tirsdag , 16 juli 2019
Forside / Analt / Betroelse og belønning

Betroelse og belønning

Betroelse og belønning

Vi har vært gift i mange år, og har hatt sidesprang hver for oss, både i hemmelighet og åpenhet (noen i hvert fall…).Kona mi er flott og sexy, har alltid hatt draget på mannfolk, og har heller aldri lagt skjul på det eller motvirket det. Hun har knullet med andre, jeg vet konkret om fem menn hun har gitt fitta si til. Det gleder meg, og opphisser meg når jeg tenker på det. Men jeg tror det har vært mange flere som har fått kjørt pikken sin inn i den villige, åpne fitta hennes som jeg kjenner så godt.

For en stund siden, mens vi tok en vin på terrassen, fortalte hun meg at hun over en tid nå hadde truffet en yngre mann som hun pulte med hjemme hos ham om formiddagene. Han hadde en kjellerstue hvor de kunne knulle mens kona hans var på jobb. Hun sa at han var den yngste elskeren hun noen gang hadde hatt, og at de hadde grenseløs sex i alle varianter som var mulig for dem to sammen.

Dette var slik min kone ofte avslørte for meg sine sidesprang – etter en stund å fortelle meg, siden hun vet at det tenner meg noe veldig.

Denne gang, som tidligere, ba jeg henne fortelle detaljert om alt hun gjør, fortelle om pikken hans, hva hun gjør med den, og hva han gjør med fitta hennes.

Nå hadde hun fortalt ham at hun likte godt å ha to menn, og at de gangene hun hadde gjort det, hadde det gått for henne flere ganger. Kunne han tenke seg å dele henne med en annen mann, hadde hun spurt. Det hadde han mer enn gjerne lyst til, han og konen hans hadde nemlig hatt sex sammen med et vennepar, så han var klar for leken.

Kona mi klekket derfor ut ideen om at jeg kunne være den ekstra mannen, og hun spurte om han kunne få overtalt kona hans også til å bli med.

Dette var betroelsen kona mi kom med denne kvelden på terrassen. Og etter en tids bearbeidelse, hadde den unge elskeren hennes får med seg kona si på å treffe oss. Det ble belønningen for meg. Jeg skulle få elske med en ung kvinne, som også hadde sagt hun gjerne kunne knulle med en noe eldre mann!!!

Avtalen ble at de skulle komme hjem til oss en kveld. Vi hadde lagt Chablis i kjøleskapet, og kona mi tok på en kort sort kjole uten truse, og intet var overlatt til fantasien. Egil og Anne kom presis, og også Anne var kledd for kvelden, i en tynn, nesten gjennomsiktig sommerkjole, som hang løst rundt den slanke unge kroppen.

Vi satte oss i sofagruppen, Irene, kona mi og Egil sammen, jeg og Anne. Vi snakket om forholdet og treffene som Irene og Egil hadde, og det viste seg at Anne ikke hadde noe problemer med det. Hun fortalte at hun hadde tidligere jobbet som eskorte for forretningsmenn, og at hun fortsatt traff noen av dem og ga dem «special service». Hun fortalte at særlig to advokatvenner trengte hyppig besøk av henne. Den ene likte å bli runket og sugd mens den andre fingerpulte henne, runket og sprutet på fitta hennes før han pulte henne. Hun fortalte også at hun engang ble med noen til Dubai, og der i en luksus-suite underholdt åtte menn en lang kveld og natt. Som hun sa, hun ante ikke hvor mange knull det ble, det var nærmest et sammenhengende knull. Men ett visste hun, hun hadde hatt alle åtte pikkene i munnen og i fitta. Og hun forsikret oss også om at timebetalingen var meget raus!

Både Egil og jeg var nå veldig opphisset og klare, og jeg så Irene ble råkåt av å høre dette. Hun hadde dratt opp kjolen, satt

og skrevet og Egil hadde fingrene sine godt plantet i fitta hennes. Selv hadde jeg for lengst tatt fram pikken min, og runket den sakte mens jeg hørte på Irene, som klart hadde erfaring i å sette tankene i gang hos menn!

Hun tok av seg kjolen og la seg ned for at jeg skulle slikke henne, mens hun ba meg gjette hvor mange pikker hun hadde hatt i fitta si. Hundre sa jeg – feil, sa hun – mange hundre.

Irene var også naken nå og red Egil som lå på gulvet. Selv om Irene fortsatt er en flott kvinne, er hun jo noe eldre, og har ikke en ung kropp slik som Anne. Anne likte dette. Hun hadde aldri sett en eldre kvinne pule, og når hun nå så Irenes modne, erfarne kropp og de store puppene hennes klaske ned på Egils bryst, kjente jeg hvor våt hun ble i fitta si. Hun la seg på kne slik at hun kunne se på Egil og Irene, og ville ha meg bakfra og sa at jeg måtte massere og ta masse glidekrem og fingerpule rumpehullet hennes, for det var favoritten. Jeg tok mye krem i rumpa, masserte godt, og tok krem også inn i det trange hullet, kjente at der var det rent og tomt og at et godt analknull nok også ble en del av belønningen.

Egil og Irene hadde nå byttet, hun lå på rygg og Egil sat over henne og masserte pikken sin mellom brystene hennes. Hun skrevet mot meg, og jeg kjente signalet. Jeg skulle fingerpule henne, og siden jeg hadde en pause fra fitta til Anne, tok jeg tuben med glidekrem og klemte masse inn i fitta til Irene. Dette vet jeg hun liker. Få fitta full av glidekrem med jordbærsmak, slik at det renner ned når hun fylles med pikk. Anne nøt nå å se den modne Irene bli pult av to menn, en ung og en eldre. I alle hull, i alle stillinger. Selv satt hun skrevende og onanerte, og la ikke skjul på nytelsen sin når det gikk for henne. Egil hadde allerede tømt seg en gang i fitta til Irene, men jeg hadde spart meg til det trange gode rumpehullet til Anne som jeg lett gled inn i og etter få lange raske drag sprutet jeg noen dagers oppladet manndom inn i henne. Jeg dro ut pikken, Anne la seg på rygg løftet opp bena, presset, og ut fra rumpehullet rant det ut masser av den gode gråhvite væsken hun var fylt med. Jeg tok det på fingeren og masserte det inn i fittehullet som skulle få mer pikk i løpet av kvelden.

Kvelden var ikke slutt, det ble flere knull, og ønske om gjentagelse. Og Irene framsatte også et ønske, om Anne kunne ta henne med som «extra service» til noen av hennes kontakter. Jeg er spent på om jeg kommer til å få høre om det også i ettertid. Det virker ikke som om kona mi har mistet appetitten på menn!

Sjekk også

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :   Amsterdamned : Det skjer ikke ofte, men …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *