søndag , 24 februar 2019
Forside / XFiles / En heldig forstyrrelse – XFiles

En heldig forstyrrelse – XFiles

En heldig forstyrrelse – XFiles :

Han lå på sengen sin med en erotisk blad forran seg, den ene hånden dro forsiktig i den harde staken, mens den andre holdt bladet i lyset. Han hadde holdt på slik en god stund og var nesten ved bristepunktet når noen banket på døren hans.

Han skvatt til, og fikk såvidt tid til å gjemmeunna bladet før døren gikk opp. Lillesøteren kom inn, hun spurte om det var greit at hun var der en stund, hun hadde hatt mareritt og ville ikke legge seg igjen med en gang. Han nikket, litt irritert over at han hadde blitt avbrutt, men det var ikke lengre noe han kunne gjøre med det.

Sara satte seg ned på sengen ve siden av han, hva gjør du oppe så sent da Tom, spurte hun og så han i øynene. Han smilte til henne og sa at han ikke hadde fått såve.

Han ble sittende å se inn i de uskyldige øynene til lillesøsteren, han flyttet blikke nedover og som om det var for første gang la han merke til at hun hadde utviklet ganske fine former di siste årene. Hun hadde lyst langt hår, og en nattkjole som dekket store bryster og en smal midje. Det var nesten litt rart at hun ikke hadde noen kjærste. Selv hadde han heller ikke noen, men han likte å være singel, flørting og tilfeldig sex var ikke akkorat noe han misslikte. Han hadde mørkt ganske kort hår og markerte muskler og en ellers slank kropp.

Tom?, sara så på han med et smil om munnene. Hvordan var det første gangen du gjorde det? Han så forbauset på lillesøsteren, før han rødmet. Gjorde hva? han prøvde å late som han ikke skjønte hva hun mente. Første gangen du hadde sex vell. Hvordan var det? Hun så han rett inn i øynene og ventet spent. Det var deilig. Han så på henne før han spurte om hun hadde gjort det med noen før. Hun smilte forsiktig. Ja, men det var første gangen for oss begge, så han ble ferdig så alt for fort. Hun flyttet blikke ned mot magen hans, og fikk et glimt av bladet han hadde gjemt litt for dårlig under dyna. Hun løftet på teppet, tok fram bladet og så på bildene som var på utsiden. Hun så på han og sa, så det var derfor du ikke fikk sove. hun flyttet blikke sitt lengre ned og fikk øye på en bul på teppet. Hun la den ene hånden sin forsiktig oppå den for å se hvordan han reagerte. han så sjokkert opp på søsteren. hun løftet opp teppet og la hånden på låre hans, før hun tok et lett grep om utstyre hans som lå og presset mot teppet.

Det tok litt tid før det gikk helt opp for han hva som skjedde. Han kastet av seg teppet og hun runket han med et fast grep om den bein harde kuken. Han stønnet og strakk henderne etter brystene hennes, de var enda større enn han hadde forestilt seg, og det var såvidt han fikk hele i henderne. Han strøk en hånd over håde hennes og stønnet, har du sugd kuk før? hun nikket og tok kuken hans i munnen sin og begynte å suge den så godt hun kunne, hun fikk ikke plass til hele, han hadde trossalt 21cm. Hun sugde han som en gudinne, vekslet mellom å ta hele kuken inn i munnen og la tungen leke med hodet, skaftet og ballene. Hun slapp kuken, røyste seg opp og trakk av seg kjolen, hun hadde ikke truse på seg, så det glattbarberte kjønnet hennes kom med en gang til syne. Han nøt syne av den deilige nakne skapningen som sto forran han, før han stilte seg ved siden av henne og dyttet henne ned på sengen. Han befølte henne fra brystene og ned mot musen, hun nøt hvert eneste sekund og stønnet idet han lot hånden gli langs sprekken hennes for så å massere klitten forsiktig. Etter en stund lot han tungen ta over, og han slikket henne etter alle kunstens regler. Hun rykket til idet hun fikk sin første orgasme, og han førte en finger opp i fitten og fingerpulte henne raskt mens hun skalv i ekstase. Han dro litt i kuken før han førte kuken inn i den dyvåte fitten. Hun stønnet høyt idet han presset den harde lange kuken tilbunns i henne. Han holdt brystene i hendene sine mens han pulte henne i lange drag. Etter en stund byttet de slik at han ble liggende på rygg, han førte kuken opp i henne å løftet å senket henne me henderne sine, hun klarte ikke å holde øynene åpne, det var en himmelsk følelese, den store kuken som traff alle de riktige punktene på en gang. Han la henne ned mot magen hans og holdt baken hennes mens han pulte henne alt han maktet. Han la henne nok engang ned, før han pulte henne alt han maktet. Han kjørte staken sin inn i den våte fitten i et ekstremt tempo, og ide hun nok engang kjente at hun kom skrek hun ut, samtidg som han sendte hele ladningen opp i den nydelige skapningen som lå utkjørt under han.

Hun kledde på seg og gikk tilbake til sitt egent rom. Han ble liggende å tenke på den nydelige lillesøsteren, hvorfor skulle han dra på byen for å sjekke jenter, når han har gosakene i naborommet?

Sjekk også

Min desperate mor – XFiles

Min desperate mor – XFiles : Det var sommer og varmt, det var ferie. Min …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *