lørdag , 23 februar 2019
Forside / Analt / En deilig morning – analt

En deilig morning – analt

En deilig morning – analt :

Jeg lå våken. Ved siden av meg lå samboeren min. Den siste tiden hadde sexlivet hatt en liten nedtur, og det var en stund siden sist vi hadde kost oss. Sexlivet var vanligvis både bra og variert, og det var kanskje derfor jeg likte de få nedturene vi hadde så dårlig. Jeg kjente at jeg var småkåt og gjerne ville ha meg en omgang før dagen startet. Med to små i hus er det ikke like enkelt alltid, og min kjære har en klar favoritt i morgensex. Nå lå han med ryggen mot meg og sov godt. Jeg la armen rundt han og kjente varmen. Jeg elsket å kjenne den varme kroppen hans mot min. Hånden beveget jeg nedover kroppen hans, strøyk han forsiktig. Lydene han lagde tydet på at det var godt for han, samtidig som de bekreftet at han fortsatt sov. Jeg lurte hånden lengre ned, og var glad for at han ofte sov naken og heldigvis gjorde det denne natten. Han begynte å bevege på seg da jeg la hånda rundt kuken hans. Jeg trakk meg litt unna, og han vrei seg over på ryggen. Fortsatt sovende. Perfekt tenkte jeg, og la hånda på ny rundt kuken hans. Han sov fortsatt.

Jeg brukte den andre hånden min til å kjærtegne meg selv samtidig som jeg runket han forsiktig. Koselyder og sovelyder om hverandre. Jeg kjente at det tente meg. Aldri før har jeg vekt han på denne måten, men husker at han har sagt en gang for flere år siden at han likte å bli vekt sånn. Jeg ble våtere og våtere av dette, og kjente at jeg ikke lengre klarte å vente. Jeg dro forsiktig dyna nedover kroppen hans, slik at jeg så mer og mer av huden hans. Han sov fortsatt. Så jeg dro dyna nedover, til den lå rett under magen hans. Min samboer er meget glad i analsex, men det er han som styrer showet når vi har det. Dette skal endre seg nå, tenker jeg. Mens jeg koste med han prøvde jeg forsiktig å forberede rumpa mi på å få kuk. Ved å fingre meg selv våt og god, forså å gni inn rumpehullet med fittesaft gjentatte ganger før jeg førte en finger inn i hullet klarte jeg å gjøre meg selv mer og mer klar. Jeg kjente at jeg var så kåt at jeg nesten ikke klarte å vente. Jeg var spent på hvordan han ville reagere. Når jeg hadde utvidet hullet med to fingre og smurt meg godt inn med fittesaft følte jeg meg klar.

Jeg linket av dyna så den lå over lårene hans. Forsiktig beveget jeg meg slik at jeg nå satt på huk over underlivet hans. Jeg studerte ansiktet hans mens jeg forsiktig senket underlivet mitt mot hans. Jeg holdt et fast grep om kuken hans og følte den mot mitt bakerste hull. Så begynte jeg å senke meg ned på han. Kuken kom såvidt innenfor før han sperret opp øynene. Han så overrasket ut, jeg hysjet på han og ba han nyte det. Så tredde jeg meg nedpå med full tyngde og kjente at hele kuken hans forsvant inn i rumpa mi. Han stønnet høyt, la hendene over hodet sitt og så meg dypt inn i øynene. Jeg begynte å bevege meg sakte på kuken hans. Han stønnet. Jeg stønnet. Med øynene hans borret inn i mine økte jeg tempoet. Han stønnet høyere og jeg spurte om han likte å bli vekt. Han bare nikket og fortsatte å nyte følelsen av å ha kuken sin dypt inn i rumpa mi. Slik rei jeg han både våken og til orgasme før klokka var blitt halv sju, en deilig tirsdag morgen.

 

og

 

God gli – analt :

Det hele startet med en at hun ville bli massert. Hun la seg på magen i senga, jeg overskrevs på rompa. Jeg elsker og massere, liker og ta på kroppen hennes, bare utforske vær krink og krok. Hadde handlet inn bodyglide noen dager i forveien, så denne skulle nå testes, tok en god mengde i hendene. Begynte i korsryggen rolige men faste bevegelser oppover ryggen. Hun startet og stønne neste umiddelbart. Traff tydelig et ømt punkt. Lot bare hendene jobbe opp og ned langs ryggraden, innimellom lot jeg de vandre rundt på siden, for så å sirkle oppover mot nakken. Etter og ha massert ryggen en stund var det på tid og jobbe seg nedover, tok mere bodyglide på, føltes fantastisk å bare gni inn den hærlige rompa hennes.

Lot hendene gli opp og ned rompesprekken, nedover låret, for og streife innom musa på tur oppover. Tok meg god tid med rompa, brukte masse bodyglide. Etter og ha holdt på en stund flytte jeg meg oppover. Var hard som stein nå, pikken ble liggende å gnu frem og tilbake i rompesprekken mens jeg på nytt masserte ryggen. En liten hoftebevegelse og jeg sklir inni henne bakfra, et stønn unnslipper leppene hennes. Glir fram og tilbake mens jeg masserer korsryggen. Begynner og gni på rompa igjen, mer bodyglide kommer på, rompa er nå helt glinsende av det. Lar en tommel gli ned i rompesprekken mens jeg jokker frem og tilbake i musabegynner og leke med rompehullet masser bare runt om kring på utsiden, klemmer tommelen mot det, kjenner det åpner seg litt. Gnur henne mer på rompa mens jeg puler henne i faste støt. Hører stønningen hennes øker i intensitet. Er ikke lenge igjen nå, øker tempoet mens jeg leker med rompa, den glatte deilige kraftige rompa. Dasker litt på rompe ballene, mer lyd kommer fra henne. Mens jeg bare øker på det jeg har av tempo lar jeg tommelen som har sirklet rundt rompehulet og lekt med det forsiktig gli inn. Hun begynner å rist, stønningen går over i murring og små hyll, hun kommer hardt, ber meg stoppe, bare holde meg helt i ro.

Etter en stund begynner jeg på igjen. Glir sakte fram og tilbake, lar tommelen gli inn og ut av rompa. Den er så trang kjenner jeg snart ikke klarer og holde meg, bestemmer meg for at jeg må prøve den. Tar godt meg boddyglide på hendene, trekker meg ut og gnir inn pikken før jeg plasserer den mot rompehulet. Begynner og presse meg på, det er så trangt, må ta meg på tak for og holde igjen, kan ikke presse meg inn for fort. Glir innenfor ringen, et stønn unnslipper henne på nytt. Tar pikken litt fram og tilbake før den glir helt inn i det trange rompehulet hennes. Blir bare liggende oppå ryggen hennes en stund, litt for ikke å komme med en gang, litt for at hun skall få venne seg til pikken i rompa. Begynner sakte og bevege oss, støter med faste men rolige tak.

En helt fantastisk følese å kjenne den trange rompa hennes rundt pikken. Kjører den hardt ut og inn en stund. Må skifte posisjon, får henne opp på kne. Setter pikken mot rompehullet og bare glir rett inn, helt i bunn på første støt. Tar et godt tak i hoftene hennes. Nå skjer det, mens jeg pumper fram og tilbake, hardt i den trange rompa hennes dasker jeg henne på rompeballene med flat hånd. Hun blir rød der jeg treffer, stønner konstant nå. Jeg kjenner det i hel kroppen, nå skjer det, bare bygger seg opp før jeg spruter sæden min langt opp i det trange rompehulet hennes, begge bare faller forover, fortsatt med pikken i rompa hennes. Ligger bare sånn en stund, kjenner den pulserer rundt pikken min. Ikke rart jeg elsker og massere.

 

Sjekk også

En gammel venn – Analt

En gammel venn – Analt : Du står ved bardisken og bestiller deg en drink. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *