tirsdag , 16 juli 2019
Forside / Hetero / Du tar meg enda råere denne gangen
Jeg rir deg og bruker musklene godt rundt pikken din. Det er så deilig å endelig kjenne deg.

Du tar meg enda råere denne gangen

Du tar meg enda råere denne gangen :

Endelig skulle jeg få se deg igjen. Lukte deg, kjenne deg. Bare tanken gjør meg vanvittig kåt og pusten min blir tung. Jeg syns du er vanvittig deilig, og det blir ikke mindre pirrende av at lystene mine er forbudte…

Jeg nærmer meg der vi skal møtes, og holder på å trekke meg flere ganger. Så ser jeg deg og med ett føler jeg at ting er akkurat slik de bør være. Jeg smiler lurt til deg og du smiler tilbake. Vi går hånd i hånd til vi finner et passende sted. Vi trenger ikke si noe, vi vil bare ha hverandre. Vi stopper og kysser. Det iler gjennom hele kroppen min. Og pusten min går fortere. Du holder meg tett og jeg kjenner at du allerede er hard.

Du beføler meg, i nakken, nedover ryggen og frem mot brystene. Mens vi fremdeles kysser. Brystvortene mine er harde og like klare som resten av kroppen min. Jeg har mest lyst til å be deg knulle meg med en gang, knulle meg hardt. Men du har kontrollen og jeg bare nyter det. Du tar hånden ned mot bukselinningen min og jeg stønner. Jeg hvisker at jeg er så kåt på deg, så vanvittig kåt. Du erter meg og beføler meg nedover rumpa, over hoftene og litt frem. Jeg vrir meg av kåthet og småbiter deg i leppa. Jeg presser meg mot deg og kjenner du er enda hardere enn i stad. Jeg kan nesten ikke vente med å kjenne den harde pikken din! Du tar stadig hånden nedover, over den lille stripa som er igjen på den glattbarberte fitta mi. Fingertuppene dine berører klitoris, først forsiktig, så litt hardere. Du vet jeg liker det hardt, og du skulle bare visst hvor våt jeg er. Fitta mi pulserer og det føles som om jeg skal eksplodere snart.

Endelig…endelig kjenner jeg hånda di gli ned langs sprekken. Med bestemte, faste bevegelser. Du kjenner det er vått, veldig vått og varmt. For å komme bedre til drar du buksa mi litt ned. Og du fingerpuler meg, rått og hardt. Nesten så det er vondt, men bare nesten. Du snur meg rundt, og holder hendene mine. Fortsatt har du kontrollen og jeg bare gjør som du sier. Du sprer bene mine, slik at du har full sikt til den søkkvåte musa mi. Du sprer leppene og jeg kjenner den harde pikken din på innsiden av lårene mine. Du spør om jeg vil ha pikk… Om jeg vil!! Jeg kan nesten ikke vente og ber deg ta meg, knulle meg hardt! Du fører den inn, og støter pikken så langt du kommer.

Du gjør det igjen og igjen, rolig og bestemt. Du slipper hendene mine og tar tak i håret mitt. Drar hodet mitt bakover mens du bare støter enda hardere og fortere. Du er så hard og jeg så våt at det høres hver gang du støter inn og ut. Jeg kjenner at du nesten kommer og trekker meg unna. Snur deg rundt. Tar tak i pikken din, forsiktig, så du ikke skal komme. Jeg kysser deg på magen, nedover lårene. Kysser deg på ballene og oppover pikken. Kysser og smaker på deg. Det smaker en blanding av både deg og meg. Jeg tar pikken din forsiktig i munnen. Kysser pikkhodet ditt og fører pikken forsiktig inn i munnen.

Jeg kjenner pikken din pulsere og tar det rolig. Vil ikke du skal komme enda. Har ventet så lenge på dette og vil du skal komme inni meg, sprute meg full. Du legger deg ned og setter meg oppå pikken din. Jeg rir deg og bruker musklene godt rundt pikken din. Det er så deilig å endelig kjenne deg. Og jeg tror du nyter det like mye som meg. Stønnene dine vitner om det i hvert fall… Du vil ta meg bakfra igjen, bånne meg helt når du kommer. Jeg setter meg på alle fire og skyter rumpa ut, gir meg helt henn til deg og din pikk.

Du tar meg enda råere denne gangen. Så rått at jeg nesten blir svimmel, men gud så deilig det er!! Du kjenner jeg begynner å skjelve, nærme meg klimaks, og du tar godt tak i håret mitt mens du fyller hele meg med pikken din. Jeg må bite i meg stønnene mine for ikke hyle og ber deg komme. Du støter fort og hardt og kommer, fyller hele meg med spermen din. Det kommer mye og du rister i hele kroppen. Jeg er svett. Du er svett. Og det verker i underlivet mitt, en deilig verking. En deilig følelse av å ha blitt knulla skikkelig.

Når vi kommer til oss selv drar vi hjem. Hvert til vårt. Kanskje dette var eneste gangen, kanskje ikke. Hvem vet. Det jeg vet er at om det skulle bli en gang til, så skal vi ta det et steg videre. Jeg tror vi liker det samme. Å dominere og bli dominert. Liker det enda litt råere. Jeg vet i hvert fall at tanken på at du binder meg og gjør som du vil med meg tenner meg veldig… Men det får vi ta en annen gang.

Sjekk også

Gott Nytt År -Aldersforskjell

Gott Nytt År -Aldersforskjell Det här hände i samband med en nyårsfest som jag hade …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *