tirsdag , 18 juni 2019
Forside / XFiles / I badstuen

I badstuen

I badstuen

«Nå drar vi, ha det hyggelig i kveld da» ropte moren hans idet foreldrene gikk ut døren. Emil hørte de startet bilen, og at det knaste i grus da de kjørte ut oppkjørselen. Nå var det bare han og søsteren, Ingrid, hjemme. Ellers ville han ha syntes det var kjedelig å måtte være hjemme en lørdagskveld, men i dag var han så sliten så han lengtet bare etter å ta seg en dusj, og så slappe av i badstuen resten av kvelden.

Emil var helt i sine egne tanker da han gikk inn i badstuen fra dusjen. Badstuen var ganske stor, med 3 forskjellige høyder av benker man kunne sitte på, så han enset ikke at Ingrid, som var ett år eldre og som alle sa var dritfin, lå på øverste benk i bare en g-string. «Hei Emil, jeg visste ikke at du likte å sitte i badstuen?» sa hun blidt. Emil skvatt nesten i taket da hun snakket til ham, og ble først litt sint, men etter han fikk tenkt seg om fant han ut at det jo ikke var hennes skyld at han ikke så henne. «Hei» sa han bare, før han satt seg på øverste benk han også, litt bortenfor henne. Han lente seg inntil veggen og lukket øynene, prøvde å bare slappe av.

Han må ha sovnet, for når han våknet satt ikke Ingrid lenger bortenfor ham. Han så seg rundt og fant ut hun satt på benken rett under ham, og hadde hodet hvilende mellom bena hans. «Så du våkner endelig?» spurte hun smilende. «Ja, har jeg sovet lenge?» spurte han litt fortumlet. «ikke så lenge, men godt ser jeg» sa hun, fortsatt smilende, og nikket mot skrittet hans. Han fulgte blikket hennes og oppdaget at pikken hans lagde en stor bul i shortsen. «Faen!» sa han, og prøvde å presse den ned, noe som gjorde den enda større.

«slapp av, det er ikke din skyld» sa hun, «akkurat som det ikke er min skyld at jeg blir kåt når jeg ser den» sa hun, og skrevet henslengt så Emil kunne se den våte flekken på trusa hennes. «Jeg skal si det rett fram, Emil. Jeg har lyst på deg.» sa hun, og begynte å stryke ham oppover låret. Emil så forskrekket hvordan pikken hans ble stivere og stivere, i påvente av det som kom.

«Jeg ser du har lyst på meg også,» sa hun, «det er ikke noe galt i det vet du, litt kos mellom søsken må da være lov iblant» blunket hun søtt. Emil hadde egentlig aldri tenkt over hvor deilig Ingrid egentlig var, med store, deilige pupper, fin sprettrumpe og lange, fine ben. Hun tok hånden hans og førte den til brystet sitt, hvor nippelen var stiv og hard. Han klemte prøvende, og hørte hvordan hun stønnet. Han klemte litt hardere, kjente hvordan hun strammet musklene i kroppen av nytelse. Hun tok tak på begge sider av shortsen hans og dro den rett av, og tok hans bankende lem i munnen. Hun var virkelig god til å suge! Hun klemte og dro, sugde og slikket, som om hun aldri hadde gjort annet. Han kunne bare sitte der å se på, og etter noen minutter kom han så det sprutet utover ansiktet og brystene hennes. «Nå er det din tur» sa hun, og tok av seg g-stringen. Han la seg lydig ned på ryggen, og lot henne sette seg over ansiktet sitt.

Og for ei fitte hun hadde! Deilig og nybarbert, med kjønnslepper som lydig delte seg da han stakk en finger inn i henne. Han slikket prøvende, og slurpet i seg saftene hennes mens han fingret henne hardt. Han tok klitoris mellom leppene sine, og sugde den ut og inn, som han hadde sett på en pornofilm. Hun stønnet høyere nå, og han skjønte det var like før hun kom. Han fingret henne enda fortere mens han slikket for harde livet. Hun kom med et kjempestønn, og han slikket i seg alle saftene hennes før hun flyttet seg av ham.

«Se der ja, det var slett ikke verst» smilte hun, «men nå må jeg ha en kukk inn i meg, jeg er fortsatt sprengkåt!» Sa hun og begynte å massere pikken hans for å få den stiv igjen. Hun tok et par sug før hun satt seg oppå ham, og begynte å ri ham vilt. «Men jeg har ikke kondom!» Nesten ropte han, mellom stønnene hennes. «Det gjør ikke noe, jeg bruker p-piller» sa hun, mens hun fortsatte å ri ham.

Han kjente at han snart kom igjen, og han så på ansiktet hennes at det gjorde hun også, så han støtte enda hardere imot og kjente at kaskader av varm sæd sprutet opp i henne, akkurat idet hun kom med det største stønnet hittil. Hun datt sammen oppå ham, og i flere minutter lå de bare og kjærtegnet hverande. «Det var deilig» sa hun sliten. «m-m» svarte Emil, der han lå med lukkede øyne.

«Dette må vi gjenta en gang, helst så fort som mulig» smilte hun matt. «Ja. Skal ikke mamma og pappa bort på tirsdag?…»

Sjekk også

Bondeparet – XFiles

Bondeparet – XFiles : Da jeg var fem år gammel døde mine foreldre i en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *