søndag , 26 mai 2019
Forside / Alminnelig sex / Min elsker

Min elsker

Min elsker

I mange år har jeg hatt en elsker som jeg bare ser en eller 2 ganger i året da han bor i Sør-Amerika. Men når da jobben gjør at han kan ta en tur til Norge ringer han alltid i god tid på forhånd slik at vi kan planlegge alt vi skal gjøre når han kommer.

Jeg pleier møte han på Gardermoen, der vi legger oss inn på hotell, vil ikke bruke noe av dem dyrebare tiden på å kjøre helt inn til sentrum hvor jeg bor. Jeg treffer han alltid i samme antrekk, kort skjørt uten noe under, dette pirrer både meg og han, og sparer oss også for tid når vi ankommer hotell rommet. Jeg pleier være helt klar for han uten at han i det hele tatt har tatt på meg, holder med telefonsamtalene der han har forklart i detalj hvordan han skal kysse meg, slikke meg og knulle meg.

Når vi kommer inn på rommet drar han opp skjørtet mitt rundt magen, kaster meg ned på senga og dukker rett ned å slikker meg… der finnes ingen som slikker, suger, biter på den måten som han kan, han er hard, forsiktig men målbevist, og det tar aldri lange tiden før jeg kommer. Dette er hans sterke side, da han har (uheldigvis) en utrolig liten pikk. Jeg elsker å suge å kose med den, men den gjøre ingenting godt når brukes i fitta mi. Men det han ikke har i utstyr tar han igjen med tunge og munn.

vi pleier slappe litt av etter den første bølgen, men så må jeg bare smake på den lille pikken hans, han viser at han liker behandlingen han får med å fortelle meg hvor god jeg er, hvor deilig det er og at han har savnet meg. Jeg får ikke suge han til orgasme med det samme, han pleier ta kontrollen, legge meg på magen på senga med beina mine utenfor å slikke meg fra fra klitten til enden på stumpen min, og fortsetter slik til jeg nesten må be han om å ta meg. Han har noen utrolig grove og gode hender, og to av hans fingre fyller meg opp. Det er så deilig å kjenne at de jobber inni meg samtidig som han slikker, biter og suger på klitten min. Siden pikken hans ikke gjør meg noe godt når han puler meg i fitta mi, har det bare blitt til at han heller «fucks me in the ass» som han sier….

Han legger meg på ryggen, bretter beina mine bakover, og bruker pikken til å fukte meg i hele sprekken, det er deilig å kjenne når han trenger inn. Før jeg traff han var der ingen som hadde fått tatt meg der, og pikken som er på størrelse med en finger passer helt perfekt. Mens han pumper «my ass» plasserer han samtidig 2 finger inn i fitta mi, jeg føler meg helt fylt og det er fantastisk deilig. Jeg tar også på meg selv mens han holder på og får noen orgasmer som jeg regner med at de må høre på de andre rommene. Når han kjenner sammentrekningene mine, pleier det aldri å gå lange tiden før han kommer, og følelsen når denne lille pikken tømmer seg i rompa mi er absolutt deilig! ett døgn går somregel alt for fort, og noe mat og drikke må også vi ha… men etter ett bedre måltid venter det alltid en deilig dessert når vi kommer til rommet igjen.:-)

Sjekk også

Hyttetur med pledd

Hyttetur med pledd – Par : Det var i november at kona mi og jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *