tirsdag , 23 juli 2019
Forside / Analt / Den romerske slavinnen kapittel 1 – Analt

Den romerske slavinnen kapittel 1 – Analt

Den romerske slavinnen kapittel 1 – Analt :

Dette er historien om Tia, en ung kvinne på 21 år i fangenskap hos romerne i deres glanstid. Dette er en historie i flere deler, og synsvinkelen vil variere noe fra kapittel til kapittel. Kommenter gjerne og kom også gjerne med konstruktiv kritikk underveis.

Det begynte å nærme seg ettermiddag. Jeg var i full gang med mine forpliktelser i forbindelse med å forberede den store feiringen av Amins suksessfulle kampanje i Gallernes rike. Den siste tiden hadde gangen i hverdagen endret seg drastisk. Tidligere besto en vanlig dag av å bringe mat og drikke til min herre, som jeg kalte Dominos, foruten å gjøre forskjellige ærender for ham som å handle på markedet. Det hendte at Dominos ønsket en seksuell tjeneste på kveldstid, men det var relativt sjelden, da han hadde så mange andre konkubiner han pleide å dele seng med. Første gangen han hadde tatt meg til sin seng var jeg 17 år gammel og totalt uvitende om hva sex innebar. Han hadde sett skamfull ut etterpå. Som regel trengte jeg bare å suge ham, men en og annen gang endte det med at jeg måtte sprike med beina for ham for at han skulle komme.

Nå derimot var det klart at noe spesielt skulle skje. En mann som hadde vunnet mye ære i korstoget mot Gallerne skulle beære Dominos med sitt besøk, og tradisjonen tro stelte Dominos i stand en stor fest til hans ære. Jeg visste lite om hvordan slike tilstelninger foregikk, men jeg hadde hørt rykter om overdådige fester. Jeg gjorde meg ferdig med mine plikter før jeg gikk inn i den store salen der mange av slavene, både menn og kvinner, hadde blitt innkalt til informasjonsmøte. Jeg gikk inn i salen og stilte meg ved siden av de andre akkurat idet Marna ba om stillhet. Marna var overhodet for slavene, og var den som hadde tjent Dominos lengst, helt siden hun ble født.

Hun informerte oss om at under kveldens feiring, som de kommende kveldene, ville alle slaver som utførte plikter i også stå til disposisjon for gjestene. Jeg skjønte ikke helt hva hun mente, men fikk meg et sjokk da hun utdypet det. Ingen skulle bære mer bekledning enn høyst nødvendig, alle kvinner måtte bære bekledning som viste brystene, og alle slaver, menn som kvinner, måtte bade før feiringen startet. Vi skulle under ingen omstendigheter nekte dersom en av gjesten ville ta på oss, eller fjerne deler av vår bekledning. Videre måtte vi villig utføre alle ordrer de ga oss, og utføre alle handlinger de måtte be oss om å gjøre. Dersom noen unnlatet å etterkomme noen av disse ordrene, ville straffen bli streng.

Var det noe romerne kunne, var det å straffe ulydige tjenere.

Timene gikk, og etterhvert startet den store feiringen. Jeg gikk rundt blant fornemme gjester og serverte dem frukt og vin, og stemningen ble bedre og bedre. Jeg hørte gjestene kommentere utseendet på flere av tjenestepikene, og enkelte ble så frimodige at de begynte å ta på brystene deres. Jeg så enkelte av dem kaste langt blikk i min retning og kommentere utseendet mitt også. Jeg var vant til å få kommentarer på utseendet mitt, de fleste menn syntes å finne meg attraktiv med mitt lyse hår, passe store runde bryster, slanke kropp, lyse hud og brune øyne. Men det de fleste pleide å kommentere var baken mine, hvor fast og og formfull den var.

Spesielt en av gjesten virket å ha fått i seg for mye vin. Han gikk bort til Emmanuelle, en jente på 17 år, og jeg så at han la en hånd på en av brystene hennes og kjærtegnet det. Emmanuelle krympet seg, men sto stille og og lot ham gjøre hva han ville. Jeg hørte ham be henne fylle glasset hans med mer vin, og i det hun snudde seg for å hente karaffelen gled hånden hans opp under skjørtet hennes. Jeg så ham løfte opp skjørtet og avdekke alt som var under. Hånda hans klådde på rumpa hennes, klemte og kløp rumpeballene hennes. Han dyttet henne bort til en av støttepilarene i rommet og stilte seg bak henne. Jeg så hånda hans gli fram og tilbake mellom bena hennes, før han tok bort hånda og førte den opp til munnen hennes, hvorpå en finger ble ført inn i munnen hennes. Jeg fikk med meg at han snakket til henne, men kunne ikke høre hva han sa, men et øyeblikk etter sank hun ned på kne foran ham mens han slapp tunikaen sin til gulvet. Fra der jeg stod kunne jeg se et emigrert lem dukke fram. Emmanuelle la hendene sine på ryggen, slik alle slaver var forventet å gjøre når de skulle utføre oralsex på sine herrer, og åpnet munnen. Gjesten, som jeg ikke kjente igjen, la hendene på hodet hennes og førte kukken sin inn i munnen hennes. Han begynte å bevege hoftene sine fram og tilbake. Flere av gjesten kikket bort på det som foregikk, pekte og lo.

Det var tydelig at de hadde ventet på at noen skulle bryte isen, for nå begynte flere gjester å bli frimodige med slavene. Kvinner fjernet mennenes bekledning og kikket begeistret på lemmene deres og kommenterte de sterke veltrente kroppene. Kvinnene runket mennene og lo mens de diskuterte størrelsen på utstyret til de forskjellige mannlige slavene. Menn begynte å forlyste seg med de kvinnelige slavene. Jeg så menn bli sugd og enkelte begynte å knulle noen av slavinnene. Enkelte av kvinnene var i ferd med å tilfredsstille opptil 2 eller flere menn av gangen. Jeg hadde heldigvis sluppet unna så langt, men skjønte at jeg fort kunne være den neste som ble antastet av en av disse romerne.

Det ble med et stille, og Dominos tok ordet og adresserte salen. Han presenterte hedersgjesten, Darius, og fortalte om hans store dåder i korstoget. Etter at han hadde presentert Darius, kunngjorde han at underholdningen kunne starte. Underholdningen besto av at to slavinner som jeg såvidt hadde sett tidligere, skulle konkurrere i hvem som kunne tilfredsstille en mann og en kvinne raskest. Han ba om frivillige til konkurransen, og flere meldte seg. Dominos plukket ut deltagerne, og de gikk bort til slavinnene. Den ene slavinnen, som jeg gjenkjente som Nadine, gikk straks i gang med å suge mannen, mens den den andre som jeg ikke gjenkjente begynte å slikke damen som hadde meldt seg som frivillig. Det var en dame litt oppi årene, hun kunne kanskje være rundt 50 år. Hun la seg godt til rette på stenbenken og spredte bena sine mens slavinnen plasserte hodet mellom bena hennes og begynte arbeidet med å tilfredssstille henne. Jeg skjønte ikke hvorfor de gikk så ivrig til verks, ville ikke det beste bare være å la den andre parten vinne? Jeg gikk bort til Marek og spurte, han svarte at det vanket en belønning til vinneren, mens taperen ville bli sendt ned til gladiatorene for å tilfredsstille dem. Jeg skjønte plutselig hvorfor de jobbet så hardt med å tilfredsstille sine partnere.

Jeg klarte ikke å ta øynene bort fra konkurransen. Det så ut som Nadine ledet, da mannen hun sugde brølte og ejakulerte i munnen hennes. Den andre slavinnen så dette, og skjønte at hun hadde hastverk, for hun ba mannen hun skulle tilfredsstille knulle seg bakfra mens hun slikket fruen. Nadine gikk bort til sin tildelte frue, og jeg så at Nadine la seg på benken og fruen satte seg oppå henne, og plasserte skrittet sitt på Nadines ansikt. Nesten umiddelbart begynte hun å stønne, Nadine måtte åpenbart være svært dyktig.. Det tok ikke lang tid før fruen som red Nadine begynte å stønne høylytt og bevege hoftene sine i raskere tempo. Hun stønnet av vellyst og et øyeblikk etter oppnådde hun klimaks. Den andre slavinnen hadde enda ikke tilfredsstilt noen av sine «kunder» og begynte å gråte. Dominos erklærte konkurransen avsluttet og proklamerte at festen kunne fortsette.

Jeg fortsatte mine runder med servering, og sirkulerte blant gjestene. Plutselig kjente jeg et par hender på hoftene mine, jeg frøs til. Hendene beveget seg oppover til puppene mine, og jeg kjente et par sterke fingre knipe i brystvortene. Han knep så hardt at det gjorde litt vondt. Han kysset meg i nakken og sa at han ville ha meg. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere og tenkte at jeg bare måtte la ham gjøre det han ville. Han skjøv meg bort til en søyle like ved, og presset meg opp mot den. Jeg måtte legge hendene mot søylen for å støtte meg. Jeg kjente at han presset underlivet mot baken min, og kunne kjenne et erigert lem presse mot baken. Hendene hans fomlet litt, men så fikk han løsnet skjøret mitt så det falt til gulvet. Han trakk seg litt tilbake, og jeg kjente en hånd gli opp mellom bena mine og opp til fitta. Han lot hånda grafse rundt, mens han med bena sine tvang bena mine fra hverandre. Jeg konsentrerte meg om å puste rolig og beholde fatningen. En finger strøk langs sprekken og rett etterpå presse seg inn. Han fingret meg dypt mens han kommenterte hvor vakker jeg var.

Fingeren gled helt inn i meg og ut igjen i et økende tempo, før han trakk den ut og kommanderte meg til å suge ham. Jeg snudde meg rundt, gikk ned på kne og la hendene på ryggen slik jeg var opplært til. Han kastet av seg tunikaen, og tok pikken sin i hånda. Med hånda rundt roten styrte han den mot munnen min og lot den gli over leppene mine. Jeg åpnet forsiktig munnen, og og han stakk den såvidt innenfor leppene mine. Leppene mine lukket seg rundt penishodet, og jeg lot tunga rotere rundt hodet. Han likte tydeligvis behandlingen. Jeg begynte å bevege hodet fram og tilbake mens jeg sugde meg lengre og lengre inn på pikken hans. Jeg kjente et par hender gripe tak i håret mitt, og han begynte å jukke inn og ut av munnen min.

«Ser ut som denne kan å suge» hørte jeg en fremmed stemme si.

«Det har du rett i» lød svaret. Pikken forsvant ut av munnen min, og jeg kunne se hvem det var som hadde kommentert sugingen min. Det var selveste hedersgjesten!

«Jeg skulle gjerne pratet litt med deg om noen kommende affærer» lød stemmen, «ta med deg slaven og bli meg inn i et av Dominos værelser, så kan vi diskutere videre der mens vi får kost oss samtidig». Jeg så at han hadde en ung kvinne på slep som jeg gjenkjente som Kara. Kara var fra et land langt unna og jobbet av og til tett i lag med meg. Hun hadde langt ravnsvart hår, mørk gyllen hud, svarte øyne og en slank atletisk kropp, hun var utrolig vakker.

«Gjerne det General» svarte han jeg akkurat hadde hatt i munnen, og jeg skjønte at det var en av hans undersåtter. Jeg reiste meg opp, og vi ble ført til et avsidesliggende værelse med en seng og et par stoler.

«Skal vi gjøre unna fornøyelsen først Sersjant»? spurte General Darius. Det kom ikke noe svar, ettersom det egentlig ikke var et spørsmål. Darius og Kara gikk bort til senga, Der Darius satte seg ned, og tvang Kara ned på kne foran seg. Et øyeblikk etter var hun i gang med å suge ham. Sersjanten satte seg i stolen, og fikk meg på kne foran. En stiv kukk ble presset inn i munnen min, og jeg gjenopptok sugingen som nettopp hadde blitt avsluttet. Jeg sugde så godt jeg kunne, tok ham langt inn i munnen og brukte tungen for maksimal stimuli. Kukken hans fylte munnen min, og hendene hans tok tak i hodet mitt og bestemte rytmen. Etter å ha sugd ham litt, skjøv han meg tilbake og trakk meg opp i fanget hans slik at jeg kunne ri ham. Jeg ble sittende med ryggen mot ham og med utsikt til senga der Darius la seg godt til rette mellom Kara’s lår og begynte å knulle henne. Hun lå der med bena rett til vært mens jeg så Darius’ rumpe og hofter bevege seg i raskt takt. Det så ut til at han hadde en gigantisk pikk. Jeg begynte å ri sersjanten, mens hendene hans fant puppene mine og igjen kløp meg i brystvortene. Jeg kikket bort på Darius. Han kunne kanskje være rundt 50 år, og bar tydelig preg av soldatlivet, for han var senete og hadde godt med muskler. Han fikk Kara på alle 4, ga henne et par saftige klaps på rumpa så hun hylte ut. Deretter begynte han å ta henne bakfra med kraftige støt. Hendene til serjsanten beveget seg fra puppene mine og nedover magen. Den ene hånda fant veien til skrittet mitt og han begynte å massere klitoris mens jeg red ham. Kroppen min forrådte meg, og jeg kjente at den ble påvirket av behandlingen han ga meg. Samtidig trakk Darius seg ut av Kara, bøyde seg ned, skilte rumpeballene hennes og spyttet. En hånd gned spyttet utover, før han tok det store lemmet og styrte det mellom rumpeballene hennes og mot den bakre stjernen hennes. Kara snudde seg brått og kikket på ham med store øyne fylt av redsel for hva som skulle skje. Han presset seg inn i rumpa hennes, og hun begynte å klynke og ynke seg, uten at han tok noen notis av det. Jeg ble sjokkert over det jeg så, en gigantisk pikk gled inn i Kara’s rumpe, jeg skjønte ikke hvordan hun kunne få den inn. Han Jukket inn og ut av henne, mens hun stønnet og jamret seg mens hun presset ansiktet ned mot senga. Han økte takten, og begynte å stønne han også idet han nærmet seg klimaks. Med et par kraftige harde støt kom han i henne. Han trakk seg ut av henne mens Kara ble liggende og pese på senga for å få igjen pusten. Han gikk bort til oss og satte seg i den andre stolen og studere meg mens jeg red sersjanten. Det var en merkelig følelse å ri en mann mens en annen satt og nøye studerte deg. Sersjanten nærmet seg også klimaks, og gned klitten hardere mens jeg fortsatte å ri ham. Jeg kjente kroppen hans spente seg, og så kom ladningen. Musa ble fylt opp av spermen hans, før han skjøv meg av ham. Jeg og Kara fikk beskjed om å gå tilbake til festen og gjenoppta pliktene våre. Kara gikk foran meg, og jeg kunne se at gangen hennes var påvirket av det hun nettopp hadde vært gjennom.

Sjekk også

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen Musikken var ikke all verden, men den var fin å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *