tirsdag , 23 juli 2019
Forside / Første gang / Første gang med mamma!!
Knull meg Petter. Hardere Hardere. Mamma var våt, kåt og digg.

Første gang med mamma!!

Første gang med mamma!!

Jeg var 16 år og hadde akkurat kommet hjem fra skolen da Mamma sto i gangen. Er det bare du som er hjemme, spurte jeg. Ja, sa Mamma. De andre er reist bort så vi er aleine i helgen. Jeg kan lage noe god mat til oss i kveld, sa Mamma med en koselig stemme.

Da vi seinere på kvelden var ferdige med å spise, satte vi oss ned og så på tv. Mamma hadde på seg en deilig joggebukse og en genser.

Etter en liten stund oppdaget jeg noe merkelig. Hun begynte å ta hånden sin nedi buksa si gjentatte ganger. Det virket som hun ville at jeg skulle se det. Hun tok av seg genseren og satt nå bare i BH-en og joggebuksa. Hun syntes det var så varmt i rommet, og lurte på om det var greit for meg at hun satt i BH-en. Jada svarte jeg, og kjente at junior begynte å vokse i buksa. Hun kunne se bulen min i buksa. Litt pinlig , men samtidig litt opphissende.

Som et resultat av dette, ba hun godgutten sin sette seg ved siden av henne i soffaen. Hun begynte å spørre meg ut om sexlivet mitt. Hun lurte på hva slags kvinner jeg tente på og om jeg hadde hatt sex før. Jeg fikk sjokk. Driver min egen mor å legger an på meg, tenkte jeg? Dette er galskap. Samtidig var jeg nå så kåt at jeg kunne ikke la denne sjansen glippe. Min mor var jo en deilig dame. 42 år og deilige former. Jeg hadde alltid drømt om å knulle min egen mor, og at hun nå legger an på meg var nesten ikke til å tro. Jeg svarte at jeg likte modne kvinner, og at jeg pleide å onanere til slike. Jeg sa at jeg aldri hadde hatt sex før. Min mor svarte at hun pleide å mastrubere til yngre gutter på min alder… Min penis vokste bare enda mer.

Jeg skal hviske deg noe sa hun plutselig: Hvis du vil kan jeg lære deg noen triks om seksualitet, men da må du tåle å se meg naken. Før jeg fikk svart fortsatte hun: Jeg er helt naken under joggebuksa. Har ikke engang på meg G-Streng!!! Vil du se? Åpn opp selv.. Jeg åpnet buksekanten hennes forsiktig å så ned på den deilige fitta hennes. Det var vått rundt der, og hårmengden var akkurat passe. Ikke for lite, ikke for mye. Perfekt, tenkte jeg, men av en eller annen grunn datt det ut av munnen min så hun hørte det. Du synes det ja? Vil du knulle meg, sa hun sjokkerende? Men Mamma da sa jeg… Selvfølgelig vil jeg det. Bare ta av deg klærne…

Hun tok av seg BH-en og de deilige puppene hennes kom til syne. Joggebuksa dro hun ned til knærne og hun ba meg sette seg på fanget hennes ansiktet lent mot henne så «Pettertissen min kunne stikkes inn i mammatissen hennes» som hun så ophissende uttalte det. Jeg følte meg i paradis. Jeg satte hendene mine på hennes to brød og kukken inni fitta hennes. Jeg kunne ikke tro det var sant. Knull meg Petter. Hardere Hardere. Den deilige stønningen og lukten av kvinnkjønn, gjorde at jeg fikk orgasme med en gang så og si. Mamma var våt, kåt og digg.

Etterpå gikk vi opp og dusjet sammen, og la oss nakne i dobbeltsenga til mamma og pappa. Resten av kvelden lå vi og koste med hverandre og tok på hverandres kjønnsorganer. Jeg sovnet med rompa til mamma godt plassert oppå magen min.Dette må vi gjenta neste gang pappa er borte, sa Mamma. Dette ble ikke den eneste gangen vi har knullet.

Sjekk også

Kåt Lillesøster

Kåt Lillesøster Denne helgen kom til å bli helt spesiell, jeg visste det bare ikke …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *