søndag , 26 mai 2019
Forside / XFiles / Det er varmere ved peisen – XFiles

Det er varmere ved peisen – XFiles

Det er varmere ved peisen – XFiles

Det var først på vinteren da jeg og min tvillinggsøster nettop hadde fyllt 17 år det skjedde. Foreldrene våres skulle på hyttetur til Sverie for å ha litt kvalitetstid sammen, noe vi hadde gledet oss til. Sene kvelder og fester var noe vi hadde sett fram til.

Når vi er hjemme er min søster en blond søt liten skrue – Henne har mange dårligevaner, og en av dem er at henne ofte går kledd kun iført T-shirt og truser. Ofte kjente jeg det gå kriblinger i kroppen når søsteren min passerte meg med sin slanke og veltrente kropp. Ofte har jeg lurt meg inn på rommet hennes og luktet på undertøyet hennes mens jeg har fantasert om henne, og hvordan det ville være å ha henne senga hennes, tenkt på hvordan henne ville se ut naken.

Desverre sier foreldrene at vi ikke fikk ve alene hjemme, redd for at det skulle bli masse festing, og vi ble med til Sverige på kort varsel. Det er bare ett soverom, en typisk hytte som kun holder to personer, og jeg og Sarah må dele på stua, der jeg legger meg på en campinseng, og Sarah på en gammel sofa. Vi hadde ikke sovet på i samme rom siden vi var små.

Søster skiftet til en rød T-shirt og en liten søt rosa truse, og jeg kunne se at Sarah var nybarbert der henne satt forran peisen og skrevet, mens henne ordnet håret. Slik hadde henne altid gjort, men var bare i det siste jeg hadde funnet det frekt og sexy. Det ble fort sent, og vi spilte kort sammen foreldrene, helt til pappa hintet til at de skulle legge seg tidlig. Jeg og Sarah la oss hver for oss i hver vår ende av stua. Jeg rigget meg fremfor peisen i min ende som fremdeles var full av glør, holdt ivertfall min del av stuen varm og god. Vi sa god natt, og la hverandre hver for oss selv.

Senere på natten våknet jeg opp, og så meg rundt. Klokken var rundt to, og det var såvidt sloknet i peisen. Jeg kunne høre Sarah fryse, og spurte om ikke henne ville legge seg ved min side, og henne takket fort ja. Sarah krabbet fort bak meg på campingsenga og la seg inntil meg. Jeg kunne kjenne de kalde deilige brystene hennes treffe meg i ryggen, og kunne kjenne det krible i hele meg.

Vi beynnte å prate igjen når henne hadde fått igjen varmen, og pratet om alt. Senere begynnte vi å snakke om kjrester og sex. Jeg kunne kjenne Sara sine brystvorter ble hardere i gjennom T-skjorten hennes. Det var deilig, og tenkte på gangene jeg hadde vært på rommet hennes. Henne la armen rundt meg, og skylte på at det var trangt på senga. Plutselig streifet hånden hennes uten på underbuksene mine. Pikken min som var stiv av den deilige praten, den herlige kroppen av min søster og mine frekke fantasier.

«Ups,..» Visket Sarah meg tett i øret, og unnskylte seg. Jegg sa det ikke gjorde noe, og latet som ikke noe hadde hendt. Det ble fort varmt å ligge slik som vi gjorde, og Sarah satte segg opp, og rev av seg T-skjorten, og de deiligste brystene jeg hadde sett, kom til synet i det svake månelyset.

«Håper det ikke gjør noe bror..?» Spurte hun med ett smil om munnen, og viste stolt fram sine skjønne bryster. Jeg svarte nei, og la meg kjappt ned igjen med en hånd rundt den stive pikken. Det banket slik at det kjennte ut som den skulle sprenge i hånden min. Jeg tenkte jeg måtte heller prøve å sove, og la meg ned å lukket øynene, og sovnet kort etterpå.

Plutselig kunne jeg kjenne er liten varm hånd, klemme rundt pikken min, og kjenne den bli stiv og hard mellom fingerene. Det var min søsters hånd. Jeg kunne kjenne jeg sukket, og Sarah ble helt stille, og spurte forsiktig om jeg sov. Jeg svarte ikke, og ble liggende helt rolig, med den lille hånda rundt staken min. Sarah beynnte straks å runke meg forsiktig opp og ned, og jeg kunne høre hvordan pusten hennes ble tyngere. Jeg kunne nå også kjenne hvordan henne fingret seg selv bak ryggen min.

Jeg snudde meg kjappt, og Sarah ble overrasket da jeg grep brystene i hendene. «Jeg har så lyst på deg jeg vennen min,..» visket Sarah i øret mitt, og slikket i det etterpå. Sarah kysset meg på munnen, og krabbet sakte nedover mens henne kysset og slikket magen nedover. Jeg kunne kjenne Sarah dra ned bokseren under dyna, og hvordan henne puttet den mellom hendene sine. Så kunne jeg kjenne en varm og våt tunge smake forsiktig på meg. Jeg kunne høre Sarah sukke under dynen, og kom forsiktig med ett lår på hv’er side side av hodet mitt. Kunne se den fuktige trusa over meg, og fikk lyst til å smake på henne.

Da kjennte jeg Sarah ta tak bak rumpa mi, og førte pikken inn i den varme munnen sin. Kunne kjenne hvordan den varme munnen stramme seg om pikken, og hvordan henne vred seg av kåtet. Jeg dro av den fuktige trusa ned over ansiktet mitt, før henne løftet på de veltrente lårene og satte seg ned over ansiktet mitt. «Slikk meg,.. Smak på meg!» Stønnet Sarah med pikken i munnen, og jeg var ikke kort om å be. Sarah fikk rykninger hvær gang tunga traff klitoris, og jeg kom stadig n’rmere en orgasme. Det var det deiligste jeg noen gang hadde kjennt. Var så utrolig deilig å kjenne hvordan tungen lekte med odet o vordan leppene strammet seg rundt staken min. Til slutt måtte jeg stoppe henne fra å putte meg dypt ned i halsen, redd for å komme i henne.

«Jeg vil at du skal komme i meg.. Ta meg så hardt at jeg ikke kan stå på beina i morgen tidlig!!» Sa Sarah med ett dyrisk blikk i øynene, og stillte seg opp mot peisen. Det var ingen vits å spørre to ganger. Sarah satte rumpa ut, og lagde en nydelig svai i ryggen, og la hodet mot peisen. Jeg stilte meg bak henne, og la pikken mot det deilige hullet hennes. «Hyysj…Vi må ikke vekke mamma og pappa..» Sa Sarah over skulderen mens henne beit se i leppa, når jeg presset meg forsiktig inn i henne. «Kom i meg, deilige gutt! Fyll meg!» Stønnet dyret forran meg, mens tempoet ble kjappere og kjappere, og lengre og lengre inn i henne bakfra. Jeg kunne kjenne orgasmen bygge seg opp i meg, og beynnte å ta henne hardt og brutalt godt. I det jeg kom, sendte je en lading, så Sarah ble liggende å riste over peiskanten i nytelse. Det var skjønt, å sette seg ned på sengen igjen, å bare se på alle saftene som randt som en liten bekk fra isbreen ned låret hennes.

Etterpå la vi oss sammen, og kysset hverandre god natt med ett lurt smil om munnen. Dette var ikke siste gangen henne frøs den uken. 😉

Sjekk også

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles

Her i huset deler vi alt Del 1 -2 – XFiles : Jeg satt foran …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *