søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Min ferietur til Høylandet

Min ferietur til Høylandet

Min ferietur til Høylandet

MIN FERIETUR TIL HØYLANDET.

Endelig sommerferie!! 3 uker å slappe av på…. Reiser en tur på «måfå» må bare vekk en tur. Jeg er en kar på 55, singel…har vært det nå i litt over 4 år…..

Søndag morgen – pakket ferdig bilen, og la på tur …tur hvor? Jo turen gikk nordover..

Viste ikke hvor jeg skulle, det var litt spennende da…hadde med telt….hvis jeg fikk brukt for det da…..Som sagt – søndag og pent vær, kjørte nordover.

Kjørte Gudbrandsdalen med fin natur….stoppet og rastet på Dovrefjell. Masse folk som satt å spiste å koste seg i solen. Jeg la merke til 4 venninner som satt å siste ved et bord…Blonde alle sammen….Jeg satte meg rett ovenfor disse..fant matpakka mi og thermosen med kaffe. Smakte godt med mat nå, etter noen timer med kjøring…greit å strekke litt på bena…Slappet av litt etter maten….ble sittende å se på damene….

Fikk se at den ene damen som satt rett ovenfor meg, at hun fanget blikket mitt. Hun blunket til meg, å jeg lot blikket mitt gli under bordet mot henne. Hun skrevet ut og hadde dratt bikkinitrusa til siden, og hun koste med seg selv…. hun onanerte rett mot meg…hun møtte blikket mitt, sløret blikk. Så hånden hennes beveget seg uten at hennes medsøstre merket noe…Hun gned seg fortere og fortere…

og plutselig stivnet blikket hennes…..og hun fikk orgasme uten en lyd…..

Jeg låste blikket mitt i hennes….hun smilte mot meg, rød i kinnene sine …….Jeg satt og var blitt kåt…..jeg måtte sitte litt lengre enn damene….for å få kuken min ned i normal stilling igjen….. en spennende og deilig opplevelse.

Så var meten tært og kaffen drukket opp, og på tide å kjøre en bit igjen…

Jeg kjørte videre nordover…viste ikke hvor turen bar…kjørt litt på måfå…

Passerte Trondheim og kjørte videre…..Kjørte til jeg kom til et skilt hvor det sto Brønnøysund og Høylandet…så jeg kjørte dit. Det begynte å bli sent….nærmet meg Høylandet…hadde nå brukt ca 10 timer oppover…og ikke nok med det, så begynte bilen å fjuske også….Hadde bensin igjen også….så det var ikke det om å gjøre..

Så stoppet bilen…ville ikke mere…å der sto jeg da..men måtte spørre noen etter hjelp da….Ingen verksteder oppe på søndag eller…måtte vente til i morgen.

Jeg så meg omkring…jo der lå et hus…så jeg tok benene fatt å gikk mot huset.

Gikk opp trappen og ringte på….ventet, nei ingen hjemme? Ringte på en gang til…og ventet…jo….nå hørte jeg lyd som nærmet seg…døren åpnet seg, og der sto du som senere jeg skulle lære å kjenne som Ellen.

Jeg presenterte meg å sa hva som har hendt , og da ble jeg bedt med inn…Ellen var veldig hyggelig pratet om løst og fast…og hun var ei flott dame..smekker figur..tja skulle jeg tippe noen alder så rundt min – ikke langt unna de 55…..Hun hadde stått i dusjen da jeg ringte på første gangen, og det så jeg egentlig……våt i håret å morgenkåpe på. Det var en «stubb» til et hotell da….å klokka var blitt nærmere halv tolv, og hun var på tur til å legge seg da jeg ringte på. Vi ble sittende å prate utover natta, å hun lurte på om jeg ville ligge over til i morra. Klokka var så mange likevel nå så jeg takket . Ellen hadde et stort hus å hun bodde alene, så plass hadde hunn nok av. Og når hun reiste seg opp, så skled morgenkåpen opp i knytingen, og da så jeg at hun ikke hadde noe under .. Hun viste meg rommet der jeg skulle sove, og vi sa natta til hverandre. Jeg våknet av solstråler inn i rommet, og jeg sto opp og gikk på badet…jeg gikk rett inn, og der sto hun midt på badegulvet uten en tråd …Jeg sa unnskyld å skulle gå ut igjen, hun sa at jeg bare skulle komme inn. Ellen lurte på om jeg var sjenert, for det var ikke hun – så jeg gikk inn. Og mens jeg vasket meg , så var det ikke til å unngå at jeg så på kroppen hennes – brystene hennes var fine, passe store med flotte brystvorter. Og fitta hennes var det ikke et hårstrå på – barbert som jeg elsker. Og reaksjonen kom den, selv om jeg ikke ville – eller ville jeg?

Jeg hadde fått ståkuk som jeg prøvet å skjule så godt jeg kunne, men som Ellen hadde oppdaget at jeg hadde fått. Hun kom opp bak meg – holdt rundt meg, tok tak i min harde kuk å begynte å ronke meg… Så etter en stund, gikk jeg ned på kne foran henne. Jeg spredde hennes ben lett, så at hun var kåt – her rant de safter

Ellen ristet i hele kroppen da hun kjente tungen min i fitta si, traff klitorisen hennes så da skrek hun rett ut, så gikk det for henne da…slikket i meg alle saftene hennes så deilig det smakte…..så jeg fortsatte å slikke å suge henne. Hun vred på seg – ynket seg så godt det var. Ellen sto med sprikende ben, jeg slikket fitta hennes førte tunga ut og inn som en kuk. Fitta hennes var hoven av kåthet, saftene flommet over… deilige Ellen kom som en foss en gang til…. bena hennes skalv, sitret og hun sank ned på gulvet. Så tok hun tak i kuken min å førte den mot munnen sin. Jeg var kåt – hard – våt og klar.. hun gapet opp å førte meg inn i munnen sin. Jeg satt skrevs over Ellen`s btyster å kuken min ble ført inn i hennes munn, så jeg begynte å bevege meg frem og tilbake. Jeg knullet henne i munnen, å hun kunne virkelig bruke munnen sin. tunga si rundt kukhodet.. og hun suget meg så det ble et vakum.. deilig, ja…….dette kunne hun…. Ellen suget safta ut av meg…Å nå strammet det deg i pungen min.. nå kom orgasmen, og jeg skulle til å trekke meg vekk. Men hun holdt meg igjen, så jeg ikke kom unna.. klarte ikke å holde igjen.. jeg kom i kaskader.. sprutet alt i munnen hennes.. kom og kom… Hun drakk alt av mine safter..ikke noe kom til spille, ikke en dråpe ble unnlatt hennes munn…Og så deilig det var…Vi lå en stund på gulvet på badet å fikk igjen pusten….Vi smilte mot hverandre….begge hadde fått sitt for en liten stund nå. Vi kom oss opp – vasket oss, å fikk på oss klær…Og så spiste vi frokost, og så måtte jeg ta kontakt med et bilverksted. Måtte få reparert bilen min….skulle jo videre da….Jeg fikk time på et verksted, og jeg ringte til et bergingsfirma som hentet bilen min….Så skulle verkstedet gi meg beskjed på hva som var galt….Så ringte telefonen min, å det var bilverkstedet som ringte. De sa det var en del motoren so måtte skiftes……..hadde den ikke på lage, så det tok neste en uke å skaffe den….Hmmmm så var mine bønner hørt..Halleluja!!!!! Og jeg sa som sandt var til Ellen, og hun sa at det ikke var noe problem da…jeg kunne bli så lenge jeg ønsket… med et lite blink med øyet…Og som hun også sa….»da får jeg betalt, og det er som å komme til himmelen» Skjønte hva hun mente da… Hun hadde en bil som vi tok en kjøretur i…guidet tur. Jeg skulle få se Høylandet….litt av det da…Som sagt så gjort….Naturen var praktfull….Jeg så på Ellen…..ei deilig og praktfull dame…Likte henne godt allerede…så jeg la handa på låret henne, strøk opp og ned.

Og pussig nok landet handa mi hekt øverst mellom bena hennes, gned henne på fitta utenpå buksene…Så at hun ble bankere i øynene sine, pusten begynte å gå litt fort og tyngre også.. Jeg ga meg ikke, og hun hadde ikke noe mot det eller. Ellen fikk etter hvert en våt flekk foran …..av kåte safter…Mens hun kjørte bil så kneppet jeg opp buksen hennes.. deilige Ellen…

Så hun løftet på rompa si, så jeg fikk dra av henne buksa…..Truseløs og våt og kåt var hun nå, deilig….Brukte langfingeren min til å gjøre henne kåtere og våtere, og det klart jeg så deilig Ellen var.

Hun løftet seg litt opp, så leg fikk 2 fingre rettet opp – hun satte seg ned på fingrene mine….de gled inn i den deilige våte fitta, var kåt elv nå da…..men vi kjørte bil på veien da. Ellen jukket opp og ned på fingrene mine saftene flommet fra fitta hennes.. jeg satte frem tommelen så den traff klitorisen hennes. Og hun kjørte bil mens hun knullet seg på fingrene mine.. deilig å se på henne

. Hun strammet til rundt fingrene mine, ristet og skalv… det gikk for henne nå……..saftene fløt rundt fingrene mine.. deilig… Ellen skrek rett ut.. deilig å se på henne fikk orgasme. Og bilen haddde hun stoppet, så det var vel tryggest….Jeg bøyde meg over Ellen og kysset henne begjærlig…….av kåthet…..

Jeg var blitt kåt og opphisset nå…….men må vente til vi kommer hjem til Ellen…

Da vi kom inn, så trakk jeg Ellen inntil meg – kysset henne begjærlig av min kåthet.. Hun gjengjeldte mine kåte kyss og Ellen var kåt igjen…..Hun var jo truseløs, så jeg kneppet opp buksa hennes – tok den av….og tok av henne genseren…ingen bh. så deilig. Så tok jeg henne inntil meg – kysset å slikket hennes bryster, suget på brystvortene…

De ble harde ….gode, myke å ta på – hun stønnet nå – kåt og opphisset hadde hun blitt igjen. Nå skal jeg kose med henne…i lange drag….til hennes bristepunkt….Jeg sto bak Ellen – koste med bystene hennes – handa mi strøk henne nedover magen……ned til hennes nybarberte fitte. Jeg strøk henne over skamleppene – opp og ned, så deilig.. Ellen sprikte med bena sine nå….så jeg skulle komme til i fitta hennes… jeg lot langfingeren komme inn i fittesprekken hennes.. så våt hun var!!!!

Saftene hennes rant nedover lårene og hun huket i knærne å skalv og det sitret i hele Ellen…..Hun fikk orgasme, så deilig å se på henne…. Jeg sto bak å holdt i henne så hun ikke skulle falle….Jeg kysset henne i nakken, brukte tungen min å slikke henne med. Nedover hennes rygg….ned til rumpesprekken hennes…makte salt av henne…hun var svett, kåt og veldig deilig da, så deilig.. Jeg la meg ned på gulvet – på ryggen å jeg ba Ellen sette seg ned på munnen min med den deilige våte fitta si.. så deilig…Jeg slikket å suget henne, alle hennes våte safter kom i min munn så deilig hun smakte deilig å slikke hennes fitte, lot min tunge å mine lepper behandle hennes klitoris… deilig…å brukte tunga mi som en kuk….ut og inn – ut og inn av den deilige fitta .. så på klitorisen igjen. Reaksjonen lot ikke vente på seg, hun kom i en orgasme igjen.. og jeg suget og slikket i meg alle hennes kåte safter… min deilige Ellen .

Hun falt over meg, så jeg løftet henne opp – bar henne å la henne på senga.. Ellen var så deilig, innbydende der hun lå..

Jeg kledde av meg mine klær, var allerede veldig kåt….saftene rant fra kuken min…Ellen lå der – sprikende med sine ben….hennes bryster og hennes nybarberte fitte lå rett i mot meg. Hun vinket meg til seg,så jeg gikk rett mot henne…Ellen grep rundt den harde kuken min hun runket meg noen tak, gapet hun opp og tok meg i munnen sin å hun slikke rundt mitt kukhodet, tok hele kuken i munnen sin…lot tungen sin rotere rundt kuken min, så godt….hun gjorde meg så godt… dro meg ut nå vil holde på lenge nå..Jeg så noe under hodeputen hennes…jo, det var en dildo, rød en…med vibrator. jeg tok den.. la med ned til hennes hovene deilige kåte fitte.

Ellen sprikte med bena ….. lot meg komme til…fant åpningen hennes…lot dildoen finne veien inn i hennes deilige fitte. Trengte den inn i henne…. lot den arbeide som en kuk. ut å inn – ut å inn. Ellen stønnet å buktet på seg nå.. Kjørte den ut å inn av fitta hennes….og jeg stakk tungen mot hennes klitoris samtideg som jeg knullet henne med dildoen. så deilig.. Jeg suget å slikket henne på klitorisen, mens jeg knullet henne hardt med dildoen… fortere å fortere, plutselig gikk hun opp i bro…skrek rett ut…kom med noen uforståelige ord som jeg aldri har hørt. Nå var jeg klar til å knulle Ellen med min harde kuk.. nå var jeg klar.. jeg la meg oppå ELLEN mellom hennes ben…..kysset henne lidenskapelig av kåthet.. hun skrevet ut så jeg fikk god plass….Ellen var like kåt igjen å så deilig det var !!!! Jeg trengte meg inn i henne …..å deilig. sakte gled min kuk inn i hennes deilige våte fitte, deilig nydelig å kjenne hennes deilige varme fitte rundt min kuk. Jeg beveget meg sakte ut å inn av Ellen.. sakte….hun begynte å røre på seg igjen nå…Fortere og fortere nå. hun ynket og kom med noen rare gloser, saftene våre blandet seg med svetten fra våre kropper.. så deilig å pule Ellen.. Nå knullet jeg henne fortere og hardere…kuken gikk som et stempel ut å inn av hennes deilige fitte.. Hun løftet meg opp i bro…. kommer snart skrek hun…..Hun ropte «KNULL MEG, KNULL MEG» og det gjorde jeg.. Kjente nå det begynte å knyte seg i ballene mine…

Ellen skrek at jeg skulle fylle henne helt opp.. Pumpe henne full med mine safter….. nå kommer jeg…kjente at jeg er på «tur». jeg knullet som bare det……kom som en foss, kom ikke alene nei….Ellen skrek rett ut… hun kom…..Det gikk for oss begge to samtidig…. for en ORGASME… Lå stille begge to…lenge for å komme oss igjen….lå tett omslynget i hverandres kropper..deilig, DEILIG…Ellen hadde tømt meg for safter og krefter…men om du leser dette Ellen. så har jeg igjen 4 dager til bilen blir ferdig… høres deilig ut???

Og om jeg spør Ellen veldig pent, så får jeg besøke henne flere ganger på Høylandet….

Ellen er ei dame, min spesielle elskerinne..

TUSEN TAKK ELLEN!! TAKK FOR DEN DU ER!!

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.