tirsdag , 30 april 2024
Eroticmeets

Fikk mamma som presang – XFiles

Fikk mamma som presang – XFiles :

Jeg er en gutt på 16 år og enebarn. Vi har et svært åpent forhold, mine foreldre og jeg både når det gjelder sex og nakenhet. Fra jeg var liten har mine foreldre hatt åpenlys sex med meg til stede. Jeg kom alltid inn til dem om morgenen i helgene. Svært ofte hendte det at pappa hadde en kraftig ereksjon. Som liten vår jeg svært opptatt av hans deilige ståpikk og lekte mye med den.

Mamma var tydelig kåt av pappas erigerte pikk. Mang en gang kom jeg bort i en svært så fuktig sprekk. Mamma er og pappa er ganske kraftige og mamma har noen store deilige bryster som jeg alltid har kost med. Fra 12 års alderen sluttet jeg med å gå inn til mamma og pappa om morgen. Syntes det var litt flaut.

Fra 15 års alderen begynte jeg igjen å gå inn til dem. Vi var alltid nakne. Svært ofte fikk jeg ståpikk. Jeg lå mellom mamma og papp og koste meg. Pikken min stivent fort når jeg kjente på pappas ståpikk eller mammas deilige bryster. Jeg merket at de begge likte at jeg utforsket kroppene deres. Begge kjente på min pikk og sa at jeg nå var blitt en stor gutt.

En søndag morgen jeg kom inn til mamma og pappa merket jeg at vi alle tre etterhvert ble ganske kåte. Jeg lå inntil mamma og fikk en voldsom ståpikk. Etterhvert ble det for mye og jeg sprutet nedover siden på mamma. Jeg ble veldig flau, men mamma sa til pappa at nå har Hansemann virkelig blitt stor. Pappa skrøt av meg og sa at dette hvar noe som stadig vekk hendte.

Dagen jeg fylte 16 år var på en lørdag. Som vanlig gikk jeg fortsatt naken inn til mamma og pappa. Jeg la meg opp i sengen under dynen hos dem. Jeg ble gratulert med dagen og så sa pappa at jeg skulle få en spesiell presang. «Du skal få pule mamma i dag». Jeg trodde ikke jeg hørte riktig, men han sa at nå skulle jeg virkelig få kose meg med mamma.

Jeg ble veldig kåt. Pikken sto som en påle. Jeg hadde drømt å mammas deilige fitte den siste tiden. Pappa kjente på pikken min og skrøt av størrelsen. Jeg merket at hans pikk begynte å stivne. Jeg kjente på den og han begynte å stønne svakt. Jeg tok den i munnen og da stønnet han voldsomt. Så sa han at jeg skulle slikke mamma. Hun spredte benene og så tydeligvis frem til å bli pult av en unggutt. Jeg slikket og hun vred seg av vellyst. Pappa så på, runket litt og sa at nå måtte jeg gi mamma en skikkelig knull. Jeg tredde pikken inn i mamma og hun skrek av vellyst. Jeg jukket som besatt. Så merket jeg at pappa tok tak rundt ballene mine og lekte med dem. Så slikket han meg i rumpehullet. Jeg skrek til og sendte en ladning med sæd inn i mammas deilige fitte.

Pappa overtok så mamma. Han trngte inn i henne og jeg slikket det deilige rumpehullet hans. det gikk ikke lang tid før mamma fikk en ny ladning i fittehullet. Pikken min var nå begynt å komme til hektene igjen og var ganske stiv. Da sa mamma at nå ville hun smake deilig guttesæd i munnen. Jeg var som i himmelen da jeg ble sugd av min egen mor. Dette er den deiligste sex opplevelsen jeg har hatt hitill.

Nå er jeg 18 år, men går fortsatt inn til mamma og pappa i helgene. Vi koser oss fortsatt og har noen skikkelige orgier iblant. Det hender også at pappa og jeg tar hverandre i rumpa mens mamma koser med ballene våre.

Eroticmeets

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *