tirsdag , 16 juli 2019
Forside / Første gang / Første gangs møte med pikk – Homse noveller

Første gangs møte med pikk – Homse noveller

Første gangs møte med pikk – Homse noveller :

Første gang jeg så på en annen kuk syntes jeg den var deilig og se på, det pirret i kroppen og jeg kjente at jeg ønsket å få lov til og ta på en kuk og kjenne den bli stiv!

Det ble til at jeg tenkte på hvordan jeg skulle få noen av mine kamerater til og kle seg nakne sammen med meg! Etter skolen en dag dro jeg hjemover sammen med bestekameraten min, la oss kalle han Markus. Vi dro direkte hjem til han, leksene var ferdige og han var alene hjemme. Det ble til at vi gikk opp på rommet hans og kledde av oss og la oss i sengen!

Vi snakket litt om hvordan det var å kjenne på hverandre, og da vi begynte ble vi fort kåte og fikk ståkuk begge to. Han la seg over meg og presset kuken sin mot min, den stive deilige kuken hans jokket så deilig. Vi kysset litt forsiktig, det var også deilig… den pirrende følelsen jeg fikk av og ligge naken med han i sengen var helt utrolig deilig!

Til slutt kilte det til i kuken og magen og jeg skjønte det var en orgasme…! Samtidig kom det litt klissete veske på magen min, og den kom i fra Markus!

Det var herlig og vi gjentok dette nesten hver dag når vi hadde muligheten!

Etter hvert begynte vi å utforske litt mer, og pulte hverandre i rumpa. Vi nøt stundene vi hadde sammen, og dusjet eller badet sammen etterpå.

Vår relasjon pågikk i 3-4 år før vi flyttet og kom litt fra hverandre!

En kveld lå jeg å tenkte på Markus og jeg kjente at jeg hadde lyst på kuk. Jeg koblet meg opp på nettet og fant noen sider der man kunne møte andre gutter.

Der traff jeg en gutt som var like gammel som meg og som jeg viste hvem var. Det ble til at vi møttes og ble gode venner!

Så en dag tok Markus kontakt med meg igjen og spurte om vi skulle leke litt sammen i senga. Jeg fortalte da at jeg hadde møtt Fredrik og at vi pleide å gjøre det samme som jeg og Markus hadde gjort i flere år. Da foreslo han like godt at vi skulle prøve å være alle sammen..

Spennende! Jeg lot Markus møte Fredrik først og ganske raskt fant vi tonen med hverandre alle sammen. Markus hadde en fantastisk kropp, med en nokså stor kuk som passet helt fantastisk til Fredriks atletiske kropp. Han hadde også trent i flere år og til og med kuken virket så atletisk som det går an.

Til slutt lå sammen i senga og pulte hverandre samtidig hele gjengen. Jeg blir fortsatt veldig kåt når jeg tenker tilbake på den perioden jeg hadde med disse guttene. Kan se for meg Markus og Fredrik ligge og pule hverandre mens Markus suger på meg…

 

Guttehjemmet

 

Jeg er en gutt på 16 som hadde vært litt ute på galeien en stund, og ble plassert på et guttehjem. Familien min var borte, så jeg hadde bodd hos noen tanter de siste årene.

Møtet med guttehjemmet Bølgen føltes skremmende. Alle sto å så på meg da jeg ble sluppet ut av bilen, og styreren tok imot meg. Han hilste, og på veien inn presenterte han de andre guttene som bodde der, 7 andre, tilsammen. Han ropte på Olav, og ba han bli med oss, da jeg skulle bo på samme rom som han og en til. Olav var en liten og tynn gutt, sikkert like gammel som meg, men var lite utvokst.

Vi kom inn på et rom med 3 senger på hver sin vegg, og den 4 veggen var fylt av klesskap. Fra rommet var det en dør inn til badet, med en åpen dusj på gulvet og et toalett og vask.

Styreren gikk ut, og Olav og jeg ble sittende å prate. Olav hadde tynn stemme, og virket litt feminin, men virket ganske grei. Plutselig skvatt døren opp, og en gutt til kom inn. Han hilste, han hette Petter, og var lang og tynn. Han satte seg på andre siden av meg, og vi pratet ivrig sammen om hva som var grunne til at vi var her. Alle var visst litt kreative… fant jeg ut.

Det var sent på kvelden, og Olav sa vi måtte begynne å stelle oss, for det skulle være ro kl. 21. Olav begynte å kle av seg, og ville dusje, han så mot meg, mens han kledde av seg, som for å sjekke om jeg fulgte med. Klart jeg fulgte med, jeg var ganske så bifil, selv om jeg aldri hadde prøvd noe sånt før. Øynene mine kunne ikke la være å se på han, da han sakte ble naken foran meg. En glatt kropp ble avdekket foran meg, og til slutt dro han ned trusa, og pikken hans spratt frem, ganske lang, men tynn, og med en liten hårdusk over. Jeg ble het i ansiktet, jeg rødmet sikkert, og følte øynene til Olav som så på meg. Petter reiste seg også, og dro av seg klærne, så på meg, og sa at jeg måtte sikkert også dusje. Der sto Petter med sin lange tynne nakne kropp foran meg, en kort, men tykk pikk, som stakk frem av en lyshåret hårkrans. Jeg så på han, og så smilet hans. Jeg tok mot til meg, og reiste meg og dro av meg klærne. Det å se de to guttene kle av seg, og stå naken foran meg, gjorde at jeg var helt stiv, men synet av de to som jeg skulle dusje sammen med, gjorde at jeg ga blaffen i det. Når jeg dro ned trusa mi, spratt min stive pikk frem, og sto og vaiet i luften. Olav ga fra seg et stønn, og rødmet litt, før han sprang i dusjen. Jeg hørte vannet ble slått på. Petter ba meg også komme, og vi gikk inn i dusjen sammen. Olav sto allerede i vannet, og jeg så at han var blitt helt stiv, den lange tynne pikken hans var enda lengre, og noe tykkere, og sto dirrende oppover magen hans.

Jeg gikk tett inntil han, og presset rompa mi mot han mens jeg lot vannet renne over meg, jeg var skjelven av kåtskap, og kjente plutselig noen hender stryke meg på rompa. Jeg lot som ingen ting, bare nøt følelsen, og så at Petter og Olav sto på hver side av meg, og Petter var blitt diger. Den litt korte tykke pikken hans var nå blitt en lang vaiende stang som sto i bue oppover. Jeg bare skrevet med bena, slik at jeg var sikker på at noen ville leke i rompa mi, og mellom bena, og jeg trengte ikke vente lenge, før jeg kjente Petter bak meg, han spredde mine glatte små rumpeballer fra hverandre, og lot pikken sin leke opp og ned i rompesprekken min, og lot den gli mellom bena mine slik at den pirret under ballene mine. Jeg hadde øynene lukket, og følte meg rundt, kjente glatte nakne kropper, følte at Olav gikk ned på kne og lot min stolte pikk gli inn mellom leppene sine. Jeg har ikke kjønnshår, de få jeg hadde fått i mitt 16 år, hadde jeg barbert bort, og pikken min er vel ikke av de store, men Olav slukte hele min 13 cm stake i munnen sin, og suget meg med vante tak. Samtidig kjente jeg Petter sin hånd, smøre meg inn med såpe i rompa, og så kom hans digre 17 cm tykke pikk og åpnet mitt lille trange guttehull, Åh. hvor jeg nøt dette – jeg lot de gjør alt i meg, Petter pulte meg som en kanin, jeg sto bare der, og følte rompa mi sprenges, og pikken min ble sugd til ende, så dette kunne aldri vare lenge, for hvert tak Petter støtte i meg, kjente jeg at orgasmen holdt på å komme, og plutselig kjente jeg pikken min sprute ut, ikke en sprut, men mange lange stråler, som havnet inn i Olavs munn. Han tok i mot alt jeg hadde, dette hadde han gjort før, og så hørte jeg brølet a Petter bak meg, og følte at han fylte guttehullet mitt med masse sperma.. Jeg sto skrevende.. og sæden rant av meg, både fra pikken og fra rompa, og Olav var overalt, og slikket alt som rant ut. Petter dro meg ned på kne, og Olav kjørte pikken sin i meg, den gled inn som ingenting, for jeg var godt smurt med såpe og sæd. Kjente bare han kom til bunns i meg, og der sprutet han også. Imens stakk Petter pikken sin i munnen min, den var enda stiv, og han runket hardt, slik at han kom en gang til, midt i munnen min.. Jeg sank sammen på gulvet, utpult og innsmurt med sperma alle veier, Olav drev enda og lekte seg i hullet mitt, mens jeg lå der skrevende, og plutselig kjente jeg noe varmt renne over meg, snudde meg og så, der drev Olav og tisset i hullet mitt. Petter sto ved siden av han, og tisset over både Olav og meg. Det var utrolig godt, en fantastisk følelse å ligge der, og se de to guttene tømme seg over meg, jeg smilte, og jeg skjønte at dette kom til å bli starten på et utrolig godt vennskap.

Vi hørte det ropte fra rommet, det var kveldsvakten som ropte og sa vi måtte komme oss til sengs. Vi gjorde oss fort ferdig i dusjen, og svarte av vi legger oss nå. Olav og Petter la seg i samme seng, og jammen fikk jeg og plass der. Jeg sovnet godt, i armene på mine to nye venner, naken og mett, og tom 🙂

Sjekk også

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :   Amsterdamned : Det skjer ikke ofte, men …

One comment

  1. Jeg blir veldig kår av å lese disse historiene.Jeg har prøvd å sugen kuk,men jeg har aldri fått spruten I munnen.Jeg har veldig lyst til å bli pula av en stor kuk å til slutt ta hele ladningen I munnen.Har blitt pula ved en par anledninger å har veldig lyst til å prøve det igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *