tirsdag , 18 juni 2019
Forside / Bondage / Til min håndballspiller fra din trener – Aldersforskjell

Til min håndballspiller fra din trener – Aldersforskjell

Til min håndballspiller fra din trener – Aldersforskjell :

Kampen var ferdig. Sluttsignalet hadde lagt seg og publikum var på vei ut av hallen. En god kamp, en velfortjent seier og god stemning i spillerstallen hadde alt gitt meg en fin start på dagen, men det skulle vise seg å bli enda bedre.

I flere år har jeg vært håndballterner for et lag med noen utrolig hyggelige jenter. Flere av dem er veldig pene, men jeg har aldri tenkt på dem som noe mer en håndballspillerne mine. Det er først og fremst på grunn av alderen, men de har som alle andre blitt eldre med årene og utviklet seg deretter. 16 år er de blitt, noe som er i yngste laget for meg på 26 år, men en av dem har jeg i den siste tiden lagt godt merke til. Cecilie, en utmerket håndballspiller med en atletisk og velformet kropp. Lyst hår og noen utrolig sjarmerende øyne.

Ingen av jentene hadde som vane å dusje i garderobene etter kamp og da jeg vandret inn i garderoben for å hente de siste tingene mine hørte jeg at en av dusjene stod på. Uten å tenke nøyere etter åpnet jeg opp døra inn til dusjene for å skru av denne da jeg plutselig så Cecilie stå kliss naken forran meg.

Hun stod med ryggen til og merket ikke at jeg hadde kommet inn. I hodet mitt ville jeg egentlig snu og komme meg fort ut uten å bli oppdaget, men bena ble stående og øynene beundret den nydelige skikkelsen bakfra.

Hun hadde en utrolig fin kropp denne jenta. Slanke fine og veltrente ben som smeltet sammen med en nydelig rund liten rumpe. Tynn og slank og passe høy. Plustselig snudde hun seg og så forskrekket på meg. Hennes første reaksjon var å dekke seg til så godt hun kunne. Cecilie så på meg med sine utrolige sjarmerende øyne og en fin rødmende farge fylte det engleaktige ansiktet hennes. Hvor lenge vi stod slik er jeg faktisk ikke sikker på og jeg vet ikke helt hva jeg tenkte, bortsett fra at denne jenta ville jeg virkelig ha.

Nå eller aldri tenkte jeg mens jeg gikk og hentet håndklet hennes som hang noen meter unna og strakte det mot Cecilie. Hun gikk ut av dusjstrålen, kom mot meg og jeg pakket henne inn. Spenningen lå i luften og det var som om vi begge hadde ventet på dette. Hun la armene sine rundt nakken min og presset seg mot meg. Jeg la armene rundt hoftene hennes og klemte tilbake. Hun luktet nydelig, nudusjet, ren, ung.

Det endte i et langt kyss og håndklet lå nå på gulvet. Jeg lot hendene vandre over silkemyk hud. Utforsket hennes herlig kropp. Hun kledde av meg plagg etter plagg samtidig som hendene mine vandret og tungene våre lekte kun avbrudt av en genser og tskjorte som måtte av. Buksa gikk lett av selvom kukken stod rett ut. «Kom» sa jeg og dro henne med meg inn i garderoben igjen. Jeg låste fort dørene og la henne på massasjebenken.

Jeg ble stående og beundre den deilige unge kroppen. Passe store og faste puppper, en utrolig fin flat mage og en glattbarbert fitte. Jeg var nå blitt spreng kåt, men ville bruke tid på denne utrolig skjønnheten som lå der uten å si et eneste ord. Hun var tydelig opphisset og puppene hevet seg i rask takt med pusten. Jeg la meg oppå henne og vi smeltet sammen i et stort kyss. Leppene mine vandret nedover og nedover. Tungen lekte på innsiden av lårene hennes, vandret mot den nydelige fitta og hun spredde bena enda mer for at jeg skulle komme godt til. Tunga fant sprekken og hun stønnet høyt. Hun smakte nydelig, ren og uskyldig, og duftet som bare en ungjente kan. Jeg skilte leppene med tunga og merket hvor kåt hun var. Fitta var kliss våt og klar for kukk, men jeg ville nyte dette maksimalt.

Jeg brukte tunga lenge og godt mellom bena hennes. Cecilie stønnet og lagde høye lyder. Vrei seg i nytelse og jeg ble kåtere og kåtere. Fingrene mine fant veien ned fra de faste puppene hennes og jeg skilte fitteleppene så godt jeg kunne. Jeg lot en finger fukte seg i de deilige saftene hennes før jeg presset den mykt og forsiktig inn i henne. Det var utrolig trangt og herlig varmt. Jeg brukte litt tid på neste finger, men etter en liten syund hadde jeg to fingre som maserte innsiden hennes og en tunge som gjorde det den kunne rundt klitorisen. Cecilie nærmeste hylte, vrei seg i nytelse og ba meg stoppe.

«Stopp, det er… det er alt for deilig» klynket hun, men jeg ga meg ikke. Fortsatte til kroppen hennes spente seg i en bue og presset fitta mot munnen min. Plutselig falt hun sammen i en kjempe orgasme. Jeg fortsatte å slikke i meg saftene hennes til den siste rykningen var over.

Men nå ville jeg ha mitt. Hun lå stille med øynene lukket og et søtt smil rundt munnne. Hun var så vakker. Jeg la meg til rette mellom bena hennes igjen, men denne gangen med kukken. Hånden styrte kukken på plass mellom bena hennes. Jeg lot glansen vandre opp og ned i den glatte sprekken hennes. Hun stønnet lavt, fortsatt utmattet, men hendene hennes begynte å vandre. Jeg fant hullet og presset forsiktig på. Det var trangt og jeg beveget meg sakte ut og inn for å sørge for at kukken ble smurt av fittesafter millimeter for millimeter. Jeg arbeidet meg inn et par cm. da hun satt neglene sine hard i ryggbladene mine. Jeg stoppet og så på henne. Hun ba meg vere forsiktig, første gangen…

Jeg nikket bekreftene og kyseet henne mens jeg fortsatte å preese forsiktig. Jeg kjørte kukken sakte inn og ut de to cm jeg hadde kommet før jeg presset litt ekstra og var forbi jomfruhinna. Cecile hylt til og den unge kroppen rykket til. Jeg lot kukken gli sakte ut og inn til kukken var nesten helt inne før jeg presset på helt til bunn. Pusten til Cecilie gikk tungt og jeg beveget meg sakte og sikkert ut og inn av den trange, varme og glatte fitta hennes i lange drag. Jeg lot henne venne seg til meg før jeg økte tempoet.

Jeg rullet over på ryggen og Cecilie satt seg oppå meg. Jeg styrte kukken på plass og hun presset seg ned. Det var så utrolig trangt og herlig. Hun stønnet da kukken var i bunn og beveget seg opp og ned. Utsikten var utrolig. En ung trang, glatt fitte som jaget opp og ned på kukken min, så våt at fittesaft samlet seg ved roten. To faste fine pupper som duvet i takt og et engleansikt på toppen.

Jeg støtet i mot det jeg orket og nå var det ikke lenge igjen. Jeg førte hånda mot fitta og lot fingrene masere klistorisen samtidig som jeg møtte bevegelser hennes og kjørte kukken hardere og hardere i bunn. Plustselig falt Cecilie sammen i en ny kjempe orgasme. Sammentrekkningene i fitta hennes ble for mye for meg og jeg kom i en kjempe sprut. Jeg presset det jeg kunne mot fitta hennes og kjente hvordan spruten fylte henne opp. Hun sank sammen og lå helt stille oppå meg. Vi var begge klamme, varme og slitne. Vi ble liggende slik en god stund samtidig som hendene mine fortsatt vandret rundt på kroppen hennes. Jeg strakk armene mine nedover, klemte og maserte den herlige spretne rumpa. Til slutt lot jeg fingrene leke rundt analåpningen hennes. Om det var greit eller om hun var for sliten til å potestere vet jeg ikke, men en finger gled en cm inn i den nydelige ropa hennes. Cecilie begynte å kvikne til og det endte i et heftig kyss.

Etter en stund gikk vi inn i dusjen igjen der alt hadde startet. Vannet fosset nedover oss der vi stod omslynget i dusjen og småkoste. Småkos gikk over til heftiger aktiviteter og kukken våknet på nytt for alvor. Den vokste seg stor og stiv og la seg mot Cecilies fitte. Cecilie satte seg på knærne forran meg. Med vannet fortsatt renende over oss la hun leppene sine rundt kukken min og sugde. Det var så utrolig nydelig. Jeg nøyt synet av denne herlig lille jenta med leppene rundt kukken min like mye som selve sugingen. Ceclie ble også merkbart kåt og jobbet hardere og hardere der nede. Hun sugde, slikket og runket som om dette var siste sjansjen. Jeg hadde lyst til å la spruten stå, men jeg hadde enda mer lyst til å pule igjen. Den trange deilige fitta fristet mer.

Jeg trakk meg ut og Cecilie reiste seg. Jeg tok et godt tak under rumpa hennes, løftet henne opp og låste lårene rundt hofta mi. Jeg presset henne mot veggen og lot kukken på ny gli inn. Det gikk lettere nå, men det var fortsatt herlig trangt. Jeg støtet hardt og brutalt. Det klassket i veggene for hvert støt og stønnene til Cecilie lagde ekko i rommet. Det var tydelig at hun likte det hard og jeg lot meg rive med. Kukken pløyde seg brutalt inn og ut av den trange fitta og jeg jobbet hardere og hardere, mer og mer brutalt.

Jeg trakk meg ut. Lot bena til Cecilie finne gulvet under henne, snudde henne med rygen til og la armene hennes på blandebatteriet til dusjen. Spredte bena hennes og kjørte kukken inn i den plaskvåte fitta nok en gang. Jeg pumpet på som en gal. Cecilie klarte ikke lengre å holde seg fast. Hun slapp taket i blandebatteriet og sank ned på kne. Jeg fortsatte å pule henne med harde støt der hun stod på alle fire, lot hånda på ny finne veien til hennes herligste. Fittesaftene rant og jeg lot fingrene jobbe godt med klistorisen. Da jeg følte at orgasmen hennes nok en gang var på vei lot jeg pekefingeren forsiktig gli noen cm inn i ropa hennes. Hun stønnet høyt og jeg tok det som en bekreftelse på hun likte det. Jeg lot fingeren gå dypere inn og begynte å pule henne i ropehullet samtidig som jeg kjørte kukken inn og ut av den lille fitta hennes. Om mulig ble det enda våtere der nede og til slutt falt Cecilie sammen. Hun ristet og skalv i hele kroppen. Jeg stoppet, dro ut kukken og lot øynene nyte synet av en utpult tennåringsjente som for første gang i dag hadde fått kukk i fitta. Kukken min var dryppende våt av hennes safter og fortsatt stiv. Cecilie lå helt urølig og utmattet i nesten samme stilling som jeg hadde pult henne i.

Kroppen hadde synket noe sammen, men rumpa stod fortsatt opp. Jeg klarte ikke holde meg. Tok tak i rompeballene, delte dem og styrte kukken mot rompehullet hennes. Jeg presset på og Cecilie gjorde ingen motstand. Kukkhodet gled innover og Cecilie rykket til i smerte. «Au, ikke… » ba hun, men jeg presset meg videre innover. Det var trangt og varmt. Hun lå nå helt flatt på gulvet, klynkende, men rørte ikke på en muskel. Jeg begynte å jobbe meg inn og ut i et økende tempo. Uten hensyn til Cecilie pulte jeg den trange rompa hennes i harde støtt. Smertejamringen hennes gikk sakte, men sikkert over til nytelseslyder. Det klasket i rompeballene for hvert støt. Cecilie hadde kommet seg litt til hektene igjen og jeg merket at hun holdt i mot for hvert støt. Det var tydelig at hun likte dette. Kroppen og stønnene hennes tydet på det. Det gjorde meg helt vill. Jeg pumpet på i et vilt tempo og en råskap styrke som overgikk alt jeg tidligere hadde opplevd. Nå var det min tur og det tok ikke lang tid før jeg sprutet rompa hennes full av sæd. Vi sank sammen og jeg ble liggende oppå Cecilie med kukken fotsatt inni henne. Vi lå slik i lang tid og jeg virkelig nøyt å ha den deilige villige lille kroppen hennes under meg.

Etter en god stund var vi ferdig dusjet, påkledde og lykkelige. Vi forlot hallen hånd i hånd med et løfte om at det var oss to og absolutt ikke siste gang.

Men dette måtte være hemmlig, ingen måtte få vite om dette… i hvertfall ikke på noen år enda.

Sjekk også

Gjesten – BDSM

Gjesten – BDSM : Stua ER full av levende lys og vi hadde sunket ned …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *