søndag , 26 mai 2019
Forside / Utroskap / Nabodama Anne – Utroskap

Nabodama Anne – Utroskap

Nabodama Anne – Utroskap :

 

ANNE

Anne var en sånn jente som jeg egentlig ikke enkte på. Hun var ikke spesielt noe som helst. Hun var ganske vanlig.

Trivelig. Helt greit pen. Vi bor ved siden av hverandre. En kveld hadde vi vært på byen begge to. Vi ble sittende på verandaen deres. Det var godt over klokka to, midtsommer, godt og varmt. Vi satt på en benk ganske skjermet for gata som gikk rett forbi huset deres. Vi drakk litt vin. Jeg spurte om jeg skulle massere henne, for det hender det jeg gjør. Hun kom og satte seg mellom beina mine på benken hvor jeg satt og jeg begynte å massere henne på skuldrene.

Når jeg hadde massert skuldrene hennes en god stund begynte jeg å stryke henne nedover armene og litt på magen. Det virket hun satte pris på det så jeg begynte å massere brystene hennes litt også. Hun gjorde tegn til å like det også, så jeg masserte litt nedover magen og mot bukselinningen hennes. Fremdeles ikke noe tegn til å stoppe hånda mi, bare fortsatte å lage koselyder. Jeg knappa opp buksa hennes og begynte å stryke under trusa. Hun begynte å stønne litt og snudde seg mot meg. Hun kikka meg intenst inn i øynene, kyssa meg mykt og sa at hun trengte å kjenne meg inni seg.

Vi gikk bort i et lite hus de har i hagen. Der dro hun ned buksa mi, satte seg ned, kikka opp mot ansiktet mitt og gapte over pikken min og sugde den langsomt, men intenst. Etter en stund dro hun meg ned på gulvet. Satte seg opp på meg,

og jeg kjente den varme bløte fitta hennes som sakte skled ned over pikken min. Hun hevet og senket seg sakte men intenst opp og ned på meg, med en intensitet og nytelse i blikket jeg ikke har opplevd hverken før eller siden. Det virket som hun nøt hver centimeter vi pulte. Jeg holdt hoftene hennes og dro henne opp og ned. Det gikk veldig sakte, men var så intenst så jeg kjente at jeg kom til å komme.

Jeg tok tak i kinnet hennes, kikka på henne. Hun skjønte hva jeg mente og vi rulla slik at jeg kom opp på henne. Jeg pulte henne sakte, men hardt, mens hun klynka for hvert støt. Kroppen hennes begynte å riste, jeg brukte mer kraft og kjente at ristingen hennes og den økte intensiteten i fitta hennes den medførte gjorde at jeg også kom til å komme.

Da hun begynte å komme kjente jeg sitringen i ballene og at satsen min føk gjennom pikken min og innover i skjeden hennes. Jeg er usikker på om hun gråt eller lo eller hva det var men orgasmen hennes var lang og intens. Etterhvert la vi oss på sida av hverandre og strøk på hverandre.

– Var dette noe særlig lurt, spurte hun?

– Lurt og lurt, svarte jeg…

– Jeg tror vi får la dette være vår hemmelighet, sa hun.

– Mmmm…, sa jeg og kysset henne…

Så gikk vi hver til vårt. Jeg tok meg en dusj før jeg la meg ved siden av kona.

Sjekk også

En hjelpsom sykesøster – Utroskap

En hjelpsom sykesøster – Utroskap : Matpakkene stod på spisebordet så det skulle være lett …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *