søndag , 26 mai 2019
Forside / XFiles / Pappa – XFiles

Pappa – XFiles

Pappa – XFiles :

Første dag på skolen etter påskeferien var over, og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å legger meg på sofaen, hvor jeg som vanlig sovnet fort. Jeg er ganske høy, 1,65m, blondt hår, og ble 16 år i forrige uke. Bor sammen med pappa, som nærmer seg 50 år. Min mor flyttet ut for nesten fire år siden, etter en langvarig krangel med pappa. Vi bor i en billig leilighet i Drammen, men vi klarer oss bra til tross for noe dårlig råd.

Jeg våknet etter en stund, og kom på at jeg ventet besøk av Anette. Nå var pappa kommet hjem, og han spurte hva vi ville spise. Etter mye «om og men» kom vi fram til Pizza, da det er både lettvint og godt. Pizzaen var det selvfølgelig jeg som måtte kjøpe, og pappa sendte med meg 200kr ned til butikken. Det passet meg faktisk ganske bra også, slik at jeg fikk tatt en røyk uten mas fra pappa, som mener jeg bør slutte med det. «Selvfølgelig skal jeg slutte, men ikke enda», bruker jeg å svare. Pappa virket ganske sjokkert da han fikk vite at jeg røykte, og jeg tør ikke tenke hva som ville skjedd hvis han «fersket» meg sammen med Anette da vi var 13, og hadde nettopp begynt på ungdomskolen.

Da jeg kom hjem med pizzaen spurte han etter vekslepengene, mens han strøk meg på rumpa. «Hvorfor gjorde han det?» tenkte jeg, og spurte om jeg kunne få en klem. Jeg tok tak rundt rumpa hans når jeg gav klemmen, mens jeg presset underlivet mitt mot han, for å kjenne om det var noe der, og kjente såvidt pikken hans gjennom den stramme dongeribukse og min joggebukse. Klemmen ble lang ettersom han også tok tak rundt min rumpe, og masserte den med sine store hender. Høyrehånden flyttet han opp til magen min, under toppen, og begynte å leke med piercingen jeg har i navlen. Dette begynte å bli en smule ubehagelig, og endelig ringte det på døren.

Under middagen var det ganske stille og ingen som sa så mye. Jeg satt og småpratet litt med Anette, mens pappa satt og stirret på meg med et litt ekkelt blikk. Håper ikke Anette så det. Har nok ikke tenkt så mye på lang lang tid som under den middagen. Pappa gav meg istad svar på det jeg lurte på og vel så det, men frykter jeg gav ut signaler på at jeg var kåt på han, får det er jeg ikke! Ekkelt var det, samtidig som det var noe pirrende ved tanken.

Etter middagen satte jeg og Anette oss ut på verandaen for å sole oss, i våre splitter nye bikinier. Røykpakken lå på bordet, og jeg strakk armen fram mot den, da jeg ble stoppet av Anette, som plukket opp vesken sin, og fant fram hasjen jeg og Anette hadde kjøpt. Med ett, ble jeg litt kritisk fordi pappa var der, men tenkte at han sikkert ikke lukter forskjell uansett, naiv som han er. Anette var veldig brun etter å ha brukt omtrent all sin fritid på solarium i hele vinter. Svart, litt fuktig, nydusjet hår lå ned over skuldrene hennes, og bak en svart bikinioverdel skjuler det seg to veldig vakre pupper. Hun har alltid vært den som er først ute med ting som røyk, piercing, tatovering o.l og vi har siden vi ble kjent på ungdomskolen utforsket veldig mye seksuelt sammen. Sexy på en billig måte er ord jeg ville brukt om henne der hun sitter bak digre Chanel-briller.

Pappa kommer forbi, og Anette er raskt ute med å be han smøre henne, og legger seg på magen. Han begynner på skuldrene, og fortsetter ned mot ryggen, og løsner bikinioverdelen for å komme lettere til. Lårene tar han også, før han klapper henne på rumpa, og sier «sånn». Anette snur seg og ber han smøre der også, mens hun tar av seg den løse overdelen. Ok, sier han og tar litt mer olje på hendene og begynner på puppene. Puppene får mye stell, mens de sitter og smiler til hverandre. Jeg for min del synes dette er veldig pinlig, men er glad så lenge han kun sitter på knærne ved siden av. Endelig er han ferdig med puppene, og går videre til magen, hvor han heldigvis ikke bruker like lang tid. Hånden til Anette er plassert på rumpa til til pappa, og stryker den rolig opp og ned. Pappa avslutter med å smøre livet, og smører godt nedenfor det som er nødvendig. «Takk for hjelpen» sier Anette og gir han et kyss på kinnet, før pappa spør om jeg også vil bli spurt, noe jeg takker høflig nei til. Etter denne hendelsen ble jeg litt irritert på Anette, men hun fikk allikevel overtalt meg til å ta av meg overdelen, og sole brystene mine.

Etter at Anette har dratt går jeg inn for å hente noe å drikke uten å kle på meg. Pappa står selvfølgelig på kjøkkenet og spør om han kan få en klem igjen. Nok en gang tar han tak rundt rumpeballene mine. Han snur meg rundt og tar tak rundt magen min, og lar hendene gli opp mot de bare puppene mine. Jeg blir litt redd med det første, men klarer å slappe av. Jeg synes det er litt ekkelt, men lar han holde, på mens jeg kjenner at jeg blir våt. Brystvortene blir stive, og jeg prøver å ta meg sammen, men da han stikker hånde ned i trusa, klarer jeg ikke mer. Prøver med ett, å vri meg unna, men pappa er for sterk, og han stikker to fingere inn i den våte fitta. Jeg begynner å stønne rolig, og en stiv pikk som bak den stramme buksa hans, som jeg kjenner berører min rumpe demper ikke akkurat kåtskapen. Stønnene blir høyere og høyere, og jeg begynner å lengte etter den stive pikken hans. Forferdelig tanke, men jeg er faktisk kåt på min egen far. Pappa frigir endelig pikken sin, og jeg er rask med å ta av meg trusa. Den er diger, og våt, minst 20cm, og jeg steller meg med rumpa mot han, slik at han kan stikke pikken sin i meg. Når han har kommet inn etter mye arbeid, begynner han veldig hardt. Jeg må ta tak i bordet, for å holde balansen, og jeg skriker som jeg aldri har gjort før, og visst pokker kom jeg. Han trekker den ut, og jeg begynner å suge den digre, stive og våte pikken. «Jeg kommer» sier han med mørk stemme og begynner å stønne raskere og raskere. Spruten er stor og jeg svelger det jeg kan, mens jeg lar resten komme i ansiktet mitt.

Han setter seg ned til meg og sier takk, mens han klapper meg forsiktig på rumpa.

Sjekk også

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles : Jeg satt foran …

One comment

  1. Deilig historie – jeg er godt voksen og kan det samme som pappa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *