut med en kopp med sitronte og noen kjeks og satte seg i andre enden av sofaen. Jeg tok en slurk av teen. Den var god. Han smilte og tok en slurk av kaffen og skrudde på tv-en. Jeg så mitt snitt og satte meg litt nermere han. Han merket det ikke og jeg satte meg enda litt nermere. Han var alt for fokusert på nyhetene og jeg satte meg helt inntil han.

Han tittet på meg og rettet seg opp på den siste millimeteren han hadde av sin del av sofaen. Jeg lot fingren gli oppover ved sømmen av buksa og han tittet forvirret på meg. “Hva er det du driver med?” spurte han. “Ingenting.” sa jeg og smilte. Jeg lot fingren gli lengre opp mot hofta hans og fulgte sømmen ved bukselommen og ned mot buksesmekken. Han tok hånda mi. “Jeg er gift, og jeg er minst tyve år eldre en deg. Jeg kan ikke dette her.” sa han og skøv bort hånda mi. “verken kona di eller mammaen min trenger å vite noe om dette” sa jeg. Fingren min fant igjen vei ned mot den store kulen hans. “Jeg kan virkelig ikke, det strider imot all logikk” sa han. “Det gjør ingenting. Ingen får vite noe som helst.” sa jeg og satte meg oppe på han. Lot underlivet møte kulen hans.

Jeg kyssa han nedover halsen. “Jeg forestilte meg deg da jeg koste med meg selv i natt.” sa jeg lavt og strøk han over brystkassa og kneppet opp skjorta hans. Grepet hans løsnet og hendene hans flyttet seg ned mot hoftene mine. “Jeg drømte at pikken din sakte penetrerte meg. Jeg var så kåt” stønnet jeg lavt mot øret hans og kyssa han nedover skuldra og hånda mi gled ned mot skrittet hans. Hendene hans flyttet seg opp mot puppene mine og han grep tak om de utenfor t-skjorta mi. Jeg kneppet opp smekken hans og dro ned glidelåsen og en stor kul presset mot boxeren hans. “Jeg tror denne her trenger seg en god omgang fitte” sa jeg og masserte pikken hans utenfor boxeren. Han ble villere i blikket og dro av meg t-skjorta, og der satt jeg, i bare bh’en.

Han hektet av meg bh’en og grep tak om puppene mine. Jeg fisket frem pikken hans ut av underbuksa og en enorm hard pikk kom til syne. Jeg grep tak rundt den og runket han sakte mens tunga mi fant vei til hans. Små støn glapp ut av han hver gang jeg dro forhuden ned mot magen hans. Jeg ville ha den i munnen nå. Jeg gled ned på knærne foran han og sakte lot jeg pikken hans forsvinne i munnen min. Tunga lekte rundt den mens jeg gled den ut og inn i munnen. Han stønnet høyere og nøt leppene mine rundt skaftet hans. “jeg vi make på deg. nå” sa han bestemt og med et grep lå jeg på ryggen i sofaen.

Han satte seg over meg med annsiktet mot skrittet mitt og han dro av meg buksa og stingen i et grep. “du er så våt og deilig.” stønnet han. Mens han lot tunga gli rundt klitten min jukket han pikken i munnen. Flere ganger presset han pikken helt ned i halsen min og jeg slappet mest mulig av for å ikke brekke meg. Han sugde og slikket meg mens fingrene hans fant frem til det våte hullet. To fingre gled taktfult inn i meg mens han pulte meg i munnen fortere og hardere. Jeg stønnet og gispet mens munnen hans lekte med fitta mi. Han reiste seg opp. “legg deg på magen. Jeg vil kjenne pikken min inni deg” stønnet han og jeg gjorde som han sa. Han spredde beina mine og lot pikkhodet gli over fitta før han presset den inn i meg. Jeg stønnet til idet den gled helt inni meg. Han grep et tak i rumpa mi mens han pulte meg hardere. “Du er så trang” stønnet han.

Jeg klarte ikke få ut et ord, det var så sinnsykt deilig. Den enorme pikken hans fylte meg opp og videt meg ut idet han presset seg inn gang på gang. Jeg skjøt rumpa opp så han fikk bedre tilgang. Han smurte spytt i rumpa mi før han gled en finger inn. Det gjorde litt vondt i førsten, men for hver gang han pulte meg med fingren ble det bare deiligere og deiligere. En enorm orgasme bygde seg opp og jeg stønnet høyere. Han trakk ut fingren fra rumpa mi og masserte klitten mens han pulte meg fortere og fortere. Jeg klynket og stønnet. Jeg så stjerner og hylte ut i orgasme. Kroppen skalv og dirret og han trakk seg ut. Han holdt ut lenge. Jeg la meg på ryggen og kroppen hans var svett og kåt. Med et kåt og vilt blikk gled han pikken mot rumpa mi. Pikken hans glinset av saftene mine og han sprutet glidemiddel i rumpa mi. Han sa ingenting men blikket sa alt, han var kåt på meg. Han ville ha meg.

Han presset pikken sakte inn i rumpa mi og jeg stønnet til da han presset den helt inn. Det gjorde vondt men var sykt deilig på samme tid. Han pulte meg forsiktig for å tilvende meg følelsen men peiset på fortere og fortere underveis. Han stønnet og brølte mens han taktfult pulte rumpa mi. Hånda mi gled nedover mot fitta og jeg masserte klitten min. Fitta mi var oppsvulmet og kåtheten var ikke til å mette. Jeg ville ha han i hele kveld. Jeg ville bli pult på alle måter. Han var så sinnsykt deilig. Mange ville syntes det var absurd at jeg ble pult av en 22 år eldre mann, men han visste å gi meg syke orgasmer.

Jeg følte enda en orgasme bygde seg opp i meg og jeg gled fingrene inn i fitta og pulte meg selv. Han presset seg helt inn i meg før han igjen trakk seg ut, så presset han pikken alt han kunne inn i rumpa mi igjen. “Jeg vil sprute inn i deg. Fylle hele rumpa di opp med spermen min. Jeg vil få deg til å skrike ut alle orgasmene” stønnet han og peiset på hardere. Jeg stønnet og hylte hver gang han presset seg helt inn. Fingrene mine fulgte takten hans og fitta randt som aldri før. Fittesaftene randt ned mot rumpa mi. Han trakk seg ut og dunket pikken og gled den inn i fitta og trakk den ut igjen og inn i rumpa. Jeg presset fingrene opp mot fitteveggen og det skvulpet mer og mer hvor raskere jeg fingra meg. “Åh, jeg kommer. Åh pul meg. Hardere. Hardere” stønnet jeg og han gjorde som jeg sa.

Han pulte meg alt han orket og det smalt til. Han brølte ut og jeg hylte i orgasme og fittesaft sprutet så det traff han på magen. Jeg skalv og ristet som et jordskjelv mens han sprutet hele satsen inn i rumpa mi. Jeg pustet for livet og han trakk ut den halvslappe pikken. jeg kjente spermen randt nedover rumpa mi idet han trakk seg ut. Han bøyde seg ned og slikket i seg all fittesaften rundt fitta mi og jeg rykket til idet han traff klitten. Den var fortsatt øm etter sprutorgasmen.

Han strøk meg på magen og kledde på seg. Jeg satte meg opp og kledde på meg. “Vi må gjenta det, men det MÅ bli mellom oss. Bare oss to” sa han og jeg nikket enig. Han ga meg et langt kyss før jeg tok sekken og gikk ut døra. Idet jeg gikk inn i gården til mamma kjørte kona hans forbi. Flaks hun ble senere hjemme en vanelig. Jeg gikk inn og tok meg noe å spise før jeg gikk i dusjen og gikk og la meg. Jeg sovnet lykkelig, men enda en drøm oppfylt.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *