tirsdag , 16 juli 2019
Forside / Erotiske noveller / Lesbisk noveller samling del 1
Jeg er så kåt, åhhhh...jeg vil knulle deg i fitta", hun gned seg mot munnen min.

Lesbisk noveller samling del 1

Lesbisk noveller samling del 1 :

Skulle bare til en liten undersøkelse:

Skulle bare til en liten undersøkelse, jeg. Det var en kvinnelig lege og jeg likte henne godt med en gang.Hun var mindre enn meg, slank og eksotisk vakker med asiatiske trekk. Stemmen hennes var like myk og sensuell som hennes kroppsbevegelser, dvelende, katteaktige, og jeg kjente at jeg reagerte på henne. Det gjorde meg både usikker og flau, men samtidig behagelig avslappet. Kontoret var stort og bar mer preg av en stue enn et legekontor.

Etter å ha snakket litt, ba hun meg om å ta av alle klærne. Etterpå kan du legge deg der borte, sa hun, og pekte på en innbydende sofalignende benk. Jeg tok sakte og litt usikker av meg plagg for plagg. Syntes det var litt rart at alt skulle av og at hun åpenbart ikke hadde tenkt å trekke øynene til seg.

Til slutt var det bare den lille stringtrusen igjen, jeg nølte litt, så spørrende på henne og hun nikket. Den er jo så liten likevel, smilte hun, så nikket hun mot sofan og reiste seg. jeg la meg ned på rygg, og hun satte seg på stolen ved siden av. Åhh, herregud, jeg føler meg ,mer enn naken og prøver å dekke meg til med armene og hendene. hun ser meg inn i øynene, smiler igjen og tar forsiktig bort hendene mine.

nå skal du bare slappe av og lukke øynene, det er bare vi to her og nå skal jeg bare undersøke deg litt mens du ligger her, sier hun. jeg lukker øynene og kjenner at jeg får kontroll over pusten igjen mens hennes varme, myke og kyndige hender stryker, masserer og klemmer brystene mine, først det ene , så det andre. hun fortsetter ned til magen, stryker, klemmer og trykker og jeg føler meg trygg nå, hun skal jo bare undersøke meg. så er hun ferdig og ber meg reise meg.

Hun snur meg rundt og drar to fingre sakte ned langs ryggraden min, fra nakken og helt ned til der ryggen møter rumpa. Hmm, sier hun, det er litt dårlig lys her inne og ute er det sol. Har du noe imot at jeg får se på deg ute på takterassen ? Herregud, er hun ikke klok ?! Jeg ser sjokkert på henne.

Nå ler hun, en varm, trillende latter. Nei, ta det helt rolig, det er like privat der ute som her inne, kom skal du få se. Hun legger en hånd lett på korsryggen min og leder meg ut på taket. jeg er fortsatt usikker på dette, men ser at hun har rett. Ingen kan se noe her, men vi kan se alt. HUn stiller meg opp mot rekkverket og begynner å ta og kjenne på skuldrene, ryggen, hoftene, ned over lårene og opp igjen.

Så gjentar hun det samme på nytt en gang til. Kan ikke for det, men hendene hennes brenner mot huden min, det sitrer i huden hver gang hun berører meg og jeg kjenner at varmen og sitringen sprer seg til innsiden av lårene mine og opp i skrittet, inn i kjønnet mitt og jeg skammer meg. Sitringen øker til små skjelvinger og jeg vet at hun må kjenne det.

Plutselig lener hun seg inntil meg, trykker seg mot rumpa mi og legger hendene sine på brystene mine. Åhh, gud i himmelen, brystvortene mine knopper seg harde mot fingrne hennes og nå klarer jeg ikke å holde tilbake et hest stønn og hele kroppen min rister av begjær idet hun slikker en våt tunge langs ryggraden, ned til rumpa og hun slikker og suger begjærlig begge rumpeballene mine etter tur. Jeg er sjokkert, skamfull og så jævlig opphisset og kåt på en gang. Jeg snur meg rundt, klarer nesten ikke å møte blikket hennes, men drar henne mot meg og kysser henne forsiktig. Hun åpner leppene og tungene våre sirkler prøvende rundt hverandre en stund, blir så mer krevende og vi kliner til slutt sanseløst og vilt.

Vi kliner fortsatt dr ute på takterassen, jeg helt naken og hun enda iført den hvit legefrakken. Vi klynger oss til hverandre, helt desperate, suger hverandres tunger og lepper hardt. Ansiktene knuses i hverandre, vi sukker og stønner hest og høylydt begge to. Så trekker hun seg plutselig litt tilbake, holder meg ut fra kroppen sin, blikkene våre møtes og vi smiler begge to, litt blyge, andpustne og kåte smil. Skal vi gå inn igjen, spør jeg, klarer bare å hviske så opphisset er jeg. Hun nikker, stryker en hånd over det ene brystet mitt, ned over magen, over venusberget, kjæler og stryker forsiktig den lille trekanten som er igjen der foran. Åhh, gud, jeg er gal av begjær, er så våt i skrittet og nysgjerrig på henne.

**********************

 

Så kommer den. Det er så deilig:

Jeg kjenner tungen hennes sakte gli rundt leppene mine, og varmen fra pusten hennes. Vi står her alene, og det går ilinger gjennom kroppen min – dette er nytt, uvant. En jente.

Før jeg får summet meg, kan jeg kjenne hendene hennes på hoftene mine; hun lirker hendene opp under sidene av toppen min. det kjennes så deilig, Jentehender mot jentehud, de er myke og varme. Hun stryker meg over magen og opp langs ribbena mine før jeg kjenner at hun kommer bort bhen. Jeg kjenner at jeg lengter etter at hun skal dytte den vekk og ta på meg…

Jeg suger litt i overleppen hennes og tar mot til meg. Rødvinen har gjort meg tøffere enn jeg vanligvis er, og jeg lar hånden min gli langs halsen hennes og ned mellom brystene. Hun er fyldigere enn meg, og jeg kjenner brystene er myke og varme. Jeg lar den ene hånden smyge oppunder genseren hennes og drister meg til å kjenne ordentlig på det ene brystet hennes. Det er tungt i hånden min, men jeg kan likevel kjenne gjennom det tynne undertøyet at brystvorten er stiv og forventningsfull.

Vi kysser fortsatt, og jeg kjenner at det dunker i underlivet mitt – så kraftig at jeg er sikker på at hun hører det.

Det har vært en lang kveld med flere flasker vin, og vi har snakket om alt fra skole og jobb til følelser og våre respektive kjærester. Hun er den venninnen jeg alltid har tenkt på som sexy, men jeg har aldri turt å si det til henne før i kveld. Jeg har alltid lekt med tanken på å ta på og bli tatt på av en annen kvinne, men det har i grunnen alltid blitt med tanken. Men nå – like før hun skulle gå, hadde vi sett på hverandre med nyskjerrighet og lyst i blikket, og hun hadde vært tøff, kommet et skritt nærmere, og kysset meg.

«Har du lyst?» hvisker hun nå, med litt usikkerhet i stemmen. Jeg svelger og nikker, tar hånden hennes og leier henne inn på soverommet. Vi står tett inntil hverandre, og hun drar sakte toppen min over hodet på meg. Jeg hør det samme. Så løsner vi samtidig våre egne bher, og de faller til gulvet. Vi står så tett at brystene våre kunne ha rørt ved hverandre, knoppene hennes strutter, og jeg har lyst til å slikke på dem, bite i dem. Nå blir jeg den tøffeste, og knepper opp jeansene mine. Hun hermer, og til slutt står vi kun i truser- jeg i en sort liten hotpants, og hun i rosa g-streng.

Vi klatrer opp i min høye, uoppredde seng, og jeg stiller meg på alle fire over henne. Hun er så overraskende deilig, jeg blir så tent av å se henne, så jeg bøyer meg for å kysse henne igjen. Jeg slikker sakte på leppene hennes og hun svarer med å suge hardt på underleppen min. Hendene hennes kiler meg på lårene, og jeg kjenner de glir oppover, forbi hoftene, forbi magen, opp til brystene mine. Sakte kiler hun rundt brystvortene mine, før hun tar tak i begge to mellom tommel og pekefinger og ruller forsiktig. Det kjennes som om underlivet mitt sprenger, jeg kjenner det er fuktig mot hotpantsen min, og jeg skrever litt ekstra for å kjenne punktet mitt gni lett mot stoffet.

Jeg slipper munnen hennes og kysser henne nedover halsen mot knoppene hennes. Jeg tar en av dem i munnen, og hun stønner lett og presser kroppen sin mot meg. Jeg lar tungen min gli rundt dette litt rue, harde, mens jeg ruller den andre brystvorten mellom to fingre, som hun gjorde på meg. Jeg kjener at hun spenner seg i forventning, og jeg merker hvor tent jeg blir av å se henne lengte etter å bli tatt på.

Jeg smyger meg lenger ned mot navlen hennes og den lille rosa stringen, som lett sklir av når jeg dytter den ned med en hånd. Hun er velstelt og ren, men den tunge duften av kvinne kjenner jeg igjen fra meg selv, og jeg kan så vidt se en skinnende dråpe mellom bena hennes som vitner om at hun koser seg.

Jeg dytter knærne hennes fra hverandre, og slikker rundt den våte sprekken som venter på meg. Hun gir fra seg et sukk av utålmodighet og presser seg mot meg. Munnen min treffer det våte, og jeg lar tungen min gli sakte oppover til jeg finner det jeg vet er der – den lille harde knoppen. Hun smaker deilig, og jeg suger meg godt fast mens tungen min glir løst opp og ned for å erte henne. Hun dytter knærne fra hverandre, trykker underlivet sitt mot ansiktet mitt, og borer hendene ned i madrassen mens hun stønner av vellyst. Jeg suger og slikker om hverandre, men sakte, sakte…

Hun er så varm, og knoppen hennes så hard, og jeg kysser den mens jeg lar to fingre smyge seg inn i det våteste, varmeste. Sakte, men rytmisk støter jeg dem inn og ut av henne, mens jeg suger som på et sukkertøy på knoppen like over.

Etter noen minutter tar hun tak i meg og dytter meg over på siden – nå sitter hun over meg, og hun tar tak i hotpantsen min som sklir lett av. Jeg er helt naken, og sitrer av spenning. Så tent tror jeg aldri jeg har vært før. Jeg griper om bystene hennes med begge hendre og knar, men hun dytter meg unna, og bøyer ansiktet sitt mot mitt bankende, glatte kjønn.

Jeg lukker øynene, og kjenner en myk kvinnetunge gli sakte oppover, helt nede fra det myke nedenfor åpningen min, lekende innom det dype, våte, og helt opp til der hvor jeg skjelver når hun kommer borti. Hun griper meg rundt hoftene og slikker hardt, helt nedenfra og opp, gang på gang, til jeg må kvele et skrik. Endelig stopper hun og konsentrerer seg om det ille rosa punktet mitt, og jeg kjenner vellysten rumle innenfra et sted. Hun suger hardt og lenge på meg, og jeg lengter etter at hun skal la fingrene sine gli inn i meg og forsterke opplevelsen. Brystvortene mine peker mot himmelen, jeg tar tak i dem selv, og ruller dem mellom tommel og pekefinger.

Jeg kjenner at jeg er like ved å komme, så jeg tar tak i henne og drar henne opp til meg. hun tar hintet før jeg får sagt eller gjort noe, og snur seg rundt, så jeg har de våte rosa kjønnsleppene hennes rett over ansiktet mitt. hun er dryppende våt, og knoppen hennes er hoven av nytelse, og jeg presser henne ned mot meg, og lukker leppene mine om henne samtidig som hun bøyer seg frem og fortsetter behandlingen av meg.

vi suger og slikker intenst på hverandre, i det jeg plutselig kjenner fingrene hennes stryke meg langs hele sprekken min, hele veien bakfra og frem. jeg sitrer av kåthet hvergang hun streifer det aller hemmeligste bakerst, det er så overraskende godt at jeg nesten blir flau, men i stedet presser jeg kjønnet mitt mot ansiktet hennes og kjenner orgasmen bygge seg opp.

Så kommer den. Det er så deilig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så godt at det nesten gjør vondt, men hun borer seg ned og fortsetter. Det ruller innenfra og ut i alle kroppsdeler, og jeg må dytte henne vekk for å få puste. Etterdønningene pumper, og jeg puster tungt en stund før jeg fortsetter på henne.

Hun stønner høyt og slipper taket i meg. Jeg skjønner hvor det bærer og lar fingrene mine gli inn og ut av henne mens jeg suger og slikker enda litt hardere og enda litt fortere. Jeg pumper og kysser i bare noen sekunder til før jeg kjenner at hun stivner i orgasme, og hun biter tennene sammen i forsøk på å kvele et rop mens hun gnir seg mot leppene og munnen min. mange sekunder går før hun begynner å slappe av, og jeg fortsetter roligere og roligere for å få det meste ut av orgasmen hennes. Til slutt dytter hun seg av meg og ligger naken og puster tungt med lukkede øyne ved siden av meg.

Så åpner hun øynene og sier: «Det må vi gjøre igjen en gang,» mens hun smiler tilfredsstilt.

**********************

Ta meg! :

De hadde ikke sett hverandre på fem uker og det føltes som en evighet. Det boblet i kroppen, begge var fylt av kåtskap og lyst. Alt var hemmelig, til og med at de kjente hverandre og hadde hatt sex før. Hjemme levde de hvert sitt liv, for mange spørsmål kunne bli stilt. Men den dagen de begge hadde ventet på hadde endelig kommet.

Sandra tok heisen opp til fjerde etasje og håpet på at ingen skulle se henne der hun snek seg bort over gangen, til døren der drømmene hennes igjen skulle gå i oppfyllelse. Hun viste at nøkkelen lå gjemt under matta – hun skulle snike seg helt inn. Sandra fant den fram med lett skjelvende hender. Nøkkelen gled rundt i låsen og hun lot døra gli forsiktig opp før hun lukket den bak seg.

Inne var det stille, unntatt den svake lyden av radioen. Knappene på den halvlange frakken ble åpnet en etter en før den gled ned over de bare, brune skuldrene og avslørte en heller liten sort kjole med dyp v-utringning. Sandra hadde tenkt lenge på hva hun skulle ha på seg før hun hadde kjøpt en smekker kjole for anledningen. Beina var dekt av sorte stay ups og sko med høye hæler – og det var det.

Hælene klakket i parkettgulvet idet Sandra gikk inn i stuen mens hjertet dunket kraftig i brystkassa. Hvordan gikk det an å være så nervøs for noe som var så godt? Hun rundet hjørnet til stuen og hørte en viskende kåt stemme som ønsket henne velkommen.

«Hei Sandra, så godt å se deg».  Der i sofaen satt Mette. Hun var vakker der hun satt, i skjæret av dempet belysning og i en mørk rød kjole som framhevde de mørke hårlokkene og de myke leppene som var markert med rød leppestift. Sandra følte trykket i brystkassa økte av synet av Mette.

«Alt er klart,» la Mette til og smilte blidt. Hun virket ikke nervøs, men på den andre siden, det gjorde hun egentlig aldri. Det var en selvsikkerhet i uttrykket Mette hadde nå som fascinerte Sandra. Mette lot blikket gli ned på bordet der det lå en eske. Sandra lot blikket gli etter Mettes og hvilte øynene hennes der i noen sekunder.

«Alt,» gjentok Mette og smilte lurt. Sandra viste godt hva det betydde, dette hadde de snakket om og var forventningsfulle til begge to. det ilte en god frysning gjennom ryggen til Sandra.

«Er du klar?» Mette reiste seg og gikk bort til hjørnet av stua, skrudde av radioen før hun vendte seg mot stativet med filmkameraet på. Igjen så Mette bort på Sandra og fikk et nikk som svar. Filmkameraet ble skrudd på. Mette gikk igjen og satte seg i sofaen. Hun sendte Sandra et kåt blikk og viftet henne bort med pekefingeren. Sandra følte at tiltrekningen mellom dem førte henne over gulvet mot Mette som fortsatt smilte lurt. Mette snudde seg i sofaen og lente armene mot sofaryggen. Sandra lot hendene gli fra ryggen og ned over rumpa, før hun dro den røde kjolen opp over hoftene og blottla en allerede våt og kåt fitte. Ryggen til Mette svaiet i nytelse idet Sandra la pekefingeren lett over kjønnet. Sandra kjente hvordan hennes egne safter sitret mellom beina av følelsen av det glatte, myke. Lett begynte hun å la fingeren sirkulere rundt – Mette stønnet og lente seg mot hånden som gjorde så altfor godt der nede…

Mette reiste seg opp og ga Sandra et dypt kyss før hun førte Sandra bestemt ned i sofaen og spredte beina hennes. Den sorte kjolen gled opp da Mette lot hånda stryke oppover på innsiden av låret. Hun kjente hvordan saftene gjorde fingrene våte, fingeren gled langs sprekken og inn. Hun lente seg over Sandra og la den andre hånda over brystet. Pusten hevet og senket brystkassa der Sandra satt og hev etter pusten. De kysset først rått før Mette plasserte lette kyss ned over halsen, halsgropen og over brystene. Fingeren i musa masserte g-punktet i en pulserende bevegelse.

Kyssene og hånden gled videre ned over magen og endte opp nede ved Sandras kjønn mens stønnene fylte stillheten i rommet. Mettes ene hånd ble liggende der mens hun fant fram en dildo i esken på bordet med den andre. Det lure smilet gled over ansiktet hennes mens hun så direkte i kameraet med et kåt blikk. De kraftige vibreringene utløste et salig klynk da dildoen møtte musa til Sandra. Den gled glatt inn og Sandra spente hele kroppen i ren nytelse. Mette førte dildoen inn og ut i faste drag mens Sandra lekte med fingeren på klitoris.

Sandra kjente musklene stramme rundt dildoen, snart gikk det over til sammentrekninger som bare kunne bety èn ting. Hele kroppen spente seg, hun hev mer og mer etter pusten. De pulserende musklene rundt dildoen ble stadig kraftigere og fingeren på klitoris bevegde seg i stadig heftigere sirkler…

Stønnet kom som nesten et hyl i det Sandra kom i en kraftig orgasme!

Mette ble stående over Sandra, mens hun la hånda over det ene brystet sitt og førte den inn under den røde kjolen. Sandra kunne skimte den stive brystvorten under kjolen på det andre brystet. Hendene gled ned over midjen og grep tak i kjolen som hun dro over hodet – og der stod hun, med de myke brystene og den brede hofta – uten en tråd!

Mette fristet der hun stod og Sandra var ikke sen om å stille seg opp og trekke sin egen kjole over hodet. Hendene strøk over kroppene, langs midjen og i myke bevegelser over puppene. Mette lekte med tungespissen på brystvorten til Sandra som ga fra seg et lite sukk. Hendene til Sandra gled ned over ryggen og la seg på rumpen, Mettes øyne glimtet i et frekt blikk.

«Ta meg! Slik du vet jeg elsker å bli tatt!» Sandra tok et godt tak i rumpa til Mette og klemte den myke huden. Hun viste godt hva det betydde og med ett hva mer som befant seg i esken på bordet. Mette elsket det bakfra! Sandra tok fram en Strap on og festet den med kjente bevegelser rundt hoften og mellom beina.

Igjen stod Mette på knærne i sofaen lent over sofaryggen. Ventende, utsultet, det kunne ikke komme fort nok, hun ville bli fylt opp. Sandra stilte seg bak og lot dildoen gli langs sprekken. Hun trakk seg unna fort da Mette lente kroppen sin mot dildoen. Ikke ennå… Ikke ennå… Mette skulle virkelig ønske det, helt til hun var på randen av kåtskap, like før frustrert.

«Please,» hvisket Mette med klynkende stemme. Det var Sandras tur å smile lurt.

«Vent tøsa, nå er det jeg som bestemmer!» Sandra nøt kontrollen over situasjonen, den fulle og hele makten over når Mette skulle få det hun ville ha. Dildoen gled over sprekken enda en gang og Sandra lot den massere klitoris. Enda litt mer… Mette klynket svakt og kunne snart ikke holde ut mer.

Sandra grep tak i hoftene til Mette og trakk henne mot seg. Dildoen gled inn i den våte musa, Mette stønnet tilfreds. Endelig! Det var bare å gi på, kjenne hvordan rumpa møtte hofta. Sandra holdt et godt tak i hofta til Mette, i kraftige rytmiske drag dro hun musa opp og ned på dildoen.

Mette stønnet i små åndedrag, nesten uten pust. Dette likte hun, dette var det hun hadde gledet seg til i hele fem uker. Følelsen av å fylles, tilfredsstilles bakfra – av en annen kvinne – gjorde henne helt skjelven i kroppen. Det prikket nesten i underlivet, blodet strømmet til og gjorde klitoris skremmende følsom. Sandras hender gled ned over brystene hennes som beveget seg i takt med at dildoen kjørte inn og ut av musa. Men Sandra styrte fremdeles alt. Mette la en finger forsiktig på klitten, hun kjente hvordan bevegelsene deres ledet til små tapp. Stønnene ble høyere og musklene i kroppen spente seg.

Det nærmet seg, den deilige orgasmen som skulle rase gjennom hele henne. Mette snudde seg mot Sandra, der var tydelig at hun elsket det de gjorde. Temperaturen skulle opp enda noen hakk før det skulle gå for Mette. Sandra snudde seg mot esken på stuebordet og fant fram klitorisvibratoren. Vibratoren ble skrudd på og Sandra la den mot klitten til Mette. Igjen kjørte Sandra dildoen inn og ut av den våte fitta. Mette krummet ryggen. Det kom et høyt stønn.

Det prikket mer, klitten var stor og oppsvulmet. Musklene dunket! Knep om dildoen! Det pulserte gjennom hele kroppen. Saftene rant nedover lårene. Mette kom i et hvin – hele kroppen rykte i takt med sammentrekningene i musa. Pusten stoppet helt en liten stund mens hjertet raste i brystkassa.

Sandra og Mette sank fornøyde sammen på sofaen i tett inntil hverandre – mens kameraet gikk tom for film…

 

 

*** Lesbisk noveller samling del 1 ***

Sjekk også

Veronica ville ha action – Lesbisk

Veronica ville ha action – Lesbisk : De var varme og svette etter å ha …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *