søndag , 17 februar 2019
Forside / Hetero / Deilig tur – Aldersforskjell

Deilig tur – Aldersforskjell

Deilig tur – Aldersforskjell :

Jag satt i vardagsrummet och väntade på att Caroline skulle komma hem från universitetet. Jag kände hur det började pirra skönt i kroppen när hon stängde ytterdörren och hur hon sedan kom uppför trappan. Den unga läckerbiten ställde sig genast framför mig på golvet. Utan att säga ett ord studerade jag hennes läckert slanka former i dom härliga stretchjeansen och den tajta jumpern. Jag log inbjudande mot henne och vinkade henne till mig med pekfingret. Caroline kom leende fram till mig och särade lite på sina ben när jag lät handen sakta glida uppför insidan på hennes lår. Caroline flämtade till när min hand nådde upp till konturen av hennes unga och inbjudande fitta. Jag strök lätt över fittbullen och såg in i hennes ögon.

– Du är lite sen i dag lilla gumman, log jag mot henne.

– J-ja farbror, förlåt farbror.

– Ja lilla älskade vän jag förlåter dig, fortsatte jag leende. Men jag vill att du gör något speciellt för mig nu när du är sen.

– Ja-jag gör allt för dig farbror, svarade hon med en flämtning.

– Ja jag vet ju det lilla älsklingen min, mina fingrar masserade hennes fitta. Jag vill att du går ner igen och tar på dig strumpbyxor, kjol och något med höga klackar.

– J-ja farbror, flämtade Caroline och skruvade lite på sig. Nå-något annat?

– Ja lilla vän, viskade jag och tog bort min hand, jag vill att du är utan trosor, sa jag och såg in i hennes kåtglittrande ögon. Jag vill se din härliga lilla fitta klädd i nylon.

– So-som du vill farbror, svarade Caroline och gav mig en blick som talade om att hon nu var kåt och villig att leka.

– Se så lilla stumpan iväg nu och klä om, skrattade jag till och gav hennes ena skinka en lätt dask

– Ja farbror ja, fnittrade hon och skyndade sig i väg.

Det dröjde inte länge innan Caroline stod framför mig klädd på det sätt som jag önskat. Leende studerade jag hennes tajta jumper som formade sig runt hennes bröst. Den korta snäva kjolen satt som en andra hud över hennes höfter och lår. Det pirrade skönt i kroppen när jag såg hennes slanka och sexiga ben klädda i ljust nylon. Caroline var obeskrivligt vacker och sexig där hon stod. Jag skulle kunna sitta och bara titta på henne och på så sätt få viss tillfredställelse. Min kuk började röra sig oroligt i byxorna och jag såg på Carolines kåthungriga blick att hon noterat mitt tillstånd.

– Vänd dig så att jag kan se dig från sidan, log jag.

– Ja farbror, svarade Caroline men såg frågande på mig.

– Din sexiga stjärt putar så läckert när du har höga klackar, log jag mot henne. Den blir så smisk inbjudande.

– Oh tack farbror, sa min unga älskarinna och rodnade.

– Jag hoppas att du inte hade några problem i skolan efter att jag fostrat dig?

– Nej inte alls farbror, kanske lite svårt att sitta. De-det blir så konstigt.

– Vad menar du med konstigt lilla gumman?

– J-jo, svarade Caroline och rodnade kraftigt. Nä-när jag sitter på skolan och känner hur det svider dagen efter så blir jag, Caroline tystnade och såg ner i golvet.

– Nå lilla gumman vad blir du, sade jag mjukt och såg på hennes putande stjärt. Kom och ställ dig här framför mig med särade ben.

– J-ja farbror, svarade Caroline och lydde direkt.

– Nå berätta nu vad som blir så konstigt min älskade lilla vän, jag lät min hand sakta glida uppför insidan på hennes nylonklädda lår. Vi skall ju inte ha några hemligheter för varandra. Det ilade skönt i kroppen när jag kände hennes varma lår klätt i nylon.

– Ne-nej farbror oh farbror, stönade Caroline när jag smekte hennes fitta genom strumpbyxorna.

– Nå berätta nu för farbror.

– Ja-jag blir så kåt när jag känner hur det svider efter att du farbror har fostrat mig.

Leende såg jag upp på Carolines ansikte som blossade av rodnad. Mina fingrar smekte mjukt konturen av hennes fitta och jag kände hur fittsåsen började fukta strumpbyxornas gren. Caroline skruvade lite på sig och mötte min blick. Jag såg i hennes ögon att hon njöt av det jag gjorde med henne, jag förstod att den förnedring som hon kände var just det hon behövde för att njuta. Det gjorde mig glad efter som att jag nu inte såg några hinder, jag kunde inviga henne sakta men säkert i hur det var att vara en sub, underlydande och sexslavinna.

– Har du berättat för Anna?

– J-ja, svarade min unga älskarinna och skruvade mer på sig.

– Så du har berättat att det är jag som fostrar dig?

– Nej bara att det är en man som är äldre än jag.

– Anna är väl ingen dumskalle, flinade jag. Hon förstår nog att det är jag som fostrar dig.

– Ja det gör hon nog, flämtade Caroline.

– Hur reagerar hon på det? Frågade jag och kände hur hennes strumpbyxor nu var alldeles blöta av fittsås.

– Hon blev lite upphetsad.

– Mhm det var intressant, log jag. När du blir kåt på skolan lilla vän brukar du smeka dig själv då?

– De-det har hänt farbror, flämtade Caroline. Jag har gått in på toaletten och smekt mig själv tills det gått för mig.

– Du har ju berättat att Anna brukar hjälpa dig, log jag.

– J-ja ibland har vi hjälpt varandra, flämtade Caroline och började jucka lite med underlivet.

– Har Anna hjälp dig när ni är på skolan? Jag masserade nu hennes genomblöta fitta.

– Al-aldrig på skolan, gnydde min lilla kåtis.

– Men här hemma?

– Ja här hemma, frustade Caroline av njutning. Och hemma hos Anna.

Det ilade till i kroppen när jag tänkte på hur dom båda unga flickorna hade tillfredställt varandra med händer, munnar och naturligtvis med Carolines leksaker. Tanken fick min kuk att direkt styvna i mina byxor.

– Lilla vän, log jag. Det där vill jag höra mer om.

– O-om vad? Flämtade Caroline.

– Om dig och Anna naturligtvis, sade jag och knäppte upp mina byxor. Jag vill att du svarar på dom frågor jag har.

– Ja farbror, flämtade Caroline när jag tog av mig mina byxor och kalsonger. Ja-jag skall svara ärligt på alla dina frågor farbror. Vi skall inte ha några hemligheter för varandra.

– Helt rätt min älskade, log jag och tog av mig skjortan. Jag vill att du drar upp kjolen lite och sedan sätter dig i mitt knä.

– Ja farbror, svarade Caroline ivrigt och hasade upp sin korta och tajta kjol till höfterna.

När Caroline satte sig ner i mitt knä hasade jag fram lite så att jag kunde lirka in min styva kuk mellan hennes nylonklädda lår. Caroline flämtade till och klämde ihop låren när hon kände min styva kuk. Det gick en stöt av njutning genom kroppen när jag kände hennes varma och nylonklädda lår runt min kåtpulserande kuk. Jag vred mig lite och kände hur kuken masserades på ett underbart sätt av hennes lår.

– N-nu lilla gumman vill jag höra hur ofta du och Anna har lekt med varandra nere hos dig?

– De-det vet jag inte riktigt, svarade Caroline och rörde lite på låren så att min kuk ryckte till lite av den härliga njutningen.

– Ä-är det varje gång hon kommer hit? Flämtade jag och smekte utsidan på hennes lår.

– Ne-nej men nästan, svarade min lilla sexbomb.

– Börjar ni direkt när hon kommer?

– Nej farbror, flämtade Caroline och rörde lite på sina ben så att mun kuk masserades skönt. De-det börjar efter en stund när vi har pluggat. En lätt smekning och sedan kyssar.

– Är det samma sak när ni är hos Anna? Viskade jag hest och njöt av att ha kuken inbäddad i skönt nylonklätt flicklår.

– J-ja, frustade Caroline av kåthet och upphetsning. Fast hennes föräldrar är ofta hemma så vi måste vara försiktiga.

– Det låter spännande lilla gumman, log jag och smekte hennes nylonklädda lår. Kanske lilla Anna är i behov av lite uppfostran, sade jag och började jucka lite med underlivet.

– Ja farbror det kanske hon är, svarade Caroline och sken med hela ansiktet. Jag tror att hon verkligen är i behov av att bli uppfostrad av dig älskade farbror.

– Har hon sagt något om att hon vill det?

– Nej men när jag har berättat om hur en man uppfostrar mig blir hon alldeles tokig, fnittrade Caroline till. Hon vill att jag berättar om det samtidigt som hon slickar min fitta.

– Och då slickar hon bättre?

– J-ja det känns hur hon slickar hårdare och snabbare. Det har hänt att hon kommit när jag berättat för henne.

– Utan att du rört henne?

– Ja farbror.

– Har du berättat om när jag kissade på dig?

– Nej farbror det har jag inte vågat, sa Caroline och klämde i hopp sina lår hårdare runt min hårda kuk.

– Kanske du skall göra det.

– Ja farbror det kan bli riktigt spännande.

Den här informationen gjorde att det pirrade skönt i kroppen. Jag juckade och vred mig så att min styva kuk sakta knullade Carolines sammanpressade lår. En idé om hur jag skulle leka med dom båda unga kvinnorna började ta form i mitt huvud. Att Anna skulle ställa upp tvekade jag inte en sekund på, inte efter det som Caroline berättat.

– Ja-jag kommer att säga till när jag tycker att det är dags för Anna att börja sin uppfostran, flämtade jag och kände hur det började strama i underlivet. Till dess vill jag att du berättar för henne om vår lilla kisslek. Jag vill ha reda på hur hon reagerade på den.

– Oh farbror oh, gnydde Caroline och började röra benen så att min kuk gneds mellan hennes nylonklädda lår.

– Lilla Caroline oh ja lilla Caroline, frustade jag och började jucka hårdare mellan hennes härliga lår. Lägg dig på soffan min lilla kåta hynda, frustade jag och gav hennes ena skinka en lätt dask. Ta av dig jumpern och lägg dig på soffan.

Utan att svara klev Caroline snabbt ur mitt knä och drog av sig jumpern innan hon lade sig ner på soffan med särade och uppdragna ben. Det pirrade skönt i kroppen när jag såg hennes unga och rakade fitta genom det tunna nylonet. Min hand darrade av upphetsning när jag smekte insidan på hennes nylonklädda lår mot hennes underliv. Det eggade mig att se hur strumpbyxornas gren hade fuktats av hennes fittsås. Leende böjde jag mig fram och började slicka hennes kåta och inbjudande fitta genom nylonet. Caroline gnydde av njutning och juckade lite med underlivet när min tunga gled över hennes fittläppar. Jag njöt och kände hur kuken började pulsera hårdare när hennes härliga fittsmak fyllde min mun. Utan att säga ett ord till min lilla kåta inneboende satte jag mig på knä i soffan och lade upp hennes nylonklädda ben på min ena axel. Caroline flämtade till av upphetsning när jag förde in min hårda och kåtpulserande kuk mellan hennes nylonklädda lår.

– Oh lilla Caroline oh gud lilla vän, frustade jag av njutning och började knulla hennes nylonklädda lår.

– F-farbror de-det oh gud det är härligt, flämtade Caroline när hon såg hur min kuk gled mellan hennes lår.

– Dina lår är så härliga, flämtade jag och kände hur kåtheten stegrades. De-det är så underbart att känna dina nylonklädda lår runt min kuk.

– Farbror de-det går snart för mig, stönade Caroline och smekte sina härliga bröst samtidigt som hon knep ihop sina lår hårt.

– Ja min älskade lilla kåtis ja gud kom min lilla hynda, väste jag när min kuk svällde mellan hennes underbara lår.

Samtidigt som min kuk började pumpa ut säd över Carolines mage och bröst kved hon högt ut sin njutning när det gick för henne. Jag såg på den sexiga flickan och njöt av att se hur hon smekte ut min säd över sin överkropp och mage. Frustande av njutning fortsatte jag att knulla hennes lår till dess att min kuk sakta slaknade mellan låren. Jag kysste hennes nylonklädda ben och satte min frustande ner på soffan. Caroline ställde sig på knä i soffan och tog min slappa och kladdiga kuk i sin sköna mun. Jag smekte hennes huvud och njöt av att få kuken rengjord av henne.

– Nu lilla gumman får du gå på ditt rum, flämtade jag. Du skall inte byta kläder utan ha det du har nu.

– Skall jag ta på mig jumpern farbror? Frågade hon och fortsatte sedan att suga min slappa kuk.

– Ja lilla gumman, flämtade jag av njutning. Seså iväg nu och plugga eller vad du vill göra, jag kommer ner till dig senare.

– Som du vill min älskade farbror, fnittrade Caroline och kysste min kuk.

Sjekk også

At the end of

At the end of :   Dataskjermen flimrer, det er heldigvis snart slutt på en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *