tirsdag , 18 juni 2019
Forside / Lesbisk / Bytur og Damekos – Lesbisk

Bytur og Damekos – Lesbisk

Bytur – Lesbisk :

Sitter på barkrakken med en halvliter foran meg. Ser på henne. Følger alle bevegelsene hennes når hun griper halvliterglassene, fyller dem med vante bevegelser, setter dem fra seg på bardisken og tar imot betalingen, av og til med et smil. Hun har smilt til meg. Kanskje fordi hun anser meg som en avslappelse og ikke som en flørtende trussel? Jeg er glad for at hun er interessert i å prate med meg innimellom. Det gir meg en lovlig sjanse til å få se på henne.

Har vært her mange ganger alene. Ofte i helgene når mannen min jobber kveldsskift. Har sagt til ham at jeg gjør det og har fått hans totale velsignelse. Så her sitter jeg altså, og ser på barjenta og fantaserer om henne. Det er tomt, i tankene mine. Lokalet, altså. Selv om det etter nok halvlitere kan bli rimelig tomt i hodet mitt også, men jeg har ikke drukket så mye i kveld at tankene svømmer. Tankene mine, de er i en tom bar og hun er alene bak disken. Skal stenge for kvelden. Har latt meg sitte og holde henne med selskap. Jeg spør henne om hun ikke blir lei av alle mannfolkene som forsøker å legge an på henne. Joda, sier hun. Det tar på humøret mange ganger, men hun blir aldri sint, det er en del av jobben. Jeg drister meg til å spørre om hun aldri blir sjekket opp av damer, og da løfter hun blikket fra kassa hun teller pengene i, og ser på meg. Forbauset. Rister på hodet og smiler bredt. Spør om det er noen spesiell grunn til at jeg spør.

Jeg ser ned i glasset, kjenner kinnene blir røde og ser i øyekroken at hun kommer rundt bardisken. Mot meg. Jeg svelger. Når hun står like ved siden av meg, spør hun igjen. Jeg løfter blikket, ser på henne. Sier at jeg bare lurte. Lurte på om hun hadde mistet humøret hvis jeg hadde lagt an på henne.

Hun bøyer seg langsomt mot meg med adskilte lepper, møter mine forsiktig i et lett kyss. Små, nette hender begynner å kneppe opp blusen min. Barkrakken er akkurat så høy at ansiktet hennes er i min ansiktshøyde når hun står. Jeg har ikke behå på meg, og når blusen er åpen bretter hun den til side og ser på brystene mine mens de knopper seg ivrige. Når hun bøyer seg og lukker leppene rundt en knopp, kjenner jeg hendene hennes på bena mine, de har funnet skjørtekanten og stryker oppover mine nakne legger, oppover til lårene, stryker opp lårene og tar med seg skjørtet mens tunga hennes stryker lekent over brystvorten min. Jeg skjelver under de ørlette kjærtegnene hennes, gisper lavt da fingrene hennes stryker helt opp til lysken – og finner et nakent kjønn.

Jeg orker ikke sitte på barkrakken og bare få, jeg vil gi henne også. Blir med henne bort til den lune, koselige kroken. Setter oss i den myke sofaen. Jeg hjelper henne å kneppe opp mens hun smyger skjørtet av. Hun har hofteholdere og strømper på seg – og stiller truseløs på jobb. Til slutt har jeg tatt av henne blusen, og min egen, og skjørtet mitt er også borte. Jeg er helt naken og hun har bare strømpene på, og hofteholderne. Det er pent. Hun er pen, vakker. Da hånden hennes igjen stryker lett over de hovne kjønnsleppene mine, legger jeg en hånd på en håndfull bryst og stryker et strømpekledt lår oppover til jeg finner tett, krusete kjønnshår. Hun har mer hår enn meg, men er like dryppende våt. Fingeren hennes har funnet åpningen, har hentet safter som hun nå gnir over og rundt klitoris. Jeg følger hennes eksempel, lar bare fingeren gli dypt inn i henne først og nyter det lille, nytelsesfulle klynket hennes da jeg bunner, før jeg drar den ut og lar den lille, harde knoppen blant de myke foldene hennes få nærkontakt med fingertuppen min.

Lett, ørlett. Jeg vil kysse den, skyver henne bakover og legger den ene foten hennes på ryggstøtten, den andre foten på bordet. Ser på henne der hun ligger med det lange håret flommende nedover kanten på sofaen, med hendene hvilende over brystene og et forventningsfullt, kåt blikk på meg. Mellom fingrene hennes dukker brystvortene opp, hun gnir dem mellom, masserer. Jeg bøyer meg, legger en hånd på hver side av det fristende kjønnet, lar pekefingrene skyve leppene til side så jeg bedre kommer til med tunga. Snuser inn lukten hennes, stikker tunga ut, berører klitten såvidt med tungespissen og hører det lille klynket hennes igjen. Jeg legger leppene rundt, kiler lekende lett med tungespissen over knoppen mens jeg suger lett, kysser den. Roterer forsiktig med tunga rundt klitten, lar den undersøke hver en folde i kjønnet hennes, smaker på nektaren i blomsten, kysser knoppen igjen, og igjen og igjen mens hun stadig klynker høyere.

Til slutt fører jeg en finger inn i henne, trykker litt opp og hører på ropet hennes at jeg har funnet g-punktet. Klitten får en grundig, men forsiktig omgang med tunga mi mens jeg masserer henne innvendig med fingeren. Og når hun kommer, kjenner jeg noe vått og varmt renne nedover fingeren min. Jeg smaker på det, kjenner ingen avsmak og når hun reiser seg opp, kysser vi hverandre varmt og inderlig med våte, myke tunger. Også mens hun skyver meg tilbake, kysser vi hverandre. Og hun stryker leppene nedover halsen min, fra det ene brystet til det andre, videre ned, forbi navlen og gjennom skogen min, helt ned til klitten, hvor hun begynner en himmelsk behandling med tunge og fingre. Hun har en finger på hver side av knoppen min, presser litt ned, litt inn og får den til å stikke lenger ut. Så kysser hun med sugende munn, lett og fort og gang på gang. Det sitrer og kiler i kjønnet mitt, jeg kjenner at det blir varmt rundt åpningen, en varme som strømmer dirrende utover i bena, stråler av nytelse flommer ut fra klitoris og sprer seg, og da jeg kommer, skyter jeg ryggen i en bue mens jeg skriker i nytelse. Kroppen stivner, rister innvendig og hun gir seg ikke, fører et par fingre inn uten å avbryte behandlingen med munnen, pumper meg enda lenger opp, jeg kommer igjen og krøker fingrene rundt det myke sofastoffet…

Glasset mitt forsvinner brått fra bardisken og jeg skvetter ut av de hete, deilige fantasiene mine. Hun står foran meg og smiler. Jeg ser forvirret på henne, vet at hun kan se på meg at jeg er kåt nå. Blank i øynene, blussende kinn, hurtig pust og et bankende hjerte. Hun spør om jeg vil ha påfyll. On the house. Klart, smiler jeg glad tilbake og takker pent. Jøss. Kanskje jeg skal bli igjen til etter stengetid i kveld?

 

Damekos :

Vi skulle møtes på hotell første gangen. Vi to som hadde møtt hverandre på nettet.

Og nå satt vi her da, på et hotellrom og delte en flaske vin. Vi skravla mer og mer jo nærmere bunnen av flaska vi kom. I hvert vårt hjørne av sofaen… Da jeg tømte det siste opp i glassene våre orka jeg ikke vente lengre, jeg flytta meg bort til Turid og kysset henne mens jeg fant en av hennes struttende bryster. Hun var ikke så mye senere akkurat, før jeg visste ordet av det hadde hun funnet mine. Nå var det slutt på skravlinga, vi tok med oss glassene ut på badet og gikk i dusjen. Ingenting er som å kline og ta på hverandre mens vannet renner nedover de kåte kroppene. Vi vasket hverandre så lett som bare kvinner kan. Til slutt fikk de glattbarberte musene en lett omgang.

Vi tørket hverandre før vi løp inn i senga og begynte å suge og slikke hverandres bryster. Jeg lot tungen gli rundt de stive vortene, og knadd med forsiktige hender på de flotte puppene. Det var tydelig at det ikke var bare jeg som nør dette. Turid kom med noen stønn mens hun hadde en av mine pupper i munnen. Jeg lot fingrene gli forsiktig nedover den myke flate magen hennes, det er så utrolig deilig å ta på myk og glatt hud – orgasme for fingertuppene.

Jeg bøyde meg over mot musa og kysset den forsiktig mens min tunge så vidt gled i mellom de ytterste leppene.. forsiktig, med tungen på klitoris, lot jeg to fingre stryke over resten. En finger skled forsiktig inn for å kjenne på den pulserende inngangen…

Hun snudde seg plutselig og la et ben på hver side av meg og lot sin mus nærme seg min. Da de møttes gikk det ilinger gjennom hele meg, dette hadde jeg drømt om i mange år. Vi lot dem kjenne varmen av hverandre før vi begynte å gni klittene mot hverandre. Noe så utrolig deilig….

Hun kom krypende mot meg, kysset meg lenge mens hun koste puppen min, kløp litt i vorten og gikk over til å suge og slikke den. Den ene myke hånda gled sakte nedover magen min, visste hvor den ville. Hun fant min lille dusk og lekte litt med den før den krøp nedover. Nå var det tungen som gled nedover magen, innom navlen så vidt før den fikk det litt travelt med å komme videre.

Det var tydelig at hun ville se litt og, ikke bare kjenne. Jeg klarte å nå hennes glatte mus mens hun nøt synet. Så tok hun leppene litt fra hverandre med fingrene. Jeg gjorde akkurat det samme på henne. Hun stakk tungen inn, lot den gli rundt klitoris et par ganger. Rettet seg opp og lurte på om jeg

syns det var deilig… Jeg bare stønnet til svar mens jeg knullet henne med fingrene. Hun forsto tydeligvis at det jeg gjorde på henne var noe jeg syns var deilig selv og for hun kom inn i meg med to fingre. Lange litt trege drag mens tungen jobbet veldig mykt rundt klitten. Jeg kjente bare hvordan hele musa pulserte,

dette var så utrolig deilig. Måtte hun bare fortsette…

Så kjente jeg at hun tok fingrene bort. Hun løftet seg litt opp og jeg kjente en finger på vei inn der bak mens hun lot puppene gli over musa.

Vortene strøk seg mot min klitoris, hun gynget frem og tilbake over meg mens hun fingerknullet meg i begge hullene, dette var nesten uutholdelig deilig.

Jeg hadde min munn over hennes lepper.. det var som å tungekysse, bare bedre. Jeg løftet meg litt opp å spredde bena hennes mer fra hverandre. Jeg studerte de vakre kjønnsleppene og den mørke inngangen som så vidt syntes. Jeg tok fjæren fra bordet og kilte henne forsiktig over de blanke glatte leppene.

Hun stønnet av begeistring… jeg kunne ikke annet enn å bøye meg mellom hennes ben og ta en real hundeslikk.. jeg presset tungen hardt mot klitoris samtidig som jeg lot langfingeren skli inn i henne.. saftene rant nedover fingrene mine – hun var klar…

I det jeg tenkte på å massere hennes klitoris til hun kom, kjente jeg to hender rundt min rumpe… hun trakk meg nærmere.. jeg kjente hvordan tungen ristet i klitten min. Da hun forsiktig små sugde på den, var det nesten mer enn jeg kunne klare.. De jeg rullet av henne, la hun seg slik at hennes klitoris berørte min igjen.. Deilig, med den ene hånden tok jeg tak i hennes høyre bryst, kjente hvordan nippelen ble hard.. vi gned oss

inn i en rytme og de glatte musene var like våte og like kåte.

Hun snudde seg raskt og fant en dobbel dildo fra veska si. Jammen forutseende den damen….. Hun stakk den forsiktig inn i min pulserende mus, kjente hvordan det føltes før hun puttet andre enden inn i sin egen våte

kåte.

Vi ble liggende å kjenne på hvordan det var å ha den inni oss samtidig… Den var så lang at vi ikke nådde hverandres klit, men vi knullet deilig en lang stund mens vi stønnet av nytelse.

Jeg klarte ikke bare ligge der, måtte smake mer. Hun smakte jo himmelsk… Jeg snudde meg og fortsatte å knulle henne med assistenten mens jeg fant klitten hennes med tunga. Hun var så våt, så våt…. Jeg fikk så lyst å gi henne en kjempeorgasme med det samme….. Fortsatte å slikke og suge mens hun buktet seg under meg.

Jeg trakk ut assistenten og lot den stryke over klitten et par ganger før jeg kjørte den til bunns – da kom hun voldsomt. Hylte ut og buktet seg som en orm ….

Jeg satt meg på henne der hun lå på ryggen. tok tak i begge hennes bryst og trykket de sammen før jeg sakte bøyde meg fremover og slikket de som en gal.. musa mi rant av kåthet, og da hun tok de myke hendene sine mot den rykket det i kroppen min. Jeg ville ikke komme ennå, jeg ba henne reise seg

og stå med ryggen inntil veggen.. hun gjorde det, og jeg satt stolen ved siden av henne.. jeg trykket kroppen min inntil hennes og våre struttende pupper møttes før jeg sugde de på vei ned på kne.. jeg ba henne sette foten på stolen og så delte jeg hennes kjønnslepper forsiktig med mine hender..

Boret ansiktet mot den varme fitta… hun stønnet i det tungen gled inn.. Jeg knullet henne litt før jeg fant klitten. Hun var tent igjen med det samme og stønnet høyt. Jeg kastet et blikk oppover henne og så hun hadde en pupp i hver hånd. Nå var hun virkelig kåt, hun klarte ikke la være. Stønnet og stønnet og hveste til meg at hun kom til å tisse på seg hvis hun kom… Jeg bare fortsatte å la tungen sirkle

rundt klitten. Nå og da en liten tur bakover.. Tok en finger inn i henne og

fulgte hennes takt… Så kom hun igjen der hun sto, orgasmen ville ingen ende ta.

Når hun fikk pusten igjen kikka hun opp over meg, og kommanderte meg til å sette meg på sengekanten. Som den lydige damen jeg er gjorde jeg som Turid sa. Hun spredde beina mine og skred til verken. Tungen hennes løp nesten løpsk rundt klitten min og i inngangen kjente jeg assistenten på vei inn. Dette var så deilig at jeg ikke kunne holde noe tilbake lengre. Jeg lot orgasmen få fritt spillerom. Jeg gikk nesten opp i bro mens det sto på som verst så deilig var det. Jeg lå og ristet med etterskjelvninger.. dette var det deiligste jeg hadde

opplevd. Aldri før var jeg knullet av en jente, og aldri før av en dildo.. jeg var helt ferdig.. men fortsatt kosesyk.. jeg rullet meg mot henne og strøk puppene hennes forsiktig.

De var så deilige, jeg kunne ikke få nok av dem. Med munnen over den ene vorten og hånden på hennes mus masserte jeg det våte opp mot klitten.. hun stønnet.. kjente hvordan det banket i henne.. jeg

la meg med munnen mot hennes munn førte tungen rundt før jeg slikket henne nedover og nedover.. Dildoen skled inn som en smurt bananog hun nøt hver cm.

Jeg pumpet den forsiktig inn og ut mens mine fingre raskt masserte klitten hennes.. det tok bare noen sekunder så strammet hun seg og kom.

Jeg trykket puppene hennes inntil meg og lot hånden bli på musa til den var pumpet ferdig.. hun lå stille..

Nå kjente jeg at samme hvor kåt jeg var så måtte jeg bare tisse. Dette sa jeg til Turid og hun svarte bare kom. Vi gikk inn på badet og hun satte seg i badekaret og spurte om jeg ikke kunne tisse på puppene hennes. Det var noe med det mest opphissende hun visste. Og så tissetrengt som jeg var så gikk det strålende. Turid formelig buktet seg og knadde de våte puppene. Hun fikk blod på tann og lurte på om hun fikk tisse på meg og. Jada svarte jeg, men det måtte bli på klitten. Vi snudde oss rundt og jammen var det deilig med den varmt strålen – jeg kom og kom.

Nå var det bare å sette på dusjen….. Resten av helga får dere kanskje høre om ved en senere anledning.

Sjekk også

Yasmin – Lesbisk

Yasmin – Lesbisk : Alt dette skjedde under året, som skulle være det mest lærerike …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *