søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Kåt nattklubbopplevelse

Kåt nattklubbopplevelse

Kåt nattklubbopplevelse

Det er lørdagskveld og jeg er ute på byen sammen med en gjeng med gode venninner. Vi har starter med en pub runde og bestemmer oss etterpå for å gå på nattklubb og danse. Lettere ”bedugget” og fnisende, fjoller vi i vei

Til vår store skuffelse er det meter på meter med kø over alt… bortsett fra på den ene nattklubben som stort sett er ”forbeholdt” dem som er under tyve…. Arhhh…”Drit i det da!” sier en av jentene: ”Vi stikker inn der det ikke er kø. . . . får det ikke morsommere enn vi lager det selv, uansett”

And so we did….

Nattklubben kryr av unge, pene og veldreide jenter og vi setter oss ned ved et bord og blir plutselig litt nedbrutt alle sammen, av ”synet”. Jeg føler meg gammel og ”utgått på dato”… til tross for: ”ikke enda fylt 30”…. Blikket sveiper likegyldig over dansegulvet og lokalet, da jeg plutselig legger merke til en flott gutt som sitter alene ved baren. Han ser ut til å være ganske høy, passe kraftig, muskuløs, har kort mørkt hår og er rett og slett stilig !!

Jeg klarer ikke å ta øynene fra ham og bemerker til venninnegjengen hvor flott han er. De ler og sier at han er kjekk ja, men sikkert ikke mer enn toppen 20 år …. Som om han plutselig føler seg i akt tatt snur han seg og ser mot meg. Han har et intenst og flørtende blikk og smiler forsiktig. Jeg kjenner en umiddelbar fysisk tiltrekning og sender ham et direkte og utfordrende blikk tilbake. Techno rytmene dunket i lokalet, i takt med at jeg kjenner pulsen øke et hakk. Jeg, som vanligvis er ganske rolig og som i alle fall ikke er av typen som sjekker opp ukjente gutter, føler meg plutselig tøff , freidig og full av selvtillit. Jeg reiser meg raskt og går bort til baren. Jeg ser direkte på ham og nikker forsiktig mot dansegulvet. Han reiser seg og følger etter meg ut på gulvet. Jeg har allerede glemt venninnegjengen som sitter måpende og glor etter meg.

Musikken er høy og intens, dansegulvet fullt av vrikkende og svette kropper og luften ”dirrer”. Vi holder hele tiden blikket festet på hverandre, danser tett og heftig. Alle sanser er åpne. Jeg kjenner lukten av ham og merker meg hans minste bevegelser. Kroppene våre gnir stadig mot hverandre i mylderet på dansegulvet og jeg merker at pikken hans er blitt stiv. Det tenner meg noe enormt. Han sender meg blikk som bare kan tolkes på en måte og jeg kjenner at jeg begynner å bli kåt. Jeg tar ham i armen og mimer ”kom…” gjennom den øredøvende musikken. Han følger etter meg uten spørsmål. På vei ned trappen ser jeg en dør som står på gløtt. Jeg smetter fort gjennom døren og drar ham etter meg. Jeg smekker døren bak oss, til det som ser ut til å være et slags lager.

Plutselig er det helt stille. Jeg sitrer i hele kroppen og bare verker etter å kaste meg over ham. Han puster tungt, holder blikket mitt fast men virker usikker ..”hva nå?” Jeg nyter følelsen av å ha full kontroll. Jeg stryker ham ned over ryggen og baken. Videre opp over lårene, hoftene og magen. Stopper like over bukse linningen, lar to fingre gli frem og tilbake. Ertende…. Han holder pusten et sekund. Jeg stryker hånden min enda litt nedover og kjenner pikken hans, stiv og bankende gjennom buksen. Jeg knepper opp og tar den frem. Han stønner svakt. Jeg smiler, setter meg ned på kne og tar pikken hans inn i munnen. Lar den gli sakte inn, litt etter litt, bit for bit. Kjenner den vokse i munnen min… mmm…herregud så opphissende !

Jeg slikker pikken hans, ivrig, lar munnen gli opp og ned og fra side til side. Bruker tungen, roterende bevegelser… Småbiter forsiktig, suger ham vekselvis hardt og mykt, og nyter å se ansiktet hans vri seg i vellyst. Han begynner å hive etter pusten og blir rød og varm i ansiktet. Pikken hans strutter og glinser. Åhh …så kåt jeg er. Jeg lirker den ledige hånden min ned under skjørtet og beføler meg selv. Trusen er nesten gjennomvåt. Jeg lar den ene fingeren gli sakte, først frem og tilbake i sprekken, for så å massere klitoris som allerede har svulmet opp og blitt en hard knopp.

Jeg trekker opp skjørtet, tar hånden hans og presser den nedover. Han er først litt nølende og usikker. Jeg fører hånden hans og viser ham hvordan jeg liker det, for at han skal få til de riktige bevegelsene. Han legger den ledige hånden over det ene brystet mitt. Leker med brystvortene mine…. Når jeg stønner lavt, blir han ivrigere og beveger fingrene raskere. Jeg visker ham i øret…. Litt raskere og enda litt hardere. Åhh .. jaa ! Sånn, der ja… stønner jeg, etter hvert ukontrollert.

Vi står midt på gulvet. Jeg nærmest dytter ham, bakover mot noen paller som står langs en vegg og får ham til å legge seg på rygg. Jeg trekker buksen hans helt ned, drar skjørtet mitt opp rundt livet og setter meg over ham. Jeg trer meg nedpå den stive bankende pikken hans, sakte, sakte. Herreguud …så deilig ! Jeg rir ham, først langsomt og i sakte bevegelser. Vi hiver etter pusten begge to og stønner høyt. Han jokker i mot og jeg øker tempoet. Jeg rir ham raskere og raskere, til jeg kjenner at han rykker til i kroppen og det er like før han kommer. Jeg senker tempoet litt igjen, glir sakte opp og ned, samtidig som jeg masserer klitoris med en finger. Jeg merker at musklene strammes i kroppen min også nå. Det rykker i foten og jeg klarer ikke å bevege meg i et jevnt tempo lenger. Han løfter meg opp, legger meg ned og kaster seg over meg. Han er helt vill og jeg nyter synet av ham, lydene han lager, det slørete blikket og utrykket i ansiktet hans. Jeg fortsetter å massere klitoris mens det bygger seg opp igjen. Han støter hardt inn og ut noen få ganger før jeg igjen kjenner at det er like før jeg kommer. Kroppen stivner og jeg kjenner rykningene, først i beina og sitringen som så brer seg ut i hele kroppen. Jeg mister nesten pusten. Sekunder etter kommer han, mens han stønner og roper han ukontrollert, før han svett siger sammen oppå meg.

Vi blir liggende stille, oppå hverandre en stund. Ingen av oss sier et ord, før han etter en stund smilende løfter på hodet og sier… ”Hei, jeg heter forresten Anders. Hyggelig å hilse på deg”

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.