lørdag , 25 mai 2019
Forside / Alminnelig sex / Jentepraten – Min gode nettkompis – Del 2
SÅ tok han den eine handa rundt brøste mett, mens han rått stappa pikken i fitta mi. Så lite trang du er.

Jentepraten – Min gode nettkompis – Del 2

Jentepraten – Min gode nettkompis – Del 2

Jeg satt hjemme i studentboligen. Det var tre dager etter at jeg først møtte Fredrick, han som gjorde meg helt gal. Gal. En studentvenninne satt og sang «gal av lengsel, gal av å savne deg, gal av å vente, og av å tenke på deg…» Det var som om hun leste tankene mine, og måtte synge den sangen, bare for å at hun kunne være helt sikker på at hun ville drive meg til vanvidd. «Gi deg a!» sa jeg til Kristin og slengte en pute på henne. Hun så litt furtent til meg og laget en uskyldig mine: «Jeg skjønner bare ikke hvorfor ikke du ringer til ham.» «Nei, han får ringe til meg, om det er noe han vil snakke om.» Jeg hadde fortalt hele greia til henne.

Det var blitt et ganske sterkt bånd mellom oss, selv om vi så vidt kjente til hverandre. Så selvfølgelig hadde jeg fortalt henne om Fredrick og det jeg hadde kvelden for tre dager siden bestemt meg å gjøre for å trøste ham. «Men jeg kan ikke si at jeg skjønner det helt,» fortsatte hun å mase, «det eneste jeg har fått vite er at du ikke har snakket med nettvennen din etter at du prøvde å trøste ham.» Hun stirret olmt på meg.

Det ringte på døra. «Jeg finner nok ut av det hele,» sa hun truende til meg og reiste seg for å åpne. Et par andre studentvenninner skulle komme i kveld sånn at vi kunne ha en skikkelig «bli-kjent-kveld». Irene, Gunnhild, og Marthe ble ført inn av Kristin. Sånn utseendemessig var de ganske kjedelige, og jeg følte meg penere enn dem. De hadde alle bleket og pistret hår, streknappede øyenbryn, og omtrent helt like moteklær på seg. Trekkene var nokså like. SÅ jeg klarte ikke helt skille dem fra hverandre i begynnelsen, hadde det ikke vært for høydeforskjellene. Så det var slik jeg kjente dem igjen. Irene var minst, kanskje bare på 1.60. Gunnhild var kanskje litt større fordi hun likte gå med høye hæler. Marthe var den høyeste, over 1.80, og man måtte løfte hodet og strekke nakken for å se opp til henne. Kristin var omtrent like høy som meg, ca 1.70.

Kvelden startet ganske rolig. Men så tvang de meg til å være med å drikke mye sprit. «Så e vi ikkje så sjenert sammens lenger, ikkje sajnt?» Spøkte nordnorske Gunnhild. Så etterhvert ute på kvelden startet det en litt mer opphissende konversasjon:

Marthe: – Helvete, vi fem må komme oss ute på byen engang. Sjekke opp masse gutter og sånn. Vi er jo rene dreamteamet!

Kristin: – Vi kan rocke på dansegulvet! Haha
Marthe: – som sagt, dreamteam.
Irene: – vel, jeg er med på alt utenom flørtinga med fremmedkarer.

Jannicke(meg): – Hm, hvorfor ikke det da?
Kristin og Gunnhild; de maste på hver sin dialekt at det måtte hun vel være med på. Marthe, som kjente Irene best, forklarte at hun hadde type. Da skjøt Kristin inn «Ja, det har nå Jannicke også da!» «Har jeg vel ikke.» Kjeftet jeg og følte at jeg ble rød. «Det var onenightstand.» Noe resten av samtalen også skulle handle om, onenightstand. Gunnhild fortalte sin lille historie:

«Æ satt altså på trikken før en skikkelig kjekk fyr spurte om han kunne sette sæ atme mæ, i og me at alle de andre plassan var opptatt. Jaja, sa æ, førr æ trudde jo at det sku være heilt greit, men liksom, det virka som om han simulerte et fall før han datt med nevan borti brøstan mine. Æ blei utroli flau. Han unnskyldte sæ og satt sæ ne. Så heilt plutseli spurte han bare om æ ville være med på date i kveld. Og æ hadde ikkje fått mæ nokka knull på flere uke. og han virka som om han hadde løst på mæ. Æ meine, ingen har nån gang før simulert et fall bare førrdi de syntes æ va fin. Han va litt gammel da. Men det gjor ikkje nokka.

Når vi kom heim tel han seinar på kvelden etter å ha godsnakka litt, tok han mæ på det mest romantiske gutteromme æ nån gang har sett… sånn stor maddrass og sånn lilla søt forheng greia oppå. Talgelys sto overalt i romme, så han satte dem på og ba mæ bare om å sette mæ ned og gjøre mæ det komfortabelt. Så satt han sæ bak mæ og begynte å masere mæ langs ryggen. etterhvert så spurte han om det ikkje ville være mer tel nytelse om æ tok av mæ skjorta.

Han trakk den forsiktig av, slik at æ bare hadde bh på mæ. Den tok han også av bakfra. uten en gang å snu sæ førr å se på puppan mine. Det va så deili å bli masert, så æ kunne ikkje unngå å lage sånne små stønnelyda. Plutselig, og heilt uten forvarsel tok han hendern frem og dekte brystan mine. Han knadde forsiktig på dem i et roli tempo. «Du har akkurat passe store bryst. Perfekt for hendene til en kåt mann.» sa han me en hæs stemme. Han glei nedover med hendern sån at han holdt rundt midja mi. Æ va da allerede blitt utroli våt. Men hendern bare glei nedover på fremsia igjen. De oppna bukseknappan, sakte. «Jeg tipper du er bra våt nå din kåte høne. Men du skal ikke helt enda få det du har lyst på.» Da han hadde kneppa dem opp gjorde han ikkje det æ trudde han skulle gjøre, nemli ta hendern ned mot fitta mi.

Han bare stoppa opp og kalte mæ førr ei skitten hora, før han dytta mæ ned på golve. buksa glei nei i falle. så æ sto på fire med rumpa som ikkje hadde trusa rundt sæ i dag. Før æ rakk å røre på mæ satta han i gang å masere rompa mi. «Knull mæ førr faaaaen,» ropte æ, også kåt som faen. Da hørte æ at han kledde av sæ buksa og æ kjente nokka hardt mot låre. Nokka hardt og litt vått, kuken hannes. Så lekte han sæ bare forr å pirre mæ, me å stryke kuken opp på innsiden av det eine låre mett. «Liker du dette?» «Ja!» sukka æ. Han strøk den også på det andre låre på innsia. denna gangen va han meir borti området mellom analhulle og fitta mi. Det va ganske pirranes. For det va ikkje nokka sånn hardgniing. Ganske mykt gjor han det han gjor.

SÅ tok han den eine handa rundt brøste mett, mens han rått stappa pikken i fitta mi. «Så lite trang du er.» Æ ignorte det, han va tydelivis ganske liten av størrelse han sjøl. «Ah, ah, ah, ah..» klynka æ. Og han bare: åh, åh, åh…» Det gikk sånn i tre minutta før han følte at han kom og trakk sæ ut. Det va egentli litt kjipt, for det va da æ følte at det først bynnte å bli så rikti deili. Ka e det me gutta og det å avslutte så alt for tidli?»

Irene som tidligere bare hadde sittet med et litt sløret blikk mens hun lekte seg selv i håret svarte at kjæresten hennes va en mer langtekkeli type.

Så begynte Kristin å mase om at jeg også måtte fortelle min egen opplevelse. Jeg sukket. «Javel! Javel! Men gi meg litt mer sprit så skal det hele bli festlig.» Marthe sendte meg det verste kåte blikket jeg noen gang hadde sett. Hun åpnet munnen i en sitrende kåt stemme og snakket som om hun ikke enset de andre i rommet. «Du må være den deiligste jenta jeg noen gang har sett. Seriøst. Så om den fyren der ikke gjorde seg den møye å tilfredstille deg ordentlig, så fatter jeg ikke åffer han lot seg tillate noe sånt.» Avbrutt ble hun av Gunnhild som så seg uenig.

Hun var da mye deiligere enn meg. Jannicke kommenterte at «Det har mest sannsynlig ikke endt så bra, i og med at hun har vært litt småsur pga ham i de siste dagene. Men hallo, du Jannicke, var ikke det første gang for deg det der med han fyren?» «Jo.» Jeg ble nedstemt nå. «Så det gjorde vondt?» Spurte hun medfølende. «Ja.» Da reiste Irene seg og gjorde tegn til at hun måtte på do: «Men jeg kan love deg at det kommer til å bli mye deiligere etter dette.» Så sprang Irene.

Gunnhild lyste opp og knipsa med fingrene: «Æ har det! Etter at du har fortalt den fortellinga di, så ska du få masse tips av mæ og de andre. Vi må bare vente tel ho Irene kjem tebake fra dassen.» Jeg var ikke i stand til å bli forbauset. Så jeg tiet. Og den som tier den samtykker.

Fortsettelse følger!

Sjekk også

Hyttetur med pledd

Hyttetur med pledd – Par : Det var i november at kona mi og jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *