søndag , 26 mai 2019
Forside / Analt / Den deilige hevnen – Utroskap

Den deilige hevnen – Utroskap

Den deilige hevnen – Utroskap :

 

Det hele begynte med at jeg Sarah kom tidligere hjem enn avtalt.

Da jeg svinger ned på gårdsplassen ser jeg at det står en fremmed bil der, og fikk et stikk i hjerte på tanken jeg fikk om at Fredrik var utro mot meg… Jeg stoppet bilen, så han ikke skulle høre meg, og listet meg stille inn i huset.

Allerede med engang jeg kom inn, fikk jeg styrket mistanken min med lydene som kom fra soverommet… Jeg gikk med bestemte men lydløse skritt mot soverommet, og så at døren stod på gløtt. Da dyttet jeg den stille men rolig litt opp og der midt i dobbeltsengen vår, lå Fredrik med to jenter. Han pulte hun ene, men den andre fikk smake tungen hans…

Men det som sjokkerte meg, var at den ene jenten var kusinen hans Marit, hun andre hadde jeg ikke sett før.. Jeg kjente at sinnet kokte i meg, men fikk en liten hevnide, og gikk stille ut derfra og bort til huset til naboen, hvor jeg visste at han var hjemme og hadde lyst på meg. For det hadde han fortalt oss begge flere ganger, uten at det hadde blitt noe av.

Jeg ringte på og gikk inn til Petter som han het, og fortalte hva jeg hadde sett hjemme, men at nå skulle han få hevn med å få pule meg til han ikke orket mer. Men da kom han med en overraskelse at han hadde en kamerat som han visste ville bli med på en trekant, så da ringte han til han,og det tok ikke lange tiden før Simon stod i stuen hos Petter.

Vi gikk rett inn på soverommet, og kledde av oss i en voldsom fart og la oss ned i sengen. Der ga jeg de beskjed om at de skulle få pule meg de hullene de ville. Det tok ikke lang tid før de begynte å jobbe med både fitten og rompen. De slikket meg godt og fingret meg utrolig deilig og lenge, før jeg måtte suge de begge. Vi holdt på sånn en stund, før Petter la seg ned på ryggen og ba meg om å tre meg ned på den stive pikken hans. Jeg gjorde som han ba om, og kjente hvor deilig det var å kjenne den langt inni i meg.

Jeg fikk beskjed på å sitte stille til Simon hadde fått kjørt pikken sin inni i rompen min, og nå lå jeg der og ble pult hardt og lenge i begge hull, før de sprutet varm sæd oppi begge hullene mine.

Etterpå stod vi opp og tok oss en kaffekopp sammen, før jeg ba de om å knulle meg skikkelig hardt en gang til, for Fredik skulle virkelig få sin hevn nå.

Vi drakk opp kaffen og gikk inn på soverommet igjen, hvor de kjørte de stive pikkene sine oppi meg enda engang. Men denne gangen hadde de skiftet plass, og nå ble jeg virkelig pult hardt og lenge, siden de hadde akkurat sprutet meg full en gang.

Jeg lå der og bare nøt knulleingen jeg fikk, og hvilken deilig hevn jeg tok på Fredrik. Orgasmene mine kom på rekke og rad, og til slutt kom både Petter og Simon samtidig og fylte meg nok en gang opp med varm sæd i begge hull.

Vi kledde på oss igjen og jeg gikk hjem til meg. Først gikk jeg opp og hentet bilen og kjørte den ned, før jeg gikk inn og så at Fredik satt der sammen med både Marit og venninnen hennes. De smilte og latet som om ingenting hadde hendt, men Fredik så på måten jeg gikk og de våte flekkene i buksen mine, hva jeg hadde gjort.

Da Marit og venninnen som het Annette hadde gått, fortalte jeg Fredik hva jeg hadde sett han hadde gjort, og hva jeg hadde gjort som en hevn på han.

Han ble veldig overrasket, men samtidig så såg jeg at det pirret han, for bulen vokste i buksen hans.

Det hele endte med at han knullet meg skikkelig i den allerde så våte fitten min, og sexen vår ble bare bedre etter dette.

En kveld inviterte vi både Marit, Annette, Petter og Simon til oss, og da hadde vi en herlig sexorgie, som varte langt ut i de små timer…..

Men det får bli en annen historie…

Sjekk også

Gud jeg er så kåt

Gud jeg er så kåt : Mari og jeg har vært gift i mange år …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *