lørdag , 19 januar 2019
Forside / XFiles / Tantes kommode – XFiles

Tantes kommode – XFiles

Tantes kommode – XFiles :

Jeg skulle starte mine studier i Oslo, og det ble ordnet slik at jeg fikk bosted til min tante. Tante var den gang i begynnelsen av 40-årene, og en svært vakker dame. Langt kullsort hår, og med en kropp som var fast og veltrent for alderen. Gjennom tenårene hadde jeg hatt mange fantasier om min tante, og nå skulle jeg bo hos henne. Bare vi to i hennes lille leilghet. Tanken ga grunnlag for mange fantasier, og som 18 åringer flest var jeg svært viril, og hadde hyppige behov for å ta en liten runk. Under disse stundene var min tante en viktig gjest. Jeg fantaserte om at hun tok meg i opplæring. Det at hun var min tante gjorde det hele ekstra pirrende, og ulovlig.

Jeg flyttet inn på pikerommet til mitt søskenbarn. Ettersom hun studerte i USA var rommet ledig. Leiligheten var som sagt ikke stor, og vi levde derfor svært tett på hverandre. Noe som ga meg anledning til å snike til meg små blikk når min tante var på veg til badet om morgenen. I helgene var det ekstra spennende, ettersom tante da kun var ikledd en liten morgenkåp i silke. Hun nøt lange morgener med en kopp kaffe og avisen. Når hun krysset lårene trakk morgenkåpen seg oppover, slik at jeg fikk fritt innsyn til hennes lange og stramme lår. Hun leste avisen, og jeg sugde til meg inntrykk som ble til de heftigste fantasier om kvelden.

Helt enkelt var det ikke å bo så tett heller. Det å få gjennomført min tiltrengte runk uten at hun hørte noe, eller la merke til noe var en øvelse. Jeg lå og smårunket om kveldene, og slapp meg ikke helt løs før jeg var sikkert på at hun sov. Var redd for at et stønn skulle avsløre at jeg dro pikken. Samtidig håpet jeg ofte at nettopp det skulle skje. At hun skulle ta meg på fersken, og at det skulle utvikle seg til noe.

En mandag fant jeg ut at jeg skulle ta meg fri fra studiene. Da kunne jeg runke hele dagen, mens tante var på jobb, og dermed slippe meg helt løs. Når tante dro hjemmefra så smøg jeg meg inn på hennes soverom. Spent på om hun hadde noen små hemmeligheter letet jeg gjennom skuffer og skap. I kommoden fant jeg en dildo og et par bøker med pornonoveller. I skapet fant jeg utfordrende undertøy og høyhelte sko som beviste at hun som andre voksne har sine behov. Jeg ble svært opphisset av denne oppdagelsen, og la meg til i hennes seng for å ta en runk. Leste novellene og runket. Jeg hentet også en av hennes brukte underbukser som jeg la inntil nesen min. Slik lå jeg og runket og sniffet på hennes deilige luker.

Novellene var alle preget av forhold mellom yngre gutter og voksne damer. Det gjorde meg ikke mindre tent, og jeg plasserte meg og tante i alle hovedrollene. Jeg runket som besatt, og la ikke merke til at noen kom inn i leiligheten. Ikke før jeg tittet opp og så min tante i døren inn til sitt soverom. Jeg ble som forstenet. Følte at det var verdens undergang, og var drittnervøs for den kjeften jeg nå måtte få.

Tante så strengt på meg, men samtidig hadde hun et blikk som lyste av kåtskap.

-Så her ligger den lille gutten min, og runker. Jeg ser at du rotet rundt i kommoden min også, sa hun med streng stemme.

Jeg stotret frem en unnskyldning, mens jeg så at hun med raske skritt gikk mot sengen.

-Si meg, blir du kåt av å lukte på mine truser, spurte hun.

Jeg nikket til svar.

-Tenker du på tante når du ligger der da, hun var mildere i tonen nå, og blikket hennes lyste en kåtskap som gjorde at jeg alt nå skjønte at dette kunne utvikle seg i riktig retning. Jeg bekreftet at jeg tenkte på henne, og fortalte at jeg lenge hadde hatt skitne fantasier med henne i hovedrollen.

-Du er en liten slem og skitten gutt du. Hva tror du din mor ville sagt hvis hun visste at du ligger i min seng, runker og tenker på meg, mens du lukter på min gamle truser?

Jeg spurte om hun hadde tenkt å si det til mor, ble med et litt usikker. Hun lo og sa at det skulle hun ikke.

-Jeg har tvert i mot tenkt å utnytte deg på det groveste, sa hun, og det skal jeg ikke fortelle til min søster, for da ville hun sikkert beholdt godbitene selv.

Tanken på at også min mor skulle være kåt på meg hisset meg sterkt. Pikken sto som en stiv påle. Tante var nå like ved min side, og satte seg på kanten av senge. Hun lot fingrene sine gli oppover låret mitt, og startet forsiktig å runke meg.

-Du må ikke tro at ikke jeg også har hatt mine fantasier om deg, sa hun. Her går jeg med en ung og kjekk mann i huset, og er sinnsykt underernært på sex. Jeg har lyttet til din runking om natten, og håpet at jeg en dag skulle ta deg på fersken…

Tante runket meg raskere og heftigere, og bøyde seg så ned og tok pikken min i munnen. Suge kunne hun, varmen fra munnen, tungen som roterte rundt roten, og de stramme leppene som klemte til mens pikken jog inn og ut av munnen hennes, gjorde at jeg stønne vilt.

Hun sugde meg til jeg neste kom inn i munnen hennes, da sluttet hun.

-Vil du se tante naken, spurte hun. Vil du ta på tantes pupper? Jeg nikke, og hun reiste seg opp. Sakte lot hun plag for plagg falle. Og snart var hun like naken som meg. Da kommanderte hun meg til å legge meg på magen. Jeg gjorde som hun befalte, og kjente at hun nå strøk meg varsomt over ryggen. Hun knadde rumpeballene mine, og startet med å slikke meg i rumpesprekken. Jeg hadde frem til da aldri blitt slikke i rumpehullet, men det var en utrolig følelse, og kjenne tantes tunge presse seg inn i rumpehullet. Hun pulte rumpa mi med sin tunge, samtidig som hun knadde rumpeballene hardt. Så kjente jeg at hun smurte krem på rumpehullet mitt, før hun deretter førte en finger inn i rumpehullet. Hun finger pulte meg i rumpa, samtidig som den andre hånden hennes fant vegen under magen, og grep om pikken min. Herlighet for en behandling hun ga meg. Hun runket meg og fingerpulte meg hardt og heftig. Når jeg var helt perfekt innspurt trakk hun fingeren ut av rumpa, og hentet dildoen fra kommoden. Hun presset den inn i rumpa mi. Jeg var helt forferdet, og fryktet at jeg skulle revne, men tante visket at det skulle bli så godt for meg å få en stor pikk i rumpa. Først gjorde det ond, men etter kort tid var det kun deilig. Jeg la meg på siden slik at hun lettere skulle komme til med den deilige runkingen, og nå startet hun å suge meg i igjen.

-Sprut i munnen min, prut i tantes munn, ropte hun. Jeg knadde på puppene hennes, mens jeg vred meg i orgasmetrekninger. Jeg sprutet store mengder sæd inn i hennes munn, og fikk mitt livs sørste orgasme.

Tante sugde det meste, men noe av sæden rant nedover haken hennes. Hun ba meg slikk opp det, og startet med å suge henne på puppene, lot deretter tungen gå oppover halsen. Jeg fikk min egen sæd i munnen, og likte smaken.

-En dag skal vi finne en mann til deg også, sa tante. Da skal han få pule deg i jomfrurumpa di mens du puler tante, sa hun.

Tanken gjorde meg kåt, og ung som jeg var ble jeg på nytt stiv. Tante så med stor tilfredshet at pikken min på nytt begynte å vokse, og spurte om jeg snart var klar til å pule tante. Jeg ropte at jeg var mer enn klar til å pule henne. Hun la meg på ryggen, og satt seg over meg. Sakte begynte hun å ri meg. Jeg lot hendene mine beføle kroppen hennes, og knadde de deilige puppene hennes. Pikken min gled lett inn i hennes godt smurte mus. Hun red meg fast og betemt. I begynnelsen sakte, senere harere og villere. Hun stønnet og ga klart utrykk for at jeg en flink gutt til å pule tante. Etter en stund bøyde hun ryggen bakover, nesten som hun gikk opp i bro, mens hun red meg. Hun stønnet og ropte, og fikk en sterk orgasme. Etterpå la hun seg over meg, og vi omfavnet hverandre. Jeg lott leppene mine finnes hennes, og vi lå og kline heftig.

-Likte du å pule tante? Jeg ropte ut et ja, og hun fortalte meg at jeg fra nå av skulle pule mye med henne. og slik ble det….

Sjekk også

Deilige Silje – XFiles

Deilige Silje – XFiles Året er 2008. Jeg gikk på ungdomsskolen og var en rolig …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *