søndag , 17 februar 2019
Forside / XFiles / Guttefamilien II – XFiles

Guttefamilien II – XFiles

Guttefamilien II – XFiles :

Vi lå alle 4 og slappet av i boblebadet. Jeg kjente Espen sin lille hånd lekte med ballene mine, og at Erik hadde fingeren inni det lille våte guttehullet mitt. Jeg nøt følelsen av å bli kost med, og lå oppå Andreas, som strøk meg på magen og kilte meg på brystvortene. Pikken min var forlengst stiv igjen, og jeg kjente kåtheten bygget seg opp igjen.

Den yngste av brødrene, Espen, bøyde seg over meg, og kysset meg. Utrolig at en som såvidt var blitt tenåring kunne kysse så godt. Jeg lot hånden min leke mellom bena hans, kjenne de glatte og lange gutteballene henge ned, under den stive og tynne pikken hans. Jeg lot fingrene føle rundt han, kjente på hver bit av pikken hans, lekte med fingrene rundt det harde pikkhodet hans, og kjente det var vått av guttemelk som piplet ut hele tiden. Jeg lot en finger lete seg frem til det lille glatte jomfruhullet hans, og kjente han åpnet det med å presse da jeg stakk inn fingeren min. Han presset seg ned over fingeren min, mens han kysset meg intenst, nå red han fingeren min. Det var en utrolig følelse å kjenne at han melket fingeren min med rompa si.

Han flyttet seg litt, og satte seg over skrittet mitt – skrevet godt så jeg fikk pikken min inn i hullet hans. Den glovarme gutterompa tredde seg nedover meg, og han begynte å ri meg fortere. Jeg nøt synet av å se pikken min støte ut og inn av den hårløse gutterompa hans, hørte han juble av kåthet, og ser samtidig Erik reise seg opp og stikker pikken sin inn i Espen sin munn. Erik tar Espens hode, og puler lillebrorens munn i harde tak, samtidig som jeg støter imot rompa hans.. Jeg kjenner jeg kommer igjen, og stønner, idet jeg fyller rompa til Espen med sperm, og ser Erik sprute sin melk i Espen sin munn. Espen bare stønner, og lar pikken sin sprute melken sin utover hele meg.

Snakk om trippelorgasme. Plutselig står guttenes mor ved siden av boblebadet – bare med et håndkle rundt seg. Hun ser med begjærlige øyne på de 4 kåte unguttene i badekaret, og lar håndkledet falle slik at hun er naken. Alle vi 4 guttene blir paff, og siger sammen i badet, men hun smiler bare, og sier at hun og må bade. ”Det var flott å se dere gutter ha et godt bad ”sa hun, ”men nå er det på tide for mamma og vaske dere slik at jeg kan bade.” Hun tar tak i meg, og finner såpestykke, begyner å vaske brystet og magen min. Pikken min ligger slapp og liten nå, men hun vasker den og, og den reiser seg som en påle når hun tar den i hånden. Hun bruker god tid å vaske bort sperm på magen min, og vasker pikken min med sakte runketak.

Espen , Andreas og Erik sitter med slappe pikker på badekarskanten og ser at moren vasker meg. Men de er ikke slappe særlig lenge, for da de ser at hun runker meg, blir de kåte igjen. Moren stikker også fingeren med såpe inn i rompa mi, og fingerpuler meg skikkelig. Det blir for mye for meg, jeg kommer igjen – spruter på nytt, midt i ansiktet hennes. Hun smiler, og slikker bort resten av spermen som renner ut av meg. Andreas reiser seg, går ut av badekaret, og stiller seg bak moren, på kne. Han lar hånden sin gli inn i den steinkåte fitta hennes, nybarbert og så våt at det nesten fosser av den. Så lar han pikken sin lgi inn i moren sin fitte, støter hardt i bunnen, og knuller henne rått.

Espen og Erik står på hver side av meg, og stikker begge sine pikker inn i morens munn. Hun får plass til begge, og suger de samtidig, mens hun fingerpuler hver gutt i rompa. Jeg blir gal av dette synet, og stiv igjen. Jeg går ut av badekaret – og kjører pikken min inn i Andreas si rompe, mens han puler moren. Jeg har fullt utsyn til alt der jeg står på kne bak Andreas, ser pikken min gli ut og inn av den sinnsykt flotte rumpa hans, og ser den store pikken hans rase ut og inn av den nybarbert åpne og mørkerøde fitta til moren. Espen og Erik begyner å stønne der fremme, og vi hører moren nærme seg orgasme. Hun nesten brøler, og Andreas gir alle sine siste krefter og fyller fitta hennes med guttemelken sin. Hun rister som besatt, og der kommer Erik og Espen samtidig i ansiktet hennes, og jeg får min 4 orgasme, i Andreas si rompe.

Ingen sier noe etterpå, men alle 5 går opp i boblekaret igjen. Moren begyner å vaske Espen mens vi ser på. Hun smører han sakte inn med såpe, i anskikt og hals, deretter nedover brystet og magen, og tar sakte masse såpe og smører på pikken hans, mens hun runker den slappe lille guttepikken, som nå er utslitt. Han bare smiler og lukker øynene. Hun sprer så bena hans, så hun kan vaske godt inn i rompa hans, hun lar de såpevåte fingrene sine gli helt inn i han, og vasker den velformede smale sprettrompa hans. Når hun er ferdig med han, kommer Erik, og får samme behandling. Da han vasker inni hans guttehull, begyner han å bli stiv igjen. Hun bruker god tid på å massere pikken hans med såpe, stryker og drar i ballene hans, og lar to fingre gjøre rent langt inni hullet hans. Så tar hun pikken hans i munnen og begyner å suge han hardt, samtidig som to fingre puler han i rompa.

Dette blir for mye for Erik, han kommer enda en gang, og moren rengjør pikken hans med munnen, ingen dråpe går til spille. Deretter kommer turen til Andreas. Han har sett hva hun gjorde med de to yngre brødrene, og er kåt og klar allerede. Når hun vasker brystet og magen hans, står pikken hans som en vaiende flaggstang på 18 cm rett opp . Den lyse hårkransen rundt, de hårløse ballene, og den glatte rompa med det lille hårløse hullet lyser mot henne. Hun lar munnen sluke den svære staken hans, og lar to fingre gli inni rompa hans. Jeg er blitt steinkåt igjen av å se dette, og flytter meg bak henne, lar underkroppen min gli under henne. Hun skjønner hvor jeg vil, og løfter rompa si, så jeg ser rett inn i den vidåpne fitta hennes, vorpå hun presser seg nedover pikken min.

Jeg har aldri pult ei dame før, så følelsen av å gli inn i den glovarme fitta, som damper at fittesaft og Andreas sin melk, den følelsen er så himmelsk. Jeg blir så hard som jeg aldri har vært før, og støter i henne så hard jeg kan. Jeg kjenner jeg kommer på et øyeblikk, og spruter all saften min i henne. Imens har hun sugd Andreas til himmels, og han spruter som en kanon i munnen hennes igjen. Moren ynker seg litt, og må bruke fingrene i fitta si, hun nådde ike helt frem denne gangen, men snur seg, så alle guttene ser henne runke seg i fitta. Erik og Espen kommer med hver sin hjelpende hånd, og stikker hver sin guttehånd inn i fitta og puler henne. Da kom hun igjen, med en utrolig orgasme så hun hopper i badekaret. Fitta hennes melker de to små guttehender, og vi ser sperm og fittesaften renne ut av det mørkerøde hullet hennes.

Sliten går vi alle ut av badekaret og tørker oss. Moren tar på seg håndkledet igjen, og bare forsvinner stille ut, mens vi 4 gutter står igjen, nakne . og med bittesmå slappe pikker. Vi smiler, og går og legger oss, alle 4, i den store sengen på Erik sitt rom, uten en tråd, tett sammenslynget med armer og ben og romper og pikker. Der sovner vi, og dagen er slutt.. Montro om det skjer noe mere på denne turen ?

Sjekk også

Min desperate mor – XFiles

Min desperate mor – XFiles : Det var sommer og varmt, det var ferie. Min …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *