tirsdag , 23 juli 2019
Forside / Gruppesex / En påske vi sent glemmer – XFiles

En påske vi sent glemmer – XFiles

En påske vi sent glemmer – XFiles :

Påsken -99,jeg glemmer det aldri.Min kone Grete og jeg skulle feire påske sammen med mine svigerforeldre på deres hytte på fjellet.Grete er 28 og jeg 30.Mine svigerforeldre,Knut 55 og Ida 53 og kjempehyggelige folk.Vi hadde kost oss på hytta i et par dager,med soling i hytteveggen,og god mat og godt drikke om kvelden foran peisen.Det ble en del rødvin og snaps,og stemningen var høy.Denne kvelden,etter en god middag,mye rødvin og en god cognac,var stemningen ekstra høy.Det lå liksom noe i luften.Det var på kanten historier hele tiden og mye latter og fnising.Knut og Ida hadde et aktivt sexliv,det var ikke vanskelig å høre gjennom tynne plankevegger mellom soverommene.

De hadde pult hver kveld,det var ikke vanskelig å høre.Ida var ikke akkurat lydløs.vi hørte at hun fikk flere orgasmer hver kveld.Dette var kjempespennende å høre på,så Grete og jeg lå og koste med hverandre mens vi hørte de pulte.Som sagt,denne kvelden var stemningen høy,og etter stund foran peisen,foreslår Knut at vi skal spille kort,ja vi spiller klespoker sier Ida.Jeg ser på Grete,men hun er helt med og finner kortstokken.Alle har vi på oss joggedresser med noe under,tror jeg.Knut fyller opp rødvinsglassene og vi setter oss ved bordet.Knut og Ida på den ene siden,og Grete og jeg på den andre.Den første som taper er Ida.Hun tar av seg overdelen,og et par store,velskapte bryster kommer tilsyne i en blonde bh.Knut plystrer og klemmer det ene brystet.Ida bare flirer.Så taper jeg,og overdelen min forsvinner,og jeg sitter der i bar overkropp.Ida og Grete plystrer og flirer.

Så er det Gretes tur til å ta av seg overdelen.Hun har ingenting under,så hennes deilige bryster kommer tilsyne.Vortene er mørkerøde og harde.Oi sier Knut,du har jo like fine bryster som din mor,så flirer han,men han ser veldig på dem.Jeg kjenner at pikken vokser i buksa.Dette begynner å bli veldig opphissende.Den første som må ta av det siste plagget,er Knut.Da sitter vi tre andre i bare trusa,og det er riktig,Grete har like fine bryster som sin mor,bare det at Idas bryster er litt større,men faste.Knut står oppreist og drar ned trusa.Pikken kommer tilsyne,stor og hard.Pikkhodet er nesten blått,så hardt er det.Han er kjempekåt.Ida tar tak i pikken hans og sier at nå må vi gå i badstua og roe oss ned.Alle flirer,kanskje litt anstrengt.Vi tar hver vår kalde øl med oss,tar en dusj,og tar et håndkle rundt oss på veg inn i badstua som er passe varm.Inne i badstua,setter Grete og jeg oss rett overfor Knut og Ida.Begge damene sitter med bare bryster og håndkle rundt livet,som Knut og jeg.Det er litt spent stemning,det er lett å merke,men Knut fortsetter med sine grisevitser,og alle flirer og ler.

Jeg ser at både Ida og Gretes vorter er harde.Ida flytter også urolig på seg av og til.Grete legger en hånd på det ene låret mitt og klemmer til samtidig som hun kysser meg på kinnet og slikker øreflippen min.Jeg kjenner pikken fylles med blod.Heldigvis dekker håndkleet det meste.Men Ida ser nok bulen på håndkleet,for hun smiler lurt til meg,og sprer bena litt slik at jeg kan se fitta hennes under håndkleet.Plutselig tar Ida hånda under håndkleet til Knut og sier:Men Knut da,tåler du ikke å se Gretes bryster.Så tar hun vekk håndkleet og frem kommer en stor,stiv pikk som står rett opp.Hun tar rundt den og runker lett.Urettferdig sier Knut,og drar håndkleet av Ida.Der sitter hun lett skrevende,med fitta bar mot oss.Hun er helt glatt og vi kan se fukt i sprekken mellom fyldige fittelepper.Skal de, skal vi,sier Grete,og så sitter vi også nakne.Knut klemmer og kysser Idas ene bryst og hun bare flirer,mens hun fortsatt runker pikken hans lett.Grete har også fått tak i pikken min.Jeg tror jeg skal sprenges,så kåt er jeg.La oss nå se fittene deres ordentlig,sier Knut,dere ser jo pikken vår godt.Ida tar hintet,og legger seg bakover på benken,setter beina opp og sprer dem.Fitta hennes er våt og hoven.

Knut stryker henne over fitteleppene og masserer clitorisen hennes.Ida ynker seg.Kom hit sier Knut til meg,og kjenn på deilig fitte.Han har ikke før sagt det,før Grete sier gjør det.Jeg går over og setter meg ved siden av.Ida sprer beina alt hun klarer for å vise meg fitta si.Jeg stryker henne over magen,over venusberget,kjenner clitorisen som ei hard ert.Kjenner i sprekken hennes,hun er klissvåt.Knut kysser sin kone og masserer brystene hennes,mens jeg koser med fitta hennes.Så kjenner jeg en våt tunge slikke pungen min.Grete har satt seg mellom beina mine og slikker pungen og masserer pikken min.Nå er det Gretes tur,sier plutselig Ida og setter seg opp.Jeg må bare kjenne på brystene hennes,klemmer begge,suger den ene vorta inn i munnen min så hun ynker seg.Grete reiser seg opp og setter seg på benken,hun har roser i kinnene,som hun får når hun blir kåt.Hun kysser meg,stikker tunga inn i munnen min,før hun legger seg bakover.Ida tar føttene hennes fra hverandre,fitta hennes er hoven og våt.Se Knut,sier Ida,hun blir like våt som meg,hun lar fingeren gli gjennom fittesprekken til Grete.Jeg tror jeg dør,noe så opphissende.Vil du slikke henne for meg,sier jeg.

Jeg har alltid drømt om å få se en kvinne slikke henne.Ida nøler ikke,hun steller seg på kne mellom Gretes føtter og slikker henne på innsiden av lårene,samtidig som hun knar rumpeballene hennes.Jeg slikker og suger på brystene til Grete,hun lager masse gode ynkelyder,og hever underlivet mot Ida som slikker seg nærmere fitta.Knut sitter på benken og runker forsiktig sin store pikk.Grete strekker ut hånda,tar tak rundt pikken hans og begynner å runke han.Han stønner høyt.Jeg steller meg på kne slik at pikken min er i høyde med Grete hode,hun suger pikken min inn i munnen,og slikker og suger samtidig som hun runker Knut.Ida slikker nå Gretes fitte,og jeg kan se at hun har en finger i rumpehullet hennes.Jeg har lyst til å suge to,sier Grete,Knut er ikke sen.Utrolig opphissende å se Grete suge sin egen far.Jeg går ned,og legger meg under Ida,og begynner å slikke fitta hennes som er drivvåt.Stryker henne over rumpa,knar rumpeballene hennes,stikker en finger inn i rumpa hennes.Det hele er uvirkelig,men deilig og sant.Nå vil jeg pules sier Ida,og jeg vil ha ung pikk.Men jeg da,sier Grete.

Jeg tror Knut fikser det,sier Ida.Dette er uvirkelig,Grete setter seg sakte ned over Knuts store,harde pikk.Ida og jeg ligger og ser Gretes fittelepper omslutte Knuts pikk.Hun beveger rumpa opp og ned,pikken går helt inn i henne.Ida slikker pungen og pikken hans,og Gretes fitte,samtidig som jeg puler henne fra siden.Det damper sex,lukter sex.Grete kommer i ett hyl av en orgasme,sprut på puppene og i munnen min pappa roper hun.Knut reiser seg,og Grete suger og runker pikken hans til han brøler ut og kommer i harde,hvite stråler over brystene hennes og i munnen hennes.Dette blir for mye for Ida og meg,og vi kommer i en voldsom orgasme begge to.Jeg rekker ikke å trekke meg helt ut,men kommer litt i fitta hennes og resten på fitta og magen.Sæden renner ut av fitta hennes.Nå skal jeg gjøre noe jeg har hatt lyst til,sier Grete.Så legger hun seg mellom beina til Ida og slikker sæden ut av fitta hennes.Dette blir for mye for Ida,og hun kommer i en sprut en gang til,så Gretes ansikt blir helt vått.Dette var ikke eneste gangen i påsken det ble sex,men det forteller jeg en annen gang.

Sjekk også

Min kone og tre menn – Cuckold

Min kone og tre menn – Cuckold : Denne historien hendte for 6 år siden. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *