tirsdag , 19 februar 2019
Forside / Utroskap / Kåt eks dame – Utroskap

Kåt eks dame – Utroskap

Kåt eks dame – Utroskap :

Samboeren dro ei uke på tur, og dermed ble sex livet litt kjedelig. En kveld foran pc-en dukket eks dama opp på msn.. lurte på hva jeg drev med.

Kjeder meg, har hele huset for meg selv, skrev jeg.

Kan du ikke ta deg en tur inn til byen da, skrev hun. Kanskje, svarte jeg, har du lyst kan vi kjøre rundt i bilen og finne på noe.

Jeg kjørte inn til byen for å hentet Lotte, hun ville kjøre til ett skogsområde ikke så langt unna. Der satt vi og pratet litt og hun fortalte at hu ikke hadde hatt sex siden vi skilte lag for fem år siden.

Det er lenge det, sa jeg. Jaaa, sa hun og rev av seg genseren. Ta meg nå, jeg er så kåt at jeg må bare få kjenn kuken din igjen!

Det var ikke meg i mot så vi dro klærne av hverandre. Hu tok min stive kuk i munnen og sugde helt nydelig..

Handa mi fant veien til fitta hennes og kjente hvor våt hu var. Mmmm her er det våt, sa jeg.

Hun reiste seg opp og krøp opp på meg og tredde seg ned på pikken. Den gled rett inn, hun stønnet og skrek. Herregud hvor jeg har savnet kuk i meg..

Jeg tok tak i hennes deilige pupper som hoppet opp og ned… vi klinte som vi skulle spist opp hverandre. Så økte hun takten og hylte ut i orgasme.

Da kunne ikke jeg holde meg lengre og sprutet i fitta hennes, det var noe helt vanvittig deilig. Hun segnet om og sa at dette ville hun ha mer.

Etter en pause foreslo hun at vi skulle gå ut av bilen. Hun stilte seg opp og bøyde seg ned på panseret. Jeg var ikke sen om å sette meg på huk og stikke tunga inn mellom rompe ballene hennes, slikket meg inn til fitta og kjente saftene hennes sammen med min sæd. Pul meg bakfra sa hun. Jeg strøk kuken mot fitta hennes så den ble smurt inn med saftene hennes, så satt eg kuken mot rompe hullet og presset meg sakte inn. Hun stønnet og bar seg. Jeg tok tak i puppene hennes mens jeg jukket hardt.

Da ba hun meg om å bytte hull og snudde seg rundt så jeg kunne stille meg mellom beina hennes og sikte meg inn på fitte hullet. Kom igjen ta meg hardt skrek hun, jeg jukket hardt og fort, kjente etter ei stund at fitta trakk seg sammen og vi kom med ett brøl.

Vi klede på oss å fant ut at dette måtte vi gjenta. Jeg kjørt henne hjem hvor hun ga meg et deiligt kyss og sa takk for bilturen.

Vi har knullet i all hemmelighet senere også, når vi har hatt mulighet.

Sjekk også

En magisk mann – Utroskap

En magisk mann – Utroskap : Jeg gikk fra min og min samboers leilighet og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *