søndag , 17 februar 2019
Forside / Bondage / Brutal sikkerhetsvakt – Bondage :

Brutal sikkerhetsvakt – Bondage :

Brutal sikkerhetsvakt – Bondage :

Jeg jobber som sikkerhetsvakt på en undertøysbutikk for damer. Er 35 år og har hatt denne jobben så lenge jeg kan huske. Betalingen er under middels, men det er på grunn av jobbens frynsegoder jeg ikke har byttet jobb. Hver dag ser hundrevis av unge kvinner handle sexy undertøy. Stringtruser, tanga, hotpants, bikini, bh, nattkjoler, som de skal posere med for en kjæreste eller forloved hjemme. De fleste som handler her er unge, vakre kvinner i 20-årene. 8 timer dagen, 5 dager i uken går jeg rundt i butikken, omgitt av disse skjønnhetene. Det er her jeg utnytter stillingen min. Det er dessverre ikke så ofte jeg tar jenter i å stjele, men de gangene jeg gjør det, tar jeg dem inn på bakrommet, hvor jeg forhører og som regel kroppsvisiterer dem. Tar meg alltid god tid mens jeg stryker hendene over hele kroppen deres og har mer enn en gang fått ståkuk, uten at de så det selvfølgelig.

Men det ble alltid bare med befølingen, bare en forsmak liksom. Visste at jentene gikk hjem til sine menn, som så fikk hele pakken. Tanken på det jeg gikk glipp av gjorde meg sprø og en dag bestemte jeg meg for å ta jobbens fordeler til neste nivå. Det nærmet seg stengetid, en sen fredags kveld. Jeg fikk øye på en jente som gikk inn i et prøverom med noe undertøy i hånden, men kom ut av prøverommet uten. Betjeningen annonserte over høytalerne at butikken stengte nå og folk måtte gå til nærmeste utgang. Jenta jeg holdt øye med hadde kurs mot en av utgangene og jeg la merke til vesken hun hadde under armen. Hun kunne gjemt underøyet der, så jeg tok til handling. Jeg gikk opp på siden av henne, grep henne bestemt i armen og ba henne følge med meg. Hun strittet litt imot, men jeg var alt for sterk for henne og hun kunne ikke gjøre annet enn å følge etter. Jeg gikk bort til kassen og sa jeg hadde tatt en butikk tyv, men for å være sikker måtte jeg ta henne inn til avhør. Jeg fortalte at jeg kunne låse etter meg når jeg var ferdig. Damen i kassen nikket, sa fra til en medarbeider og de pakket sakene sine, for så å forlate butikken. Jeg låste døren bak dem. Så dro jeg med meg jenta jeg fortsatt hadde i grepet mitt, inn på bakrommet.

Jeg dyttet henne inn døren og ba henne sette seg. Det var to stoler og et bord i rommet og veggene var ganske lydtette. Hun satte seg forsiktig ned og jeg kunne se engstelsen i øynene hennes. Jeg tar fra henne vesken og riktig nok finner jeg et sett svart undertøy. Jeg ser henne inn i øynene og hun synker ned i stolen. Jeg forklarer henne hvor alvorlig dette kan bli for henne, hvilke konsekvenser tyveri vil ha på rullebladet når man søker skole eller jobb. Nå ser hun vettskremt ut og hikster fram et forsiktig, «jeg er lei meg for det».

Hun ser så uskyldig ut der hun sitter. Jeg beundrer kroppen hennes. Hun er rundt 1.70 høy, blond og både rosa topp og bukse. Jeg vil anta puppene hennes tilsvarer en c-cup og rumpa hennes ser fast og deilig ut. Jeg er kåt. Kåtere enn jeg bruker å være. Nå er det pikken som tenker for meg og på et blunk får jeg en plan.

«Vanligvis burde jeg vel ringe politiet og anmelde deg, men hva sier du til å inngå en avtale?» spør jeg henne.

Hun ser opp på meg og spør hva jeg mener. Jeg forklarer at hun skal få valget mellom å bli anmeldt til politiet, eller gjøre nøyaktig som jeg sier den neste timen. Blodet strømmer til kuken min og det ser ut som hun legger merke til den voksende bulen på buksa mi. Hun skjønner nok hva jeg vil fram til.

«Nå hva blir det til», spør jeg henne strengt. Hun mumler til slutt fram et forsiktig «ok».

Jeg ber henne stille seg på gulvet og ta av seg klærne. Hun reiser seg opp. Legger fra seg jakken på bordet og sparker av seg skoene.

«Ikke stopp jente, få se hva du har», sier jeg. Hun vrenger av seg toppen og et par perfekte pupper under en sort bh kommer til syne. Så knepper hun opp buksa og trekker den ned under knærne og omsider helt av. Hun har en sort stringtruse som matcher bhen hennes. Jeg beordrer henne til å snu seg rundt så jeg får se rumpa. Hun gjør som jeg sier og rumpa hennes viser seg å være minst så fast og fin som jeg hadde sett for meg.

«Nå var du flink. Så tar du av deg resten». Hun nøler og spør om hun ikke bare kan få gå hjem, men jeg kan ikke gi meg nå.

Jeg går bak henne, stryker henne i håret. «Vet du hva? Jeg skal kanskje forsyne meg selv». Med det tar jeg tak i henne og skyver overkroppen hennes over bordet. Det kommer et lite stønn, men ingen kan høre oss. Jeg tar fram håndjernene mine og fester hendene hennes bak ryggen. Så drar jeg ned buksa mi og den steinharde pikken min velter fram. Jeg plasserer henne mellom beina mine og beordrer hennes til å suge meg. Hun trekker hodet litt unna, men jeg forteller henne at hun må gjøre som jeg sier. Tar ett fast grep bak hodet hennes og fører munnen over den våte pikken min. For en ubeskrivelig deilig følelse, ikke minst synet av denne sexy jenta mellom beina mine.

Jeg fører munnen hennes fram og tilbake over pikken min, om og om igjen. Men nå er det nok oppvarming. Jeg legger henne igjen med overkroppen over bordet og stiller meg bak henne. Øynene hennes er fortsatt engstelige, men det finnes et glimt av lyst også…?

Jeg tar tak i kuken min med den ene hånda og trekker av henne trusa med den andre. Fitta hennes er helt glattbarbert og jeg presser pikkhodet mitt mot åpningen hennes. Hun stønner men jeg presser bare litt hardere og etterhvert sklir jeg inn i henne. Fitta hennes er så stram.

Hun stønner nå, på en slik måte at det avslører at hun også er kåt.

Jeg fortsetter å la pikken min herje inn og ut av henne. I sikkert 20 minutter knuller vi. Selv om hun ikke var helt med i begynnelsen, er fitta hennes blitt helt gjennomvåt av fittesafter. Hun kan ikke skjule det lengre, hun er riktig kåt, møter pikken min med fitta si.

Nå er jeg nær med å komme, så jeg trekker meg ut av fitta hennes. Hun puster tungt. «Jeg har dessverre ikke med meg noen kondom jenta mi, så det blir ikke mer fitte nå». Hun vrir på hodet og titter opp på meg, smiler svakt og forstår at det betyr at vi ikke er ferdige.

Jeg tar tak i henne og snur henne rundt så hun nå ligger på ryggen, fortsatt med hendene i håndjern, og den våte fitta imot meg. Medto fingre fører jeg saftene fra fitta hennes og nedover mot rumpa. Jeg kjenner hun stivner litt. Jeg fortsetter å smøre inn rumpa hennes med hennes eget glidemiddel. Så legger jeg hendene over skuldrene og fører pikken min mot rumpe hullet hennes. Hadde det ikke vært for at jeg smurte det inn med fittesaft, hadde det vært umulig å trenge inn i den utrolige stramme rumpa.

Jeg presser meg forsiktig inn og hun stønner høyere enn før. Jeg beføler brystene hennes grådig og knuller henne hardt i kanskje 5 minutter før jeg kjenner at orgasmen nærmer seg. Bordet er helt vått av svette, og hun ligger med lukkede øyne og åpen munn. Hun liker det jeg gjør, og nå er kuken min klar for en avslutning. Jeg setter opp tempoet og idet jeg kjenner orgasmen skylle over meg, presser jeg meg helt inn. Blir der og lar kuken min fylle henne med sæd, for så å trekke meg ut. Jeg tørker av kuken min og kler på meg.

Jeg løsner håndjernene, men hun blir liggende på bordet, omgitt av svette og fittesaft. Det renner sæd fra rumpa hennes da jeg går bort til henne. Jeg stryker henne over kroppen og ser et nytt smil komme fra munnen hennes.

Jeg forteller henne at hun var flink jente og at dette blir mellom oss. Det blir ingen anmeldelse for tyveri.

Jeg hjelper henne opp og finner et håndkle som hun kan tørke seg med. Hun får også på seg klærne og vi går ut av butikken. Vel hjemme i leiligheten min tenker jeg at dette nok ikke blir siste gang jeg utnytter jobben min.

Sjekk også

Mogen och dominant – BDSM & Fetish

Mogen och dominant – BDSM & Fetish : När jag slog upp mina ögon och …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *