søndag , 17 februar 2019
Forside / Alminnelig sex / Nå vil jeg ha pikk
Nå begynte hun å skjelve, og jeg kjente at underlivet mitt begynte å snøre seg sammen og jeg sprutet inn i den våte grotten.

Nå vil jeg ha pikk

Nå vil jeg ha pikk:

På veien fra parkeringsplassen til stranda fikk jeg vite at min nye, haikende venninne het Tonje. Hun var 21 år, hadde bølgete, langt, lyst hår, ca. 180 cm høy. Kroppen hennes var gyldenbrun og glinset av sololje i den stekende sola.

Vi pratet om løst og fast inntil hun spurte meg om jeg ville hjelpe henne med å smøre olje på ryggen. Jeg begynte å føle pirringer i underlivet når hendene mine gled over den brune ryggen hennes. Og det ble ikke bedre da hun tok av seg toppen så jeg kunne komme bedre til…

Etter en rask diskusjon med meg selv spurte jeg henne om jeg også skulle smøre henne foran. Hun så på meg med de blå, herlige øynene sine, smilte og spurte om jeg var ute etter noe spesielt. Hun ventet ikke på svaret, bare snudde seg rundt. For et syn! Der lå hun med et par bryster, faste, brune og akkurat passe store til å fylle hånden godt.

Jeg helte litt sololje over brystene. Bulen i shortsen min fortsatte å vokse mens jeg hørte den opphissede pusten hennes. Samtidig masserte jeg brystene hennes forsiktig.
Plutselig kjente jeg en hånd klemme på pikken min, og hun bad meg om å legge meg ned. Nå fikk jeg samme oljebehandling som jeg hadde gitt henne. Jeg holdt på å sprenges av kåthet. Da tok jeg av henne bikinitrusa. Hun var barbert over hele den herlige musa si. Jeg begynte forsiktig å kile hennes på klitoris, og hun stønnet frem lyder av velvære. Jeg bet henne forsiktig i brystvortene og brukte mine fingerkunster på fitta hennes.

– Slikk meg, stønnet hun frem.

Jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg snudde meg rundt, og hun var ikke sen om å få av meg shortsen. Jeg brettet til side de barberte kjønnsleppene og lot tungen leke med klitoris. Da kjente jeg et par myke, herlige lepper lukke seg om pikken min.
Med tunge, lepper og forsiktig bitt med tennene sugde hun meg som en gudinne mens hun vred seg av velvære over å bli slikket i fitta etter alle kunstens regler. Hun sugde og slikket pikk, baller og anus som en gal. Nå kjente jeg at det var like før jeg kom. Jeg snudde meg rundt og sprutet over hele ansiktet hennes. Etterpå hjalp jeg henne med å slikke det bort igjen.

Nå vil jeg ha pikk, hvisket hun inn i øret mitt.
.Jeg trengte meg sakte inn i det trange hullet hennes og begynte å bevege meg sakte inn og ut. Hun stønnet fornøyd når jeg dessuten småbet og sugde hennes brystvorter.
Jeg pulte henne raskere og raskere. Nå var det som et vilt ritt, og begge stønnet og skrek. Nå begynte hun å skjelve, og jeg kjente at underlivet mitt begynte å snøre seg sammen og jeg sprutet inn i den våte grotten.
Etter dette ville rittet var vi så varme at svetten rant av oss, og vi tok på oss shorts og badedrakt. Vi hadde nok vært ganske høylydte, for da vi gikk ned til sjøen for å få oss et bad, så de få folkene der rart på oss. Men hvem bryr seg så lenge en kan få seg et bra nummer?

**********************

 

Jeg har alltid ønsket å se to jenter sammen:

Victoria koste seg med en kald Martini mens jeg foretrakk noen glass hvitvin. Mens vi lå og solte oss, fikk Victoria øye på to råkjekke typer. De var begge lysblonde, hadde blå øyne, var brune og hadde flotte, muskuløse kropper. Victoria blunket til meg og plystret bort til dem. – Vil dere komme bort og holde oss med selskap, gutter, ropte Victoria.

Guttene smilte og kom over. De fortalte at de var brødre, og at de var 22 og 24 år. Jeg gav Trond og Kjell hver deres iskalde øl, som de åpenbart satte pris på. Vi satt lenge og småpratet og kom selvfølgelig inn på temaet sex.

– Helt siden vi oppdaget sex, har Benedikte og jeg kost oss sammen, sa Victoria.
Guttene fikk store øyne, og da benyttet jeg anledningen til å fortelle dem at vi også hadde delt på menn opptil flere ganger.

– Jeg har alltid ønsket å se to jenter sammen, sukket Trond med stjerner i øynene.
– Skal vi ikke oppfylle ønsket hans, Benedikte, spurte Victoria.
– Klart vi skal, svarte jeg.

Vi geleidet guttene inn i hytta og inn på et av soverommene som hadde hadde en enorm dobbeltseng. Jeg kysset Victoria på munnen, og hun tok rundt meg og kysset tilbake. Vi vrengte av hverandre klærne, og jeg kysset Victorias brystvorte. Den ble hard og strittet stivt ut i været. Jeg slikket og sugde på den skjønne brystvorten og knadde samtidig lett på den andre puppen hennes.

Jeg byttet pupp å suge på og kløp henne lett i brystvortene. Hun stønnet av nytelse. Nå beveget jeg meg nedover og stoppet opp ved den våte fitta hennes. Jeg slikket, sugde og fingerpulte henne. Fitta hennes smakte herlig, og saftene hennes rant i strie strømmer. Orgasmen skyllet innover henne. Hun ristet som et aspeløv.

Nå ville hun gi meg den samme behandlingen. Hun slikket brystvortene mine vidunderlig. Hun kysset meg over hele kroppen. Jeg var yr i hele kroppen. Da hun slikket fitta mi, var det som å få elektriske støt. Hun jobbet hardt med klitorisen min, og så fingerpulte hun meg. Det gikk for meg i en vidunderlig orgasme.

Nå ville jeg ha kuk i den lengtende fitta mi. Jeg tredde meg ned på den stive kuken til Kjell og red langsomt opp og ned.

Jeg red opp og ned i et deilig tempo. Det kilte vidunderlig i musa mi, og jeg forstod at jeg ikke var langt unna klimaks. Jeg økte tempoet, og så kom jeg i enda en god orgasme.
Victoria hadde fitta si full av Tronds store stake. Han lå oppå henne og kjørte den harde kuken sin ut og inn av hennes deilige fittehull. Hun stønnet og sukket. Det var visst aldeles herlig. Pusten hennes økte, og så kom hun med et hyl. Hun klorte på ryggen til Trond, og han klamret seg fast til henne helt spasmene svant og hun ble liggende stille.

**********************

Jeg sprutet inn i munnen hennes:

Sigurd og jeg reiste med ferge fra Gøteborg til Fredrikshavn. Deretter kjørte vi rett ned til Holland. Der spiste og sov vi. Neste morgen startet vi på turen videre mot Frankrike. Da vi kom litt innenfor franskegrensa, bestemte vi oss for å ta litt mat på en veikro der det skulle jobbe DEN dama. I følge andre sjåfører skulle hun være litt av et støkke.

Vi hadde ikke før kommet oss inn, før jeg fikk øye på henne. Jeg ble stående og måpe, for hun var rålekker. Jeg gikk bort til disken og spurte om det var mulig å dusje der. Det var som om tiden sto stille. Hun svarte noe om at det var fullt mulig, men jeg hørte ikke helt etter hva hun fortalte meg.

Jeg ba henne gjenta det en gang til, noe hun gjorde med et smil som fikk meg til å smelte fullstendig.

Jeg spurte henne om hun hadde noe middel mot stive nakker. Hun svarte at jeg skulle få et vidundermiddel etter at jeg hadde dusjet. Hun viste meg veien og forsvant like etterpå. Jeg hadde så vidt begynt å dusje da forhenget ble trukket til side. Der kom hun, iført Evas drakt, rett inn i dusjen til meg. Vi sa ingenting, bare møttes i et hett kyss.

Jeg fikk tak i såpa og såpet henne grundig inn og tok meg god tid med puppene hennes. Såpa ble flyttet ned til musa hennes der jeg vasket henne godt. Hun pustet tungt og grep tak i pikken min og begynte å runke den. Da jeg kjente at det nærmet seg, spurte jeg om hun ikke kunne vente litt. Noe hun mer enn gjerne ville. Hun slukte pikken og sugde meg til det uunngåelige skjedde.

Jeg sprutet inn i munnen hennes. Hun svelget alt sammen og var nøye med at det ikke kom noe til spille.

Deretter gikk vi ut av dusjen og frotterte hverandre. Så la vi oss ned på gulvet og begynte å småkysse. Kyssene gikk over til å bli dype og langvarige. Da jeg bevegetfingrene mine ned til musa hennes, kjente jeg at den var søkkvåt. To av fingrene mine gled inn i henne mens jeg småkløp henne i klitten. Hun stønnet og bar seg mens jeg akte meg nedover og begynte å slikke fitta hennes.

Mens jeg holdt på å slikke henne grundig, ba hun om pikk. Det ville jeg mer enn gjerne gi henne, derfor la vi oss i misjonærstillingen. Jeg jukket i vei. Fitta hennes var deilig. Den roterte, pumpet og jukket imot om hverandre. Da det gikk for henne, skrek hun rett ut. Jeg kjente at jeg også var på vei og sendte hele ladningen inn i fitta hennes.

Etterpå gikk vi hånd i hånd inn i kroa igjen hvor hun serverte meg et fantastisk måltid mat. Hun ga meg en lapp hvor hun spurte om jeg hadde lyst en gang til. Jeg spiste opp maten min og gikk inn på kjøkkenet for å spørre henne om når hun sluttet for dagen.

– Om fem minutter, svarte hun.

Det ble en uforglemmelig stund da de fem minuttene hadde gått.

**********************

Sæden rant ut av den mens fittesaftene glinset fra baken og lårene hennes:

Festen var allerede godt i gang da jeg kom. Alle snakket og skøyet, og jeg kom også godt i gang med snakketøyet. Men det var spesielt en dame jeg så etter. Det var Unni, naboen. I følge 30-årsjubilanten, Sverre, skulle hun komme. Med ett fikk jeg øye på henne. Hun var like strålende herlig som jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde sett henne en gang tidligere, men ikke på nært hold.

Nå strålte hun som en sol. Vi hilste, og jeg fikk lurt til meg en plass i sofaen ved siden av henne. Hun hadde på seg en knekort kjole, som var rødfarget med sorte prikker. Den var riktig dypt utringet. Vi ble sittende og snakke om løst og fast mens kjolen hennes gled lenger og lenger oppover bena på henne. Blikket mitt ble oftere og oftere rettet mot lårene hennes. Dette la hun merke til, men hun anstrengte seg ikke for å dra den ned igjen.

Kukken min begynte å reise seg for alvor. Dette skjønte hun visst også, for jeg måtte vri litt på meg for at den skulle få bedre plass. Hun smilte mot meg, reiste seg opp og. sa at hun måtte pudre nesen sin. Badet var i andre etasje. Fra der jeg satt, kunne jeg se helt opp dit. Vel oppe, snudde hun seg, løftet litt på kjolen og sendte meg et slengkyss.

Men det var ingen av de andre som hadde sett det øynene mine hadde vært vitne til. Synet av den knall grønne trusa gjorde meg helt vill. Men jeg klarte å komme meg usett opp trappa. Nå var jeg heltent. Jeg banket på baderomsdøra og gikk rett inn. Før jeg fikk låst døra etter meg, hadde hun den bankende kukken min framme. Da ble jeg litt overrasket. Men kåt som jeg var, kunne ingenting stoppe det som ville og måtte skje akkurat da.

Med en gang begynte hun å suge og slikke som besatt. Herregud, så godt det var. Jeg fikk satt meg ned på toalettsetet og begynte å stryke henne i skrittet. Hun var søkk våt gjennom trusa, og det gjorde meg enda kåtere. Nå sugde hun meg helt til det holdt på å gå for meg.

Da jeg ba henne sette seg på toalettsetet, dro jeg av henne trusa. Jeg la bena hennes over skuldrene mine, og de herlige duftene fra henne gjorde meg helt ustanselig. Jeg kysset og slikket den øverste delen av lårene hennes. Hun pustet og peste som besatt. Da jeg slikket rundt fittehullet, klarte hun ikke å holde seg lenger. Hun tok tak i hodet mitt og trykket det mot fitta si. Plutselig begynte kroppen hennes å skjelve. Hun stønnet og sa: – Åh, det går for meg! Det gååår for meg!

Jeg ba henne legge seg på knærne så jeg kunne få tatt henne bakfra. Det gjorde hun villig. Før hun kom skikkelig i stilling, kjørte jeg kukken opp i henne. Jeg tok henne hardt og fort, akkurat som hun hadde bedt om. Plaskingen og surklingen fra fittesaftene gjorde sitt til at jeg ikke klarte å holde meg lenger.

Jeg sprutet og sprutet og trodde aldri jeg skulle bli ferdig. Samtidig gikk det for henne. Det var en like kraftig orgasme som den første hun fikk. Da vi kom til hektene igjen, vasket vi oss og gikk ut. Da hørte vi at det var noen på vei opp trappa. Vi satte oss fort ned i hver vår stol, for det sto en liten salong ute i gangen der oppe.

Det var jubilanten. Han ertet oss litt, men jeg tror ikke at han hadde skjønt noe. Når jeg tenker tilbake på dette, blir jeg kåt. Spesielt da jeg sto og vasket meg etterpå mens hun lå med fitta si mot meg. Sæden rant ut av den mens fittesaftene glinset fra baken og lårene hennes.

Sjekk også

Ned i halsen

I virkeligheten jobber jeg på et tannlege kontor hos en privat tannlege. Fantasien og drømmen …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *