lørdag , 25 mai 2019
Forside / Utendørs sex / En sommerdag med nabojenta

En sommerdag med nabojenta

En sommerdag med nabojenta

Jeg ligger på stranden, delvis skjult bak noen steiner. Jeg kan se nedover mot bebyggelsen og ser hun kommer gående. Nabojenta er i anmarsj. Hun er blitt 17 år og har begynt å utvikle seg til ei lita dame.

Hun har på seg en lys sommerkjole og nå har hun solen bak seg. Håret hennes ligger nedover skuldrene og fyller helheten med jenta.

Jeg er snart 26 år og jeg har hatt et godt øye til henne ganske lenge. Det har ikke falt seg til at jeg har fått pratet med henne på egenhånd. Vi har sagt hei til hverandre når vi har møttes på veien og gått videre hver for oss. Når hun var liten, så løp hun ofte i hagen deres uten klær, men det sluttet hun med når hun var rundt 10 år.

Jeg lå slik at hun ikke ville se meg hvis hun ikke gikk rett mot der jeg lå. Hun hadde kurs rett mot meg, men stoppet på andre siden av steinen. Jeg fulgte med henne gjennom en smal spalte mellom steinen. Hun stoppet opp og så seg rundt samtidig som hun begynte å kneppe opp knappene i kjolen. Hun brukte ikke bh og de små brystene hennes kom frem i lyset når hun lot kjolen gli ned og av seg. Hun sto i silhuett og jeg nøt synet av den unge, friske kroppen hennes. Hun så seg til begge sider, bøyde seg fort ned og trakk av seg trusa. Når hun reiste seg igjen, så holdt hun ei lissebikini i hendene. Hun sto med fronten mot steinen og jeg fikk se henne helt naken.

Junior hadde reist seg og krøpet ut av badebuksa mi og det var fristende å dra den noen kjappe tak, men jeg klarte å la vær. Hun begynte å knytte bikinien på seg, men plutselig så bante hun. Den ene lissen hadde røket og hun tok opp delen og kastet den opp i posa igjen. Hun samlet sammen klærne sine og jeg ble litt skuffet for jeg trodde at nå gikk hun igjen.

Hun forsvant fra synsfeltet mitt og jeg snudde meg forsiktig over på rygg og skulle legge meg ned for å sole meg igjen. Plutselig sto hun mellom steinen, pose i den ene hånden og klærne i den andre. Åhh, trodde jeg var alene, sa hun, har du….., jeg ser du har. Hun nikket mot badebuksa mi. Hun stilte seg freidig opp foran meg og slapp det hun hadde i hendene ned på bakken. Den vil jeg gjerne se mer av, sa hun og pekte. Jeg ville ikke skuffe henne og trakk fort av meg badebuksa. Hun stirret stivt på den. Det var noe annet enn guttene i klassen, sa hun, får jeg ligge her å sole meg?

Jeg klappet på liggeunderlaget mitt og hun kom mot meg. Jeg flyttet meg litt og hun lå seg ned på rygg ved siden av meg. Jeg lot blikket gå over hele jenta. Brystene hennes var små og pæreformet, brystvortene var nesten ikke utviklet og når jeg tittet nedover jenta, så hadde hun nesten ikke pubeshår heller. Vil du smøre meg inn med solkrem, spør hun freidig og holder en flaske mot meg. Jeg tar imot den og setter meg opp på kne ved siden av henne. Sakte smører jeg henne inn på skuldrene, nedover mot brystene hennes og rundt den. Tar ny solkrem i hendene og lar hendene gli over brystene hennes. Jeg knar brystene hennes og de små brystvortene knopper seg. Jeg fortsetter nedover magen, på utsiden av lårene og jobber meg sakte opp igjen på innsiden.

Hun lar bena gli sakte fra hverandre og jeg stiller meg på kne mellom dem. Hun løfter opp knærne og lar bena gli helt fra hverandre når jeg nærmer meg fitta hennes. Vi sier ikke et ord, men forstår hverandre. Jeg ser henne i fitta og ser hun er glinsende våt mellom de indre fitteleppene. Uten et ord, så smører jeg inn kuken min med solkrem, setter meg bedre til rette og begynner å smøre henne inn i fitta med kuken. Hun gisper til og kryster bena bak med og jeg faller over henne. Sakte glir kuken inn i henne. Hun er trang, men ikke jomfru og snart bunner jeg henne. Jeg begynner å støte kuken i henne i lange drag og hun kommer med motjukk og stønner for hver gang.

Plutselig så klynker hun til og presser seg mot meg i en kraftig orgasme. Saftene hennes renner og jeg øker tempoet og med noen kraftige støt, så spruter jeg sæden helt i bunn av grotten hennes. Jeg siger tungt ned på henne og hun klemmer meg og kysser meg. Jeg ruller av henne og skal til å si noe til henne, men hun holder pekefingen opp mot munnen. Hun reiser seg og sæden drypper ut av henne og hun tar trusa si og tørker seg med dem før hun tar på seg sommerkjolen igjen. Hun snur seg og begynner å gå, vrir hodet tilbake. Jeg visste du var her, sa hun.

 

Sjekk også

Min første orgasme og Voldtok

Min første orgasme og Voldtok: Jeg satt og søkte etter hundebilder og fikk store øyne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *