søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Hore lek og Rumpekos – analt

Hore lek og Rumpekos – analt

Hore lek – analt:

Jeg gjorde meg klar på badet, nydusjet, sminke, ordnet håret og dro ut til taxien, eg hadde avtale med en »kunde», ja eg skulle være horen og han kunden, det var en fantasi som endelig skulle gå i oppfylese. Han hadde sagt han hadde kjøpt et antrekk eg skulle ha på meg. jeg var nå fremme og han åpnet døren. Jeg gikk inn, og han sier her er klærene dine, gå å skift. Det gjorde eg. Det var et frekt sett. Korsett i og strømpeholder i latex, meg en gjennomsiktig g-streng. Jeg var klar og følte meg veldig horete i det antrekket. Tok turen til stuen der eg ser han nyter synet. Han sier kom her og sug meg, han dytter bordet og lenner seg tilbake i sofaen. Jeg gjør mitt beste, slikker opp og ned skaftet, terger han med å slike litt på ballene mens eg ronker han lett.

Holder forhuden nede og slikker rundt hode, før eg tar den deilige kuken med tydelig blodårer i munnen og suger som aldri før. Han kommer i munnen min, eg prøver å svelge det meste men det renner nedover haken og drypper litt på puppene mine. Han sier snu deg og ned på alle fire. Jeg blir helt opphisset av måten han gir meg ordre. Jeg kjenner eg er våt. Rompen min er blottet mot han nå. Han klasker den hardt et par ganger før han drypper glidemiddel i sprekken min. Masserer det godt inn og presser kuken hans hardt inn. For hvert støt stønner eg uten å kunne dy meg, det er først ondt fordi kuken føles alt for stor ut, men så bli det deilig. Han tar frem en dildo som lå på bordet og sier press den i fitten din,skitne hore og klasker meg hardt. eg presser dildoen inn og kjenner orgasmen er på vei.

Han sier at eg ikke for komme før han ellers blir det bråk. Han stopper og dytter meg mot gulvet, han binder armene mine til bordet og order meg spre beina. Han presser kuken inn i fitten min, eg føler den sprenger så deilig det er. Han støter hardt ut og inn, raskt også. Holder nesten ikke ut. han drar ned glidelåsen foran på korsettet og kniper i puppene mine. Han stopper opp og sier han skal sprute på de. I det han gjør det kommer eg i en deilig orgasme, det var bare toppen å se deilig sæd bli sprutet på meg, og renne på puppene mine. Det er skittent og herlig. Han sier kom deg ut. og la pengene i vesken min.

Deilig opplevelse å bli brukt og dominert sånn over.

og

Rumpekos – analt :

Du ligger på magen på sengen med bind for øynene. Forlatt og alene. Det blir stille…

Du savner, lengter… alt forblir stille. Lenge…

Plutselig løsnes armene dine, og du snus over på magen… Noen puter under magen gjør at rumpa di står opp, og hendene festes igjen… Denne gangen festes bena også. Langt fra hverandre. Det blir stille igjen..

Du skvetter av at noe treffer rumpa di, ikke for hardt, men du kjenner at der varmer og brenner litt.

Pisken lager noen fine røde striper over rumpa… du venter…

Der ligger du, bundet og med rumpa i været. Slår forsktig noen ganger. Du blir svakt rød. Ingen smerte, bare sånn varmende iling…

Med bena bundet ut, er du åpen og tilgjengelig. Du kjenner noen mellom bena, og noe som begynner å dure mot underlivet..

En ikke altfor stor dildo presses inn i deg og holdes der… Slår lett på rumpa di samtidig. Stryker deg på innsiden av lårene. kysser deg over hele ryggen og rumpa. Snur hodet ditt til siden og kysser deg intenst på munnen… Tungene får spille….

Stryker over deg…. Vet ikke om du liker det, men en finger glir ned i rumpesprekken din og forsiktig over den bakerste åpningen..

Hånden fortsetter rundt og duringen i underlivet pirrer deg.

Liggende slik på magen får du pikken min i munnen din.

Du ligger altså på magen med pikken min i munnen din. Holder hodet ditt med begge hendene og puler munnen din.. langt inn.

Så legger jeg hodet ditt tilbake på puten. Du kjenner at vibratorern blir borte mellom bena dine. Kjenner noe varmt og stivt. Jeg presser pikken min inn i deg bakfra… sakte glir jeg ut og inn av deg. Reiser meg opp med pikken inni deg og spytter ned i rumpesprekken din. Presser en finger inn i rumpa di og puler deg i begge hull….

Trekker meg ut igjen og løsner armene dine.

Legger deg tilbake på ryggen og kysser deg. veksler mellom å kysse deg tungt og kysse brystene dine.

Putter samtidig to fingre inn i deg… bøyer meg ned og slikker tappen din….

Kjenner at jeg blir kåt…

Legger meg mellom beina dine og holder de opp i lufta. Du er åpen og glattbarbert. Ser at du er fuktig. Stikker pikken min inn i deg og legger med nedpå deg. Kysser deg…..

Du ligger nå på ryggen i senga, men pikken min inni deg og meg oppå deg.

Vi kysser og kliner.

Så reiser jeg meg opp og trekker meg ut av deg.

Putter en pute under rumpa di for å få deg litt opp.

Bøyer meg ned mellom bena dine og slikker deg. Tre fingre forsvinner inn i deg og presses mot skambenet på innsiden….

Du puster tungt….

Setter så pikken min mot rumpa di og presser med inn. Forsiktig. Du åpner deg og jeg sklir helt til bunnen…

Finner så frem en dildo som jeg putter inn i musa di.. Tar deg i begge hull, der du ligger på ryggen i senga…

Jeg nærmer jeg toppen og kan høre på pusten din at det virker….

Jeg øker takten i rumpa di og bruker oversiden av hånden mot musa di.

Så kommer jeg. Langt inni rumpa di. Du kommer også. En pikk i rumpa, dildo i musa og hånden på tappen…

Vi rister og puster tungt…. Kjenner det henger i ei stund og så legger jeg meg ned på deg og kysser deg.

Takk….

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.