onsdag , 24 juli 2019
Forside / Lesbisk / Lek med strap-on – lesbisk

Lek med strap-on – lesbisk

Lek med strap-on – lesbisk :

Jeg er en gift kvinne på 42 år, som stadig fantaserer om sex med en annen kvinne. En dag etter å ha chattet med Lena på 25 år på en erotisk chatteside bestemte vi oss for å møtes.

Jeg fikk min mann til å ta med ungene en helg på fjellet. Jeg var kjempespent og kjente det kriblet i underlivet. Jeg kjøpte nytt sexy undertøy og brukte lang tid på badet. Jeg måtte tilfredstille meg selv i dusjen og var nå så kåt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Et par timer senere stod jeg utenfor døra hos Lene, med en flaske vin under armen. Kvinnen som åpnet var et syn for guder…. Hun stod der med sløret blikk og en fantastisk kropp… Jeg skulle gi henne en klem, men vi endte i et vått tungekyss med en gang. Vi lukket døren og begynte å utforske hverandre midt på gulvet i gangen. Hun dro av meg klærne og slikket seg ned mot fitta mi… Klitten var hoven og det var som et elektrisk støt når hun berørte den. Hun slikket først forsiktig men etter hvert kjørte hun fingrene inn i meg samtidig som hun slikket hemningsløst. Jeg eksploderte i en gigantisk orgasme.

Nå var det min tur.. Hun duftet fantastisk og brystene var så myke og deilige, jeg slikket og sugde om hverandre, Lena stønnet som en gal og ba meg slikke fitta hennes.

Jeg begynte forsiktig, men hun befalte meg til å slikke henne hardt. Rett før hun kom reiste hun seg opp og dro meg inn i stuen, som var overtent med stearinlys..

Stemning var magisk og jeg følte meg som hovedperson i min egen drøm… men dette var virklighet. Lena fant fram en strap-on som hun ba meg ta på.. deretter stillte hun seg på alle fire og ba meg pule henne. Jeg var ikke sen om å be, dette gjorde meg sprengkåt igjen. Jeg knullet rett og slett en annen kvinne. Etter kort tid ristet Lena i en orgasme som varte lenge.

Vi lå utmattet og kysset og befølte hverandre… Jeg var klar for mer, og kunne gjerne tenke meg en runde med strap-on. Lena fant fram en liten vibrende fingerdildo som hun masserte klitten min med, samtidig som hun fingerpulte meg.

Deretter smurte hun inn rumpehullet mitt med glidekrem (dette hadde jeg ikke opplevd før) og stakk inn en finger, forsiktig og prøvende…. Det føltes deilig. Fingeren ble byttet ut med en buttplugg og Lena begynte forsiktig å pule meg med strap-on, samtidig som hun stimulerte klitten min…

Det var så deilig at jeg ønsket at det aldri skulle ta slutt. Plutselig kjente jeg en fitte over ansiktet mitt, det var Lenas nabo som hadde kommet. Jeg kunne ikke la være å slikke henne… Jeg stønnet som en gal, og skrek om å bli pult hardere. Så kom jeg i mitt livs største orgasme. Etter noen minutter tok Lena og jeg med oss naboen til dusjen hvor vi slikket og fingerpulte henne om hverandre til hun skrek av vellyst.

Deretter gikk vi ned på kjøkkenet for å tilberede en bedre middag. Vi var begge skjønt enige om at kjemien stemte fra første stund.

At dette har blitt gjentatt… det trenger du vel ikke lure på:)

Sjekk også

Veronica ville ha action – Lesbisk

Veronica ville ha action – Lesbisk : De var varme og svette etter å ha …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *