søndag , 26 mai 2019
Forside / XFiles / Kåt på pappa – XFiles

Kåt på pappa – XFiles

Kåt på pappa – XFiles :

Jeg heter Mona og er 16 år. Jeg har ligget med flere gutter på min egen alder, men har aldri hatt noen særlig glede av det, siden de har vært altfor raske i avtrekket. Men for fjorten dager siden skjedde det noe som jeg vil fortelle om her.

Pappa er 37 år og lærer på ungdomsskolen jeg går på. Vi har vært alene i tre år nå siden mor døde. Det hendte en søndags morgen at jeg våknet tidlig, og begynte å bevege meg stille ned mot stua. Jeg trodde pappa sov enda, så jeg listet meg stille forbi rommet hans, men stoppet opp når jeg hørte ham stønne svakt der inne.

«Åh, kanskje han er syk» tenkte jeg. Forsiktig åpnet jeg døren, og der får jeg se pappa liggende naken ed lukkede øyne, mens han drar i den største pikken jeg har sett noen gang. Øynene mine er som fastnaglet til det enorme kukhodet, og jeg kjenner jeg blir våt i musa. Han har ikke merket at jeg er der, men runker sakte og rytmisk mens han støter opp med hoftene. Jeg greier ikke å motstå synet, lister meg innenfor, går forsiktig ned på knærne og krabber i ly av sengekantenhelt til jeg er helt inntil sengen og kan se på nært hold hvordan hånden hans bearbeider den digre kuken.

Jeg er helt skjelven av kåthet. Nesten uten å vite hva jeg gjør, må jeg bare kjenne på meg selv. Men med en gang fingrene min stryker over fitta mi, raser alt for meg. JEg blir helt sanseløs av kåthet!

Med et tigersprang hopper jeg opp i senga, hiver meg over pappa og griper fatt i pikken hans. Pappa blir skremt og roper i forskrekkelse «HVA… HVEM.. Mona! Hva er det du gjør?!» «Å pappa, så fin pikk du har! La meg få kjenne, vær så snill!» Pappa vet ikke hva han skal si eller gjøre, men jeg bryr meg ikke om det, men begynner å runke ham ivrig og godt, rett foran ansiktet mitt før han rekker å protestere. Men jeg vil mer!

Fort aker jeg meg lenger opp, presser kroppen min mot hans og ubryter «Pappa… vær så snill… ta meg! Du gjør meg så himla kåt!» Så presser jeg munnen min mot hans, kysser ham hardt, og lar tunga mi rotere rundt mot hans. Da kjenner jeg at han trekker nattkjolen min oppover, og i fellesskap vrenger vi den over hodet mitt. Nå er vi splitter nakne begge to.

Han velter meg rundt på rygg, kysser brystene mine, og jeg kjenner en gysning gå gjennom meg når den ene hånden hans stryker meg i fitta. Den grove kuken hans ligger mot hoften min, men brått glir han over meg og presser hodet mot fitteåpningen. Så gnir han den opp og ned, frem og tilbake, i sirkler, og jeg som er mer opphisset enn noensinne, vrkker meg mot ham for å få den inn i meg!

Jeg er glatt og våt, men når pappa presser seg innover i meg, må jeg bite tennene sammen, for noe så stort har jeg aldri hatt i meg før. Jeg fatter ingenting før hele kuken er inne så langt den kan komme. Plutselig føles alt bare deilig, så himmelsk skjønt! Og når han begynner å kjøre pikken ut og inn av meg, kunne jeg skrike høyt av nytelse. Det var så godt å bli knullet av pappa!

Han tar meg rytmisk og taktfast, og jeg opplever en følelse av vellyst jeg aldri har kjent før. Jeg har hatt mange pikker i fitta mi, men pappas herlige kuk er i en klasse for seg! Jeg hiver etter pusten og jamrer «Å pappa… det gååår for meg… nei… ikke slutt…!» i det orgasmen herjer i kroppen min.

Han fortsetter med sine deilige støt og svarer «Herlige lille Mona, fra nå av skal jeg bare knulle deg, for det har jeg drømt om lenge! Og ingen har en så god og trang fitte som deg! Og nå… åh… nå går det for meg også!» Sanseløs av begjær og flere orgasmer svarer jeg «Ja, pappa…. kom! Kom i meg… i fitta mi… pappa!»

«Nå… nå…» hvisker han, og så eksploderer det for ham. Pappa presser pikken sin helt inn i fitta mi, og begynner å sprute en kjempeladning med sæd i meg! Bare tanken på at det er pappas sperm som spruter i meg gjør meg fra vettet, og det svartner for meg i tidenes skjønneste orgasme…

Så er det over. Vi bli liggende urørlige i hverandres armer lenge etterpå. Men vi vet begge to at vi har mange dager og netter til gode hvor vi skal gjøre dette forbudte igjen og igjen og igjen…

Sjekk også

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles : Jeg satt foran …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *