tirsdag , 16 juli 2019
Forside / Alminnelig sex / Ambulansesjåføren

Ambulansesjåføren

Ambulansesjåføren :

Jeg stod på bremsen, men smellen var ikke til å unngå. Etter en lang uke på kontoret var lysten på helgeopplevelser blitt så stor at jeg ikke lenger hadde tankene der de burde være, nemlig i trafikken. Vi hadde dratt i land et prosjekt på jobben, som vi hadde strevd med lenge, men jeg burde jo følge med i trafikken likevel. Et øyeblikk var tankene fulle av heder og ære og at dette skulle feires til gangs i helgen. En helg som skulle inneholde alt det jeg ikke hadde unt meg på lenge.

Rødvin, god mat og ikke minst sex… Sex hadde blitt et fremmed ord den siste tiden og selv utallige egenproduserte orgasmer kunne ikke stagge den lyst som brant i kroppen min. «P4» spilte de nydeligste, rolige sanger og jeg hadde lagt en ivrig hånd i fanget. En hånd som etter hvert søkte en varm, våt og kåt mus. Tankene hadde med et trylleslag endret seg fra jobb til erotikk. Nå først fikk kroppen sjanse til å si ifra om det den hadde savnet. Jeg kjente saftene var begynt å fukte fitta. «Fitta» jeg smakte på ordet, det var et deilig vulgært ord jeg unte meg av og til å bruke. Men her sluttet da også idyllen..

Jeg satt med et med hvinende bremser og nærmet meg nådeløst den store lastebilen bakfra. Jeg opplevde med et det berømte sekundet der livet passerer i revy, samtidig som jeg visste at det kom til å gå galt, veldig galt. Det smalt til slutt og de lange hundredelene av et sekund ble med et til et svart mørke.

Jeg hadde truffet lastebilen hardt og brutalt, bilen min var krøllet sammen som et papir og jeg hang i bilbeltet ganske livløs. Uten min viten, skjedde tingene ganske fort mens jeg midlertidig var i en annen verden. Jeg fløt avsted i en mareritt liknende drøm. I etterkant mener jeg å ha fått et stikk i armen med smertestillende for drømmen forandret seg plutselig til noe deilig erotisk, der alle smerter forsvant som dugg for den berømte solen.

Jeg hadde de siste ukene på jobben tvilt litt på min seksuelle legning. Min vaklende legning skjønte jeg da en kvinne på jobben hadde tent meg seksuelt mer en jeg turte innrømme, enda for meg selv. Hun var lysblond og hadde langt hår. Et hår jeg så inderlig skulle ville ha kjørt fingrene mine gjennom. Hun hadde ganske åpenlyst lagt an på meg og jeg hadde tatt i mot med åpne armer alt hun hadde å by på. Før jeg gikk fra jobben hadde hun gratulert meg med vel utført jobb og gitt meg en klem. Klemmen hang enda igjen på kinnet mitt. Mellom de to sammen klemte kroppene hadde hun ført hånden sin opp og klemt det ene brystet mitt. Jeg hadde stivnet og stod litt sjokkert tilbake da hun slapp med løs og smilte da hun gikk fra meg. Hun kastet et slengkyss til meg og ønsket meg god helg. Hun gjorde meg kåt rett og slett, og det føltes som hun var en mester i å forføre. Langt om lenge hadde jeg «våknet» og gått for å pakke tingene mine sammen. Men den varme kåtheten ble jeg ikke kvitt og jeg kjente at kjønnet mitt var vått.

Nettopp nå var hun hos meg igjen og vi kysset. Vi kysset ikke lenger med lukket munn i nærheten av øret, nei vi kysset med åpen munn og tungene våre rullet rundt i hverandres munn. Hun presset seg ned over ansiktet mitt og jeg tviholdt rundt nakken hennes. Jeg var i himmelen og ingen skulle få meg derifra. Jeg kunne ikke få nok av henne og jeg skjøv brystene mot henne og presset enda hardere mot nakken hennes for å få henne helt ned til meg. Jeg vred hodet til siden og stønnet frem

«Ja kyss meg, elsk meg, knull meg, åhhh ta meg hardt, å jeg vil så gjerne ha deg»

Så kysset jeg henne dypt og inderlig. Kysset de deilige leppene hennes som jeg bare ikke kunne få nok av, det lyse håret som var så velduftende. Jeg strevde med å komme inn i munnen hennes med tungen min, før hun faktisk skjøv meg sakte bort. Litt lei meg åpnet jeg øynene sakte mens jeg strevde med å fokusere. Etter noen korte sekunder med ivrig blunking så jeg rett inn i øynene på min kvinne. For så i løpet av noen sekunder finne ut at det var en kvinnelig ambulanse sjåfør som hang over meg. Hun hadde tydeligvis mistet munn og mele hun også, for ingenting ble sagt der vi bare så hverandre dypt inn i øynene.

«Lille venn du må slippe, du fantaserer» sa hun rolig mens hun holdt hånden min.

«Kan du høre meg» sa hun smilende…

Ja vist kunne jeg høre henne, og strakk hendene opp etter henne, ville kysse henne mer, vil kjenne den deilige tungen hennes mot min. Men da var det at virkeligheten var i ferd med å innhente meg. Det var slett ingen venninne fra jobben som hang over min kropp. Det var en ambulanse sjåfør som gjorde jobben sin. Jeg var som lamslått der jeg lå, hvor mye av det hele var drøm og hvor mye var virkelighet. Jeg lukket øynene og ønsket meg med ett hundre mil vekk.

«Hvordan går det med deg, har du vondt noe sted» gjentok hun og jeg skjønte med et at det var henne jeg hadde kysset.

Jeg måtte motstridende gi slipp på kroppen hennes og bare godta at hun gled vekk fra meg.

Jeg lukket sakte øynene opp og fikk se det flotteste deiligste ansiktet, med det varmeste smilet. Hun stod bøyd over meg rød i ansiktet, men hun hadde ikke blusen jeg husket fra kontoret, hun hadde slik en selvlysende jakke på seg og holdt ikke rundt meg, men hun festet et eller annet ved min side.

«eh, jeg » stammet jeg og prøvde å ta meg sammen. «Jeg har ikke vondt noe sted»

«Vi skal hjelpe deg ut av bilen» sa den lyshårede kvinnen og holdt bil døren mens jeg sakte og med hennes hjelp kløv ut av bilen.

«Jeg beklager det som hendte» fikk jeg hvisket til henne… jeg hadde ikke lyst til å lukke opp øynene igjen, noen gang.

«Det gjør ingen ting» svarte hun, mens hun smilte et flott smil med de hviteste tenner, og sa at det var helt ok. Hun fortalte at jeg hadde fått en smertestillende sprøyte og at folk reagerte forskjellig på den.

«Men» la hun smilende til «jeg vil gjerne høre hvor du trodde du var, og jeg skulle gjerne likt å vite hvem den heldige var»

Så smilte hun mot meg, mens hun strøk hånden moderlig over pannen min. Turen til syke huset gikk fort og jeg lå i sengen og holdt øynene lukket mens jeg strevde litt med bevisstheten. Jeg ble sjekket i alle slags maskiner i mange rom. Noen timer senere var jeg sjekket og funnet i perfekt orden. Jeg fikk beskjed om å ta det rolig denne dagen, og ble etter hvert lagt på et enerom med beskjed om at jeg måtte bli der natten over, før de ville la meg reise hjem. Jeg skulle få tilbud om skyss hjem neste dag.

Jeg hadde en urolig natt der kvinnen dukket opp i drømmene mine flere ganger. Det var den samme situasjonen som dukket opp hver gang. Hun var aldeles nydelig denne kvinnen jeg så flyktig hadde blitt kjent med. Jeg våknet svett og varm neste morgen og fikk et par tabletter for å slappe av før legevisitten. Senere møte jeg på utsiden av sykehuset, for der å vente på skyss.

Ganske kort tid etter rullet en ambulanse opp ved min side, og hvem andre selvfølgelig stod der en min rednings kvinne som jeg ikke engang kunne huske navnet på. Da jeg nærmet meg henne, løftet hun armene og lot meg klart skjønne at hun vil gi meg en klem. Det var aldeles ikke meg i mot og vi ble da også stående der med armene rundt hverandre. Etter hvert tok det komiske oss begge og jeg fikk sagt mellom latteren:

«Slapp av, jeg skal ikke kysse deg nå»

«Line» som jeg kunne lese på jakken, ble med et litt mer alvorlig, men hun smilte da hun sa:

«Det var jo akkurat det jeg hadde håpet på»

Jeg smilte mitt bredeste smil til henne og beklaget igjen min oppførsel fra i går.

«Det var bare hyggelig» sa hun med et smil om munnen, «skulle lysten dukke opp igjen er det bare å si ifra»

Jeg var et øyeblikk satt ut, og kikket på henne med store øyne. «Mener du at.??»

«Er redd for det, jeg kunne nok ha stoppet deg før leppene våre møttes, men det var noe som fikk meg til å la deg trekke meg ned.»

Jeg kikket på henne med store øyne, jeg var i ferd med å falle for denne flotte kvinnen foran meg.

«Kunne du tenke deg å møte meg når du er kommet skikkelig til hektene» smilte hun mot meg. «Jeg må med en gang si at jeg ikke er lesbisk men jeg har veldig lyst til å møte deg igjen»

Hun fortalte meg kort at hun var samboer med en mann, men at han helt sikkert ikke hadde noen i mot at hun møtte meg til en prat. Slik ble vi altså enige om å møtes hjemme hos henne ganske snart. En uke senere stod jeg forventningsfull på en av byens restauranter og ventet på henne. Hun kom som vind inn av døren og den selvlysende dressen og militærskoene var byttet ut med blå jeans, og en stilfull hvit t-shirt med dressjakke utenpå.. Hun var et syn for guder der hun kom smilende over gulvet..

Hun smilte fra øre til øre mens hun overrakte en enkel rose som hun fortalte var fra sin samboer. Ikke nok med det, men han ville også lage litt mat til oss senere, om vi hadde lyst

på det. Jeg grublet litt over forslaget men ga mitt tilsagn og hun sendte en rask beskjed på mobilen om at det var «go» for mat klokken 22oo.

Vi pratet om løst og fast og stod veldig nær hverandre i baren uten å ense at det var andre gjester der i det hele tatt. Klokken begynte å nærme seg 22.00 og vi hadde begge drukket oss til en munter tone og sprang hånd i hånd ned til den lokale taxistasjonen og praiet en drosje.

I baksetet kunne vi ikke lenger holde fingre borte fra hverandre. Sjåføren fikk seg nok et show i speilet sitt, han sjelden eller aldri har opplevd. Vi spiste av hverandres munner, og hendene våre var på vill jakt etter områder med naken hud. Drosjen gjorde flere omveier for å hale ut tiden, flirte Line mot mitt øre. Vi brydde oss bare ikke om det. Da drosje sjåføren endelig sa at vi var på hennes adresse hadde vi begge brystene ute i det fri. Line hadde ikke så store bryster som meg, men til gjengjeld hadde hun de største deiligste vortene jeg noen gang hadde sett.

Vi steg fort ut av drosjen og da vi spurte om prisen på kjøreturen sa han bare tusen takk og dro sin vei. Han følte nok han hadde fått valuta for pengene.

Vel inne i huset ble vi tatt i mot av husets kokk og Lines samboer. Han skulle vise seg å være like hyggelig og imøtekommende som Line. Han bød oss begge direkte til dekket bord og snart satt vi gode og mette med kaffe og Baileys i sofaen deres. Spagetti med kylling og fløtesaus gjorde godt i en tom mage. Roar som gemalen het var nysgjerrig på hva som hadde hendt mellom oss siden vi var blitt så godt kjent. Men vi smilte bare lurt begge to og hadde ikke så lyst til å utdype det emnet.

Snart var Line og jeg i ferd med å på finne tilbake til gode takter fra drosjeturen. Roar trakk seg bort til enden av sofaen for på den måten å vise at han tillot og respekterte det vi hadde funnet sammen. Line tok tak bak nakken min og dro hodet mitt til seg. Deretter stakk hun tungen sin langt inn i munnen sin. Hendene hennes fant igjen de samme åpningene som sist og snart satt jeg der med begge brystene i det fri.

Line holdt brystene mine opp: «se Roar for noen store deilige bryster hun har»

Han nikket og smilte der borte i sofaen: «Takk det har jeg sett lille venn, hun er aldeles nydelig, det er dere forresten begge to. Det er ikke fritt for at jeg sitter her med en ståpikk av dimensjoner allerede»

Jeg var opptatt av å få Lines genser over hodet hennes, og lyktes til slutt med det. Ingen

kunne jeg legge mine hender på de flott store, mørkebrune vortene hennes. Det var helt utrolig hvor de strakte seg ut når de ble berørt. De var som to små stive pikker mot håndflatene mine. Jeg bøyde meg ned og sugde den ene inn i munnen. Line la seg straks bakover mot sofaryggen og stønnet.

Hun likte tydeligvis den oppmerksomhet brystene hennes fikk av mine lepper. Jeg sugde vorten langt inn i munnen og holdt trykket på den der. Det gjorde henne aldeles vill og når jeg lot håndflaten rotere kraftig mot den andre brystvorten, kom hun i en intens orgasme foran meg. Hun må ha hatt mer følelse i brystene en jeg hadde anelse om at noen kunne ha.

«Ja sug puppene mine, hardt. Nå ja jeg kommer straks, jeg kommer straks.. Å ja… se Roar hun suger meg til topps allerede. Ja jjaaaa, jaaaaa, jaaaaa»

Hun ristet og skaket på kroppen så jeg trodde vi begge skulle falle i gulvet. Jeg måtte holde oss begge fast mot sofaryggen og sakte men sikkert roet kroppen hennes seg ned. Hun lå matt igjen på sofa setet og hev etter pusten. Blikket hennes var stivt og leppene var formet til et svakt smil.

«Guud» sa hun… «hvor fort du lærte mine bryster å kjenne, jeg hadde så mye opparbeidet kåtskap som bare måtte ut. La meg gjerne ligge litt her å komme meg. Jeg ble så inderlig tom»

Jeg smilte mot henne og kysset henne på pannen, og kunne bare konstantere at hun ville bli liggende slapp foran meg en stund.

Roar smilte til meg mens han nærmet seg oss der på sofaen. «Hun er nok utslått for en stund etter en slik kjempeorgasme, kan jeg få lov å vie dine bryster litt oppmerksomhet mens hun kommer seg»

Jeg var kåt og egentlig klar for det meste og Roars munn viste svært godt hvordan den skulle behandle mine bryster. Han slikket og sugde dem etter alle kunstens regler og det var ikke lenge før også jeg lå stønnende bakover lent på sofaen. Han lot tungen gli sakte nedover magen og endte opp ved buksene mine. Han dro sakte glidelåsen nedover og åpnet knappen med munnen sin. Jeg løftet opp baken og kjente både bukser og truse forsvinne nedover bena mine. Han kastet buksen bortover gulvet og gav seg kast med innsidene av lårene mine.

Sakt men sikkert nærmet han seg blomsten min som verket etter å kjenne hans kjærtegn.

Endelig nådde hans lepper de ytre kjønnsleppene mine, han sugde dem inn i munnen sin og lot dem rulle mellom leppene sine. Det var så utrolig godt at jeg skrek høyt at han måtte fortsette. Jeg kjente hvordan kjønnet mitt var opphovnet og klart og søkk vått.

Jeg kjente det bevege seg ved min side og kunne konstantere at det var Line som nå var kommet seg etter orgasmen sin. Hun trådde kjapt av seg buksene og sank ned på huk bak sin samboer. Hun dro sakte ned buksene hans mens han enda slikket meg og lot trusene hans gå samme veien. Deretter gav hun seg i kast med baken hans. Hun slikket ham og kløp ham, klasket ham og gned ham. At han likte behandlingen han fikk, gav seg til syne med mange stønn fra munnen hans mot kjønnet mitt.

Han reiste seg et øyeblikk for å kysse henne som stod bak ham på huk og det gav meg en ypperlig anledning til å se pikken hans der den strakte seg frem mot meg på sofaen. Line førte hendene sine frem langs kroppen hans og tok tak i pikken hans med begge hender. Hun dro forhuden hans sakte tilbake og blottla et stort blankt pikkhode.

«Er ikke pikken til Roar fin» sa Line mens begge hendene hennes gikk opp og ned på

skaftet hans. Hun vart tydeligvis stolt av vennens redskap og det smittet fort over på meg.

Han var stor, større en de menn jeg hadde møtt tidligere. Den ble sikkert ikke mindre heller av at Line viftet slik med den foran mine øyne. Jeg strakk hendene frem og jeg bare måtte ta på den deilige redskapen hans. Stolt kikket han ned på hendene mine der de gled nedover skaftet hans. Line kikket også på mine hender over hans skuldre og det lyste kåtskap av øynene hennes igjen.

«Har du lyst til å ha pikken hans i fitta de» spurte Line med et stort smil.

«Ja… veldig gjerne» svarte jeg kåt som jeg var «men jeg må ha den rolig inn i meg så stor som den er»

Roar tok et par skritt frem på knærne og Line senket lansen hans til den var på høyde med musa mi. Jeg gjorde meg klar til støtet som jeg ventet skulle komme. Men det uteble og i stedet førte Line pikken til sin samboer opp og ned i sprekken min. Det var så inderlig deilig og hver gang han traff klitorisen min gjorde jeg et hopp i sofaen. Jeg så på hans ansikt at han var begynt å bli utålmodig, men det lot ikke til å affisere Line. Det virket som om hun hadde tenkt å føre meg over grensen med pikken hans som vibrerende dildo.

Jeg nærmet meg orgasmen og Line vispet nå lemmet hans opp og ned mellom kjønns leppene mine. Roar var slettes ikke så uberørt av situasjonen som jeg først trodde. Og nå så jeg at han slet med å holde igjen spruten sin. Line så derimot ikke ansiktsutrykket hans og lot det stå til.

«Neeei Liiine» nærmest ropte Roar «Slipp meg inn i henne jeg kommer straks»

Men Line vispet videre med pikken hans som om hun var i en trance. Jeg selv hadde klart å holde litt ekstra igjen nettopp fordi jeg så mitt snitt til å se Roars pikk sprute ut over underlivet mitt. Nå var det tydeligvis ingen vei tilbake og Roar kastet plutselig hodet bakover. Da gikk det også opp for Line hva som var i ferd med å skje. Hun prøvde fortvilet å skyve pikken hans inn i meg uten å lykkes og da var det for sent..

«Faeeeenn jeg kooommer, runk meg Line, jeg spruter ut over henne, runk meg»

Line tok et hardt grep om den sprutende pikken hans og runket ut en foss på magen min. Sprut etter sprut for ut av pikken hans og landet over hele meg. Det hele ville nesten ikke ta slutt og jeg følte hans nærmest prøvde å drukne meg der jeg lå. Jeg var full av tykk hvit sæd fra halsen og ned over hele kroppen. Litt etter litt avtok støtene med sæd og til slutt var han tom. Line runket videre for harde livet og han måtte frigjøre pikken fra hånden hennes for å få henne til å slutte.

Roar seg sammen på gulvet med en pikk som hadde mistet den umiddelbare stoltheten sin.

Line var nå skikkelig på «krigsstien», vel vitende om at jeg fremdeles ikke hadde fått orgasme kastet hun seg over kroppen til Roar og ned på kjønnet mitt. Hun slikket bort Roars safter og gikk deretter nådeløst til angrep på min klitoris. Hun slikket og bet i klitorisområdet og veien til orgasmen ble som ventet svært så kort. Så hun begynte å kjøre flere fingre opp i musa mi samtidig som hun maste klitorisen min med munnen og sugde den støtvis inn i munnen var jeg kommet til veis ende. Jeg gjorde et fortvilet forsøk på å fortelle henne at jeg ved sterke orgasmer spruter ut orgasmesaftene mine, men det var for sent og jeg stod med et i bro mot sofaen.

Munnen hennes hadde gjort jobben og gled vekk i det orgasmen kom, det siste hun gjorde var å kjøre fingren til bunns i musen min før også de ble borte med et rykk. Det var da også det som skulle til før fitta knep sammen og sendte kaskader av orgasmesaft over de to som lå på gulvet foran meg. Jeg skrek mot taket og hadde mistet all kontroll på kroppen min for en lang stund. Det tok tid før jeg sakt kom til meg selv igjen og ble liggende som en bylt på gulvet sammen med dem.

«Guud hvor deilig du er» sa de nærmest i kor ved min side.

«En slik fontene har vi hørt om men aldri sett» fortsatte Line.

De satte seg inn til meg mot sofaen og der ble vi sittende en lang stund bare å kose og gni hverandre tørre med et stort frote håndkle.

Roar var den heldige og fikk sitte i midten og etter hvert ble han grepet av våre nakne kropper og pikken hans reiste seg sakte igjen og strak seg oppover magen. Line og meg la hver vår hånd på stoltheten hans og med rolige tak, runket vi ham begge. Han hadde lagt seg bakover mot sofaen og nøt behandlingen han fikk. En søt jente på hver side må ha fortonet seg som en drøm som gikk i oppfyllelse. Han hadde da også verdens største smil om munnen. Men smilet forandret seg ganske snart til et forvridd uttrykk. Orgasmen hans nærmet seg nok fortere en han hadde tenkt.

«Kjære dere» prøvde han seg «kunne en stakkar få lov å knulle en av dere?»

Vi kikket på ham med et dumt blikk og smilte til hverandre. Deretter avviste vi hans muntlige søknad, vel vitende om hva som ville bli utfallet. Jeg studerte de siste sekundene av den stolte pikkens hans før vi skulle sende ham til himmels. Den var stor og egentlig kunne jeg godt tenkt meg at han fylte opp fitta mi med denne monolitten. Men vi hadde laget en pakt som smilende sa at denne gangen vill han bare få håndarbeid. Forhuden for nå opp og ned over et stort lilla hode og han var sluttet å be om annerledes behandling. Det rykket i det kraftige lemmet og jeg skjønte at de sammenbitte leppene var et klart tegn på at han skulle holde utløsningen hemmelig til siste slutt.

Jeg smilte og økte farten, og kunne umiddelbart heve gevinsten av min fart i en pikk som sprutet store mengder sæd oppover sitt eget bryst. Line smilte til meg og kikket deretter ned igjen på pikken hans. Øynene hans vrengte seg i hodet hans og det hveste av munnen hans.

Gang på gang landet store klaser med deilig varm sæd på bryst og mage. Med pikken dalende mellom våre hender startet vi rengjørings prosessen og gav oss til å slikke ham ren for sæd.

Den smakte salt og deilig. Etter hvert som kroppen hans ble ren startet vi å kysse hverandre.

Roar gled bort fra oss og vi var igjen to jenter på vei mot himmelen. Line lå over meg og situasjonen var med et kjent for oss begge. Vi lo kort før vi igjen kastet oss over hverandre.

Vi havnet i en tilnærmet 69 stilling på stuegulvet og gav os i kast med hverandre våte kjønn.

Lines kjønn var nytt for meg og jeg likte umiddelbart det jeg så. Kjønnsleppene hennes var som mine, nesten helt uten hår, med bare en tynne stripe som dannet den totale behåring. Jeg ført tungen inn mellom kjønnsleppene hennes og kjente at det rykket i kroppen hennes som et tegn på at hun likte det jeg gjorde med henne.

Jeg kjente at jeg selv var i ferd med å få orgasme og økte derfor trykket direkte på hennes klitoris. Slik jaget vi hverandre videre mot en felles orgasme som måtte komme hvert øyeblikk.

Roar satt nå borte i enden av sofaen med åpen munn og lekte med et slapt lem. Han opplevde nok et av sine store øyeblikk.

Den store orgasme festen startet med at Line startet med å riste i hele kroppen over meg.

Mellom slikkene hennes skrek hun ut små korte tilrop:

«Ja… deilige du…. slikk meg, slikk fitta mi. Guud du er så skjønn, jeg tror jeg kommer»

De muntre kåte tilropene hadde sin effekt på meg. Fra å være på vei stod jeg med et på orgasme stupet og skulle til å kaste meg ut i det.

«Jeg kommer» skrek med et Line og hele kroppen hennes begynte å riste helt ukontrollert mens hun jagde meg over kanten med å gni haken si hardt mot klitorisen min. Jeg falt med et utfor selv og jeg tror jeg skrek…

«Ja ja ja, jeg også, jeg koooomer, jeg koooommmmer, ja knull meg med haken din, det er så deilig…»

Etter en tidløs akt med risting, stønning og skjelving falt vi til jorden som slakt ved sofaen.

Vi lå innfiltret i hverandres kropper og var fullstendig utmattet. Jeg hadde fått vridd hodet til side fra Lines deilige mus og hev etter pusten i det jeg så Roar komme med ståpikken sin

over gulvet. Han var ikke sen om å putte pikken sin inn i den dyvåte fitta til Line. Hun prøvde ikke et øyeblikk å protestere og ble bare med på rittet hans mot nok en orgasme. Vi lå som en eneste stor geleklump som ble knullet i et avsindig tempo av Roar. Det varte da heller ikke lenge før han stanget pikken inn de siste harde støtene, mens han tømte sæden langt der inne i henne og sank ned sammen med oss.

Pikken hans skled ut av henne sammen med en blanding av hans og hennes safter. Den var rød og hoven og hadde nok får sex i overkant av det vanlige. Slik sovnet vi på gulvet og det ble mørke natten før vi igjen våknet. Mange klemmer ble utvekslet i døren før jeg dro sliten hjem.

Trett sovnet jeg i taxien etter å ha gitt ham adressen min hjemme, og ble ikke vekket før jeg kjente igjen leiligheten min. Jeg karet meg inn i leiligheten før jeg sovnet lykkelig på sofaen.

Vel vitende om at neste gang var det min tur til å få den deilige pikken til Roar opp i fitta mi.

Ta ikke dette som et hint til å øke farten i trafikken..

Sjekk også

Byturen og En deilig kveld – Alminnelig sex

Byturen Jaja da var det lørdag igjen. Jeg ringer litt rundt for å høre om noen …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *