lørdag , 23 februar 2019
Forside / Hetero / Faren til venninen min
Så la han meg ned og tok kuken inn i meg, han jokket og kjente at den gikk helt inn i meg, inn og ut fortere og fortere!

Faren til venninen min

Faren til venninen min

Hei. Dette er bare noe jeg må få skrivd! Dette skjedde med meg faktisk i forrige uke..

Jeg er en jente på 17 år og har en besteveninne som jeg er mye sammen med! En kveld skulle jeg overnatte hos henne. Vi hadde spist og tatt på oss natt tøyet vårt og tenkte vi bare skulle slappe av så ringte tlf til vennina mi, det var kjæresten hennes og jeg vet ikke helt hva som hadde skjedd men han hadde ganske mye problemer i hjemmet så vennina mi måtte stikke bort og hjelpe han (han bor rett borti veien)
Jeg syns det var helt greit jeg for det var no spennende på tv så.. Hun sa hun skulle komme bort så fort som mulig. Så der satt jeg da alene i huset og så på tv.

Plutselig hørte jeg at noen kom inn døra så jeg tenkte at det bare var venninen min men det var det ikke! Inn i stuen kom faren hennes.. Jeg ble litt sjokka med en gang, trudde ikke han skulle komme hjem så tilig.

Han er en mann i sånn 40-45 åra ikke noe spesielt pen men på en eller annen måte har jeg alltid syns det har vært no sexy med han!

Vi begynte å snakke sammen og jeg fortalte han hvorfor jeg var alene åsånt.. Han satt seg ned i sofaen ved siden av meg og fortalte hvor sliten han var. Jeg ble litt kåt av tanken på at han og jeg var alene i huset sammen så jeg tenkte jeg kunne prøve å massere han litt og se hva som skjedde…

Så jeg spurte han da om han ville ha massasje og da ble han veldig glad og sa ja. Jeg begynte å kneppe opp skjota hans og tok den halveis av og begynte å massere han forsiktig.

Han begynte å fortelle meg hvor glad han var for at jeg og Maria var så gode venniner og hvor snill jeg var osv…

Jeg kjente at jeg ble veldig våt og mer kåt! Hendene minne sklei lengere og lengere ned på magen og ned mot buksa hans, han gjorde ingenting for å stoppe meg så jeg bare fortsatte. Da snudde han seg og la seg helt ned på ryggen og tok av seg buksa og undertøyet. Det var helt utrolig at det skjedde, og jeg forstod med en gang hva han ville! Jeg hadde bare på meg en nattsjole og en rød gjennomsiktig g-streng, han tok hendene under nattsjolen min og opp på brystenen minne.

Jeg tok av meg nattsjolen min og la meg oppå han. Jeg slikket han nedover brystet hans og ned til kuken hans. Den var stor! Største jeg har fått! Jeg tok munnen min over kuken og sugde han, sugde han til han kom. Så la han meg ned og tok kuken inn i meg, han jokket og kjente at den gikk helt inn i meg, inn og ut fortere og fortere! mens han slikket meg på brystene og magen. Så byttet vi og jeg satt meg oppå han, kjente den store kuken hans gli inn i den våte fitta mi, det var bare utrolig deilig! Jeg rei han og jeg fikk den beste og største orgasmen jeg noen gang har fått! Det var bare helt fantastisk! Vi lå i sofaen en stund og klina og lekte med hverandres kropper.

Så kom jeg på Maraia!! Vi fortet oss og ta på oss klærne, han gikk inn og la seg og jeg fortsatte og se på tv som ingenting hadde skjedd.. 10 min etterpå kom hun hjem og jeg fortalt henne at faren hennes hadde kommet hjem men at han var så sliten så han la seg med en gang.. Vi fortsatte og se på tv og etter litt så la vi oss.

Det er litt merkelig å se faren hennes nå men håper at vi kan ha litt tid for oss selv igjen;)

Sjekk også

At the end of

At the end of :   Dataskjermen flimrer, det er heldigvis snart slutt på en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *