tirsdag , 23 april 2019
Forside / Gruppesex / Drømmen – Gangbang
Alle tre lå der nakne, Marit lå på rygg med Heidis vagian i fjest og spredde ben som Amalie kom krypenes mot, alle tre like vakkre, de var som noen engler.

Drømmen – Gangbang

Drømmen – Gangbang :

Hei, dette er bare en liten hendelse som var rene himmelen for meg.
Jeg vet ikke hva jeg skal si, men vet vertfall hva jeg skal skrive 🙂

Det var fredag, det var kjølig ute, ikke regn eller noe, lett overskyet og månen lyste opp det meste. Denne kvelden var himmelsk.
Om «natten» ikke er himmelsk ble det vertfall det for meg og kompisen min.

Jeg og kompisen min skulle møtes i hallen 7-8 tiden, sammen med en vennine(Heidi), cupen starte

Alt dette startet da kompisen min(Vegard) spurte om jeg ikke kunne være med på nattcup, istede for å sitte hjemme å spille World Of Warcraft(som jeg da digger)
Jeg tenkte meg om og fant ut at jeg kunne jo ta turen ut, det er ikke så ofte det er nattcuper her i destriktet. Jeg satt å spilte, og glemte ut tiden, klokken var blitt halv 9 – 9, jeg fikk det ikke helt med meg, da spratt jeg opp av stolen, pakka fotball klær. Spurte om ikke pappa kunne kjøre meg, det kunne han. Når jeg kom frem skulle mitt lag spille første kampen(heldigvis). Det var da det skjedde. De drømme damene spurte om jeg og kompisen min ikke kunne skåre noen mål for dem, og jeg kunne ikke la være å si «nei» til noe slikt.

Vi vant denne kampen og jeg klarte å skåre et mål, men fikk ikke noe belønning(som vi hadde håpet på), det var bare: «så flinke dere var». Men jeg vist at vi satte stor pris på disse komplimangene. Vi så fort at Heidi ikke likte dette, men vi satt å snakket i en time så spillet vi en kamp til og nå tapte vi overlegent(1-7). Vi så dette som tap(at vi ikke kom videre) så vi fant ut at vi stakk til byen en tur. Jentene spurte om de ikke kunne få være med, jeg sa jo ja, men Vegard nålte litt mens han så på Heidi, men han sa ja til slutt. Vi havna på en bar i nærheten, og jeg og Vegard kjøpte oss noe å drikke, mens jentene satt å pratet, vi vet ikke hva de pratet om, men de så ut til og kose seg.

Etter en time begynnte jentene og bli litt «ville». … Foresten het de: Marit og Amalie … de begynnte å danse mens de «strippet»kastet genserene(toppene de hadde på seg… jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det: Faste og strame, du kunne se de nydelige formene.) Det var da jeg tenkte» hva om de bare var ute etter å få oss med hit, om de liksom hadde planagt det». Men tenkte ikke mere over det, vi bare kasta oss ut i folke mengden og danset med dem(alle tre). Heidi så ut til og kose seg masse, hu kasta faktisk av seg klærne hun også.

Det gikk opp for meg da, Heidi er jo nydelig, hun bare gjemmer seg bak alle de klærne hun går med. Heidi var litt mere kristen enn de fleste «ungdommer». Nå hadde hun bare en stram topp og buksene på seg, hun hadde faktisk noen fantastiske former. Dette hadde ikke Vegard heller lagt merke til før nå. Etter en liten stund spurte Marit om vi ikke kunne ta oss en tur til henne. Jeg husker ikke så mye fra akuratt da, men vi måtte vertfall gå 5km, de kilometerene var gøyale, masse synging og latter det er det eneste jeg husker. Etter denne turen var jeg å bli edru igjen. Fordi vi drakk ikke så mye… Når vi kom frem til Marit sa hun at vi skulle føle oss som hjemme. Så jeg slengte meg på sofaen og det samme gjorde Vegard, jentene sa de skulle opp en liten tur å fikse seg, de ble der oppe i nesten en time, da bestemte jeg og Vegard oss for å sjekke hva som skjedde, vi listet oss trappene å hørte noen stønne svakt. Vi begynnte å lure hva som skjedde, så vi følgte lyden da vi åpnet døren fikk vi det store sjokket…

Alle tre lå der nakne, Marit lå på rygg med Heidis vagian i fjest og spredde ben som Amalie kom krypenes mot, alle tre like vakkre, de var som noen engler. Vi lukket døren snakket litt og bestemte oss for å gå inn og spørre om de trengte litt hjelp. Si vi gikk inn og spurte, jentene takket ja og lurte på hvorfor vi ikke kom før. Dette var vidunderlig, stramme rumper, herlige lår og pupper pluss mus uten hår. Vi havnet alle oppi dobbel sengen, jeg begynnte å slikke marit over brystene, kysset meg ned til vagina’en, slikket forsiktig på klitten mens peke fingeren havnet ned i det våte hullet , det begynnte å bli vidt nå, Marit så ut til og like dette. Samtidig så jeg på de andre jentene, Vegard var godt i gang med Heidi han, mens Amalie lå og slikket brystene til Amalie.

Etter litt befalte Marit meg til å ta henne bakfra, før det gikk for henne, men jeg nektet, du skal bare ligg der å kose deg sa jeg, nå kom jeg fint inn med to fingrer, da sa jeg at marit kunne «reise seg», jeg tok av meg buksen, det gjorde nesten vondt å ha den på… Marit tok ta i bokseren og dro meg nærmere. Tok tak i kølla dro litt i den så reiste jeg meg opp drog marit med meg, snudde henne, hun så ut til og vite hva jeg ville, kjørte kølla godt inn i henne, hun stønnet en del, mens vi stod der hadde heidi kommet seg opp og kom mot oss, Vegard og Amalie lå der å koste seg i 69. Amalie og jeg begynnte å kline mens jeg tak Marit bakfra(hvor herlig er ikke det). Amalie ville at Marit skulle slikke henne, så da havna vi i en 3kant. Amalie satt på huk å sugde meg, Marit lå under å sliket Amalie. Det føltes så herlig. Vi prøvde ut mange possisjoner og slikt, jeg har aldri vert med på noe slikt, men det skjedde et par ganger til. Det er fire uker siden sist, så jeg håper foreldrene til noen av oss reiser snart…..

 

Sjekk også

Sommeopplevelse på fjellet

Jeg er en kvinne i begynnelsen av 50 årene .Vi har hytte langt inne på …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *