tirsdag , 18 juni 2019
Forside / XFiles / Kusinen

Kusinen

Kusinen

Jeg Jeg har en bror som er gift, han har alt, 3 unger, Volvo, båt og villa på beste kant av byen. Jeg som da er 5 år yngre enn han har bare bil og bodde hjemme, til for ca 1år siden da flyttet jeg til min bror, i kjelleren hans. Jeg hadde egen inngang og så de ikke så mye i ukene. Når helga kom gikk jeg som regel på fylla sammen med kompiser og arbeidskamerater. Vi fyrte oss hardt både fredag og lørdag. Søndag var derfor sofa dag, slik gikk det en stund før min bror ba meg om hjelp, de skulle på helge til Praha. Jeg måtte da passe ungene, bare den elste de to yngste var hos hennes mor. Så derfor ble det bestemt at hun skulle være nede med meg og sove oppe. Jeg kjøpte take away på kinaen borti gata, og hun fikk bestemme hvilken filmer vi skulle se, jeg har vell over 100 stk dataen som er koblet sammen med tv, jeg fant fram brus til henne og en kald øl til meg, det var ikke min tanke at hun drakk alkohol, så hun spurte om jeg hadde noen øl til overs, hun kunne også tenkt seg en. Jeg tenkte raskt, ok vi er alene og ingen får vite det så hvorfor ikke.

Jeg fant frem en cider til henne, rester som jeg ikke er så glad i. Hun fant et par filmer og vi satt oss godt til rette. Hun drakk alt for fort, så jeg tenkte dette blir ikke bra, men jeg fant frem flere cider boxer. Etter 3 stk så går hun på toalett, jeg ser hun er ustabil i gangen allerede. Så jeg ber henne roe seg litt ned. Hun kjenner sjøl at hun er beruset så hun går over på brus. Når klokka nærmer seg 12 og filmene var slutt har hun drukket enda 2 til. Hun vil ikke se mer film nå, men hun vil surfe litt på Internett, så vi setter oss ved pc en og hun surfer mens jeg ser på, hun surfer rundt og kommer til en side med undertøy og spør meg er det fint? Et helt vanlig blonde sett svart og med silke, jeg nikker og sier at det var veldig fint, hun blar videre og viser meg et til, det var også svart men med flere og mer gjennomsiktige blonder, også da spør hun? Jeg sier at det var finere, hun ser på meg og sier hvordan trur du jeg blir i det da? Nydelig svarer jeg, hun rødmer og blar litt videre, hun stopper når hun kommer til et hvit sett med push up bh og mye blonder, jeg svarer før hun får spurt, liker du det da?

Ja det er fint sier hun, jeg spør hvilken størrelse hun bruker? Hun svarer, vet ikke, jeg bruker ikke bh men sports bh, ok svarer jeg og tenker meg raskt om. Vi får ta oss en tur ned på senteret imorgen, så kan du prøve undertøyet og så kan vi bestille et par sett til deg etter på sier jeg, hun klemmer meg hardt og sier, du er så snill onkel. Kan vi ikke se en film til, mens vi tar og henter dynene og ligger på sofa en? Dyne fest sier jeg, og sier at det ikke var en dum ide, hun springer opp og pusser tennene og kommer ned igjen med dyna under armen. Jeg går på badet, kler av meg alt utenom boxeren og tar dyna med meg på veien til stua. Hun sitter på dataen og finner film når jeg kommer inn, hun har bare en singlet og truse på ser jeg, jeg legger meg godt til rette og hun setter på 9 1/2 wek en litt erotisk film altså. Hun slukker lyset og det er bare en liten lampe over sofaen som står på. Når hun skal legge seg så tar det litt tid og finne gode stillinger til oss begge men vi havner under ei dyne og ganske så tett. Hun ligger på siden med hodet på brystet mitt, jeg holder rundt henne og filmen begynner, etter en stund så merker jeg at hun har sovnet, jeg stryker henne på skuldren og hun ligger seg godt til rette, med den venstre benet oppå mine ben hun skrever litt ut og jeg kjenner at hun nesten kommer borti kuken, jeg har klart og ikke få en stiv en enda, men det er hard konsentrasjon som skal til i alle fall når de på filmen elsker som kaniner.

Hun som ligger her begynner og prøve og finne en bedre stilling, så hun våkner og jeg sier er det ikke bedre at du legger deg i sengen? Hun tar dyna med seg og tusler inn mot sengen, hun snur seg igjen og ser på meg og spør kommer ikke du? Jeg ser på henne enda en gang, slukker lyset og går mot rommet. Hun legger seg ned og jeg legger meg ned ved siden av henne. Siden vi bare ha en dyne med oss og senga ikke er noen dobbeltseng så blir vi liggende ganske så tett, jeg ligger på ryggen og hun på siden inn mot veggen. Jeg holder om henne og hun ligger på armen min, hun smiler og sier no er vi nesten som kjærester jeg sier bare nesten vi kan jo ikke ta den helt ut! Hun smiler og sier jeg kan ta den ut men vi kan jo ikke gjøre det skikkelig, vi er jo i nær slekt, jeg holder henne hardt inntil meg for og vise henne at hun er litt god… Eller var det veldig god! Hun ser på meg og strekker seg opp til meg og tar godt tak rundt meg og vil kline, eller først kysse så kline. Siden hun ikke er så stor legger jeg henne oppå meg og vi kliner heftig, hun er god og deilig og når jeg stryker henne på ryggen under singlet’en så hjelper hun meg og ta den av, og kroppen hennes er fantastisk brystene hennes er ikke store bare deilige og hun liker når jeg tar på de, vi ligger oss på siden og vi ser hverandre i øynene, hun har fine øyne og vi kliner jeg tar om henne og hun tar venstre foten over meg hun tar hånda ned mellom oss og retter kuken rett mot trusa si hun beveger seg mot kuken og hun sier mm dette er så godt, kan jeg få kjenne på den? Og så tar hun kuken ut og ronker den sakte, tenk om dette kunne vart evig tenker jeg. Men den gang ei, kjenner at jeg snart kommer, og det forstår hun også så hun sier bare kom på trusa mi det er så deilig hun beveger hoftene i sirkler mot kuken, og plutselig kjenner jeg noe våt sleipt mot hode på kuken hun gisper og stønner høyt, åååå så deilig det er, å ja bare sprut på meg ja sier hun og jeg kommer og kommer hun stønner og ligger helt rolig til orgasmen min har gitt seg hun reiser seg vrenger trusa og tørker seg godt så tar hun av min og sier at det var deilig.

Hun ligger oppå meg og vi kliner hun vrir hoftene mot kuken og jeg kjenner jeg glir inn i henne hun tar den ut igjen og sier at vi kan ikke, jeg tar om henne og vi kliner. Hun ligger urolig med hoftene og et bein på hver side av kroppen min, hun lar kuken gli frem og tilbake i den no kliss våte fitta, hun lar kuken gli litt inn og ut igjen fram og tilbake mens vi stadig kliner, hun ser på meg og reiser seg sakte, kuken er litt inni henne, hun er trang og glatt, kuken kommer stadig lenger inn i henne. Hun stønner og sier lavt nei ikke gjør det, åh deilig og kjenne den inne i meg, forsiktig jeg er jomfru, åh ikke gjør det slik mumler hun lavt og det kommer små stønn fra henne samtidig når hun løfter seg opp igjen for så og senke seg sakte så sakte, hun mister kontrollen og ene gangen hun senker seg så glir den helt inn i henne, hun stønner og smiler. Jeg løfter og senker hoftene sakte og hun stønner lavt hun legger seg helt ned og jeg støtter kuken opp i henne, hun vil kline og vi elsker sakte og forsiktig. Hun stønner høyere og hun rir meg litt fortere og fortere, jeg tar henne på fitta og kjenner på tappen, hun stønner høyt og sier ikke stopp, åh du er så deilig onkel, ja åh jeg kommer snart ikke stopp og så kjenner jeg fitta trekker seg sammen og hun rister og er i transe, jeg kjenner at jeg snart kommer så jeg drar ut kuken og hun tar den inn igjen og rir meg hardt hun stønner og jeg klarer ikke mer og jeg kommer hun presser seg helt ned og jeg spruter alt jeg har, hun smiler og sier, dette var ikke så lurt, hva om jeg blir gravid, og det til og med, med onkel..! Jeg sier til henne at vi får skaffe angre piller imorgen på apoteket, hun beveger seg litt opp og ned på kuken med den våte trange fitta, sæden renner ned på meg, og hun sier, da kan vi elske i hele natt? Og smiler….

Sjekk også

Bondeparet – XFiles

Bondeparet – XFiles : Da jeg var fem år gammel døde mine foreldre i en …

One comment

  1. Deilig historie. Jeg kjenner kukken står!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *