tirsdag , 18 juni 2019
Forside / Alminnelig sex / skitur med skolen

skitur med skolen

skitur med skolen

Dagen etter våkna jeg i 10 tia, av at rom kameraten min Robin stod å kledde på seg.

Etter å ha spist litt frokost stakk vi ut i bakken rundt 11 tia. De fleste av gutta i klassen var gode på ski, så det ble til at vi bare kjørte løypa med hopp, selv om jeg personlig syntes det var fetere å kjøre i løssnøen mellom trær. En av gangene vi skulle ta heisen møtte vi noen av jentene i klassen, Thea var en av dem. Ettersom vi kom samtidig blei vi blanda i køen, og jeg og Thea havna i samme heis. Det var rimelig trange heiser selv om det bare var to i hver heis, så vi satt ganske tett. Først var det litt rar stemning, men så begynte vi å snakke om sitcom-serien How i met your mother, som begge visste at den andre fulgte med på. Med en gang begynte begge å le, og stemningen ble så god at en av gutta i klassen, som satt i heisen foran, snudde seg og ropte noe om flørtepuser. Da blei det litt stille før jeg nevnte en lignende episode fra serien, Thea lo så og si resten av heisturen og klarte så vidt å snakke på slutten. Når vi kom opp spurte hun om jeg ble med å kjøre i skogsløypa med henne, jeg sa så klart ja ettersom det var det jeg ville hele tida. Så jeg og Thea svingte av mot skogen mens resten av folka svingte av mot løypa. Thea var faktisk overraskende god og jeg slet med å følge de krappe svingene hun tok mellom trærne, men så helt uten noe forvarsel forsvant hun ned en liten skrent foran meg med et høyt skrik. Jeg bråbremsa og titta ned, 2 meter under meg lå Thea med litt over halve kroppen begravd under snø, og i full latterkrampe. Skiene og staven lå strødd rundt henne, og hun hadde tydeligvis gått rett gjennom all løssnøen hun nå hadde rundt seg. Jeg tok av meg skia og hoppa ned til henne, jeg landa litt bortenfor henne og jeg måtte kave meg gjennom snøen bort til Thea.

«Halla» sa jeg med en køddete stemme og lo

«Hold kjeft» sa hun og prøvde å virke sur, men ble kjapt avslørt av latter

«Trenger du hjelp eller?» sa jeg, fortsatt smilende.

«Det hadde vært fint ja»

«Greit, jeg sender noen av dem som jobber her opp jeg» sa jeg og begynte å gå nedover mot hotellet på kødd.

«Markus, pell deg tilbake og hjelp meg opp»

Jeg snudde meg igjen og gikk tilbake til Thea for å hjelpe henne.

Jeg gravde litt rundt henne, før jeg prøvde å dra hun opp etter armene, det gikk ikke.

«Du må ta tak i kroppen min og dra meg opp» sa hun

«Ta tak hvor?» spurte jeg

«Bare legg armene rundt meg og dra»

Jeg stelte meg bak henne med bena på hver side og la armene rundt henne.

«Det kan hende jeg kommer borti ting og tang her altså» sa jeg med tydelig referanse til puppene.

«Det går helt fint du» svarte hun.

Greit nok, tenkte jeg og begynte å dra. Armene mine gled med en gang oppover magen hennes til jeg kom til puppene, da stoppet de mot undersiden av puppene. Det var selvfølgelig masse klær mellom oss, men det var allikevel lett å kjenne at hun hadde ganske store pupper. Underarmene mine lå klemt mot puppene til Thea mens jeg dro alt jeg kunne, plutselig løsnet hun og jeg falt bakover med Thea over meg.

Vi lå der og lo en liten stund, før jeg husket at jeg klemte ganske hardt mot puppene hennes når hun begynte å hoste. Jeg slapp taket og hun rullet hostende ned på siden av meg.

«Takk» sa hun etter en stund

«Det var da ingenting, bare moro» sa jeg

«Så det var moro å klå meg på puppene hæ?» sa hun og lo

«Ehm, nei nei» sa jeg kjapt og klossete.

«Så du likte det ikke? Jeg visste du var homo» Sa hun og slo meg vennlig i skulderen.

«Jo jo, jeg likte det jeg» sa jeg, og skjønte med en gang hvor dumt det hørtes ut.

«hah, så du tar nytte av en jente i nød? Visste ikke at du ville synke så lavt Markus, sex frustrert eller?»

«Jeg mente det ikke sånn, og ja det er jeg» svarte jeg, og tenkte på mine daglige morgen knull jeg hadde gått glipp av i morges.

«Er du? du har virka ganske fornøyd de siste månedene, Sofia ga deg ganske klare hint forrige helg sa hun, og da gjorde du jo ingenting»

Faen tenkte jeg, Sofia var en av de diggeste jentene på skolen, og at jeg hadde klart å misse en rundtur med henne gjorde meg rimelig sur.

«Oja, jeg merket ikke det jeg, er nok ikke så flink til å plukke opp sånne hint» Selv om den egentlige forklaringen var jo at jeg kom til den festen rett etter en trekant med Helene og Mathea.

«Da så, kanskje JEG bør gi deg enda litt tydeligere hint enn det jeg har gjort hittil da?» sa hun og la en hånd på skulderen min.

HÆ? tenkte jeg, før jeg husket heisturen, hvor Thea hadde lagt en arm på låret mitt, med unnskylding om at det var dårlig plass.

«Så du… liker meg… eller?»

«Ikke helt liker enda kanskje, men jeg har lengta en stund etter dette» sa hun og tok tak i pikken min gjennom buksa mi, før hun la seg tettere inntil meg.

Jeg snudde ansiktet mot henne, så vi lå face-to-face med kun noen centimetere mellom oss.

«Hvorfor har du ikke sagt noe før nå?» lurte jeg

«Vel, Sofia mente hun hadde førsterett på deg, helt til du «avviste» henne forrige helg. Men nå er du min» Sa hun og lente seg frem mot meg.

Jeg kjente leppene hennes treffe mine, så kjente jeg tunga hennes presse mot dem. Jeg åpnet leppene mine og slapp tunga hennes inn, vi begynte å kline forsiktig. Etter å ha kysset forsiktig en liten stund, bestemte jeg meg for å ta i bruk all erfaringen min og ta styringen. Jeg la en hånd under ryggen hennes, en på hofta hennes og la hun rundt på ryggen med meg over, så begynte jeg å bruke tunga mer og klinte heftigere. Hun svarte meg og vi lå nå og råklinte i snøen. Jeg tok av meg hanskene og åpna jakke hennes, jeg bretta jakke ut under hun så vi ble liggende oppå den og ikke snøen. Thea hadde på seg en tettsittende overdel i polyester, og jeg kjente igjen de deilige veltrente formene jeg hadde stirra på så ofte i klasserommet. Jeg førte hendene mine innunder den tettsittende overdelen, og Thea gispet når hun kjente de kalde hendene mine gli oppover magen mot puppene hennes. Jeg kjente kjapt at hun ikke hadde noen bh, og begynte å leke med nipplene hennes med en gang. Jeg tok dem mellom tommelen og pekefingeren og knep svakt til, igjen gispet hun, jeg tror det at hendene mine var kalde gjorde det ekstra godt for henne. Vi klinte fortsatt heftig, men jeg avbrøt det for å kunne slikke henne. Jeg ga hun et siste kyss før jeg bevegde meg nedover mot buksekanten hennes.

Hun hadde seler på slalåmbuksa som jeg måtte ta av først, låsen på selene satt ved skuldrene hennes så jeg lot hendene gli oppover igjen langs kroppen hennes. Før jeg åpnet selene, prøvde jeg noe jeg visste Helene likte, jeg dro selene litt ut og slapp dem, sånn at de smalt lett mot nipplene til Thea, hun svarte med et kåt stønn. Jeg løsnet selene og skulle akkurat til å åpne buksa når hun stoppet meg

«Er det greit om jeg suger deg istedet? Jeg har aldri sugd noen, men har alltid drømt om det»

Jeg bøyde meg ned over hun og ga hun et kyss for å vise at det var greit. Hun stelte seg på kne foran meg, jeg åpna jakka mi mens hun åpna buksa mi. Hun dro den og stilongsen litt ned så pikken spratt ut i den kjølige luften. Thea begynte å runke meg sakte, men kulda sved nesten i pikken så

«Thea, du må ta den i munnen ellers kommer jeg til å dø av frostskader på pikken» sa jeg og lo

Thea lo litt før hun dro forhuden tilbake og lot leppene gli over pikkhodet. Følelsen av varmen rundt pikken var deilig, spesielt med kulda rundt i kontrast. Thea begynte å suge opp og ned på pikken, men det ble med en gang for kaldt og jeg måtte be hun slutte og ta pikken inn igjen, den hadde nesten blitt slapp av kulda.

«Vi stikker ned på lærernes hytte, de må være i bakken helt til sistemann drar tilbake så da er vi sikra å være ifred!» var forslaget Thea kom med

«Greit, men vi må komme oss dit uten at noen av de andre ser oss da!» svarte jeg.

Thea tok på seg jakka mens jeg henta skia mine og hennes, så kjørte vi ut på løypa igjen. Thea kjørte rett ned bakken i full fart, hun kunne tydeligvis ikke vente særlig mye lenger. Når vi var nede sa Thea

«Vi setter utstyret her så det ser ut som vi bare er i kafeen eller noe»

Og det gjorde vi, vi skifta til vanlige sko og spurta de 200 meterne til lærerhytta.

«Anne sa til oss imorges at nøkkelen lå her om vi trengte en pause, ettersom denne hytta er nærmest bakken» sa Thea mens hun dro fram en nøkkel fra under dørmatta.

Hun låste opp døra og vi så og si kasta oss inn i hytta hvor vi begynte å råkline med en gang.

Vi stoppa klininga litt for å ta av oss yttertøyet, jeg titta på Thea når hun dro av buksa, hun stod vent med rumpa mot meg og vrikka buksa nedover rumpa og avslørte en perfekt rumpe som var fast og perfekt formet.

Igjen tok jeg styringa og førte hun inn mot det nærmeste soverommet, inne på soverommet derimot, dro Thea meg mot dobbeltsenga som stod mitt i rommet. Hun la seg elegant bakover på senga og dro meg over seg. Med en gang begynte vi å råkline, mens hendene våre var på utforskning på den andres kropp. Jeg Befølte puppene hennes over det tettsittende superundertøyet mens hun la hendene på rumpa mi og klemte og klaska litt på den. Jeg tok hendene ned mot fitta hennes, men stoppa rett før jeg nådde den for å tease henne, jeg dro istedet genseren over hodet hennes, noe som gjorde at hun måtte ta bort hendene fra rumpa mi. Jeg så nå puppene hennes for første gang, og de var store for alderen, større enn Helenes men mindre enn Mathea sine, men nipplene hennes var sykt fine, jeg hadde ikke noe fetisj for nippler, men Theas tente meg enormt. Thea, med sine nå ledige hender, kopierte det jeg hadde gjort, la hendene rett over skrittet mitt for å tease meg før hun tok en helomvending og dro av meg overdelen min. Jeg la meg ned over henne for å kjenne den deilige følelsen av hud mot hud for første gangen. Thea tente også på det for hun ga fra seg et sensuelt og høyt stønn når hun kjente brystkassa mi presse mot puppene sine. Nå la Thea hendene på rumpa mi igjen, men denne gangen for å dra ned stilongsen.

Jeg ville kopiere hun som hun gjorde med meg, og begynte å dra ned underdelen hennes, men hun stoppa meg for andre gang

«Kan ikke jeg prøve å suge deg igjen?» sa hun før hun presset meg av seg og la meg på rygg. Så stelte hun seg på kne mellom bena mine og begynte der hun slapp i bakken. Hun dro forhuden tilbake og førte den stive pikken min inn i munnen igjen, hun gjorde som første gangen, førte munnen opp og ned over pikken. Det var hennes første gang og jeg kjente at hun brukte tenna litt mye, men jeg lot hun holde på, jeg ville ikke la hennes første opplevelse med suging bli et dårlig minne. Etter en stund merka jeg kriblingen begynne nederst i pungen og sa fra til Thea. Hun reagerte ikke og fortsatt å suge, så etter noen sekunder til kjente jeg strømmen av sæd flomme gjennom pikken før den fløy inn i munnen til Thea. Thea ble først litt sjokkert og tok ut pikken før hun begynte å hoste når hun prøvde å svelge sæden, noe av den måtte hun til og med spytte ut på gulvet.

Etter en liten pause hvor vi lå og koste litt spurte jeg

«Hva syntes du?»

«Det var dritgodt, jeg må bare venne meg til når spruten kommer» sa hun og ga meg et kyss

«Du var kjempeflink, la meg gjøre det samme for deg nå da, greit?»

«Jeg vet ikke helt jeg..»

Jeg skjønte ikke hvorfor hun ikke ville, og jeg hadde gleda meg til å slikke hun. Hun må ha sett at jeg ble litt skuffet for hun sa

«Det er ikke det at jeg ikke vil altså, bare det at, når jeg får orgasme så begynner jeg å….tisse» Hun så ut som om hun var sikker på at jeg kom til å spurte ut døra og fortelle alle hun kjente det, men jeg skjønte hva der var.

«Du tisser ikke Thea, det er squirting, ser ikke jenter på porno eller?» sa jeg og lo

Hun så ekstremt letta og hun begynte å le selv, før hun bøyde seg mot meg og ga meg et kyss, før hun la seg bakover i senga igjen

«Vel da er det vel ingenting som hindrer deg i å gjøre som du vil da Markus» sa hun med sexy stemme og bet seg i underleppen i et frekt smil.

Jeg la meg mellom bena hennes og dro av hun stilongsen. Jeg pressa tunga inn mellom fitteleppene hennes gjennom trusa hennes, før jeg ga fitta et kyss og dro ned trusa også. Med trusa borte var den siste hindringen borte og jeg førte tunga inn mellom fitteleppene igjen. Thea ga fra seg et stønn når hun for første gang i sitt liv kjente en tunge på fitta si, og hun tok med en gang hendene på hodet mitt og pressa meg ned mot fitta hennes. Uerfaren som hun var tenkte jeg at jeg kunne imponere henne med det jeg kunne. Jeg satte tommelen mot klitten hennes og masserte den.

Thea begynte å stønne ukontrollert mens bena hennes levde sine egne liv på hver sin side av hodet mitt. Etter en liten stund bytta jeg, jeg brukte hånda i fitta, mens jeg tok klitten mellom leppene og sugde på den. Snart hørte jeg Theas stønn bli enda villere og skjønte hvor det bar hen, jeg tok enda en finger inn i fitta hennes og økte farten på håndbevegelsene. Jeg bytta enda engang, tok en tungetornado mellom leppene og tok klitten mellom to fingre. Så, plutselig kjente jeg en tynn stråle treffe bakerst i ganen, det smakte fitte av den. Deretter fulgte enda en stråle, litt tykkere, også kjentes det som en vannfontene ble utløst i munnen, og jeg måtte trekke meg tilbake for å se det herlige synet av en fitte som pumpet ut litervis av fittesaft.

Det var helt fantastisk å føle strålen sprute på brystkassa og ansiktet mitt, men så kjente jeg strålen ble svakere og svakere og til slutt døde den ut og etterlot seg Thea ligge der, gispende etter luft etter den kraftige orgasmen.

Etter nesten et minutt fikk hun pusten under kontroll og sa

«Fy faen Markus, hvordan har du blitt så god a? Det der var helt sykt».

«Jeg har bare sett en del på porno og lest om det på nettet» sa jeg og trakk uskyldig på skuldrene.

«Haha, joa, men jeg driter i hvor du har lært det bare jeg får oppleve noe sånt igjen»

«Det kan jeg love deg» sa jeg og la meg ned ved siden av henne og begynte å stryke hun på armen.

«Er du klar igjen eller?» sa hun ivrig og nikket ned mot pikken min

Som svar tok jeg hånda hennes og la den på pikken min, hun fniste litt barnslig i et ekstremt søtt smil. Jeg ble forelsket og vill av det smilet. Jeg La meg over henne, ga hun et kyss og så hun dypt i øynene før jeg la pikkhodet mot fitte åpningen hennes og presset meg inn mellom leppene hennes. Thea la hendene sine nederst på magen min og stoppet meg før jeg kom helt inn.

«Hva er det?» spurte jeg

«Jeg ville bare sifra at jeg er jomfru, så du ikke blir… sjokka eller noe» Det kom ikke som noe sjokk, tenkte jeg

«Dette kommer til å gå helt fint Thea» sa jeg beroligende og smilte.

Sakte kjente jeg Thea flytte hendene bak på rumpa mi og presse meg inn i henne. Jeg kjente at jeg støtte inntil jomfruhinnen, og så på Thea, men hun lå der med lukkede øyne og jeg kjente at hun presset meg videre. Så jeg fortsatte og presse, og så kjente jeg motstanden forsvinne samtidig som Thea ga fra seg et lite smertestønn, da stoppet jeg opp litt.

«Går det bra?»

Hun nikket og lagde en lyd gjennom sammenbitte tenner

«Fortsett»

Jeg presset videre, det var helt sykt hvor godt fitta hennes strammet rundt pikken, det var noe annet enn det jeg var vant til hjemme, der alle var rimelig erfarne med sex. Det ga enormt mye større nytelse å kjenne fitta presse hardt rundt hele pikken, istedenfor bare den delen som er innerst. Men med engang jeg sammenlignet med de hjemme tenkte jeg på en ting, p-piller.! Jeg skyndte meg å trekke meg ut.

«Hva faen gjør du?» sa Thea surt

«Du kan jo bli gravid» sa jeg

«Nei, faktisk ikke, jeg har gått på pille helt siden Sofia sa du avviste hun, jeg har venta på at dette skulle skje Markus» sa hun pressa meg inn i seg igjen. Glad for at vi slapp å avbryte begynte jeg å kjøre pikken inn og ut av Theas trange fitte. Det var helt enormt hvor deilig det var å kjenne fitta klemmen pikken like hardt hver gang jeg kjørte den inn i henne. Det tok heller ikke lang tid før jeg kjente kriblingen i ballene. Faen så flaut tenkte jeg, jeg skulle jo liksom vær god til dette, da kunne jeg ikke komme før hun. Jeg trakk meg ut og stelte hun på kne foran meg, jeg visste at alle damene hjemme fikk større nytelse av å bli tatt bakfra og jeg måtte komme etter Thea. Jeg la hendene mine på hoftene hennes og startet å pumpe pikken inn og ut igjen. Jeg hørte at hun stønna høyere og skjønte at det var bedre for henne og. Men allikevel kjente jeg kriblingen i pungen, så jeg tok en hånd ned på klitten hennes og begynte å bearbeide den som best jeg kunne. Med pikken min som pumpet inn og ut mellom de trange fitte veggene hennes og hånda mi på klitten hennes, tok de ikke mer enn noen sekunder så kom hun. Hun hadde nok av fittesaft denne gangen og for jeg kjente at strålen traff pikkhodet mitt, og den ekstra nytelsen og tanken på det fikk meg til å sprute sæden min dypt inne i fitta hennes, så trakk jeg meg ut igjen for å se den fantastiske strålen av fittesaft. Med en gang jeg trakk meg ut så jeg sæden min fly ut sammen med hennes safter og lande på senga.

Jeg stelte meg på kne bak Thea og åpnet munnen så strålen føy rett inn, den smakte himmelsk

Når strålen, som var enda kraftigere denne gangen, atter en gang døde ut falt Thea sammen og ble liggende på magen og hive etter pusten enda en gang. Jeg la meg ned ved siden av henne med ansiktet vendt mot hennes og strøk hun over ryggen.

«Likte du det?» spurte jeg

«…..jeg har ikke ord!» Ingenting er vel bedre enn å høre en jente si det. «Takk Markus, du var helt utrolig, og vi MÅ gjøre dette igjen i løpet av turen, så får vi se hva som skjer når vi kommer hjem»

«Jeg er med på den» sa jeg og ga hun et kjærlig kyss. Vi lå der en liten stund før Thea ble urolig og redd for at lærerne skulle komme tilbake til hytta. Vi kledde på hverandre og stod lenge inntil utgangsdøra og klinte før vi kom oss tilbake til bakken. Jeg sjekka klokka, som var 3 timer senere enn da vi hadde stukket fra bakken. Når vi var noen meter fra bakken sa Thea

«Vent, hvordan ser jeg ut på håret?»

Jeg titta på håret hennes, det var en klassisk pulesveis.

«Kjempefin spør du meg, men vi bør nok fikse det» Sa jeg og lo. Jeg retta på håret hennes og ga hun et kjapt kyss før vi gikk videre.

Hele klassen var på vei tilbake fra bakken rundt 5 tiden, jeg og Thea hadde utvekslet mange lure blikk i løpet av de 2 timene vi hadde vært der etter at vi hadde sex i lærerhytta. Vi i hytta mi spiste middag ca kl 8 før vi la oss i sofaen og så litt på tv. Hyttene vi hadde var faktisk drit moderne, vi hadde en tv oppe og en nede, musikkanlegg i stua og et svært boblebad på terrassen nede. Det var ikke noen alminnelig gammeldags fjellhytte, men en svær moderne hytte lagd for å tiltrekke ungdommelige turister til stedet. Rundt 9 tiden kom noen av jentene i klassen til hytta vår og da ble det mer fart i oss gutta. Både Sofia og Thea var blant jentene som var med. Etter å ha sittet i stua og spilt kort en stund ville noen, bl.a meg, ha litt mer fart i hytta, så jeg foreslo boblebad i undertøyet. Første nektet jentene plent, men så tok Sofia styring og dro genseren over hodet før hun spurta ut på terrassen hvor boblebadet stod. Det var begrensa med plass i boblebadet så det ble til at alle spurta ut på terrassen, jeg klarte å sikre meg en plass i boblebadet, mens Thea stod igjen inne som en av dem det ikke ble plass til. Jeg følte at jeg skyldte hun litt og gikk og henta hun oppi og sa hun kunne sitte mellom bena mine. Den sure minen på trynet til Sofia når hun så Thea sitte i fanget mitt i bare undertøyet fikk Thea i godt humør, og jeg skjønte jo hvorfor. Det var god stemning i boblebadet men det var enormt kaldt på hodet, som stakk opp over vannet. Thea hadde det enda kaldere enn oss andre ettersom hun satt i fanget mitt og ikke kom like dypt nedi. Jeg kjente at Thea ble kald ganske kjapt så jeg ba henne legge ryggen inntil meg sånn at hun ble liggende oppå meg og ikke sittende, på den måten fik hun overkroppen under vannet. Det tok ikke lang tid før jeg ble stiv når Thea satt med den faste rumpa si mot skrittet mitt, og jeg så hun merka det for hun lå og titta litt opp på meg innimellom. Plutselig kjente jeg hånda hennes mellom oss på pikken min, jeg så ned på hun og hun smilte til meg. Det var selvfølgelig bobler i vannet så ingen kunne se hva hun drev med under vann. Hun tok hånda inn under bokseren min og lekte seg med pikken min. Jeg la hendene mine på låra til Thea og hørte at hun begynte å puste tyngre og ble kåt av det jeg gjorde. Jeg dro hendene oppover låra helt til jeg kjente trusa mot kanten av hånda, så lot jeg de ligge der og tease henne mens hun lekte med pikken min. Vi må ha slutta å snakke eller noe for plutselig hørte jeg Sofia

«Hva er det dere to driver borti der a, dere er jo musestille for faen!» Hun hørtes litt gretten ut fordi hun var misunnelig på Thea

«eehm, nei ingenting…egentlig» sa Thea med nervøs stemme, men selv jeg trodde ikke på det når jeg så hvor rød hun var i kinna.

«hahaha, yeah right» hørte jeg en av guttene si

Thea hadde fjerna hånda si fra pikken min og jobba med å få bort mine fra låra sine.

Resten av gutta brast ut i latterkrampe mens Thea lå oppå meg ildrød i kinna. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere, men ble bare sittende med et litt fåret og uskyldig smil. Når gutta hadde ledd fra seg ble det en litt pinlig stillhet før Sofia sa med sur stemme

«Jeg tror vi burde gå opp, man vet jo ikke hva slags dritt som flyter i vannet her nå»

Deretter gikk alle opp av vannet, jentene skifta igjen og gikk tilbake til hytta si. Thea brukte litt lang tid med å kle på seg og fikk gitt meg et kjapt avskjed skyss til jubel fra guttene uten at Sofia så det. Når hun løp ut så jeg to av venninnene hennes vente utenfor og jeg hørte så vidt en av dem si

«Haha, du ass Thea!»

Thea svarte med uskyldig stemme

«Hva er det du snakker om a?» før alle tre begynte å gå mot hytta si leende.

Jeg snudde meg rundt og ble møtt av en haug med glisende kompiser. Jeg ble nødt til å gi en high-five til alle for å komme til trappa, men jeg hadde ikke akkurat noe imot alle gratulasjonene high-fivene og tilropene!

Sjekk også

Deilig feiltakelse – Alminnelig sex

Deilig feiltakelse – Alminnelig sex : Jeg gikk på folkehøyskole et sted på Østlandet. En …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *